ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Φλεβάρη 2015 - Κυριακή 22 Φλεβάρη 2015
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΜΝΗΜΟΣΥΝA

ΜΑΖΟΚΟΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΜΑΖΟΚΟΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
φωτό 1

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΖΟΚΟΠΟΣ. Ηταν δεμένος με την οικογένειά του και με ιδιαίτερη αδυναμία στα εγγόνια του. Στάθηκε πιστός στο Κόμμα που αγάπησε, το τιμημένο ΚΚΕ, προσφέροντας όλες τις δυνάμεις του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του, η κόρη του Κασσάνδρα και ο εγγονός του Νικόλας προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

Την περασμένη Κυριακή 15.2.2015 τελέσαμε το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ, στον ιερό ναό Αγ. Ανδρέα Χαϊδαρίου.

Στη μνήμη της, προσφέρουμε 30 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά της


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
φωτό 1

Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ, γεωπόνος από το Γύθειο Λακωνίας, ήταν μέλος της ΟΚΝΕ, καθοδηγητικό στέλεχος στο Αγροτικό Τμήμα, υπεύθυνος Τύπου και Πληροφοριών της ΝΕ Λακωνίας, με έδρα το Κρυονέρι Οιτύλου (μαζί με τον Νίκο Κατσώρχη, από τον Πύργο Διρού, χειριστή πολυγράφου, γραφομηχανής κ.λπ.). Συνελήφθη από ΜΑΥδες στον Πάρνωνα μαζί με τους συντρόφους του, το 1948. Καταδικάστηκε σε θάνατο από το Στρατοδικείο της Τρίπολης. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Αίγινας και εκτελέστηκε σε ηλικία 28 ετών στο Γουδί στις 2 Φλεβάρη 1949, μαζί με τους συντρόφους του ΣΠΥΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗ και ΝΙΚΟ ΠΟΥΛΑΚΟ (καπετάν Λυσαίο).

Στην άσβεστη μνήμη τους, η ανιψιά του Κατερίνα προσφέρει 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

***

Η Δάνα και η Ελια προσφέρουν 80 ευρώ στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΝΙΩΤΗ, με τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό του.

***

Στη μνήμη των συναδέλφων, μελών και φίλων του ΚΚΕ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΗΚΑ και ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΕΡΠΙΡΑΚΗ προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λογιστών του Κόμματος.

Δ. Κ. Κ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΒΑΚΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, η σύζυγος Κατερίνα και η οικογένειά του προσφέρουν στο ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου πίστευε και αγωνίστηκε γι' αυτά, 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΡΕΛΑ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, από το χωριό Νέδουσα Μεσσηνίας, που συμπλήρωσε τρία χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ανατολικής Καλαμάτας.

Η κόρη του Παναγιώτα Βαρελά - Κρότσε

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, πιστού στις ιδέες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, σεμνού και ανιδιοτελούς αγωνιστή, οι φίλοι του από τις Τζιτζιφιές προσφέρουν 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ακτοπλόων ναυτεργατών, για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 9 χρόνια, στις 16.2.2006, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε πιστός στα ιδανικά του Κόμματος για μια άλλη τάξη στην εξουσία, για ένα καλύτερο αύριο, δίνουμε για οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης.

Παναγιώτα και Ντίνα Ξεροβάσιλα

***

φωτό 2

Στη μνήμη του αγωνιστή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ και της συζύγου του ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ, που επαναπατρίστηκαν από την πολιτική προσφυγιά το 1976 και παρέμειναν πάντα πιστοί στο ΚΚΕ, ο γιος τους και τα εγγόνια τους προσφέρουν 70 ευρώ μέσω της ΤΕ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας.

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΩΣΤΑ, από τη Στρέζοβα, ο Δουφεξής Γιάννης προσφέρει 30 ευρώ για το Κόμμα, μέσω ΤΕ Εδαφικού Τομέα του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του ΔΑΛΕΖΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ή παππού, που διαπαιδαγώγησε με τη συμπεριφορά του και τις συμβουλές του τα νέα κομματικά στελέχη, προσφέρω 400 ευρώ στο Κόμμα μέσω της ΚΟΒ Αστρους.

ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Λυμπέρης Λυμπεράκης

***

φωτό 1

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας, στις 8 Φλεβάρη 2015, προσφέρουμε 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τυρνάβου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.

Τα παιδιά σου

Κατερίνα Κουμπάρου - Παναγιώτης Φουσέκης

Γεωργία Κουμπάρου - Θωμάς Δρογκούλας

***

φωτό(χαρτί) 1

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» πλήρης ημερών, σε ηλικία 97 ετών, από κοντά μας ο σ. ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ. Γεννήθηκε στη Φιλιαδώνα Δομοκού, το 1918. Εγινε μέλος του Κόμματος το 1945 και μέχρι την τελευταία του πνοή παρέμεινε πιστός στις αξίες του ΚΚΕ. Πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση και γι' αυτό μετά την απελευθέρωση κυνηγήθηκε και εξορίστηκε για 5 χρόνια σε Μακρόνησο και Γυάρο. Υπήρξε σύντροφος σταθερός κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και σε δύσκολες στιγμές υπερασπίστηκε με αυταπάρνηση τις αρχές του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του ο γιος του Νίκος Κουτσογιάννης και σύντροφοί του της ΚΟΒ Δομοκού προσφέρουν 120 ευρώ στην ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

***

φωτό 2

Την Κυριακή 15 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος, που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας μάνα και γιαγιά ΟΛΓΑ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. Η Ολγα Φωστηροπούλου τιμήθηκε με το μετάλλιο της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1945 για τη συμμετοχή της στην Αντίσταση του λαού μας ενάντια στα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ.

Επίσης, συμπληρώνονται 39 χρόνια (από τις 16 Φλεβάρη του 1976), που λείπει από κοντά μας ο αγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, από την Κρύα Βρύση Πέλλας. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ηρωικού και τιμημένου ΕΛΑΣ τους φασίστες κατακτητές και τους ντόπιους συνεργάτες τους παίρνοντας μέρος σε πολλές μάχες. Παρέμεινε στη συνέχεια της ζωής του πιστός και ανιδιοτελής στις ιδεολογικές του αρχές. Τιμήθηκε επίσης με το μετάλλιο της Εθνικής Αντίστασης 1941 - 1945.

ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
Στην άσβεστη μνήμη τους προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Κρύας Βρύσης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους, Τάκης και Γιώργος Φωστηρόπουλος

Τα εγγόνια τους: Κωστής, Χάρης, Κώστας και Νίκος Φωστηρόπουλος

***

φωτό 2

Στη μνήμη της αγωνίστριας στη ζωή και στον αγώνα ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που κηδεύτηκε στις 6-2-2015 στα Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς, και του συντρόφου της ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που πέθανε στην Αθήνα, στις 9-7-1986, τα παιδιά τους, Αλκης - Ελένη, Σοφία - Ξενοφώντας και τα εγγόνια προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλικής, αντί στεφάνων, το ποσό των 200 ευρώ.

***

«Εφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή στις 31/1/2014 ο σ. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΚΚΑΣ. Γεννήθηκε το Νοέμβρη του 1929. Το δεύτερο παιδί της πολυμελούς οικογένειας του Γιώργη και της Καλλιόπης Λάκκα. Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην Ικαρία, μέσα στο κλίμα αγωνιστικής, αντιστασιακής διάθεσης που χαρακτήριζε όλη την οικογένειά του. Συμμετείχε σε ειδικές αποστολές, τροφοδοσία παράνομων, μεταφορά και απόκρυψη υλικών κ.λπ. Μετά την απόλυσή του από τον στρατό φεύγει για την Αθήνα στην αναζήτηση δουλειάς, το 1953. Στα νταμάρια στο Γαλάτσι κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης κάνει τα πρώτα του βήματα στην πόλη. Μπαίνει στην οικοδομή, εξελίσσεται σε εξαιρετικό τεχνίτη στα πατώματα. Συμμετέχει σε όλους τους αγώνες της τάξης του. Στο φιλειρηνικό κίνημα, στο λαϊκό κίνημα. Επέστρεψε στην Ικαρία το 1996. Εντάχθηκε στην ΚΟΒ Ραχών του ΚΚΕ.

Υπήρξε παράδειγμα τιμιότητας, συνέπειας, μέχρι το τέλος όρθιος με την ιδιότητα του κομματικού μέλους πολύ ψηλά.

Η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα, αντί για στεφάνι, 150 ευρώ μέσω ΤΟ Ικαρίας του τιμημένου ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 2/2/2015 «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας συντρόφισσα ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΝΕ (Κούλα).

ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ
Στη μνήμη της, αντί στεφάνων προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη.

Οι φίλοι και σύντροφοί της

***

φωτό (χαρτί) 2

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΛΙΟΥΜΑ και της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΚΛΙΟΥΜΑ, πιστών οπαδών του ΚΚΕ μέχρι το τέλος, προσφέρουμε 350 ευρώ, μέσω ΟΒ Γαλατσίου της ΚΝΕ, για την ενίσχυση του Κόμματος.

Τα εγγόνια: Μπαχταλιάς Νίκος και Μπαχταλιάς Δημήτρης

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, της κουνιάδας μου ΑΝΘΟΥΛΑΣ και της αδελφής μου ΓΙΟΥΛΑΣ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Ειρήνη Σεβαστοπούλου

***

φωτό(χαρτί) 1

Στις 31 Γενάρη πέθανε η πιστή στο ηρωικό ΚΚΕ αγωνίστρια ΜΑΡΙΑ ή ΜΑΡΙΚΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, πρωτοπόρα σε όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις για τη λύση των λαϊκών προβλημάτων, μαχητικά, παρά την κλονισμένη υγεία της και έως τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Στη μνήμη της οι αδελφές της, Ανδριανή και Πόπη, πρόσφεραν στην ΚΟ Γαλατσίου 50 ευρώ.

***

φωτό 1

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΖΟΥΠΙΝΑΣ, δάσκαλος από την Κωστομέρια της Ολυμπίας, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση μαζί με τον αδελφό του. Μετά ο Αρίστος πέρασε στο Δημοκρατικό Στρατό. Σε μια μάχη που έδωσε ο ΔΣ στη Χαλανδρίτσα τραυματίστηκε σοβαρά με διαμπερές τραύμα στον πνεύμονα. Μετά την αποθεραπεία του, τελείωσε το λαϊκό διδασκαλείο στα Τρόπαια, όπου διετέλεσε δάσκαλος για ένα διάστημα. Με εντατικούς ρυθμούς διδασκαλίας αλλά και την άφιξη της 9ης Μεραρχίας, μας δώσανε απολυτήριο στις 20 Δεκέμβρη 1948. Πιάστηκε το 1948 και αφού καταδικάστηκε σε θάνατο, έμεινε 15 χρόνια στις φυλακές της Αίγινας. Το 1967 η δικτατορία τον εξόρισε στη Γυάρο, μαζί με χιλιάδες άλλους αγωνιστές, απ' όπου απολύθηκε για να «πεθάνει έξω».

Αρίστος Ζούπινας
Αρίστος Ζούπινας
Στη μνήμη του, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής, ο επιζών σύντροφος και φίλος του, Ιωάννης Αναστόπουλος.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΝΤΙΑ, από τα Ρίζια Εβρου, μέλους του ΚΚΕ, μαχητή και ανάπηρου του ΔΣΕ, καθώς επίσης και στη μνήμη της μητέρας μου ΦΑΝΗΣ, του πατέρα μου ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΟΥ, μέλους του ΚΚΕ από το Ελληνοχώρι Εβρου, της γιαγιάς μου ΖΛΑΤΟΥ, του αδελφού μου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΑΟΥ και της γυναίκας του ΑΝΝΑΣ, οι οποίοι πέθαναν πολιτικοί πρόσφυγες στη Βουλγαρία, της αδελφής μου ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΑΟΥ και του εξαδέλφου μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΛΑ, μαχητών του ΔΣΕ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια του Εμφυλίου, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Δήμητρα Μπαντιά

***

φωτό 3 (οι 2 Τσατσοπουλου σε χαρτί)

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΝΗ, που στις 24 Φλεβάρη συμπληρώνονται 4 χρόνια από το θάνατό του, καθώς και στη μνήμη των θείων μου, ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ και ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω στο ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Δέσποινα Μυτίνη

***

φωτό (χαρτί) 1

Ο ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ γεννήθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και «έφυγε» από τη ζωή στις 8.2.2015. Από πολύ μικρός έμεινε ορφανός. Αντιμετώπισε από πολύ νωρίς το σκληρό πρόσωπο της ζωής δίνοντας τη μάχη της καθημερινής επιβίωσης. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και στην ΕΠΟΝ. Ελαβε μέρος στη μάχη της Αθήνας, το Δεκέμβρη του '44. Σαράντα χρόνια και πλέον δούλεψε εφημεριδοπώλης και ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Επί πολλά χρόνια υπήρξε μέλος του ΔΣ των Εφημεριδοπωλών Αθήνας. Διατέλεσε πρόεδρος των συνταξιούχων εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων διανομής για 17 χρόνια. Υπόδειγμα ηθικής, αξιοπρέπειας και αγωνιστικότητας σε όλη του τη ζωή.

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, ο Λασκαρίδης Ιγνάτιος προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτό (χαρτί) 1

Ο ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ γεννήθηκε το 1926 στην Πυρσόγιαννη της Κόνιτσας από εργατική οικογένεια. Σε μικρή ηλικία οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ και συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση. Στις 17.9.1947 κατατάχθηκε στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες και τραυματίστηκε 4 φορές. Εκτελώντας το χρέος του απέναντι στον ιερό αγώνα, έπεσε στο πεδίο της τιμής στις 8.6.1949 στην Αγία Τριάδα Οξιάς, πολεμώντας παλικαρίσια για τη λευτεριά και την ανεξαρτησία της πατρίδας.

Στη μνήμη του ο αδερφός του Ανδρέας Νούτσος και τα ανίψια του, Στέφανος και Γιώργος Νούτσος, προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

ΚΟΥΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΚΟΥΝΕ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΒΑΚΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ

ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ
ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΛΙΟΥΜΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΛΙΟΥΜΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΛΙΟΥΜΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΛΙΟΥΜΑ

ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΑΝΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΜΑΡΙΑ ή ΜΑΡΙΚΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ή ΜΑΡΙΚΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΝΟΥΤΣΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ