ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2014 - 2η έκδοση
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Φ. Κυρ. 21.12.

ΖΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τον πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟ ΖΙΑΝΝΗ (Κόλια) αποχαιρέτησα στις 17 Νοέμβρη 2014, αφού πάλεψε παλικαρίσια με την επάρατο νόσο. Γεννήθηκε το 1955 στο Τσιρτσίκ της Τασκένδης από γονείς πολιτικούς πρόσφυγες, μαχητές του ΔΣΕ από την περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων. Επαναπατρίστηκε στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου το 1965, σε ηλικία 10 ετών. Από το 1981 εργάστηκε ως μεταλλεργάτης στην Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου έως το 2012, όπου και νόσησε.Υπήρξε μέλος της ΚΟΒ Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου. Καθ' όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του στάθηκε δυνατός μαχητής, όπως και σε όλη του τη ζωή, πάλεψε με στωϊκότητα, αισιοδοξία και αξιοπρέπεια.

«Πατέρα,

γιε των βουνών και των ποταμιών,

τίμιε και σεμνέ εργάτη

που με τα τίμια χέρια σου σμίλεψες τόσες φορές το μέταλλο αλλά και την καρδιά μας,

μου άφησες την μεγαλύτερη κληρονομιά:

το πώς είναι να βαδίζει κανείς πάντα όρθιος.

Σήμερα 21 Δεκέμβρη 2014 γίνεται το 40 ήμερο μνημόσυνο στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου.

Στη μνήμη του, η κόρη του Αφροδίτη Ζιάννη προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω Τ.Ε Κεφαλονιάς -Ιθάκης του ΚΚΕ.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
φωτό 1

Σαράντα χρόνια πολιτικοί πρόσφυγες στην Τσεχοσλοβακία, βαριά ανάπηροι του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΛΑΤΣΗ, η γυναίκα του, συντρόφισσα Ευσταθία Χαλάτση προσφέρει 2.000 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

***

φωτό 1

Στις 23.2.2015 συμπληρώνονται 3 χρόνια που «έφυγε», πρόωρα, από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΠΛΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του Κόμματος που στήριζε και τιμούσε για τους αγώνες του, σε όλη του τη ζωή.

Η σύζυγός του Καίτη και οι κόρες του, Πόπη και Ιωάννα

***

Ο πατέρας μας, ΦΑΝΗΣ, έπεσε από τα βόλια των ξένων και ντόπιων φασιστών στον ηρωικό Δεκέμβρη στην Αθήνα το 1944. Το ΚΚΕ έχασε έναν στρατιώτη του, που μαζί με τους άλλους κόκκινους στρατιώτες όλων των λαών της Γης ποτίζουν το δέντρο του σοσιαλισμού που δείχνει το δρόμο προς τον κομμουνισμό.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά του, Χρήστος και Τασία

***

φωτό; 1

Το 2011 «έφυγε» από κοντά μας ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ, που γεννήθηκε το 1922, στην Καρυά Ελασσόνας. Σε ηλικία 20 ετών οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ, τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου κατατάχθηκε, εθελοντικά, στον ΕΛΑΣ κι αγωνίστηκε κατά των Γερμανών κατακτητών. Από την αναγκαστική προσφυγιά στην Πολωνία επαναπατρίστηκε, με την οικογένειά του, στη Λάρισα, τον Ιούνη του 1984. Ως το τέλος της ζωής του, ως μέλος του ΚΚΕ, σταθερός στη θεωρία του μαρξισμού - λενινισμού, αγωνίστηκε για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, τα οποία και έζησε.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Στη μνήμη του η γυναίκα του, Δήμητρα, και τα παιδιά του, Κατερίνα, Κυριάκος και Σταματούλα, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Ιπποκράτη Λάρισας, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΟΥΛΑ, από το Νέο Πετρίτσι Σερρών, μαχητή του ΔΣΕ, που έπεσε σε μάχη με τον στρατό στην περιοχή του Γκραν Κορόνε του Νομού Κιλκίς, και της μητέρας μου, ΖΩΗΣ ΓΟΥΛΑ, που εξορίστηκε στο Τρίκερι Βόλου από το μοναρχοφασιστικό καθεστώς και πέθανε το 1998. Καθώς, επίσης, στη μνήμη των συγχωριανών μου μαχητών του ΔΣΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, ΓΙΑΓΚΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, ΣΙΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΕΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥ, καθώς και όλων των πεσόντων μαχητών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στον άνισο αγώνα, προσφέρω στο ηρωικό ΚΚΕ, ελάχιστη προσφορά, 100 ευρώ.

Δημήτρης Γούλας

***

φωτό(σε χαρτι) 4

Στη μνήμη των αγωνιστών ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, δάσκαλου που υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ στη διαφώτιση, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, ΕΛΑΣίτη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά το 1945, ΝΙΚΟΥ ΑΥΓΕΡΟΥ, ένοπλου ΕΛΑΣίτη, Μακρονησιώτη, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΕΡΟΥ, έφεδρου ΕΛΑΣίτη, προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Βασίλης και Νίκος Αυγέρος

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, της κουνιάδας μου ΑΝΘΟΥΛΑΣ και της αδελφής μου ΓΙΟΥΛΑΣ, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ειρήνη Σεβαστοπούλου

***

Ο Κατσαπελίδης Απόστολος, από την Αγάπη Γρεβενών, προσφέρει, στη μνήμη της συντρόφισσάς του, στη ζωή και στον αγώνα, ΚΑΤΣΑΠΕΛΙΔΟΥ ΠΑΡΕΣΣΑΣ, 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ. Η Κατσαπελίδου Παρέσσα γεννήθηκε το 1932 στην Αγάπη Γρεβενών, μαχήτρια του ΔΣΕ. Τη συνέλαβαν και τη φυλάκισαν στις φυλακές Φιξ των Ιωαννίνων, για 5 μήνες.

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΑΝΝΑΣ ΧΑΪΛΑΡΙΔΟΥ, που συμπληρώνονται 17 χρόνια από το θάνατό της (21.12.1997), προσφέρω 50 ευρώ στο Παράρτημα Ηρακλείου Αττικής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Βίκυ Χαϊλαρίδου - Παππά

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου μου και μέλους του ΚΚΕ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΙΝΑ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 23.12.2010, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Τυρνάβου το ποσό των 35 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό 3

Στη μνήμη των συντρόφων μας ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ, ΑΓΗ ΣΑΜΑΡΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΛΙΔΗ, προσφέρουμε 660 ευρώ στο Κόμμα.

Οι σύντροφοί τους της ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ, επ' ευκαιρία της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος αλλά και της ονομαστικής του εορτής (στις 21 Δεκέμβρη), προσφέρουμε στο αγαπημένο του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού. Ο Θέμος, με καταγωγή από την Πόλη, γεννήθηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου το 1917. Από μικρός στη βιοπάλη, εντάχθηκε στο προοδευτικό κίνημα των Αιγυπτιωτών Ελλήνων. Υπηρετώντας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στο ναρκαλιευτικό «Πάραλος» αναδείχτηκε σε μέλος της ΚΕ του ΕΑΜ Ισμαηλίας. Συμμετείχε στο αντιφασιστικό κίνημα του Ναυτικού και για την πατριωτική του δράση «ανταμείφθηκε» με καταδίκη εξάκις σε θάνατο από τα έκτακτα στρατοδικεία, μένοντας για χρόνια έγκλειστος στα στρατόπεδα των Εγγλέζων «συμμάχων». Απελάθηκε από την Αίγυπτο το 1950 και μέχρι το 1958, οπότε και διαλύθηκαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ, ήταν μέλος του παράνομου μηχανισμού του Κόμματος. Παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του πιστός στα ιδανικά του μαρξισμού - λενινισμού και καθημερινός αναγνώστης του αγαπημένου του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Η σύζυγος, τα παιδιά του, τα εγγόνια του

***

φωτό 1

Το Γενάρη του 2015 συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο της σ. ΑΝΝΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ, καπνεργάτριας, αγωνίστριας, μέλους του ΚΚΕ από πολύ μικρή ηλικία. Στο προσφυγικό της σπίτι στην Καβάλα έκρυβε πολύγραφο, όπου μαζί με άλλους συντρόφους τύπωναν έντυπα της Αντίστασης το 1942. Συνελήφθη και βασανίστηκε μαζί με τη μικρή της κόρη Σταυρούλα, όμως ποτέ δεν κάμφθηκε. Παρέμεινε αγωνίστρια, έως το τέλος της ζωής της διακινούσε τον «Ριζοσπάστη» και συμμετείχε στις Οικονομικές Εξορμήσεις του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της και για την ονομαστική της γιορτή, οι κόρες της, Σταυρούλα και Θεοδώρα, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, μαχητών της ζωής, για την απελευθέρωση του ανθρώπου με την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για το σοσιαλισμό, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΟΧΥΛΑ, προσφέρουμε 300 ευρώ στο Κόμμα τους, το ΚΚΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

φωτό 1

Στην άσβεστη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μου ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΟΥΡΛΗ, όπως και των γονιών μου ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, αντιστασιακού και μαχητή του ΔΣΕ, της μητέρας μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, των αδελφών μου ΛΑΚΗ, ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΤΣΑΒΟΥ, προσφέρω 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου, για την Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ. Πάντα θα τους θυμόμαστε και θα βαδίζουμε στα βήματά τους.

Κωνσταντινιά (Ντίνα) Παπανικολάου - Μπουρλή

***

φωτό 2

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μου γονιών, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ, που παρέμειναν μέχρι το τέλος αταλάντευτα στο πλευρό του ΚΚΕ, με τη στάση τους και το έργο τους μέσα από τις γραμμές του και όχι μόνον, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Φαρμάκου Μεσογείων.

ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΚΟΧΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Η κόρη τους, Δήμητρα Τζώρζη

***

φωτό 1

Ενας χρόνος συμπληρώνεται που «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, μέλος του ΤΓ Πόλης Λάρισας του ΚΚΕ. Συνέδεσε τη ζωή του με το Κόμμα, με τα ιδανικά του οποίου συμπορεύτηκε και αγωνίστηκε τιμώντας τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ και αναπτύσσοντας πολύπλευρη δράση σε πολλούς αγώνες μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Στη μνήμη του, η σύζυγος και τα παιδιά του προσφέρουν 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου στην οποία ανήκε οργανωτικά.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΜΗΡΟΥ και ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ από τον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, των θείων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΜΕΡΩΠΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΟΥ και των πεθερικών μου ΣΤΑΘΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΑΚΙΡΗ, προσφέρω 20 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ιλισίων.

Λίτσα Τσακίρη

***

φωτό 1

Τελευταίος μήνας της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ. Παλεύουμε όλοι για να ξεπεράσουμε το πλάνο και φέτος, όπως πάλευε και ο αδικοχαμένος σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ που «κόπηκε» βίαια, στα 38 του χρόνια, το νήμα της ζωής του, άδικα στην άσφαλτο πριν 2,5 χρόνια. Μέλος της ΝΕ Ιωαννίνων, πρόεδρος του σωματείου Ι. Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Στη μνήμη του και στον αγώνα του που άφησε παρακαταθήκη για εμάς, προσφέρουμε ενίσχυση στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας, 100 ευρώ.

Ο αδερφός του και η ανιψιά του, Κωνσταντίνος και Ισμήνη Φαρμάκη

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΗ, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων όπου υπήρξε και αυτός μέλος, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Κωνσταντίνου Ανθή

***

φωτο 3

Στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που ανταρτόπουλα έχασαν τη ζωή τους, και του αδερφού τους ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, από τη Θίσβη Θηβών, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΧΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Τα αδέρφια τους Ασημίνα Γκιζιώτη και Αντώνης Νικολάου, τα παιδιά τους Γιώργος, Λουκάς και Νίκος Νικολάου, τα ανίψια Γιάννης και Νίκος Νικολάου, Σωτηρία και Αντρέας Γκιζιώτης

***

ΦΩΤΟ (χαρτί)

Στη μνήμη του λατρευτού μας πατέρα και συζύγου, ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΚΡΙΔΗ, για τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η σύζυγός του Γλυκερία και οι κόρες του

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΜΑΚΗ ΦΑΡΑΚΛΟΥ, ΕΠΟΝίτη που μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού και στο ΚΚΕ, η γυναίκα του Αθηνά προσφέρει στο Κόμμα 300 ευρώ και τα παιδιά του Γιάννης, Παναγής, Σπύρος, επίσης, 300 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΔΕΣΤΟΥΝΗ, που συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε 20 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ζωής Περιστερίου.

Η σύζυγός του Νικολέτα, τα παιδιά του, Χαράλαμπος και Ευάγγελος


Επαμεινώνδας Νικολάου
Επαμεινώνδας Νικολάου

ΑΝΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΝΝΑ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Σωτήρης Μπουρλής
Σωτήρης Μπουρλής

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΙΝΑΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΛΙΟΦΩΤΗΣ

ΦΑΡΑΚΛΟΣ ΜΑΚΗΣ
ΦΑΡΑΚΛΟΣ ΜΑΚΗΣ

Αγησίλαος Σαμαράκης
Αγησίλαος Σαμαράκης

ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΟΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ