ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 5 Νοέμβρη 2017
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΧΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΧΑΧΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο σ. Πέτρος Αθανασιάδης από το Μικροχώρι Δράμας προσφέρει 3.200 δολάρια Καναδά, ως πρώτη δόση, μέσω της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Μόντρεαλ, στη μνήμη του ΙΩΣΗΦ Β. ΣΤΑΛΙΝ, για την ενίσχυση της προσπάθειας της ΚΟ Α.Μ.-Θ. του ΚΚΕ να αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία στην Καβάλα, όπου θα στεγαστεί η έδρα της Περιοχής.

Στη μνήμη του Στάλιν, που για 30 χρόνια ως ΓΓ του ΚΚΣΕ υπήρξε ανυποχώρητος υπερασπιστής της σοσιαλιστικής ιδέας και κολεκτιβισμού της αγροτιάς. Ενός Στάλιν - φαινόμενου επαναστατικής τόλμης και στρατηγικής ιδιοφυΐας. Οντας ΓΓ του ΚΚΣΕ και στρατάρχης του Κόκκινου Στρατού, καθοδήγησε την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών ενάντια στους χιτλερικούς και τους συμμάχους τους. Ταρακούνησε τον πλανήτη και τράνταξε συθέμελα τον ιμπεριαλισμό και έσπειρε την ελπίδα στην ανθρωπότητα. Ετσι, απέκτησε εκατομμύρια φίλους και πολλούς εχθρούς, που τον υπονομεύουν ακόμα και νεκρό μέχρι σήμερα.

Ο Λουνατσάρσκι, συνεργάτης του Λένιν, σε συνέντευξή του στην Ελλάδα, σε ερώτηση γιατί εξέλεξαν τον Στάλιν ΓΓ, απάντησε: Εχει παραδειγματική πειθαρχεία, είναι ειλικρινής, είναι μετριόφρων. Δεν κάνει ούτε βήμα χωρίς τη γνώμη του Πολιτικού Γραφείου, κατορθώνει να αποκρυσταλλώνει θέσεις και ιδέες που είναι διάχυτες ή εμφανίζονται αμυδρά στα μυαλά των συνομιλητών του.

Ο Ντέιβις, πρέσβης των ΗΠΑ, γράφει στην κόρη του για τον Στάλιν.

«Αν μπορείς να φανταστείς μια προσωπικότητα που σε όλα τα σημεία είναι το εντελώς αντίθετο από αυτά που θα μπορούσε να επινοήσει και ο μανιωδέστερος αντίπαλός του, τότε έχεις την εικόνα αυτού του ανδρός». Ο ίδιος σε βιβλίο του γράφει για τις δίκες της Μόσχας. «Οι δίκες αυτές για εσχάτη προδοσία εξόντωσαν την Πέμπτη φάλαγγα του Χίτλερ στη Ρωσία».

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΑΪΛΑ - ΚΟΤΡΩΝΙΑ, από τη Λαμία, μία από τις τελευταίες μαχήτριες της ηρωικής ΙΙ Μεραρχίας του ΔΣΕ. Στη μνήμη της οι σύντροφοί της από τις ΚΟΒ Λαμίας προσφέρουν 120 ευρώ στο Κόμμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Γεννήθηκε το 1926, οργανώθηκε το 1943 στην ΕΠΟΝ. Το 1947 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1948 ανέβηκε στο βουνό και εντάχτηκε στον ΔΣΕ. Δούλεψε στο Αρχηγείο Ρούμελης και στην ΙΙ Μεραρχία ως κρυπτογράφος και βοηθός ασυρματιστή στο Επιτελείο του Διαμαντή. Πιάστηκε το 1949 στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας. Πέρασε από το Εκτακτο Στρατοδικείο Λαμίας στις 22 Νοέμβρη 1949 και δικάστηκε τετράκις εις θάνατον, ποινή η οποία τελικά δεν εκτελέστηκε.

Τη μέρα που έγινε γνωστή η απόφαση του Εκτακτου Στρατοδικείου Λαμίας, η τοπική εφημερίδα «Λαμιακός Τύπος» κυκλοφόρησε με ένα λιβελλογράφημα στο πρωτοσέλιδό της προσπαθώντας να αποδομήσει τη θαρραλέα στάση της. «Πώς γίνεται, έγραφε, μία νέα κοπέλα, η Κάιλα, να προτιμά το θάνατο από τη ζωή υπερασπιζόμενη ιδέες και ιδανικά τα οποία δεν έχουν καμία αξία αφού έχουν ηττηθεί στα πεδία των μαχών...». Αυτό όμως δείχνει το μεγαλείο των απλών αγωνιστών που προτίμησαν την αξιοπρέπεια από τον εξευτελισμό, την περήφανη στάση ζωής από το συμβιβασμό με τη χαμοζωή και την υπηρέτηση ξένων προς το λαό συμφερόντων.

Αποφυλακίστηκε το 1960, επέστρεψε στη Λαμία και συνέχισε την κομματική δραστηριότητα σε συνθήκες παρανομίας. Από τη Μεταπολίτευση κι έπειτα προσέφερε ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας, της Αχτιδικής Επιτροπής Λαμίας, Γραμματέας ΚΟΒ Βορείων Συνοικιών, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα, κ.ά.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Μάρτη 2014 «έφυγε» από κοντά μας ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα.

Εδωσε όλη του τη ζωή στην πάλη για τη νίκη της εργατικής τάξης μέσα από το Κόμμα μας, σε όλες τις συνθήκες: Από τις πιο σκληρές κι απάνθρωπες μέχρι και τις πιο δοξασμένες. Δεν λύγισε στη βία των αστών ούτε ταλαντεύτηκε από τα «γλυκόλογα» των οπορτουνιστών.

Η εμπιστοσύνη του στην εργατική τάξη και τη νεολαία της, η αφοσίωση στο Κόμμα και τον μαρξισμό - λενινισμό, η ανεξάντλητη αγάπη του για την οικογένειά του θα είναι για πάντα ο δικός μας οδηγός στη μάχη για να κατακτήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό!

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση και την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας προσφέρω στη μνήμη του 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας.

Αρετή Βακαλοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ και ΤΖΕΚΗ ΑΓΓΕΛΟΥ προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ανω Τούμπας Θεσσαλονίκης.

Γκουτζηκώστα Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Νοέμβρη συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ΧΡΗΣΤΟΣ Αθανασίου ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Γεννήθηκε στα Αργυρά Πατρών το 1913. Αταλάντευτος κομμουνιστής, διακρινόταν για την ανθρωπιά, το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αισιοδοξία του. Συνεπής αγωνιστής της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα, πιστός στα ιδανικά του κομμουνιστικού κινήματος και αφοσιωμένος στο ΚΚΕ, χωρίς «εκπτώσεις» και συμβιβασμούς.

Με το παράδειγμά του, μας δείχνει το δρόμο που ταύτισε τη ζωή του, με την ατσάλινη πεποίθηση και πίστη πως αυτός ο κόσμος θ' αλλάξει, όπως τον οραματίστηκαν ο ίδιος και οι σύντροφοί του, εξόριστοι στη Γυάρο, στη Μακρόνησο και τη Λήμνο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 500 ευρώ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας, για τη συνέχιση του δύσκολου αγώνα, για την κατάκτηση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Η συντρόφισσά σου, στη ζωή και τον αγώνα, Αγγελική

Η θυγατέρα σου, Σταυρούλα

***

ΦΩΤΟ

Αύριο συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ, σε ηλικία 78 ετών. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Στουτγάρδης.

Η σύζυγός του Ευγενία, οι κόρες του Σίσυ και Ιωάννα, τα αγαπημένα του εγγόνια Λύδια και Λεωνίδας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΠΑ, που «έφυγε από κοντά μας πριν από πέντε χρόνια, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 150 μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Αγίου Δημητρίου.

Μαρία Παππά

***

ΦΩΤΟ

Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 28 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, από την Ξηρονομή Βοιωτίας.

Παιδί φτωχής πολυμελούς αγροτικής οικογένειας, αναγκάστηκε να ριχτεί στη βιοπάλη. Η ανάγκη, οι δυσκολίες της ζωής και η δίψα για μάθηση τον έφεραν σε επαφή με τις ιδέες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, τις οποίες και ασπάστηκε.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Συμμετείχε στην ηρωική ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση και γνώρισε όλες τις διώξεις του μετεμφυλιακού κράτους και βασανιστήρια από ομάδες παρακρατικών. Στις 21 Απρίλη 1967 συλλαμβάνεται από τη στρατιωτική δικτατορία και οδηγείται στη Γυάρο και από εκεί στο Λακκί της Λέρου. Αρνείται να υπογράψει δήλωση αποκήρυξης του ΚΚΕ. Υπογράφει το κείμενο στήριξης των Αποφάσεων της 12ης Ολομέλειας μαζί με 905 κομμουνιστές στο Λακκί.

Με κλονισμένη υγεία απολύεται στις 26/2/1970 και συνεχίζει να παλεύει μέσα από τις γραμμές του Κόμματος. Το 1982 εκλέγεται κοινοτάρχης και μπαίνει μπροστά στον αγώνα επίλυσης χρόνιων οξυμένων προβλημάτων του λαού της Ξηρονομής. Επιλύονται η ύδρευση, η αξιοποίηση ελεύθερων χώρων και άλλα πολλά. Τίμησε με τη δράση του, τη στάση του και τον χαρακτήρα του την ιδιότητα του κομμουνιστή και έμεινε αξέχαστος στη μνήμη του λαού της Βοιωτίας.

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και της συντρόφου του στη ζωή ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που «έφυγε» από κοντά μας το 2009 προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ηλιούπολης:

Τα παιδιά τους Σπύρος και Αναστασία, η νύφη τους Βάσω και ο εγγονός τους Γιάννης 200 ευρώ στον αγαπημένο καθημερινό σύντροφό τους «Ριζοσπάστη».

Η Βενετία Σκαλή, ο Αντώνης Σκαλής και τα ανίψια τους Λευτέρης και Βασίλης Σκαλής 240 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συντρόφων μου ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ και ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΧΛΑ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ακαδημίας Πλάτωνος - Κολωνού, το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο σύντροφός τους Νίκος Παλούμπης

***

ΦΩΤΟ 2

Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τους αγαπημένους μας γονείς ΠΑΛΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩ, την οποία «χάσαμε» στις 14/4/2017, και ΠΑΛΙΔΗ ΣΤΡΑΤΟ, που «έφυγε» από κοντά μας πολύ νωρίς, στις 4/6/1992.

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Οι γονείς μας, αγροτόπαιδα του Εβρου. Η μητέρα μας, όπως και τα 4 αδέρφια ΕΠΟΝίτες που εντάχθηκαν στον ΔΣΕ και ένας αδερφός εκτελεσμένος από τους Γερμανούς το 1944. Ο πατέρας μας είχε έναν αδερφό που σκοτώθηκε το 1949 στις μάχες του ΔΣΕ.

Εμείς, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, είμαστε περήφανοι γι' αυτούς, γιατί εκτός από αγωνιστές, ήταν και πολύ καλοί γονείς.

Θα τους νιώθουμε πάντα κοντά μας, θα τους έχουμε πάντα στο μυαλό μας και στην καρδιά μας.

Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ και στο περιοδικό «Εθνική Αντίσταση» 100 ευρώ.

Τα παιδιά Δημήτρης, Αγγελική

Τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΟΣ, ακούραστος εργάτης της ζωής και του Κόμματος.

Γεννήθηκε το 1947 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από εργατική οικογένεια. Εντάχθηκε στο Κόμμα το 1975 και παρέμεινε στις γραμμές του, αταλάντευτος και αλύγιστος, μέχρι το τέλος της ζωής του, παλεύοντας παλικαρίσια σε όλες τις μάχες που έδωσε.

Βιομηχανικός εργάτης σε όλη του τη ζωή, δούλεψε στη ΛΑΡΚΟ, στην ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, στην ΠΕΣΙΝΕ και έφτιαξε μια υπέροχη οικογένεια με την σύντροφό του Αργυρώ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Αργυρώ Χαλιού και τα παιδιά του Εφη και Στέφανος προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 300 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πανάκριβου φίλου, συνεπούς συντρόφου και δοτικού συνανθρώπου ΜΑΚΗ ΣΑΡΠΗ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ.

Τσούπρος Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στις 13/9/2017 «έφυγε» πλήρης ημερών ο ΦΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, από την Αιανή Κοζάνης. Παρέμεινε πιστός στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗΣ
Πάντα ενδιαφερόταν για τις θέσεις του Κόμματος για όλα τα ζητήματα, το υπερασπίστηκε σε δύσκολες στιγμές. Επαιρνε τον «Ριζοσπάστη» και τον στήριζε οικονομικά.

Στη μνήμη του τα παιδιά του, ο γαμπρός του Στ. Μητσιάκος και η οικογένεια του Γιάννη Μητσιάκου προσφέρουν στο Κόμμα 160 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κοζάνης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ και της ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, που «έφυγαν» πρόσφατα, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ωρωπού.

Λευτέρης Ράγιας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν κιόλας 40 μέρες από το θάνατο του σ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, σεμνού και ασυμβίβαστου αγωνιστή, δραστήριου μέλους του Κόμματος μέχρι την τελευταία του πνοή.

Γεννήθηκε το 1946 στο Αηδονοχώρι Καρδίτσας από οικογένεια αντιστασιακών. Μόλις στα 19 του χρόνια μπόρεσε να γνωρίσει τον εξόριστο μέχρι τότε πατέρα του. Οι διωγμοί της οικογένειάς του τον ατσάλωσαν. Στη διάρκεια της δικτατορίας, στο τόσο αγαπητό σε όλους μας ταβερνάκι του, στον Αλιμο, γίνονταν οι συνεδριάσεις του παράνομου Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος. Γίνεται μέλος του ΚΚΕ το 1974. Με την πληθωρική του προσωπικότητα γίνεται μπροστάρης στους αγώνες του Συνδικάτου Οικοδόμων, συμβάλλει στο στερέωμα της ΚΟΒ Αλίμου και ειδικά στην επαναλειτουργία της, μετά τη διάσπαση το '90. Ο σεβασμός και η καταξίωσή του στον κόσμο τον έφερναν πρώτο στην άμιλλα της Οικονομικής Εξόρμησης και της διακίνησης του «Ριζοσπάστη».

Με σεβασμό στη μνήμη του ενισχύουμε το Κόμμα με 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ν/Α Αττικής.

Κώστας - Κυριακή

***

Συνταξιούχος ναυτεργάτης προσφέρει 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ποντοπόρων της ΤΟ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής, ως φόρο τιμής και μνήμης για τους κομμουνιστές ναυτεργάτες που δεν είναι πια μαζί μας είτε «έφυγαν» από φυσικό ή βίαιο θάνατο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Με μια υπόσχεση: Συνεχίζουμε.

Μ. Χ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου, συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 8/7/2010 και για την Οικονομική Εξόρμηση, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Η γυναίκα του Δήμητρα και ο γιος του Γιάννης Γαρυφαλλάκης


ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ

ΦΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙΛΑ - ΚΟΤΡΩΝΙΑ
ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΑΙΛΑ - ΚΟΤΡΩΝΙΑ

ΜΑΚΗΣ ΣΑΡΠΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΣΑΡΠΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΛΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩ
ΠΑΛΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΩ

ΠΑΛΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΠΑΛΙΔΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ