ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 28 Μάη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Βασίλης Εφραιμίδης
Βασίλης Εφραιμίδης
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου αδελφού μου ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.) από το Μαυροβούνι Γυθείου Λακωνίας και του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.) από τα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Των γονέων μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, της θείας ΠΟΤΑΣ, που κράτησε το σπίτι του αδερφού της ανοιχτό. Των αδελφών μου ΒΑΣΙΛΗ, ΣΠΥΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ, ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΕΛΕΝΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗ, ΜΗΤΣΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ, των νυφών μου ΚΑΙΤΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ, των γαμπρών μου ΒΑΣΙΛΗ και ΛΑΜΠΡΟΥ και του αγαπημένου μας ανιψιού ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ (φωτ.), του φίλου και συντρόφου του Βασίλη μου ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, καθηγητή Μαθηματικών από τις Αραχαμίτες Αρκαδίας, και όλων των πρωτοπόρων μαχητών, αγνώστων και γνωστών, που, κυνηγώντας ιδανικά και κοιτάζοντας μακριά και ψηλά, πέθαναν σε δίκαιο αγώνα, εκτελέστηκαν, δολοφονήθηκαν, μαρτύρησαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, φυλακές και εξορίες, ξεψύχησαν, υπόφεραν για το μεγαλείο της ζωής του ανθρώπου, για ελευθερία, δικαιοσύνη και κοινωνική πρόοδο, που ποτέ δεν συμβιβάστηκαν, δεν πρόδωσαν, δεν είπαν ψέματα, δεν προσκύνησαν τύραννο και καταχτητή.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε στην ΚΟ Λακωνίας 500 ευρώ, για το κόμμα μας, το τιμημένο ΚΚΕ.

Μαρία Αναστασάκου - Μανθά και τα παιδιά μας Νίκος και Παναγιώτα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μας μητέρα και γιαγιά ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥ. Θα την θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη. Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω των Οργανώσεων ΚΙΔΕ της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας, στο ΚΚΕ, το κόμμα στο οποίο έμεινε πιστή έως το τέλος της ζωής της.

Μαρία, Κίμων, Κέλλυ και Μαρίλυ

***

Στη μνήμη του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ, από το προάστιο Δυτικής Μάνης, μαχητή της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο, που σκοτώθηκε στον Ταΰγετο τον Μάρτη του 1949, η αδελφή του Μαρία Λότσιου προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης Περιστερίου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Αύριο, Δευτέρα 29 Μάη, συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια που «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΤΣΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο κόμμα μας το ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του αξέχαστου συζύγου και πατέρα ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΟΥ, που σήμερα 28 Μάη συμπληρώνει 18 χρόνια που δεν τον έχουμε κοντά μας κι αυτό μας πονάει.

Ηταν ένας εξαίρετος, σεμνός και ακούραστος αγωνιστής, όπως αρμόζει σ' έναν κομμουνιστή. Πάντα πάλευε με το Κόμμα για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για την κοινωνία χωρίς την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Για τις ανθρώπινες αυτές ιδέες του κυνηγήθηκε, εξορίστηκε και ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή του, αλλά πάντα ορθός και σταθερός βάδιζε το δρόμο του αγώνα.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου.

Η σύζυγος Κούλα Κορωνιού, τα παιδιά Κατερίνα - Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Στις 30 Μάη 2017 συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το θάνατο του συντρόφου ΑΝΔΡΕΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που στάθηκε πιστός στο Κόμμα του μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η κόρη του Αλεξάνδρα Χριστοπούλου προσφέρει 50 ευρώ ως ενίσχυση στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΣΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ το Παράρτημα Αρκαδίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει στην ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια που «έφυγε» απρόσμενα από κοντά μας ο σύζυγος και σύντροφός μου ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Τέο, όπως τον φώναζαν όλοι, είχε την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του και ιδιαίτερα των Ελλήνων μεταναστών. Είχε καθιερωθεί ως σύντροφος στον οποίο μπορούσαν να ακουμπήσουν και να συζητήσουν τα προβλήματά τους. Βαθιά μαρξιστής - λενινιστής στην πολιτική του σκέψη, τίμησε τα ιδανικά της τάξης του και του κόμματός του, του ΚΚΕ, στο οποίο ήταν οργανωμένος από το 1984.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΡΩΝΙΟΣ
Ο απρόσμενος χαμός του άφησε μεγάλο κενό, αλλά η παρακαταθήκη που μας αφήνει μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα με μεγαλύτερη ένταση, με την υπόσχεση ότι δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ και ότι τη θέση του θα καλύψουν νέοι και νέες αγωνιστές και αγωνίστριες στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Δήμητρα Γκαλπακιώτη προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σόρντορφ/Σβέμπις Γκμιντ Γερμανίας.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση, στις 21 Μάη 2015, των δύο χρόνων από το θάνατο της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΕΛΕΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ, ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Κυριακή, Χάρης και Αντώνης καθώς και τα εγγόνια της Ορέστης και Θαλής προσφέρουν μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ 30 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ και προς τιμήν των 72 χρόνων από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, προσφέρουμε στο κόμμα μας το ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ν. Σμύρνης.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ (φωτ.), μαχητή του ΔΣΕ, καθώς και του ανιψιού μου ΒΑΪΟΥ ΚΟΛΟΦΩΤΙΑ, γραμματέα της ΚΟΒ Κρανιάς του ΚΚΕ, που πρόσφατα τελέσαμε το μνημόσυνό τους, προσφέρω στην ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ 50 ευρώ.

Κολοφωτιάς Βαγγέλης

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ και της ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗ, του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ, ανταποκριτή του «Ριζοσπάστη» στην Αβάνα της Κούβας, του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ (φωτ.), του ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ (φωτ.) και του ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ (φωτ.), προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 90 ευρώ στο ΚΚΕ.

Θοδωρής Αδαμίδης

***

ΦΩΤΟ 4

Ο σ. Γιάννης Σχοινάς προσφέρει στο ΚΚΕ, στη μνήμη της γυναίκας του, ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑ (φωτ.), Αετόπουλου στην Εθνική Αντίσταση, καθώς και στη μνήμη των συντρόφων/σών: ΝΤΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΜΟΙΡΑ, ΑΝΘΟΥΛΑΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ (φωτ.), ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΙΓΑΡΑ (φωτ.) και ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 18/5/2017 «έφυγε» από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, ο αγαπημένος μου ξάδερφος ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (φωτ.) αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια, στους συγγενείς και φίλους του. Ηταν γιος της ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ (Μάχης) ΒΑΔΑΣΗ (φωτ.), μαχήτριας της 8ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, και του ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, μαχητή, επίσης, του ΔΣΕ, οι οποίοι μετά την υποχώρηση του ΔΣΕ, όπως χιλιάδες μαχητές, κατέφυγαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στην Τασκένδη, όπου γεννήθηκαν ο Κώστας στις 24/8/1956 και η αδερφή του, Αριστούλα, το 1966.

Ο Κώστας ήταν δευτεροετής φοιτητής της Ιατρικής Σχολής της Τασκένδης, όταν επαναπατρίστηκε, οικογενειακώς, στην Ελλάδα το 1974, όπου τελείωσε επιτυχώς την Ιατρική Σχολή της Αθήνας. Μετά το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου αργότερα παντρεύτηκε την Ολγα, με την οποία απέκτησε τρεις υπέροχους γιους. Στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του ως χειρουργού ορθοπαιδικού συνεργάστηκε με κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Γεννηματάς», το Royal Liverpool Hospital, το King George Hospital, το Cambrige Neumarket Hospital, το Glan Clwyd Hospital, η Κλινική «Αγιος Λουκάς» και η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης. Για περισσότερα από 15 χρόνια συνεργαζόταν με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και ήταν διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής, ενώ από το 2009 ήταν πρόεδρος του Κέντρου Αθλητικών Κακώσεων & Αρθροσκοπικής Χειρουργικής στην Ελλάδα. Ηταν ο αθλίατρος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η φήμη του είχε περάσει τα σύνορα της χώρας καθώς αθλητές, και όχι μόνο, ξένων χωρών ζητούσαν τις ιατρικές του υπηρεσίες.

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Στη μνήμη του Κώστα, καθώς και στη μνήμη των γονιών του, αγαπημένων μου θείων, Μάχης και Νίκου Σαμαρά, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Ηρα Γραμματικοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΠΛΑΤΣΑ η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Φαρσάλων του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συναγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΙΩΤΗ ο σ. Γιώργος Στεφανάκης πρόσφερε στο «Σπίτι στο Αγωνιστή» 25 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18/5 συμπληρώθηκε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΛΗΣ, γεννημένος στη Ζαρκαδιά Καβάλας το 1941, γιος αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, οικοδόμος, αφοσιωμένος υποστηρικτής του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα 150 ευρώ.

Η σύζυγός του Ερη και τα παιδιά του Γιάννης και Ελένη, Μανώλης και Ελεάννα

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Απρίλη «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και αδελφή, αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, μαχήτρια του ΔΣΕ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, σε ηλικία 88 ετών.

Γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Μεταμόρφωση, σε οικογένεια όπου όλοι συμμετείχαν στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας και για τον σοσιαλισμό. Η Πηνελόπη σε νεαρή ηλικία οργανώθηκε από τις πρώτες στη θρυλική ΕΠΟΝ του χωριού, υπεύθυνη στην οργάνωση, δούλεψε δραστήρια ενάντια στους ξένους καταχτητές. Για τη δράση της αυτή πιάστηκε από τους συνεργάτες των καταχτητών και βασανίστηκε άγρια.

ΑΔΡΟΔΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ
ΑΔΡΟΔΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ
Μετά τη Βάρκιζα και με την τρομοκρατία που εξαπέλυσαν οι φασιστικές κυβερνήσεις για να εξοντώσουν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, πιάστηκε ξανά το 1947 και μέσα στο σχολείο του χωριού βασανίστηκε άγρια από τον διοικητή της διμοιρίας του στρατού και κατέφυγε στο βουνό για να γλιτώσει.

Κατατάχθηκε στον ΔΣΕ, φοίτησε στην 6η σειρά Σχολής Αξιωματικών, πήρε το βαθμό ανθυπολοχαγού πεζικού. Πήρε μέρος σε πολλές μάχες στο Βίτσι, στο Γράμμο, στη μάχη της Φλώρινας.

Για την παλικαριά, τη μαχητικότητά της, την αφοσίωση και την ψυχραιμία της στις μάχες, της απονεμήθηκε το μετάλλιο «Ηλέκτρα».

Στην άσβεστη μνήμη της, τα παιδιά της Ηλίας και Μαρίκα, τα εγγόνια της Κώστας, Γιάννης και Κωνσταντίνος καθώς και τα αδέλφια της Κατίνα, Χαράλαμπος και Δημήτρης προσφέρουν στο τιμημένο και ηρωικό ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ευόσμου.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών ψαράδων της Κοπεγχάγης ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αντί για μνημόσυνο χριστιανικό, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ντεπό Θεσσαλονίκης.

Ο αδερφός τους Θόδωρος Μωραΐτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ και της ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΥ ο Μάνθος Ποτήρης προσέφερε 50 ευρώ για τις ανάγκες του «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια αφότου «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής με συνέπεια και ήθος μέχρι το τέλος της ζωής του, ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. Εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια του στη μνήμη του προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ για τα 100 χρόνια των αγώνων και θυσιών για τα δίκαια της εργατικής τάξης 100 ευρώ.

ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ
ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ
Τα παιδιά του Λευτέρης, Κυριακή, τα εγγόνια του Μιχάλης, Βασίλης

***

ΦΩΤΟ

Στις 9 Απρίλη του 2017 «έφυγε» για πάντα ο καλός και συνεπής σύντροφος ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ, σε ηλικία 73 χρόνων.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αλεξανδρούπολης προσφέρουν στο αγαπημένο του κόμμα το ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΝΤΑΓΚΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ
ΑΝΘΟΥΛΑ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΛΟΦΩΤΙΑΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΛΟΦΩΤΙΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ
ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΓΥΜΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΛΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΟΥ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΛΑΤΣΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΛΑΤΣΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΜΑΧΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΜΑΧΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ
Προσφορές

-- Ο Π. Τ. και η Ο. Κ. προσφέρουν στο ΚΚΕ 10.000 ευρώ για την απόκτηση των γραφείων, όπου στεγάζονται οι ΚΟΒ και ΟΒ Πετραλώνων.

-- Ο Γ. Στ. που διαμένει στις ΗΠΑ προς τιμή του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ, μέσω του Θ. Κ. και της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου.

-- Ο Θεόδωρος Αδαμίδης από το Μόντρεαλ του Καναδά, προσφέρει 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στον «Ριζοσπάστη» και 60 ευρώ ενίσχυση στον ραδιοφωνικό σταθμό «904 Αριστερά στα FM» μέσω του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ