ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 8 Νοέμβρη 2016
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ προσφέρουμε, μέσω ΚΟ Ρόδου, 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Χρήστος Γκουντίδης

Δημήτρης Καραμήτας

***

ΦΩΤΟ

Στις 31/10/16 «έφυγε» η αγαπημένη μας μανούλα και συντρόφισσα στη ζωή και τον αγώνα, ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο Κόμμα 100 ευρώ μέσω ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

Ο σύζυγος Νίκος Σμυρνιός

Ο γιος Αρης Σμυρνιός - Λεδάκης

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΑΓΓΑΡΟΥΛΗΣ από το Ρέθυμνο Κρήτης, είχε οργανωθεί στον ΕΛΑΣ το 1943 και έλαβε μέρος στη μεγάλη μάχη των Ποταμών, με τους Γερμανούς, όπου και τραυματίστηκε.

Πέθανε το 1992 και μέχρι την τελευταία στιγμή ψήφιζε το κόμμα του, το ΚΚΕ, και διάβαζε τον «Ριζοσπάστη», καθώς και η γυναίκα του, που προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μπουρναζίου.

***

Στη μνήμη των ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΤΣΑΒΡΑ, μαχητή του ΔΣΕ που δολοφονήθηκε στις 8/3/1949, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΤΣΙΑΒΡΑ, μαχητή του ΔΣΕ που πέθανε πρόσφατα, ΛΑΚΗ ΜΙΧΕΛΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΤΣΑΒΡΑ, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, του παππού μου ΣΤΑΘΗ ΚΩΤΣΙΑΒΡΑ, ανάπηρου πολέμου Αλβανίας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, της γιαγιάς μου ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΩΤΣΙΑΒΡΑ, μαχήτριας του ΔΣΕ, καθώς και του θείου μου Z. PIERRE CHAMBOUD και της ξαδέρφης μου ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΩΤΣΙΑΒΡΑ CHAMBOUD, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΤΟ ΦΜΣ.

Στάθης Κωτσιάβρας

Λέλα Τζαγγαρούλη

***

Ο Κ. Ξ. προσφέρει 50 ευρώ, στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΛΕΜΕΝΗ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΟΒ Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΑΓΓΑΡΟΥΛΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΑΓΓΑΡΟΥΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΕΔΑΚΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ