ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Φλεβάρη 2015 - Κυριακή 22 Φλεβάρη 2015
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΡ. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του κομμουνιστή παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ ΜΗΝΑ, προσφέρω μέσω ΚΟΒ «Τυποεκδοτικής» 500 ευρώ στο ΚΚΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα του, που είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίος, ακολουθώντας τα βήματά του. Επιθυμία δική του ήταν να δυναμώνουμε το ΚΚΕ, το κόμμα της εργατικής τάξης, και το «Ριζοσπάστη», «το Ευαγγέλιο» όπως τον χαρακτήριζε, για να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Σ' έχουμε πάντα στην καρδιά μας και στο μυαλό μας.

Η εγγονή του και τα δισέγγονά του.

Δήμητρα - Γιάννης - Γεράσιμος

***

φωτό 2

Στη μνήμη των καπεταναίων του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας Πελοποννήσου, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΩΡΑΚΟΥ, ο Κωνσταντίνος Γουρδομιχάλης και η σύζυγός του, Ολγα, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

***

φωτό (χαρτί) 1

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο συναγωνιστής μας ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και πρόεδρος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στο Κορωπί.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Σταματίνα Κώνστα προσφέρει στον καθημερινό του σύντροφο και καθοδηγητή, το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», 100 ευρώ και 100 ευρώ στην ΚΟΒ Κορωπίου του ΚΚΕ.

***

φωτό (χαρτί) 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα με το οποίο συμπορεύτηκε από μικρό παιδί, 30 ευρώ για την ενίσχυσή του.

ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
***

Πέρασαν 17 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας ΑΝΝΑΣ ΚΟΛΟΖΩΦ.

Στη μνήμη της, προσφέρω στο Κόμμα της 50 ευρώ.

Τέρψη Κολοζώφ

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΞΥΝΑΡΙΑΝΟΥ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτό 1

Φέτος, πολυαγαπημένε μου σύζυγε ΓΙΑΝΝΗ (ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ), ήταν η πρώτη φορά λύπης στη γιορτή σου, λόγω της απουσίας σου από κοντά μας. Υπάρχεις όμως μέσα στις καρδιές μας και γι' αυτό μας κάνεις να συνεχίζουμε τον αγώνα.

Στη μνήμη των γονιών μου καθώς και στη μνήμη σου και στην ονομαστική σου γιορτή προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟ Σταυρούπολης Θεσ/νίκης.

Η σύζυγος Δέσποινα και τα παιδιά σου, τα εγγόνια και η δισεγγονή σου.

***

φωτό 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ και ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΕΓΟΥΛΑ - ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ, προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

***

φωτο 4

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Μανώλη (φωτ.), μέλος της ΟΚΝΕ και του ΚΚΕ, ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ και αξιωματικός του ΔΣΕ, πέθανε το 2001.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, αδελφός του, αρχινοσοκόμος του ΔΣΕ, σκοτώθηκε στο Γράμμο το 1949.

Ο ΚΩΣΤΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ του Παναγιώτη (φωτ.), παιδί της πολιτικής προσφυγιάς, πέθανε το 2011.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Λάζαρου, μέλος του ΚΚΕ, πέθανε το 1982.

Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΟΛΓΑ (φωτ.), αγωνίστρια της ΕΑ.

Η ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ του Κυριάκου (φωτ.), μαχήτρια του ΔΣΕ, πιάστηκε αιχμάλωτη, καταδικάστηκε σε θάνατο, αλλά γλίτωσε την εκτέλεση γιατί ήταν ανήλικη. Πέθανε το 1993.

Στη μνήμη των παραπάνω η Μαρία Καραμανώλη από το Μυλοχώρι Κιλκίς, ο γιος της και η κόρη της προσφέρουν, μέσω της ΤΕ Κιλκίς, 300 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 100 ευρώ στην ΚΝΕ.

***

Στη Μνήμη:

Του πατέρα μου ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΡΟΚΟΥ από το χωριό Βροντερό Πρέσπας,

των δύο αδελφών μου, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΚΟΥ,

των ξαδέλφων μου, ΑΛΕΚΟΥ και ΘΩΜΑ ΠΡΟΚΟΥ,

του θείου μου, ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΡΟΚΟΥ,

του γαμπρού μου, ΚΛΙΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ

του ξαδέλφου μου, ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, από το χωριό Αγκαθωτό,

του θείου μου ΠΑΝΤΕΛΗ και του ξαδέλφου μου ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ από το χωριό Πλατύ Πρέσπας,

του ΠΕΤΡΙΔΗ ΚΩΣΤΑ από το Μακροχώρι Καστοριάς.

Ολοι τους αγωνίστηκαν και έπεσαν για μια σοσιαλιστική Ελλάδα.

Στη μνήμη τους, προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ηρωικού ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πολυγύρου, 200 ευρώ.

Κώστας και Ελευθερία Μαναζή, το γένος Πρόκου

ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

φωτο 2

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των γονιών μου ΜΑΡΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ, που με το παράδειγμά τους και μόνον, μου δώσανε τις αρχές της ιδεολογίας μας, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 150 ευρώ για τη συνέχιση της πάλης, για το δίκαιο μέσω ΚΟΒ Πεύκης.

Η κόρη τους, Ευδοξία

***

φωτό 1

Στη μνήμη του αξέχαστου σ/φου ΜΥΤΙΝΗ ΝΙΚΟΥ που μέχρι τέλους της ζωής του πάλεψε για τα ιδανικά του κομμουνισμού, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μίκρας Θεσ/νίκης.

Χονδρούδης Νικήτας

***

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπητός μας θείος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΜΗΤΣΙΟΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μαρία και Μιχάλης.

***

φωτο (χαρτί) 1

Στη μνήμη της μητέρας μας ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ που πέθανε στις 23 Γενάρη 2015 προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ, 50 ευρώ στην ΚΟΒ Σαφράμπολης και 50 στην ΚΟΒ Οικοδόμων Ν. Ιωνίας.

Καούνης Νίκος και Φωτεινή και Οικονομάκος Σπύρος.

***

φωτο(χαρτί) 1

Στη μνήμη του σ/φου και πατέρα μας ΜΠΑΜΠΗ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ. Η σύζυγος Αλέκα και τα παιδιά Αθανασία και Αναστασία.

***

φωτο(χαρτί) 1

Στη μνήμη του ΓΟΛΙΚΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (Γούλη) που σε όλη του τη ζωή στήριζε, αγωνιζόταν και ψήφιζε το ΚΚΕ, η σύζυγός του Αννα και τα παιδιά του, Εφη και Γιάννης, προσφέρουν 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς.

***

φωτο 1

Αγαπημένε μου σύντροφε ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ πέρασαν 7 χρόνια από τότε που «έφυγες» στις 14 Φλεβάρη. Αφησες δυσαναπλήρωτο κενό σε μένα και στα παιδιά μας. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα είσαι για μας φωτεινό παράδειγμα. Στην άσβεστη μνήμη σου προσφέρω στο Κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης.

ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Η σύντροφός σου, Ελένη Διαμαντή

***

φωτο 1

Στις 1-4-2015 συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας και αλησμόνητος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, σεμνός αγωνιστής πάντα πρωτοπόρος σ' όλες τις εκδηλώσεις της ΚΟΒ, γεμάτος ζωντάνια και πίστη στα αθάνατα ιδανικά του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής του.

Στην άσβεστη μνήμη του και για την ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ηλιούπολης Ευόσμου.

Η σύζυγός του, Ευθυμία Τονικίδου

***

φωτο 1

Στις 27-4-2015 συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΔΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ. Υπηρέτησε μέχρι το τέλος της ζωής του με ανιδιοτέλεια, πίστη και σταθερότητα το τιμημένο ΚΚΕ και τα υψηλά ιδανικά του.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρω 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ηλιούπολης - Ευόσμου.

Η σύζυγός του Λαμπρινή, τα παιδιά του Τρύφων, Θεμιστοκλής.

***

φωτο(χαρτί)

Πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή η φίλη μου ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΑΚΗ, αγωνίστρια της Εθν. Αντίστασης και του ΔΣΕ. Γνωριστήκαμε με μαχήτριες στο ΔΣΕ. Μαζί βρεθήκαμε στη ΓΛΔ συνοδεύοντας τα χίλια και πάνω παιδιά που ανέλαβε την προστασία τους η Σοσιαλιστική Γερμανία. Η Δέσποινα στον παιδικό σταθμό που τοποθετήθηκε υπεύθυνη συμπαραστάθηκε τα παιδιά ηλικίας 10-12 χρόνων σαν μάνα και αδερφή. Το 1955 με κομματική αποστολή βρέθηκε στην ανώτατη σχολή του ΚΚΕ «ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ». Η φιλία και η συντροφικότητά μας, παρ' όλο που σε συνέχεια βρεθήκαμε σε διαφορετικές χώρες δεν διακόπηκε ποτέ. Το 1956 παντρεύτηκε τον Βαλάκη Θανάση και ζήσανε πολλά χρόνια στη Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ρουμανίας. Απέκτησαν ένα γιο, τον Ηρακλή. Τα τελευταία χρόνια της ζωής της τα πέρασε με σοβαρά προβλήματα υγείας, πάντα όμως δίπλα στο Κόμμα με όποιον τρόπο μπορούσε.

ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
Στη μνήμη της, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου. Θα τη θυμάμαι όσο ζω.

Αθηνά Καλούδη

***

φωτό 1

Στις 17/11/2014 απεβίωσε ο αγαπημένος μας ΜΠΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Παιδί της τάξης του, της εργατικής, και γονιών αγωνιστών της εθνικής αντίστασης και του ΔΣΕ ήταν από τα παιδιά που σώθηκαν από τα κολαστήρια της Φρίκης (Φρειδερίκης) και φιλοξενήθηκαν στις σοσιαλιστικές δημοκρατίες και συγκεκριμένα στο Κρνοβ της άλλοτε Τσεχοσλοβακίας, όπου μεγάλωσε και σπούδασε. Επαναπατρίστηκε το 1975 και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του, Γιώργος και Μαρία, η οικογένεια του αδερφού του Στέργιου και ο εγγονός του Τσαουσίδης Κώστας προσφέρουν στο τιμημένο ΚΚΕ 160 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

φωτό (χαρτί) 1

Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΑ - ΓΚΟΥΤΖΙΜΙΣΗ του Βασιλείου και της Ιωάννας γεννήθηκε το 1937 στο Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου σε αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας της αντάρτης από το 1946. Η μάνα της στη φυλακή (αργότερα μαχήτρια στο ΔΣΕ) και Μαρία με τις τρεις άλλες ανήλικες αδερφές της μένουν μόνες και απροστάτευτες να συνεχίσουν τη ζωή τους. Σ' αυτό το διάστημα χάνει τη 13χρονη αδερφή της Παγώνα. Οταν γυρίζει η μάνα από τη φυλακή βρίσκει τα τρία παιδιά της. Λόγω τρομοκρατίας και της βίας, η αδερφή της Δήμητρα κατατάσσεται στις γραμμές του ΔΣΕ. Τον Απρίλη 1948, ΜΑΥδες παίρνουν τη μάνα και την αδερφή της Ελένη καθώς και τις δύο θείες της με δυο παιδιά η κάθε μία, και τους οδηγούν στο χωριό Καρωτή για εκτέλεση. Απ' εκεί, τον Ιούνη του '48, η μάνα παίρνει τη Μαρία και την αδελφή της Ελένη και όλη νύχτα ψάχνει να βρει τους αντάρτες για να σωθούνε. Την άλλη μέρα το μεσημέρι βρίσκουν, τελικά, τους αντάρτες. Η Μάνα της μένει στο βουνό και η Μαρία με την αδερφή της Ελένη βρίσκονται στην πρώην ΛΔ Βουλγαρίας, όπου, το 1950, ανταμώνουν με τους γονείς τους και την αδερφή τους Δήμητρα και μετακομίζουν στην Πολωνία. Εκεί, στο Βρότσλαβ, τελειώνει το Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πυρηνικής Φυσικής. Το 1966 παντρεύεται το ζωγράφο Αλέξανδρο Γκουτζιμίση και μετακομίζουν στη Σόφια, όπου αποκτούν δύο παιδιά, το Γιάννη και τον Αλκη. Επαναπατρίστηκε το 1976 και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. «Εφυγε» από τη ζωή την 1.1.2015.

ΔΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βύρωνα.
ΔΡΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Βύρωνα.
Στη μνήμη της, τα παιδιά της, Γιάννης και Αλκης, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Ηρακλείου Αττικής, 100 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτο (5)

Στη μνήμη του συζύγου μου ΚΩΣΤΑ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ από το Μεταλλικό Κιλκίς, των πεθερικών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ του Μιχαήλ, ΣΟΦΙΑΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ, σύζυγος Γεωργίου, των γονιών μου ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΘΕΟΧΑΡΗ και ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ από το Μεταξοχώρι Κιλκίς, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεταλλικού 100 ευρώ.

Σοφιανίδου Ελισάβετ

***


ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Γεωργίου
ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ του Γεωργίου

ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ
ΟΛΓΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΓΟΥΛΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ
ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΓΟΥΛΙΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΩΡΑΚΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΩΡΑΚΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΩΡΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΥΤΙΝΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΚΩΣΤΕΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΠΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΟΥΜΠΑΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΤΑΞΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΑΛΙΜΠΡΑΝΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΓΟΛΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Γούλης)
ΓΟΛΙΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Γούλης)

ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΑ - ΓΚΟΥΤΖΙΜΙΣΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΛΛΑ - ΓΚΟΥΤΖΙΜΙΣΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΑΛΑΚΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΑΛΑΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
φωτό 1

Στις 24 Φλεβάρη κλείνουν 3 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Δάσους - Γρηγορούσας Χαϊδαρίου.

Οι γονείς του Ειρήνη και Στάθης,

η αδελφή του, Κατερίνα

***

Στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του τιμημένου ΚΚΕ και στη μνήμη του αγαπημένου μας αδελφού ΝΟΝΤΑ ΓΚΙΝΗ,του πατέρα και της μητέρας μας, ΓΙΑΝΝΗ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΓΚΙΝΗ, προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Ελευσίνας του ΚΚΕ, το ποσό των 100 ευρώ.

Γκίνης Νίκος και Κορδή Παγώνα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ