ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Μάη 2018 - Κυριακή 6 Μάη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΚΗΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ, που γεννήθηκε Πρωτομαγιά και πέθανε στις 5 Μάη, αταλάντευτος κομμουνιστής, προσφέρω για τα 100 χρόνια αγώνων του τιμημένου ΚΚΕ 500 ευρώ.

Η γυναίκα του Βάσω Ασμάνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, αγαπημένου μας φίλου, συντρόφου και συγχωριανού από την Κριτσά Λασιθίου Κρήτης, προσφέρουμε 500 ευρώ στο ΚΚΕ που σε όλη τη ζωή του υπηρέτησε και στήριξε, ως ενίσχυση για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Μιχάλη, θα σε θυμόμαστε για πάντα, για την αγωνιστικότητα, τη συντροφικότητα, το ήθος και τη μαχητικότητά σου.

Οικογένεια Παπαδάκη

***

ΦΩΤΟ

Στις 13/12/2017 «έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ του Αριστείδη, μαχητής του ΔΣΕ. Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1930 στο χωριό Μεσαία Σερρών. Εδρασε σε Μπέλες και Κρούσια, στο λόχο του Λυκούργου (Χαραλαμπίδης Ιάκωβος).

Μετά την ήττα του ΔΣΕ πέρασε στη ΛΔ Βουλγαρίας, έζησε λίγους μήνες στην Μπερκόβιτσα και από εκεί έφυγε για τη ΛΔ Γερμανίας.

Στη ΛΔ Γερμανίας σπούδασε και εργάστηκε. Επαναπατρίσθηκε στην Ελλάδα και, λόγω ανεργίας, μετανάστεψε στη Σουηδία. Εκεί εργάστηκε και συνταξιοδοτήθηκε.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Νίκη, οι κόρες του Μαρία και Αννα, επίσης και τα πέντε εγγόνια του, αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος στη Στοκχόλμη, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πόλης Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

Εφτά χρόνια μας χωρίζουν από εκείνο το Μάη του 2011, το Μάη που χάραξε με ανεξίτηλο μαύρο χρώμα τα ίχνη του στη ζωή μας. Εφτά χρόνια απουσίας από τη ζωή του μονάκριβου πολυαγαπημένου μας γιου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ.

Ο χρόνος δεν έσβησε, ούτε θα σβήσει ποτέ, όλα όσα συνιστούσαν την προσωπικότητα, το είναι του Αριστείδη. Κέρδιζε με το δικό του μοναδικό τρόπο όλους όσοι τον γνώριζαν από κοντά, όλους όσοι τον άκουγαν να μιλάει, να εκφράζει σκέψεις - συναισθήματα, απόψεις για τη ζωή.

ΚΟΥΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΟΥΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Προσφέρουμε στη μνήμη του, συμβολικά, 100 ευρώ στο ΚΚΕ που φωτίζει την κοινωνία με τη λάμψη των 100 χρόνων αγώνων, θυσιών, ζωής και δράσης για μια ανθρώπινη κοινωνία, χωρίς ανεργία, φτώχεια, πολέμους και προσφυγιά.

Προσφέρουμε επίσης 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» που συνεχίζει το σπουδαίο έργο του της περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και φροντίδας, αχτίδα φωτεινή στα σκοτάδια της εμπορευματοποίησης των πάντων.

Ανδριανός, Γεωργία Μπούκουρη

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται επτά χρόνια από τις 6 Μάη 2011 που «έφυγε» από τη ζωή ο Μεσανατολίτης αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Μαρία και η κόρη του Αδαμαντία προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ιλισίων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 30 Απρίλη συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το θάνατο του κομμουνιστή γιατρού ΧΡΗΣΤΟΥ Αρ. ΠΑΡΑΘΥΡΑ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ.

Η οικογένειά του, Αναστασία, Μίλτος και Ανθή Παραθυρά

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΖΟΡΜΠΑ, από το Παλιούρι Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Καταδιώχθηκε από τη δικτατορία του Μεταξά. Στέλεχος του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ Χαλκιδικής. Πιάστηκε στις αρχές Μάρτη 1946, βασανίστηκε στα κρατητήρια της Βάλτας - Κασσανδρείας και καταδικάστηκε σε θάνατο. Πέρασε από τις φυλακές Επταπυργίου, Αβέρωφ και Αίγινας, όπου εκτελέστηκε στις 6 Μάη 1948. Αυτόν το Μάη συμπληρώνονται 70 χρόνια. Τα μετράς και είναι πολλά, μια ζωή ολόκληρη, αλλά στη μνήμη είναι μερικά χρόνια. Λέγεται πως οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν οι δικοί τους τους ξεχάσουν.

Επίσης, στη μνήμη της αξέχαστης και ξεχωριστής φίλης μου και συντρόφισσας ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ (ΚΟΥΛΑΣ) ΜΑΝΙΑΤΗ, που μας «έφυγε» στις 14 Μάη 2011, προσφέρω στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ροτόντας Θεσσαλονίκης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΜΑΝΗΣ
Μάγδα Μητρογώγου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΡΟΖΗΣΗ, που χάσαμε πρόσφατα, ανταρτόπουλου του ΔΣΕ, επιστήμονα, συγγραφέα, ιστορικού, αγωνιστή για τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σουφλαρίων Λάρισας του Κόμματος.

Η αδελφή του Μαίρη Γεροζήση

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή, τον Ιούνη του 2017, η πολυαγαπημένη μου αδερφή ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ. Μέλος Γραφείου της τοπικής Οργάνωσης Αγ. Τριάδας Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, μέλος της Αντίστασης και της Επιτροπής Ειρήνης Θεσσαλονίκης. Βαρύς κι αβάσταχτος ο πόνος για μένα.

Γεννήθηκε στο Αμμόβουνο Ορεστιάδας Εβρου. Οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ στα 15 της. Αναγκάστηκε να φύγει στο βουνό για να γλιτώσει από τους ταγματασφαλίτες και μπράβους του συστήματος (ξυλοδαρμούς, βιασμούς και βαρβαρότητες). Αιχμαλωτίστηκε στο Μάλι Μάδι αφού τραυματίστηκε βαριά. Μεταφέρθηκε στις φυλακές Λάρισας, καταδικάστηκε σε ισόβια. Αργότερα μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου και δικάστηκε άλλες δύο φορές, 20 και 12 χρόνια φυλακή αντίστοιχα. Φυλακές ανηλίκων πρώτα και λίγο αργότερα φυλακές Καλλιθέας, Κηφισιάς, Καμένων Βούρλων και, τέλος, φυλακές Αβέρωφ. Στάθηκε όρθια! Μετά τη φυλακή φύγαμε μαζί για τη Θεσσαλονίκη. Αφιέρωσε τη ζωή της στο ΚΚΕ, πορείες, συγκεντρώσεις, απεργίες, εξορμήσεις. Πρώτα το Κόμμα, έλεγε!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Αδερφούλα, μου λείπεις, σε ψάχνω κάθε στιγμή, κρατώ και διαβάζω το βιβλίο που έγραψες για το αντάρτικο και τους αγώνες σου, για τη ζωή σου, παρηγοριά και συνάμα οδηγό για να συνεχίσω τον αγώνα το δικό σου, το δικό μου, όλων. Γιατί ξέρω ότι κάθε μέρα θα με ρωτάς αν το ΚΚΕ ανεβαίνει! Οπως με ρώτησες την τελευταία φορά που σε είδα στο νοσοκομείο!

Στη μνήμη της αδερφής μου ΜΑΡΙΑΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ, μαζί με τον ανιψιό μου Νίκο, 500 ευρώ.

Ράλλη Τερζόγλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονέων και παππούδων ΛΕΥΤΕΡΗ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 70 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ν/Α της ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Τα παιδιά τους Νίκος - Ουρανία, Τάσος - Κατερίνα

Τα εγγόνια τους Ευτυχία, Ελεάννα, Δήμητρα, Λευτέρης

***

ΦΩΤΟ 6

Στη μνήμη της μητέρας του ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ, που εκτελέστηκε στο Επταπύργιο στις 28/2/1949, του εκτελεσθέντα αδελφού του ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ, αγωνιστή του ΕΑΜ, και των αδελφών του ΚΩΣΤΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΥΓΕΝΙΑΣ και ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ, πιστών αγωνιστών στα ιδανικά του ΚΚΕ, ο Βαγγέλης Σαρακινός προσφέρει για τα 100 χρόνια ζωής, αγώνων και θυσιών του τιμημένου ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΜΠΙΣΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 12 Φλεβάρη 2018, ο σύζυγος και τα παιδιά της προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Εργατικών Κατοικιών Πτολεμαΐδας για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της κομμουνίστριας και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΨΗΜΜΕΝΟΥ η οικογένεια Γιώργου Ψημμένου προσφέρει 50 ευρώ στην ΤΕ Καρδίτσας, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
Στις 13/4/2016 χάσαμε τον σύντροφο ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ από την Κορομηλιά Κιλκίς. Πιστός στα ιδανικά του Κόμματος μέχρι το τέλος της ζωής του. Ως οικοδόμος σχεδόν το μισό χωριό φτιάχτηκε συνειδητά από τα χέρια του.

Στη μνήμη του τα παιδιά του προσφέρουν 100 ευρώ.

Επίσης, ο Κώστας προσφέρει 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 40 μέρες «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός μας ΚΑΝΔΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, σε ηλικία 95 χρόνων.

Ορφανός από πατέρα, βγήκε στη βιοπάλη σε ηλικία 10 χρόνων. Στις 18 Απρίλη του 1943 πέρασε στο Αντάρτικο της Ρούμελης, στην ομάδα της ΕΠΟΝ του Γενικού Αρχηγείου Ρούμελης.

Στην Πελοπόννησο, με αρχηγό τον καπετάνιο Πελοπίδα, πήρε μέρος στη μάχη της Γρουζουμίσας (Λεόντιο) στην περιοχή των Καλαβρύτων. Πήρε μέρος στις συγκρούσεις των Δεκεμβριανών ενάντια στους Αγγλους ιμπεριαλιστές, το 1944, στην Αθήνα.

Το Μάη του 1945 συνελήφθη και δικάστηκε με βαριές ποινές (και θανατική), πέρασε φυλακισμένος σε 8 φυλακές μέχρι και 1/5/1964. Την 21η Απριλίου συλλαμβάνεται και στέλνεται εξορία σε Γυάρο, Λέρο, μέχρι τον Απρίλη του 1971.

Μέλος του Κόμματος από την παρανομία μέχρι και τη μέρα που «έφυγε», αντιμετώπισε με πλήρη συναίσθηση της αποστολής του τις φουρτούνες της ζωής, όπως και χιλιάδες κομμουνιστές, διέθεσε τη ζωή του για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό. Τη δύσκολη περίοδο των ανατροπών '89 - '91, παρέμεινε σταθερός στα ιδανικά του κομμουνισμού, όπως έκανε και τα χρόνια της φυλακής και εξορίας.

Οι σύντροφοι και φίλοι, στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Παρασκευής, και 210 ευρώ ως πρώτη δόση, στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Μπορεί να «έφυγες» από κοντά μας ως φυσική παρουσία αλλά άφησες παρακαταθήκη σε όλους μας την ανθρωπιά σου, την προσφορά σου, την εντιμότητά σου, το ήθος σου, για να θυμίζουν το πέρασμά σου από τη ζωή. Τέσσερα χρόνια χωρίς τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. «Θυμάστε πώς το έλεγε ο Γιώργος», «Μια φορά ο Γιώργος»...

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
Δεν σε ξεχνάω ποτέ και δεν πιστεύω ότι πέθανες, γιατί πεθαίνουν αυτοί που ξεχνιούνται. Ας είναι το τελευταίο σου ταξίδι για έναν άλλο κόσμο χωρίς κακίες, ατέλειες και συμφέροντα.

Στη μνήμη σου προσφέρω στο Κόμμα, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού, 200 ευρώ.

Η γυναίκα σου, Ελένη Παπαθανασίου

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Φλεβάρη 2018, συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το «φευγιό» του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΤΣΕΚΟΥΡΑ.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας, 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Πάνε 18 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο ΚΟΥΚΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ. Γεννήθηκε στις Ράχες Ικαρίας το 1907. Δραστηριοποιήθηκε από τα νεανικά του χρόνια στο μαθητικό κίνημα. Από την ΟΚΝΕ το 1920, στην Κατοχή έγινε μέλος του εφεδρικού ΕΛΑΣ Ικαρίας. Εγινε στέλεχος του ΚΚΕ, ιδρυτή - καθοδηγητή του ΕΑΜ, δέθηκε με το εργατικό, ναυτεργατικό κίνημα και πάλεψε μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στα πέτρινα χρόνια, όπως τα έλεγε, στον Εμφύλιο, περιέθαλψε αγωνιστές που είχαν βγει στο βουνό. Κυνηγήθηκε, βασανίστηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε σε Φολέγανδρο, Αίγινα, όπου γνώρισε τον Αρη Βελουχιώτη, και στις φυλακές Σάμου.

Εμεινε αταλάντευτος, ασυμβίβαστος και ακέραιος αγωνιστής για μια ειρηνική, δίκαιη κοινωνία. Η πορεία του αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για μας τους νεότερους.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ) ΜΑΝΙΑΤΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΟΥΛΑ) ΜΑΝΙΑΤΗ
Επίσης, συμπληρώνονται δέκα χρόνια που «έφυγε» η ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΚΗ, σύζυγος του Λεωνίδα. Πάλεψε μαζί του σε δύσκολες συνθήκες για μια καλύτερη ζωή, ενάντια στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων μας.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 50 ευρώ, ως τρίτη δόση, στο κόμμα που αγάπησαν, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας ΝΔ Τομέα της ΚΟ Αττικής.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

Στη μνήμη των φίλων NΙΚΟΥ XΑΤΖΗ και ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ από το Aργος Ορεστικό Καστοριάς, προσφέρω στην TE Καστοριάς του ΚΚΕ το ποσό των 60 ευρώ.

Γ. P.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΝΤΩΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, αντί για στεφάνι, προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Θανάσης Παππάς - Σοφία Ντούρου


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΠΕΤΡΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ
ΠΕΤΡΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ

ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΣΑΜΨΩΝ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ

ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ

ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ

ΜΠΙΣΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΜΠΙΣΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Θεόφραστος (Τάκης) Χαραλαμπίδης
Θεόφραστος (Τάκης) Χαραλαμπίδης
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 6 Μάη θα πραγματοποιηθεί στο B' Κοιμητήριο, στον Αγ. Ισίδωρο, στις 12 το μεσημέρι, το 40ήμερο μνημόσυνο του σ. ΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 1 Απρίλη, σε ηλικία 87 ετών.

Στη μνήμη του, η οικογένειά του, οι σύντροφοι, οι συναγωνιστές και οι φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ 400 ευρώ, ως 3η δόση, μέσω ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 13/5/2018 θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της αγωνίστριας ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΠΕΝΕΚΑ, στις 9.30 π.μ. στον Αγ. Παύλο Βάθης, στο Μεταξουργείο.

Στη μνήμη της τα παιδιά της προσφέρουν 20 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεταξουργείου.


ΜΠΕΝΕΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΜΠΕΝΕΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ