ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 26 Ιούλη 2015
Σελ. /32
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Περιοδεία στα Κύθηρα

Η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, θα περιοδεύσει αύριο Δευτέρα στα Κύθηρα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας της θα επισκεφτεί:

-- Το Νοσοκομείο Κυθήρων, όπου θα έχει συνάντηση με το διευθυντή του νοσοκομείου.

-- Το δημαρχείο Κυθήρων, όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο και θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του δημαρχείου.

-- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

-- Επίσης, θα περιοδεύσει σε καταστήματα στη Χώρα και τον Ποταμό.

Επισκέψεις σε δομές της Πυροσβεστικής

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Υπηρεσιών Πυροσβεστικού Σώματος - ΣΕΚΥΠΣ (Ριζαρίου 1 και Μικράς Ασίας, Χαλάνδρι) την Τρίτη 28 Ιούλη, στις 12 το μεσημέρι.

Την ίδια μέρα, στις 20.00, θα επισκεφθεί το Πυροφυλάκιο της Δασοπροστασίας του Δήμου Καισαριανής (οδός Καραμολέγκου, είσοδος από Υμηττού).

Για τις μάχες της Γουρίτσας και της Αμφιλοχίας

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης στα πλαίσια της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών πραγματοποιεί η ΚΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και τα παραρτήματα Αιτωλοακαρνανίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ:

-- Σήμερα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη Μάχη της Γουρίτσας, την οποία έδωσε ο ΕΛΑΣ ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές στις 10/7/1943. Η εκδήλωση θα γίνει στις 10.00 π.μ., στο μνημείο της μάχης, στο ύψωμα της μεγάλης στροφής της Μυρτιάς, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλία, χαιρετισμό, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αμφιλοχίας, στο λιμάνι, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν της Μάχης της Αμφιλοχίας, της διήμερης επιθετικής και νικηφόρας μάχης της 8ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ κατά των Γερμανών κατακτητών στις 12-13 Ιούλη 1944, που κατέληξε στην κατάληψη της Αμφιλοχίας. Θα μιλήσει ο Νίκος Μωραΐτης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προβολή DVD με θέμα τη δράση του θρυλικού ΕΛΑΣ στο νομό, χρονικό της μάχης, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

ΤΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για τον Σωτήρη Πέτρουλα

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Σωτήρη Πέτρουλα διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ, σήμερα Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Αρεόπολης.

Λεωφορεία τη μέρα της εκδήλωσης αναχωρούν για Αρεόπολη από:

  • Σπάρτη, 4.30 μ.μ., στάση Μουσείου.
  • Μολάους, 4.30 μ.μ., έξω από το Γενικό Νοσοκομείο.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ