ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 28 Ιούλη 2015
Σελ. /20
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της οργάνωσης Παγκρατίου.

Ρ.Λ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ που στις 22 Ιούλη θα έκλεινε τα 37 του χρόνια, η οικογένειά του προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δάσους Χαϊδαρίου.

Οι γονείς του

Η αδερφή του

***

Στη μνήμη της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς ΣΟΦΙΑΣ ΣΦΑΝΤΟΥ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 24/4/2013, η οικογένειά της προσφέρει στο ΚΚΕ 1.200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Δύο χρόνια χωρίς τον Κώστα. Δύο χρόνια λείπει από την καθημερινότητα αλλά και από τα σημαντικά, για τα οποία έδινε τον εαυτό του αφειδώλευτα. Λείπει και ταυτόχρονα είναι «παρών» στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, στις λαϊκές συγκεντρώσεις και πορείες, μαζί με τα υπέροχα παιδιά του Βασίλη και Σοφία, με ένα μεγάλο, κομμουνιστικό, αισιόδοξο χαμόγελο ζωγραφισμένο κάτω από το μουστάκι του.

Στη μνήμη του αξέχαστου ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Δ.Κ.Κ.


ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΣΦΑΝΤΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΠΡΟΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του ΑΚ, όπως τροποποιήθηκε με το 1250/82, ότι:

Ο ΤΣΙΓΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου και της Ελισάβετ το γένος Παπαζίδη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και η ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του Μοδέστου και της Γιαννούλας το γένος Χατζηδάκη, που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στην Αθυτο Χαλκιδικής.

***

Ο ΛΕΓΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου και της Σωτηρίας το γένος Ξενάκη, που γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και κατοικεί στο Μόναχο Γερμανίας και η ΜΑΡΤΙΝΑ ΕΥΑ ΕΛΚΕ ΜΕΛΕΡ (MARTINA EVA ELKE MEHLER) του Ντίτερ Γκάλε (Dieter Galle) και της Εύας Ελίζε Γκέρτρουντ Μέλερ (Eva Elise Gertrud Mehler) το γένος Μέλερ (Mehler), που γεννήθηκε στο Μπίσοφχαιμ Γερμανίας και κατοικεί στο Μόναχο Γερμανίας, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Μονάχου Γερμανίας.

***

Ο ΚΟΛΛΙΝΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου και της Πηνελόπης το γένος Αυγερινού, που γεννήθηκε στη Βλαχέρνα Αρκαδίας και κατοικεί στο Γέρακα Αττικής και η ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Γεωργίου και της Ιωάννας το γένος Ζαχαριάδη, που γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και κατοικεί στο Γέρακα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στο Δημαρχείο Γέρακα Δήμου Παλλήνης.

***

Ο ΓΑΖΑΡΙΑΝ ΒΙΛΙΚ του Μαής και της Αρμενουχί το γένος Αρζουμανιάν, που γεννήθηκε στο Ερεβάν Αρμενίας και κατοικεί στη Νίκαια Αττικής και η ΓΚΡΙΚΟΡΙΑΝ ΣΟΓΕΡ του Εντουάρντ και της Αρμινέ το γένος Μαλχασιάν, που γεννήθηκε στο Ερεβάν Αρμενίας και κατοικεί στη Νίκαια Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Νίκαια Αττικής.

***

Ο ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου και της Στυλιανής το γένος Τουμαζάνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Αγ. Δημήτριο Αττικής και η ΧΑΝΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Παναγιώτη και της Αμαλίας το γένος Τσούτα, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Αγ. Δημήτριο Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής.

***

Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου και της Ολυμπίας το γένος Γκότση, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Βύρωνα Αττικής και η ΜΕΘΥΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ του Ιωάννη και της Ελένης το γένος Τσουλουχά, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Βύρωνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε δημαρχείο της Αττικής.

***

Ο KUKA BUSHI του Yzedin Arapi και της Gjena Kuka το γένος Kuka, που γεννήθηκε στην Αλβανία και κατοικεί στον Αγ. Δημήτριο και η SARACI IVA του Andriatik Saraci και της Pranvera Saraci το γένος Saraci, που γεννήθηκε στην Αλβανία και κατοικεί στον Αγ. Δημήτριο, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει στον Αγ. Δημήτριο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ