ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 11 Γενάρη 2015
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρουμε 3.000 ευρώ για την Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΤΕ Αργολίδας.

Ράνια, Ακης, Τάσος Αντωνίου

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΑΝΤΗΛΑ από τον Αμάραντο Καρδίτσας, αντάρτη του ΕΛΑΣ, πολιτικού πρόσφυγα στην Πολωνία και τη Βουλγαρία, προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, που έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο γιος του Αναστάσιος Τσαντήλας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗ από το Ν. Μοναστήρι Δομοκού, για τα 5 χρόνια από το θάνατό του, η σύζυγός του, Ελένη, προσφέρει 50 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

***

φωτό 1

Στις 26.12. συμπληρώθηκαν 9 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο κομμουνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ. Βασανίστηκε άγρια στα χρόνια της δικτατορίας αρνούμενος να προδώσει το τιμημένο ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Η σύζυγός του Νίκη και τα παιδιά του Λένα - Γιάννης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΗ ΓΚΟΓΚΟΥ από την Κάργιανη Καβάλας, στέλεχος του ΚΚΕ, που συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, οι συγγενείς του προσφέρουν στην ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ. Ο Παναγής Γκόγκος γεννήθηκε το 1929 από γονείς αγρότες. Από μικρός βγήκε στη βιοπάλη και στους κοινωνικούς αγώνες. Φοίτησε σε Γυμνάσιο της Καβάλας. Επέστρεψε στο χωριό και, βλέποντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι αγρότες, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί στα κοινά. Το 1964 εκλέχτηκε πρόεδρος του χωριού. Δεν πρόλαβε να εξαντλήσει τη θητεία του και συνελήφθη από τη χούντα. Ως «επικίνδυνος κομμουνιστής», εξορίστηκε σε Γυάρο και Λακί Λέρου. Ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν ενταγμένος στο ΚΚΕ και σ' όλη του τη ζωή πάλεψε για τις ιδέες του και τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού χωρίς να υπολογίζει τους κόπους και το «κόστος».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ
***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΓΚΙΚΑΚΗ (ΓΚΙΖΙΑΚΗ) και του πατέρα του κυρ - ΚΩΣΤΑ, τα εγγόνια του, η αδελφή του Ειρήνη, η νύφη του Γεωργία, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης, 1.160 ευρώ.

Ο κυρ - Κώστας, τσαγκάρης, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ από το 1918, οργάνωσε στας Σέρρας τον αγώνα των καπνεργατών και των τσαγκαράδων το 1922 και γι' αυτό κυνηγήθηκε. Από τας Σέρρας ήρθε στην Αθήνα και φυλακίστηκε από το καθεστώς του Μεταξά το 1936. Στα πάνω Πετράλωνα όπου έμενε από το 1925 έφτιαχνε παπούτσια δωρεάν για τα ξυπόλυτα παιδιά της περιοχής του. Πέθανε το 1944 από ασθένεια που απόκτησε δουλεύοντας σε βαρελάδικο σε ηλικία επτά ετών όταν έχασε τους γονείς του στη Νιό.

Ο γιος του ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ σε ηλικία 16 ετών οργάνωσε την αντίσταση των μαθητών του Μοσχανδρέα κατά της συμμετοχής τους στη Νεολαία του Μεταξά, και γι' αυτό φυλακίστηκε, βασανίστηκε και αποβλήθηκε από τα σχολεία της χώρας από τη δικτατορία του Μεταξά αν και αριστούχος μαθητής. Κρατήθηκε ένα μήνα στην Ασφάλεια μαζί με τον πατέρα του και εξαιτίας των βασανιστηρίων που υπέστη σε αυτή την τρυφερή ηλικία απέκτησε πρόβλημα στην καρδιά. Αργότερα ως στέλεχος του ΚΚΕ πήρε μέρος στην Αντίσταση ως συνταγματάρχης του εφεδρικού ΕΛΑΣ στα παλαιά Σφαγεία. Συνελήφθη σε μπλόκο, φυλακίστηκε στις φυλακές Χατζηκώστα και καταδικάστηκε, με χαλκευμένες κατηγορίες, σε θάνατο το 1944 σε ηλικία 23 ετών. Με την παρέμβαση του αδερφού του Στέργιου, της συντρόφισσάς του Αιμιλίας και της φίλης του Τιτίκας, γλίτωσε την εκτέλεση και παραδόθηκε στη χωροφυλακή από τους αποχωρούντες Γερμανούς. Αν και διαφώνησε με την αποχή του 1946 και αποχώρησε από το ΚΚΕ, έμεινε πάντα πιστός στις αρχές του μαρξισμού - λενινισμού και προλεταριακού διεθνισμού, στην εργατική τάξη και τους αγώνες της, στους οποίους συμμετείχε ενεργά, και στο κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, μέχρι το θάνατό του το 2001.

ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
ΖΩΗ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ
Ο Βασίλης Γκικάκης και ο πατέρας του κυρ - Κώστας υπήρξαν υπόδειγμα αγωνιστή, εντιμότητας και πίστης στην εργατική τάξη και στην υπόθεσή της για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος. Γι' αυτό θα μένουν πάντα στην καρδιά μας και θα καθοδηγούν τα βήματα των παιδιών και των εγγονών του.

***

φωτό 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΣΙΑΦΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ και του πατέρα μου ΣΙΑΦΑΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ, προσφέρουμε για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βορείων Συνοικιών Βόλου, 200 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΑΜΟΥΡΙΔΗ, αλλά και όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους μέσα από τον ΕΛΑΣ και τον ΔΣΕ για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον λαό μας, προσφέρω για ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Βύρων Χαρίσης

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΑΘΙΑ, της μητέρας μου ΜΑΡΙΓΟΥΣ ΑΓΑΘΙΑ, του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και του μαχητή (ελεύθερος σκοπευτής) του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ από τους Σουστιάνους Λακωνίας, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

Μαρία Μυριανθοπούλου

***

φωτό 2

Φέτος το Κόμμα έχασε δύο από τα πιο αξιόλογα παιδιά του, τον ΚΩΣΤΑ ΠΟΥΛΗ και τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ.

ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ, με την υπόσχεση τα όνειρα & τις ιδέες τους να προσπαθήσω να τις κάνω πράξη.

Βλάχος Γ. Κώστας

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου παιδιού μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο τιμημένο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Οι γονείς του

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης συντρόφισσας ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΣΕΦΕΡΗ προσφέρω 70 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Φωκίδας.

Λιάνα Κορομπίλη

***

Στη μνήμη των συντρόφων:

ΚΑΤΑΚΑΛΙΔΗ ΚΩΣΤΑ, μαχητή του ΔΣΕ, προσωπικού συνδέσμου του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη.

ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑ, μαχητή του ΔΣΕ, απόφοιτου της σχολής ανθυπολοχαγών του ΚΓΑΝΕ, μαχητή του τάγματος Σοφιανού και εν συνεχεία διοικητή λόχου της 123ης ταξιαρχίας της 1ης μεραρχίας του ΔΣΕ.

ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ, μαχήτρια του ΔΣΕ, νοσοκόμα της υγειονομικής υπηρεσίας του ΔΣΕ.

Για τα 96 χρόνια του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Κοζάνης.

Κ. Χ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗ, κομμουνιστή και οικοδόμου, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Βιομηχανίας της ΚΟ Αττικής 30 ευρώ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο γιος του

Αγγελος Βουρκουτιώτης

***

φωτό 2

Η Ελένη Πολυχρονίδου, στη μνήμη των γονιών της ΙΛΑΡΙΟΥ (ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ) και ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ και των τριών αδελφών της ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ που μέχρι το θάνατό τους ακολουθούσαν την κομμουνιστική ιδεολογία, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ, 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΚΟΥΛΑΣ ΚΑΡΑΚΗ, από την Κομοτηνή, που «έφυγε» στις 12/4/2010, και για να συνεχιστεί ο αγώνας της, ο σύζυγός της σ. Βασίλης Καράκης και τα παιδιά της προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΚΟ Ροδόπης του ΚΚΕ 200 ευρώ.

***

φωτό 1

Την Κυριακή 21/12/2014 αποχαιρετήσαμε με πολιτική κηδεία τον αγαπημένο μας σύντροφο ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΛΗ, από την Καβάλα. Ο σ/φος Ρούλης, γιος του ήρωα κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του 26ουσυντάγματος του ΔΣΕ, Μανώλη Ρούλη και της αγωνίστριας Ελευθερίας Τσούπρου, γεννήθηκε το 1940 στη Ζαρκαδιά Καβάλας. Σε ηλικία 8 ετών και λίγο πριν ο πατέρας του πέσει στο πεδίο της τιμής περνάει μαζί με τη μητέρα του και 2 από τα αδέρφια του στη Λαϊκή Δημοκρατία της Βουλγαρίας και αργότερα, μόνος του, εγκαταστάθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας, όπου δέχτηκε μαζί με άλλα Ελληνόπουλα τη θαλπωρή και τη στοργή του σοσιαλιστικού κράτους. Σπούδασε μηχανικός αεροπλάνων σε υψηλό επίπεδο. Επαναπατρίστηκε το 1977 και εντάχτηκε στο ΚΚΕ. Ο σ/φος Ρούλης παρέμεινε αταλάντευτος υπερασπιστής του σοσιαλισμού που έζησε.

ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Στη μνήμη του σύντροφοί του από την ΤΟ Καβάλας προσφέρουν το ποσό των 550 ευρώ.

  • Στη μνήμη του σ/φου και φίλου ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΥΛΗ που ως την τελευταία στιγμή της ζωής του υπερασπίστηκε συνείδητα, περήφανα και αταλάντευτα το Σ/σμό που ζήσαμε μαζί για 30 χρόνια στις Λ.Δ. της Βουλγαρίας και της Γερμανίας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της Κ.Ο. Καβάλας, το ποσό των 500 ευρώ.

Μωϋσής Τριανταφυλλιδης

***

Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΙΝΤΙΔΗΣ γεννήθηκε στην Ξυλαγανή, το 1925, όπου και μεγάλωσε. Από νεαρή ηλικία εντάχτηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ και του ΕΑΜ, αργότερα δε στον ΔΣΕ, με δραστηριότητα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Σοφιανός». Το 1949 πέρασε στη Βουλγαρία, όπου διετέλεσε πρόεδρος της Λέσχης Πολιτικών Προσφύγων «Νίκος Μπελογιάννης» στη Φιλιππούπολη, για πολλά χρόνια. Πιστός στο Κόμμα, το υπηρέτησε με αυταπάρνηση στις δύσκολες στιγμές. Επαναπατρίστηκε το 1988 και εγκαταστάθηκε στην Κομοτηνή, παραμένοντας κομμουνιστής μέχρι το θάνατό του. «Εφυγε» από τη ζωή στις 20/11/2014.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ροδόπης, το ποσόν των 100 ευρώ.

***

φωτό 1

Πέρασαν κιόλας έξι μήνες (από τις 24.6.'14) που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο πολύτιμος φίλος και σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ και για μας τους φίλους του η απουσία του είναι πάντα έντονη. Μας λείπει ο ανοιχτόκαρδος, δοτικός χαρακτήρας του, το χιούμορ του, αλλά και η οξυδέρκεια και διορατικότητά του. Μας λείπει το εύστοχο σχόλιό του «που τάραζε τα λιμνάζοντα νερά» και προκαλούσε πάντα ουσιαστική και ενδιαφέρουσα συζήτηση πέρα από τα «ευκόλως εννοούμενα».

Θοδωρής Αθανασιάδης
Θοδωρής Αθανασιάδης
Στη μνήμη του, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 30 ευρώ, μέσω της Οργάνωσης Χρηματοπιστωτικού.

Ελένη Αλιμπέρτη

***

φωτό 2

Στη μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ, κομμουνιστή αγωνιστή της Εθνικής μας Αντίστασης, που υπέστη πολλές διώξεις και εξορίες με αποκορύφωμα στο κολαστήρι της Μακρονήσου που έζησε και πέθανε κομμουνιστής. Ακόμα, στη μνήμη του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ, βετεράνου του Κόμματος, η σύζυγος του Διονύση Φιλιππάτου, Ασημίνα, και ο αδελφός του, Γιώργος, προσφέρουν στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλικής.

***

φωτό 3

Η οικογένεια Βασιλείας και Νικολάου Πετραλοίφη, στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗΣ και ΠΕΤΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Βόλου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση στην ΚΟΒ Μεγάρων του ΚΚΕ, 70 ευρώ.

Η σύζυγός του, Βάσω Τσουρουνάκη

***

φωτό 2

Στη μνήμη του συζύγου μου ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ, που στις 14 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια που λείπει από κοντά μου, καθώς και, στη μνήμη της αξέχαστης κόρης μου ΦΛΩΡΑΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ - ΛΙΔΩΡΙΚΗ, που μας λείπει τεσσεράμισι χρόνια. Προσφέρω μέσω ΚΟΒ Ευδήλου 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Οσο ζω θα τους θυμάμαι. - Δέσποινα

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΣΤΑΘΗ και ΖΩΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ, προσφέρουμε 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ευδήλου, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Δέσποινα, Φιλιώ, Νίκος, Κούλα.


ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ

Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
Κωνσταντίνος Δροσόπουλος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΖΙΑΚΗΣ (ΓΚΙΚΑΚΗΣ)

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΙΛΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
ΙΛΑΡΙΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ
ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΑΚΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ

ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ
ΦΛΩΡΑ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗ ΛΙΔΩΡΙΚΗ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Κωστούλα Σεφέρη
Κωστούλα Σεφέρη

ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΒΟΥΡΚΟΥΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΚΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ
ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΚΟΓΚΟΣ

ΣΙΑΦΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΣΙΑΦΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΤΡΑΛΟΙΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΤΡΑΛΟΙΦΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΛΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ