ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Φλεβάρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Σήμερα Σάββατο 20/02/2016 γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο στο Νεκροταφείο Ζωγράφου στις 2.30 μ.μ. του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου και συντρόφου προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» το ποσό των 100 ευρώ.

Οι φίλοι - σύντροφοι ΚΝΕ Πολυτεχνείου


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΤΟ

Στις 5 Φλεβάρη συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ. «Εφυγε» ξαφνικά, πολύ νωρίς και μας λείπει. Τιμώντας την αγωνιστική του πορεία στο Κόμμα και το κίνημα, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του, σύντροφοι και συγγενείς που βρεθήκαμε για ένα κρασάκι στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 120 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ελευσίνας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας την Πέμπτη 28/1/2016, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας, το ποσό των 210 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την 1η Φλεβάρη 2016 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ύστερα από μεγάλη τυραννία από ανίατη αρρώστια. Γεννήθηκε τον Απρίλη του 1929 στο χωριό Κολίνες Τρίπολης. Στα χρόνια της χιτλερικής κατοχής έζησε μεγάλες δυσκολίες με πείνα και διωγμούς, από τις οποίες βγήκε νικητής χάρη στη νεανική του ηλικία και τις καλές σχέσεις με τους συμπατριώτες του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και γνωστούς που μας έστειλαν τα συλλυπητήριά τους και για τα χρόνια εκείνα με τις φιλικές σχέσεις τους. Συλλυπητήρια λάβαμε και από την κεντρική Διοίκηση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, την οποία ευχαριστούμε πολύ.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ηρωικό ΚΚΕ, που οδεύει πως τη συμπλήρωση των 100 του χρόνων.

Η σύζυγος Ειρήνη, η κόρη του Σωτηρία και η μικρή εγγονή του

***

ΦΩΤΟ

Αγαπημένε μας πατέρα ΚΩΣΤΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ, πέρασαν 14 χρόνια που «έφυγες» από κοντά μας. Στη μνήμη σου, δίνω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του αγαπημένου μας ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

Θανάσης και Αννα Ευκαρπίδη

***

ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΝΗ, του πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΤΟΥΝΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Εμπόρων.

Ελευθερία και Γραμμένη Βαζούκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 14/1/2016 σταμάτησε να χτυπά η καρδιά της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΦΩΤΙΟΥ. Γεννήθηκε στις 13/6/1931 στο χωριό Λαβάρα Εβρου. Το 1947 μετά από ολοσχερή καταστροφή του σπιτιού της από τις φασιστικές συμμορίες της περιοχής μαζί με την οικογένειά της βγήκε στο βουνό και με τη βοήθεια του Δημοκρατικού Στρατού πέρασε στη Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας και στη συνέχεια στην Τσεχοσλοβακία.

Εκεί γνωρίστηκε με τον άνδρα της, τον Βαγγέλη Φωτίου, μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού και έκαναν δύο παιδιά.

Στη μνήμη της, ο σύντροφός της στη ζωή και στον αγώνα Βαγγέλης και τα παιδιά της προσφέρουν στο κόμμα της, το ΚΚΕ, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Πρόνοιας.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΟΥΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΤΟΥΝΗΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΣΙΤΟΥΝΗ
ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΤΣΙΤΟΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΙΟΥ

ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ