ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 13 Ιούνη 2015
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του αγαπημένου μας και αξέχαστου συντρόφου, πατέρα και παππού ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ, που, στις 6 Ιούνη, συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το χαμό του, προσφέρουμε 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ ΝΑ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

Δε σε ξεχνάμε ποτέ, αγαπημένε μας.

Η γυναίκα του Φρόσω,

Τα παιδιά του, Φωτεινή και Γιάννης, Δημήτρης και Αλεξάνδρα

Τα εγγόνια του, Φρόσω και Μιχάλης Χαρίτος, Σωτηρούλα και Μενέλαος Στεφανίδης.

***

Στη μνήμη του ΜΠΑΡΟΥΜΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ και πολιτικού κρατούμενου, προσφέρω στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιοκτητών Ταξί.

***

φωτό 1

Σήμερα 13 Ιούνη 2015, συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τότε που βάσκανη μοίρα έστησε καρτέρι στη θάλασσα της Σαλαμίνας, που απάνθρωπη πράξη ανθρωπόμορφου τέρατος τραυμάτισε και εγκατέλειψε λιπόθυμο τον λατρεμένο μας ΑΡΗ (ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ), με συνέπεια τον πνιγμό του. Αρη μου το κενό της απουσίας σου είναι δυσαναπλήρωτο, ο πόνος μας αγιάτρευτος. Σύντροφος και παρηγοριά μας οι μνήμες της σύντομης ζωής σου, η περηφάνια για ό,τι πάλεψες και κατάφερες.

Στην άσβεστη μνήμη σου, προσφέραμε στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 300 ευρώ και στη λαχειοφόρο του ΠΑΜΕ 180 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Η οικογένειά σου

***

φωτό 1

Συμπληρώνονται αύριο, Κυριακή 14 Ιούνη, σαράντα μέρες από την απώλεια της αγαπημένης συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΤΙΝΟΥ.

Στη μνήμη της, ο σύζυγος της, Ευάγγελος Ντίνος, τα παιδιά της και τα εγγόνια της προσφέρουν στην Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Τρικάλων του ΚΚΕ 80 ευρώ και στο «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ.


Μενέλαος Στεφανίδης
Μενέλαος Στεφανίδης

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΤΙΝΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ