ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 4 Νοέμβρη 2012
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου και φίλου ΒΑΣΙΛΗ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ, αντί για στεφάνι, προσφέρω στην ΚΟΒ Νέας Μάκρης 50 ευρώ.

Αλέκα Παπαρήγα.

***

φωτ.

Πέρασαν 14 χρόνια (19.11.1998) από το θάνατο του συντρόφου ΗΛΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και τόσο οι σύντροφοί του όσο και οι σύντροφοι στο αγροτοσυνδικαλιστικό κίνημα τον έχουν σαν φωτεινό παράδειγμα στους αγώνες τους για την υπόθεση του σοσιαλισμού. Ο σ. Ηλίας υπήρξε πιστός εκφραστής των κομμουνιστικών χαρακτηριστικών και υπόδειγμα αγωνιστή γιατί απ' όποιο μετερίζι και αν στρατεύτηκε, με τη δράση του, άφησε κληρονομιά για τους νέους αγωνιστές.

Στην μνήμη του και αντί μνημόσυνου, η γυναίκα του Ελένη προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σουφλαρίων Λάρισας.

***

Στη μνήμη του πατέρα του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ο γιος του Γιώργος προσφέρει 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ, προσφέρω 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θέρμης.

Κασιούμη Μάγδα

***

Στη μνήμη του συζύγου της ΛΟΥΚΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ , φυλακισθέντα, εξορισθέντα και καταδικασμένου σε θάνατο από τα στρατοδικεία, η σύζυγός του Μαρία, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ ΕΒΕ Καβάλας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
***

ΦΩΤ.

Αγαπημένε μας ΔΗΜΗΤΡΗ, για την ονομαστική σου γιορτή και για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρω 30 ευρώ.

Μας λείπεις...

Ιουλία Ζήκα

***

ΔΗΜΗΤΡΩ, να 'μαστε πάλι εδώ για άλλη μια χρονιά να σε μνημονεύουμε και όχι να γιορτάζουμε στην ονομαστική σου γιορτή.

Ψάχνουμε να σε βρούμε στις πορείες, στις διαδηλώσεις, μπροστάρη ενάντια στα πιο μαύρα χρόνια που περνάει η πατρίδα μας. Μας λείπεις αλλά δεν απουσιάζεις. Είσαι μέσα στην καρδιά μας και στις μνήμες μας.

Για τη γιορτή σου και για ενίσχυση στο ΚΚΕ προσφέρω 30 ευρώ.

Αφροδίτη Ντόμορα

***

2φωτ.

Στη μνήμη των γονιών μου, ΠΑΝΑΓΗ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥ, από τη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, της αδελφής μου, ΘΕΑΝΩΣ ΠΑΝΑΓΟΥ(φωτ.), μαχήτριας του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το φθινόπωρο του 1949, μετά το τέλος των μαχών στο Γράμμο - Βίτσι. Και στη μνήμη της αδελφής μου ΓΙΑΣΕΜΗΣ (φωτ.), η οποία πέθανε στα 1992, του αδερφού μου ΕΥΘΥΜΗ, που πέθανε πριν 4 χρόνια, και στη μνήμη όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τη λευτεριά της πατρίδας και για ένα καλύτερο μέλλον του λαού, προσφέρω 50 ευρώ στη ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ για την οικονομική εξόρμηση.

Καλουδίτσα Πανάγου - Αντωνίου, αγωνίστρια της ΕΑ και ΔΣΕ

***

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΦΩΤ.

Στις 13.11.2002 πέθανε στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Γεννήθηκε το 1918 στη Μικρά Ασία. Με την Μικρασιατική καταστροφή, σε ηλικία 14 χρόνων, ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα το 1922 και εγκαταστάθηκε στο Αργος Ορεστικό της Καστοριάς. Το 1942 οργανώθηκε στο ΕΑΜ και μετά στον ΕΛΑΣ. Μετά τον Εμφύλιο ήρθε στη Θεσσαλονίκη όπου με τη βοήθεια των συγγενών του έπιασε δουλειά στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως δημοτικός υπάλληλος. Με την αναγνώριση της ΕΑΜικής Αντίστασης οργανώθηκε στην ΠΕΑΕΑ Αμπελοκήπων όπου μέχρι το θάνατό του ήταν στέλεχος του παραρτήματος. Συγχρόνως έγινε μέλος του ΚΚΕ. Τον χαρακτήριζε η συνέπεια στις αποφάσεις του Κόμματος, ο «Ριζοσπάστης» ήταν πιστός του σύντροφος.

Στην μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Γιάννη Χαλκίδη» Αμπελοκήπων.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ και της αγαπημένης μου φίλης, ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ - ΨΑΝΗ, που «έφυγε» τόσο νωρίς, προσφέρω στο ΚΚΕ για την ενίσχυση των αγώνων του, 600 ευρώ, μέσω της Αχτίδας δημόσιας κεντρικής και τοπικής διοίκησης.

Ελισάβετ Παπαγγελή

***

φωτ.

Στις 23 Οκτώβρη του 2012 έφυγε από τη ζωή ο σ/φος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Νότης). Εμεινε όρθιος στις επάλξεις του αγώνα ως γνήσιος κομμουνιστής μέχρι την τελευταία του πνοή. Αγωνίστηκε, πάλεψε και με τη ζωή και με το θάνατο. Δίδαξε ομορφιά και στις δυσκολίες του αγώνα οργάνωσε την πάλη του λαού από το χωριό μέχρι και την Παλλήνη στα Μεσόγεια, στο γιαπί, στα σωματεία, στα συνδικάτα, στις επιτροπές αγώνα. Σε όλη τη διαδρομή του ήταν πιστός στο καθήκον, παρά τις μπόρες και τις ανατροπές. Με σταθερά βήματα προσπερνούσε εμπόδια και άφηνε πίσω του τις όποιες πικρίες. Με συγκροτημένη σκέψη, πειθαρχία, σθένος και αυτοπεποίθηση, με κομμουνιστικά χαρακτηριστικά και ακούραστη θέληση, ευαίσθητος αλλά και εκρηκτικός, απαιτητικός χωρίς συμβιβασμούς. Μέσα στις γραμμές του Κόμματος κέρδισε την καταξίωση, την αναγνώριση και αποδοχή. «Σπούδασε» Ιστορία στη σχολή του αγώνα.

ΖΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΖΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στην μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης.

***

2φωτ.

Στις 4 Νοέμβρη 2002 έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής κομμουνιστής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ. Από το 1932 ήταν στο κίνημα. Το 1938 έγινε μέλος του Κόμματος. Υπήρξε δραστήριο μέλος του σωματείου μεταλλεργατών και γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. Εμεινε πιστός ως το τέλος της ζωής του στα ιδανικά του Κόμματος για το σοσιαλισμό. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων από το θάνατό του, καθώς και στην μνήμη του ανιψιού μου ΝΙΚΟΥ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, που χάθηκε σε τροχαίο στα 30 του χρόνια, για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος προσφέρω, μέσω ΚΟ Λυκότρυπας, 50 ευρώ.

Η αδελφή του και θεία, Ελένη Λιναρδή

***

Φωτ.

Τέσσερα χρόνια πριν, στις 24 Οκτώβρη 2008, έφυγε πρόωρα από κοντά μας στα 42 του χρόνια ο σ. ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ, γραμματέας, τότε, της ΚΟ του ΚΚΕ στο νοσοκομείο «Μεταξά». Ο σ. Αλέκος στάθηκε αταλάντευτα πιστός στα οράματα και στις αξίες του ΚΚΕ από τα μαθητικά του χρόνια, μέχρι το τέλος της σύντομης ζωής του.

Στη μνήμη του, η αδελφή του Κ.Μ. προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Εκπαιδευτικών της Σάμου.

***

φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου μας παιδιού ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, μέλους του ΚΚΕ (ΚΟΒ Ανάβρας Καρδίτσας) που πρόσφατα (30/9/2012) έφυγε από τη ζωή εντελώς αναπάντεχα σε ηλικία 41 ετών, προσφέρουμε στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Οι γονείς

Γιάννης - Αικατερίνη

* Η ΚΟΒ Ανάβρας της ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, προσφέρει στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ 50 ευρώ .

* Επίσης, φίλοι και σύντροφοι από το Λεοντάρι και το Γραμματικό Καρδίτσας, στη μνήμη του συντρόφου ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗ προσφέρουν στη ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜ
***

φωτ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ (φωτ.), αγωνιστής της ΕΑΜικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ, «έφυγε» από κοντά μας πριν 12 χρόνια. Κατάγονταν από το Φύλλο Καρδίτσας και υπηρέτησε στο Ιππικό του Γαζή.

Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, μαχητής του ΔΣΕ, «έπεσε» στις επιχειρήσεις στο Βίτσι, το 1949. Κατάγονταν από το Λεοντάρι Καρδίτσας.

Στη μνήμη τους και για την οικονομική εξόρμηση, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟ Αγ. Δημητρίου

Τ' αδέλφια τους

Βαγγέλης Ζαφειρίου και Περσεφόνη Ευθυμίου - Ζαφειρίου.

***

φωτ.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση, παρά τη βάρβαρη περικοπή των συντάξεών μας, προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ, ως πρώτη δόση, και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στη μνήμη των αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν απ' τη ζωη: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, ΑΝΔΡΕΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΕΡΕΤΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΝΟΒΡΑΖΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ.

Σωτηρία Σερετίδη - Ευριπίδης Σερετίδης, από Κομοτηνή

***

2φωτ.

Στις 30 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ. Η ζωή του ως κομμουνιστής - μέλος του ΚΚΕ από το 1942, ως αγωνιστής της ΑΣΟ στη Μ. Ανατολή, ως μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ικαρίας και ως στέλεχος του Κόμματος στα χρόνια της πολιτικής προσφυγιάς και της παράνομης και, κατοπινά, νόμιμης δράσης του Κόμματος στην Ελλάδα, άφησε έντονο το «αποτύπωμα» στη θύμηση όσων τον γνώρισαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
Στις 30 Αυγούστου συμπληρώθηκαν και 9 χρόνια «απουσίας» της ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (το γένος Σούραλη), πιστής οπαδού του ΚΚΕ από τα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης και του εμφυλίου (οπότε και διώχθηκε ως «οικοδέσποινα» του παράνομου τυπογραφείου του κομματικού πυρήνα που καθοδηγούσε ο Π. Τιμογιαννάκης) ως το τέλος της ζωής της. Και οι δύο τους συνέβαλαν πάντα, με όλες τις δυνάμεις τους, στην επιτυχία κάθε οικονομικής εξόρμησης του Κόμματός μας.

Τιμώντας τη μνήμη τους, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 250 ευρώ, μέσω Αχτίδας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού Ρέντη.

Γιανούλα, Νίκος και Σύλβια Παπαγεωργάκη

***

φωτ.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη συμπληρώνονται 40 μέρες που έφυγε από κοντά μας ο σ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (Δήμος) ΖΙΩΤΑΣ. Ο σ. Ζιώτας γεννήθηκε το 1923 στο χωριό Κορυφή του νομού Κοζάνης. Τον Μάρτη του 1942 οργανώνεται στην ΟΚΝΕ και το φθινόπωρο του 1942, κατατάσσεται στον ΕΛΑΣ, ενώ τον Οκτώβρη γίνεται μέλος του ΚΚΕ. Η πρώτη μάχη που πήρε μέρος ήταν αυτή στο Φαρδύκαμπο Κοζάνης.

Καταδιωκόμενος, μετά τη Βάρκιζα για να σωθεί βγαίνει στο βουνό μαζί με την πρώτη του γυναίκα τη Σταυρούλα, η οποία το 1948 αρρωσταίνει βαριά και πεθαίνει. Συνεχίζει τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΔΣΕ και, αρχές Νοέμβρη του 1949, περνάει τα Ελληνο-αλβανικά σύνορα και από 'κει με πλοίο φτάνει στη Γδύνια, μεγάλο λιμάνι της Πολωνίας, ζει ως πολιτικός πρόσφυγας στη ΛΔ Πολωνίας όπου δούλεψε στον αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής Λούμπαν. Το 1971 εκλέγεται πρόεδρος του ΚΣ της Ενωσης των Πολιτικών Προσφύγων και μέλος του Γραφείου των ΚΟ του ΚΚΕ στις σοσιαλιστικές χώρες. Βασικό καθήκον η πάλη για το πέσιμο της χούντας και, μετά, η πάλη για τον επαναπατρισμό των πολιτικών προσφύγων. Το 1983 επιστρέφει, οριστικά, στην Ελλάδα με την οικογένειά του. Παίρνει ενεργό μέρος στη δράση του ΚΚΕ. Εκλέγεται αντιπρόεδρος στο ΚΣ ΠΕΕΠΠ. Δραστηριοποιείται στην ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στην Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΟΘ και στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης του ΚΜΕ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ
Στον επίλογο του βιβλίου του που έγραψε το 2002 με τίτλο «Η ΖΩΗ ΜΟΥ», σημειώνει:

«... σ' όλο αυτό το διάστημα στο Κόμμα και στα διάφορα όργανα που δούλεψα, προσπάθησα πάντα να υπερασπίζομαι δραστήρια την πολιτική και τακτική του κόμματος. Νιώθω περήφανος που ανήκω σ' αυτό το Κόμμα, στο ΚΚΕ. Εχω συνειδητοποιήσει ότι ό,τι είμαι και ό,τι μπόρεσα να προσφέρω ως άνθρωπος και συνειδητός πολίτης και αγωνιστής, το οφείλω στο Κόμμα και την πρωτοπόρα ιδεολογία του. Στο Κόμμα, στο οποίο τον Οκτώβρη αυτού του χρόνου -2002- συμπληρώνω 60 χρόνια μέλος του».

Στη μνήμη του, η γυναίκα του σ. Σουμέλα και τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση της ΚΕ του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βότση, της οποία ήτανε μέλος.

***

Στη μνήμη των γονιών τους: ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ και ΠΙΠΙΝΑΣ ΚΟΘΡΗ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΜΑΡΙΑΣ ΛΕΚΑΤΣΑ, που διώχθηκαν, φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν, ενόψει της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, ο Πάνος και η Λούλα Κοθρή προσφέρουν 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ανθούπολης Περιστερίου.

***

ΦΩΤ.

Συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την 31.10.2010, ημέρα που ο σύντροφος ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΠΙΔΗΣ μας άφησε μόνους. Στη θύμιση των πολύτιμων στιγμών μαζί του, η οικογένειά του προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ στο Κόμμα. Γιατί, αν και ο σύντροφος Κώστας φορούσε πάντα κόκκινη φανέλα, σύμφωνη ή όχι με το ντύσιμό του, η καρδιά του ήταν αληθινά κόκκινη και ο παλμός της ένας... «Ριζοσπάστης»!

ΓΙΑΣΕΜΗ ΠΑΝΑΓΟΥ
ΓΙΑΣΕΜΗ ΠΑΝΑΓΟΥ
Η οικογένειά του.


ΠΑΝΑΓΟΥ ΘΕΑΝΩ
ΠΑΝΑΓΟΥ ΘΕΑΝΩ

ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΟΦΙΛΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΟΦΙΛΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ

ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΕΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(ΝΟΤΗΣ) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΙΩΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΟΣ)
ΖΙΩΤΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΟΣ)

Για τους αναγνώστες μας

Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι αναγνώστες του «Ριζοσπάστη», σχετικά με τις προσφορές «Στη Μνήμη Αγωνιστών», σας ενημερώνουμε τα παρακάτω: Επειδή, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος, περισσότεροι σύντροφοι επιθυμούν να δημοσιεύονται στον «Ρ» της Κυριακής οι προσφορές τους, πρέπει να τις στέλνουν έγκαιρα πολλές μέρες πριν για να προγραμματίζεται η δημοσίευσή τους, πάντα κατά προτεραιότητα. Και, βεβαίως, τα κείμενα να είναι πολύ σύντομα και όχι με πολλές φωτογραφίες. Καλό είναι να έχουμε και κάποιο τηλέφωνο προκειμένου να επικοινωνούμε, αν χρειαστεί.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ