ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 12 Μάη 2013
Σελ. /24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
φωτο 1

Η Μαρία Μπουλά (Μαρούσκα Χαλκίδου), από την Καβάλα, προσφέρει στη μνήμη του άντρα της, ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑ, στελέχους του ΚΚΕ και του καπνεργατικού κινήματος στην Καβάλα, που συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από το θάνατό του, των γονιών της, ΙΑΚΩΒΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΟΥ, από τη Βέροια, της θείας της ΕΥΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, από το Νικηφόρο Δράμας, το ποσό των 100 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Πέρασαν δέκα και πέντε χρόνια, αντίστοιχα, που ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ δεν είναι κοντά μας. Θα είναι, όμως, αξέχαστοι στη μνήμη μας.

Η οικογένειά τους προσφέρει 300 ευρώ στην ΚΟΒ Μεταλλικού Κιλκίς του ΚΚΕ.

***

φωτό (4.5.13) 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου, αδελφού ΚΩΣΤΑ ΛΥΚΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 11.4.2013, και του θείου ΦΙΛΙΠΠΑ ΝΕΝΔΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» στις 16.4.2013, προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κάτω Τούμπας Θεσ/νίκης.

Κατίνα Λύκου - Τόλιου

***

Στη μνήμη του ΠΑΝ. Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Λογιστών Αθήνας, το ποσό των 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Δ. Κ. Κ.

***

φωτό 3

Ο πατέρας μου, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ, πέθανε το 1952, αφού η υγεία του είχε κλονιστεί σοβαρά από τα βασανιστήρια και τον πρόωρο «χαμό» των δυο γιων του. Ο αδελφός μου, ΒΑΓΓΕΛΗΣ, δολοφονήθηκε από παρακρατικούς τρομοκράτες, επειδή την περίοδο της Κατοχής ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ και υπηρέτησε στην πολιτοφυλακή. Ο δεύτερος αδελφός μου, ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ, υπηρέτησε στο ιππικό του Γαζή. Σκοτώθηκε το 1949 σαν μαχητής του ΔΣΕ.

Στη μνήμη τους προσφέρω στην ΤΕ Υπαίθρου Καρδίτσας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Μπεράτης Αλέκος - Φύλλο Καρδίτσας

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

φωτό 1

Αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τις 12.5.2007 που έφυγες από τη ζωή, η σκέψη μας, όμως, θα σε συντροφεύει πάντα, αγαπημένε μας σύζυγε, πατέρα και παππού, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΡΑ, αγωνιστή του λαϊκού κινήματος. Πάντα παρών στους αγώνες του, πιστός οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη σου, αγαπημένε μας, μικρή προσφορά τιμής 25 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Η σύζυγος, Παναγιώτα

τα παιδιά και τα εγγόνια σου

***

φωτό(χαρτί) 1

Στις 14.2.2013 έφυγε από τη ζωή ο ΕΠΟΝίτης αγωνιστής της ΕΑ και μαχητής του ΔΣΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ. Γεννήθηκε σε πολυμελή προσφυγική οικογένεια στα Σέρβια Κοζάνης, το 1925. Τέλειωσε το δημοτικό στην περίοδο του Μεσοπολέμου, ενώ τους πρώτους μήνες της Κατοχής χάνει το μεγαλύτερο αδερφό του που, πριν λίγο, είχε επιστρέψει από το Μέτωπο. Το 1942 οργανώνεται στην ΕΠΟΝ στα Σέρβια και το 1943 εντάσσεται στις αντάρτικες ομάδες του Ολύμπου. Πήρε μέρος με το 50ό Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και στην παρέλαση (ήταν σημαιοφόρος) που ακολούθησε στη Λεωφόρο Νίκης. Μετά το Δεκέμβρη, επιστρέφει στο χωριό του, όπου για ένα χρόνο ασχολήθηκε με το εμπόριο. Το 1946, κυνηγημένος, εντάσσεται στο ΔΣΕ. Την ίδια χρονιά αποφοίτησε από την Α' σειρά της Σχολής Αξιωματικών του ΓΑ του ΔΣΕ. Μέχρι το '49 πήρε μέρος σε πολλές μάχες, τραυματίστηκε δύο φορές. Ονομάστηκε Λοχαγός του ΔΣΕ. Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε πρόσφυγας στην Τασκένδη, όπου εργάστηκε στην ΤΑΣΣΕΛΜΑΣ και μετά στις οικοδομές ως μπριγκαντίρος. Το 1973, τον Αύγουστο, μαζί με τη γυναίκα του Χρυσάνθη και τα δυο παιδιά τους, Νίτσα και Τάσο, έρχονται στη Γιουγκοσλαβία και το 1989 επιστρέφουν στην Ελλάδα, έζησε στη Θεσσαλονίκη ως το τέλος της ζωής του.

Η πολιτική κηδεία του έγινε στο χωριό Λειβαδοτόπι Καστοριάς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Νικολάου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Νικολάου
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥΣΟΥ (φωτ.), της μητέρας μου, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΛΟΓΑΡΑ - ΧΛΩΡΟΥ (φωτ.), καθώς και στη μνήμη των ΔΗΜΗΤΡΗ - ΒΟΥΛΑΣ, ΑΣΗΜΙΝΑΣ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΛΟΥΛΑΣ, ΑΛΕΚΟΥ - ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΟΓΑΡΑ, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».

Αννα Μανούσου

***

φωτο 1

Εφυγε από τη ζωή στις 18/4/2013, στο Νυδρί Λευκάδας, ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ (Φούμης).

Στη μνήμη του τα παιδιά του, Βασίλω και Κωστάκης, ο γαμπρός του, Τάκης, και τα εγγόνια του, Πάνος, Κατερίνα, Γιάννης και Σοφία, προσφέρουν 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη». Επίσης 50 ευρώ προσφέρει ο γείτονάς του Στράτος Γαζής (Καρυωτάς).

***

φωτο 2

Εις μνήμη των γονιών μου, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΑΝΔΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ, στους άξιους αυτούς ανθρώπους που με μεγάλη κούραση ζωής κατάφεραν και έφεραν και μεγάλωσαν 8 παιδιά μέσα σε τόσες ανάγκες της εποχής εκείνης, χωρίς καμία πράξη ενόχλησης σε κανένα, αφήνοντας σε μας τα παιδιά τους το κεφάλαιο της εντιμότητας. Αξίζει η παντοτινή θύμησή τους.

Στη μνήμη τους, μέσω της ΚΟΒ Μαλαγαρδή Κορυδαλλού, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, καθώς και όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους για ανθρώπινη ζωή, χωρίς πολέμους και, γενικά, αδικίες σε αυτούς που παράγουν τη ζωή. Και εγώ με τη σειρά μου ακολουθώ τη σωστή αυτή πορεία ζωής που έδωσαν ό,τι πολυτιμότερο είχαν, τη ζωή τους. Επίσης, για τους ήρωες συντρόφους Στάλιν, Φλωράκη, όλους τους ανά τον κόσμο συντρόφους μας.

Ο γιος τους, Ερωτόκριτος Ποταμιάνος

***

φωτό (χαρτί) 1

Στις 21.4.2013 έφυγε από τη ζωή η αγωνίστρια ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ, μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Νεάπολης Θεσ/νίκης. Γεννήθηκε το 1927 στην Ξάνθη. Ο πατέρας της, Δημήτρης Καρκουφίδης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και στον Εμφύλιο μαχητής του ΔΣΕ, σε μια μάχη πιάνεται από τον κυβερνητικό στρατό, καταδικάστηκε από το στρατοδικείο και τον εκτέλεσαν στην Κομοτηνή. Η Ευαγγελία, μετά τον Εμφύλιο, συνεχίζει να αγωνίζεται παράνομα, με τον πολύγραφό της γράφει προκηρύξεις τις οποίες διακινούν οι παράνομοι αγωνιστές. Μετά από προδοσία συλλαμβάνεται και καταδικάζεται δις σε θάνατο και τρις ισόβια. Κρατήθηκε για πολλά χρόνια στις φυλακές Αβέρωφ. Μέχρι το τέλος της ζωής της παρέμεινε πιστή στο Κόμμα και τα ιδανικά του.

ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Στη μνήμη της ο σύζυγός της, Θανάσης Κωνσταντάρας, προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

***

φωτό (χαρτί) 1

Σήμερα, 12 Μάη 2013, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του ΣΩΚΟΥ ΘΥΜΙΟΥ. Γεννήθηκε το 1920, μεγάλωσε και δημιούργησε οικογένεια στη Δομνίστα Ευρυτανίας, μέσα σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Μετακόμισε στην Αθήνα το 1971 και λίγα χρόνια αργότερα εντάχθηκε στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Η τιμιότητα, σεμνότητα, εργατικότητα, αγωνιστικότητα, αγάπη στο συνάνθρωπο, ανιδιοτέλεια και η πίστη στο δίκιο της τάξης του ήταν αρετές που τον χαρακτήριζαν σ' όλη του τη ζωή και τον έκαναν αγαπητό σε όποιον τον γνώρισε. Αρετές που είναι απαραίτητες για κάθε αγωνιστή του ΚΚΕ.

Αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε, στη μνήμη του, στο ΚΚΕ 350 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Διονύσου στην οποία ανήκε, στον αγαπημένο του «Ρ» 50 ευρώ και στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

Η γυναίκα του, Ελένη,

τα παιδιά του, Γιάννης - Βάσω, Ζωή, Νίκος - Αμαλία και Χρήστος,

τα εγγόνια του, Φανή, Ευθύμης, Δημήτρης, Ελένη και Γρηγόρης

***

Φωτο 1

Συμπληρώθηκαν 14 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης. Γεννήθηκε στο Γαρδίκι Ομιλαίων Φθιώτιδας το 1909. Στα σπουδαστικά χρόνια του στην Ανώτατη Γεωπονική Σχολή, οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ. Ως γεωπόνος ανέπτυξε ιδιαίτερη δράση στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς. Ελαβε μέρος στις μάχες της Αθήνας τον ηρωικό Δεκέμβρη 1944. Η αντιστασιακή δράση του στην Κατοχή και στον Εμφύλιο αποτέλεσε αιτία να απολυθεί από την υπηρεσία του. Μετά τον Εμφύλιο, εντάχθηκε στην ΕΔΑ και στο Αγροτικό Κόμμα και ως το τέλος της ζωής του δεν έπαψε να αγωνίζεται αταλάντευτα ως μέλος του ΚΚΕ.

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του ο γιος του Θανάσης, η Μαρία Τουρβωλή και τα εγγόνια του, Γιάννης και Βαγγέλης, προσφέρουν στην ΚΟΒ Μυτιλήνης του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

*********************************

φωτό (13.5.2012) 3

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που έφυγε πριν από ένα χρόνο, και στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που τον σκότωσε η χούντα, όπως επίσης στη μνήμη του άλλου μου κουνιάδου, ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ, που σκοτώθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας το 1947, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα του Μιχάλη και η νύφη τους, Στέλλα Τσαρουχά

***

φωτό(χαρτί) 1

Πέρασαν τρεις μήνες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μέλος του ΚΚΕ, ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Σε όλη του τη ζωή αταλάντευτα πιστός στις θέσεις και τις ιδέες του ΚΚΕ, κυνηγήθηκε και εξορίστηκε σε Μακρόνησο, Ικαρία, Αϊ - Στράτη.

Στη μνήμη του ο γιος του, Αγγελος, προσφέρει στο αγαπημένο του Κόμμα, το ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

***

φωτό(7 Μάη 2012) 1

Στη μνήμη του αλησμόνητου πατέρα μας, ΖΟΡΜΠΑ ΑΣΤΕΡΙΟΥ, από το Παλιούρι Κασσάνδρας. Υπήρξε καταζητούμενος από τη δικτατορία του Μεταξά, αντάρτης του ΕΛΑΣ Χαλκιδικής. Συνελήφθη αρχές του 1946, υπέστη απάνθρωπα βασανιστήρια, καταδικάστηκε σε θάνατο στον Πολύγυρο. Εζησε για 2 χρόνια μελλοθάνατος και εκτελέστηκε στην Αίγινα, στις 8 Μάη 1948, σε ηλικία 42 χρόνων.

ΠΑΡΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΡΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ροτόντας.

Τα παιδιά του,

Μάγδα Ζορμπά - Μητρογώγου και Ζορμπάς Μιχάλης

***

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, αντάρτη του 19ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Νιγρίτας, της μητέρας μου ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, υπεύθυνης της ΕΠΟΝ, από τα Ιβηρα Νιγρίτας, του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, καπετάνιου του 19ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ και βουλευτή της ΕΔΑ Ν. Σερρών, του ΑΓΓΕΛΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ από το Σιτοχώρι Σερρών, παλαίμαχου κομμουνιστή, του ΝΙΚΟΥ ΓΚΙΚΑ από το Σιτοχώρι Σερρών, συνεπούς, αταλάντευτου κομμουνιστή με δύο αδερφές, τις ΓΕΡΑΚΙΝΑ και ΦΩΤΟΥΛΑ, μαχήτριες του ΔΣΕ που σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο. Επίσης, του ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ από τη Μαυροθάλασσα Σερρών, αντάρτη του 19ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ Νιγρίτας, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

Σίμος Κεΐσογλου, συνταξιούχος δικηγόρος

***

φωτο 2

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ, για την ονομαστική του εορτή, καθώς και στην άσβεστη μνήμη της κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ - ΛΙΔΟΡΙΚΗ, που, στις 10 Ιούλη, συμπληρώνονται τρία χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου Ικαρίας.

Δέσποινα Τραχανατζή

***


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(ΚΟΛΙΑΣ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ(ΚΟΛΙΑΣ)

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ

ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΛΩΡΟΥ - ΛΟΓΑΡΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΕΡΑΤΗΣ

ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ

ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΦΟΥΜΗΣ
ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΦΟΥΜΗΣ

ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ

ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

ΣΩΚΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
ΣΩΚΟΣ ΘΥΜΙΟΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΩΤ.

Στις 5 Απρίλη 2013 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης κομμουνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ. Σήμαρα Κυριακή 12 Μάη και ώρα 9.45, στο νεκροταφείο Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι), τελούμε το 40ήμερο μνημόσυνό του.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο δοξασμένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου (Μπραχάμι).

Η συντρόφισσά του Βάγια,

τα παιδιά και τα εγγόνια του



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ