ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 21 Ιούλη 2018 - Κυριακή 22 Ιούλη 2018
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ
ΦΩΤΟ

Ενα χρόνο από το χαμό της πολυαγαπημένης μας μάνας και γιαγιάς ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ, η εικόνα της παραμένει ολοζώντανη μπροστά μας. Αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πιστή έως την τελευταία πνοή της στο ΚΚΕ, πάλεψε όλη της τη ζωή με πείσμα, συνέπεια και αφοσίωση, από τα «μετερίζια» των ραδιοφωνικών σταθμών «Ελεύθερη Ελλάδα» και «Φωνή της Αλήθειας» έως και του «Ριζοσπάστη», για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού. «Εφυγε» όπως έζησε, όρθια, μαχητική και αισιόδοξη, παράδειγμα για εμάς τους νεότερους για αταλάντευτη στράτευση στους αγώνες του ΚΚΕ. Μάνα λεβέντισσα αγωνίστρια, πόσο μας λείπεις!

Στη μνήμη της προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 150 ευρώ.

Η κόρη της Σμαράγδα και η εγγονή της Μυρτώ

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ, που στις 23 Ιούλη κλείνει έξι μήνες που «έφυγε» από τη ζωή, ο σύντροφός της, Μ. Μαύρος, προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 23 Ιούνη «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΒΑΡΗΣ.

Γεννήθηκε το 1932 στα Σεπόλια. Από μικρό παιδί, ζει τον αγώνα της οικογένειάς του για την επιβίωση και επηρεάζεται από τους αγώνες του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Ζει τις μάχες του ΕΛΑΣ στις γειτονιές της Ανατολικής Αθήνας κατά τη διάρκεια της Κατοχής και του Εμφυλίου. Σε όλη του τη ζωή δίνει σκληρό αγώνα επιβίωσης και ταυτόχρονα έχει στραμμένη την προσοχή του στους αγώνες της εργατικής τάξης στο πλευρό του ΚΚΕ. Συμμετέχει στους αγώνες των οικοδόμων, δίνει το «παρών» στις πρώτες πορείες ειρήνης και εκδηλώσεις μνήμης της Εθνικής Αντίστασης. Πρωτοστάτησε στους αγώνες της «Δημοκρατικής Ενότητας» για την Ηλιούπολη, αλλά ειδικότερα, βρέθηκε δίπλα σε όλους τους συντρόφους του στο ΚΚΕ και στους απλούς ανθρώπους, αλληλέγγυος στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Στη μνήμη του οι συναγωνιστές και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου, 140 ευρώ και ορκίζονται να συνεχίσουν τον αγώνα έως την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατο του συναγωνιστή και φίλου μας ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΠΟΥΛΟΥ.

Στη μνήμη του και προς τιμήν του Κόμματος, που πάντα αγαπούσε, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου.

Οι φίλοι και συναγωνιστές του Χάρης Γιαννόπουλος, Γιώργος Λουκάς, Γιώργος Γαλίτης, Γιάννης Αγγελόπουλος, Δημήτρης Καραχάλιος

***

ΦΩΤΟ

Στις 23/6/2018, σε ηλικία 92 χρόνων, απεβίωσε η κομμουνίστρια, αγωνίστρια του ΔΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (το γένος ΚΟΥΡΚΟΥΝΗ).

Γεννήθηκε στο Συγκρέλο Ευρυτανίας από φτωχή αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια. Από μικρό παιδί γνώρισε τη φτώχεια και την εκμετάλλευση. Σε ηλικία 19 χρόνων, ως ΕΠΟΝίτισσα Αετόπουλο, με όλες τις δυνάμεις βοηθούσε τους αντάρτες του ΕΛΑΣ. Το 1943 σκοτώνεται ο αδελφός της ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΝΗΣ.

Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, τα ακροδεξιά στοιχεία οργάνωναν ασύδοτες και ανεξέλεγκτες συμμορίες που γύριζαν στα χωριά και εξευτέλιζαν τους ΕΛΑΣίτες και τους συμπαθούντες. Μία και μοναδική λύση για να τους αποφύγει ήταν να πάρει το δρόμο προς τα βουνά, οργανωμένα, μαζί με τους αντάρτες του ΔΣΕ αρχές 1947, να πολεμήσει για τη λευτεριά, για μια ανθρώπινη κοινωνία. Μετά την ήττα του ΔΣΕ πήρε το δρόμο της αναγκαστικής προσφυγιάς στη φιλόξενη χώρα της ΕΣΣΔ, στην Τασκένδη.

Παντρεύτηκε τον Κώστα Παπαβασιλείου, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Ευριπίδη και τον Θεόδωρο. Τον Αύγουστο του 1978 επαναπατρίστηκε και εγκαταστάθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας.

Ο γιος της Ευριπίδης και οι φίλοι του προσφέρουν 200 ευρώ στο ένδοξο και ηρωικό ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
Το 40ήμερο μνημόσυνο θα γίνει στις 28/7/2018 στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Χαντακλή Παλαμά.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδερφού μου ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, που «έφυγε» απ' τη ζωή στις 19/7/2013, και του θείου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΤΣΗ (Καπετάν Αγραφιώτη), που σκοτώθηκε στις 7/2/1949, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Φαρμάκου.

Ο Κώστας Μπότσης γεννήθηκε το 1943 στην Καστανιά Καρδίτσας, ήταν απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ. Πήρε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1974 μέχρι το τέλος της ζωής του και στέλεχος του ΠΑΜΕ στους Λογιστές.

Ο Βασίλης Μπότσης γεννήθηκε στην Καστανιά Καρδίτσας το 1916. Ηταν έφεδρος αξιωματικός της Σχολής Πεζικού Σύρου. Στην Αλβανία ήταν διοικητής λόχου στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Οργανώθηκε στο ΕΑΜ το 1941. Το 1942 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το Γενάρη του 1943 κατατάχτηκε στον ΕΛΑΣ και έγινε καπετάνιος του 1ου Τάγματος του 38ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ. Μετά τη Βάρκιζα έγινε στόχος δολοφονικής επίθεσης και ξαναβγαίνει στο βουνό, υπεύθυνος των ομάδων καταδιωκόμενων αγωνιστών στην περιοχή Αγράφων. Στις 15/8/1946 γίνεται ανασυγκρότηση των ομάδων των καταδιωκόμενων αγωνιστών και τέλη Σεπτέμβρη 1946 πάνω από 200 αντάρτες στη Γενική τους Συνέλευση εκλέγουν τη διοίκηση του αρχηγείου Αγράφων και διοικητής εκλέγεται ο Βασίλης Μπότσης (Αγραφιώτης) μέχρι το 1947. Στη συνέχεια επιτελάρχης της 138ης Ταξιαρχίας, με το βαθμό του ταγματάρχη Πεζικού.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
Σκοτώθηκε στις 7/2/1949 στα Σίδερα Ευρυτανίας από έκρηξη παγιδευμένης νάρκης. Με διάταγμα της Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης (19/3/1949), ονομάστηκε συνταγματάρχης Πεζικού - τιμημένος νεκρός.

Β. Μ. - Παναγιώτης Μπότσης

***

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, του αταλάντευτου κομμουνιστή, του ανυποχώρητου, του πρωτοπόρου και ακούραστου συνάδελφου, συνάνθρωπου και φίλου.

Του ταπεινού και μειλίχιου δάσκαλου της ζωής, που «έφυγε» στις 19/7/2013 - και παράλληλα οιονεί παρόντα - προσφέρω στην ΚΟΒ Λογιστών του ΚΚΕ, της οποίας υπήρξε μέλος από την αρχή της ίδρυσης της μεταδικτατορικά, 50 ευρώ.

Δ. Κ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Η συντρόφισσα ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ του Αβακούμ και της Ελένης γεννήθηκε το 1927 στο χωριό Νέος Καύκασος της Φλώρινας, όπου και έζησε έως τα πρώτα χρόνια του εμφυλίου πολέμου. Τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο της Φλώρινας και κατά τα τέλη του Εμφυλίου έφυγε στην τότε Γιουγκοσλαβία μαζί με τον πατέρα της, όπου και διέμεινε για έναν περίπου χρόνο, οπότε και προωθήθηκε στην τότε Τσεχοσλοβακία, όπου διέμεινε στην πόλη Krnov μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '70. Εκεί μετά από πιστοποίηση - μετεκπαίδευση ενός έτους στην Πράγα, τοποθετήθηκε ως δασκάλα των παιδιών των Ελλήνων στην Τσεχία. Στα τέλη της δεκαετίας του '70 επαναπατρίζεται και ζει μόνιμα στην Πολίχνη έως το τέλος της ζωής της. Από την αρχή ήταν δραστήριο μέλος του ΚΚΕ, της ΟΓΕ και της Επιτροπής Ειρήνης Πολίχνης. Διετέλεσε για μία τριετία Γραμματέας της ΚΟΒ Πολίχνης και συμμετείχε ενεργά σε όλους τους αγώνες του Κόμματος, ως φυσική παρουσία αλλά και με την κατά δύναμη οικονομική της συνεισφορά στο Κόμμα.

Απεβίωσε στις 8-7-2018. Τη ζωή και τους αγώνες της τιμούν: Η ΚΟΒ Πολίχνης προσφέροντας αντί στεφάνου 40 ευρώ, η συντρόφισσα Αννα Παναγιωτοπούλου 20 ευρώ, η φίλη Ζ. Τ. 30 ευρώ και ο Σύλλογος Γυναικών Πολίχνης 10 ευρώ, στην ΚΟΒ Πολίχνης 70 ευρώ και στον «Ριζοσπάστη» 30 ευρώ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων του κουμπάρων ΝΙΚΟΥ και ΒΟΥΛΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ο σύντροφος Γ. Δ. προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω.

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Ιούλη έκλεισαν 9 χρόνια που ο δικός μας ΜΑΝΟΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ «έφυγε» από τη ζωή.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κεντρικής Υπαίθρου της ΤΕ Ηρακλείου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΙΑΚΩΒΟΥ ΒΑΛΟΥΚΤΣΗ οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αμφίπολης μαζέψαμε 300 ευρώ, όπως και ο ίδιος θα ήθελε. Ο σύντροφος γεννήθηκε το 1933. Από πολύ νεαρή ηλικία μπήκε στη δράση μέσα από το ΕΑΜικό κίνημα, ως σύνδεσμος και βοηθός των ανταρτοομάδων που δρούσαν στην περιοχή του Παγγαίου. Την ίδια δουλειά έκανε και την περίοδο της 3χρονης εποποιίας του ΔΣΕ. Από εκείνη την ηλικία ένιωσε την ανάγκη να στρατευτεί στις γραμμές της επαναστατικής πάλης. Ολα τα χρόνια της ζωής του τα έδωσε στον αγώνα με το ΚΚΕ.

Οι σύντροφοί σου σε χαιρετούν και υπόσχονται να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησες.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΗΛΙΑ - ΒΕΝΙΑΜΙΝ, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατό του, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πύλου.

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της ΕΛΕΝΗΣ και του ΠΕΤΡΟΥ Ι. ΝΤΟΥΡΟΥ προσφέρουμε στην ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ 100 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ «έφυγε» από κοντά μας.

Ενας αληθινός συνάδελφος, κομμουνιστής, ένας προικισμένος άνθρωπος, που έδωσε στη ζωή του τα πάντα για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης, για το σοσιαλισμό. Ο σύντροφος ήταν μια ασίγαστη φλόγα, μια ανυπότακτη φλέβα, στους αγώνες μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου.

«Εφυγε» από τη ζωή αντιμετωπίζοντας ηρωικά τον καρκίνο ως αληθινός κομμουνιστής, χωρίς να σταματήσει να αγωνίζεται, μέχρι το τέλος, για τα υψηλότερα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη του συνάδελφοι και σύντροφοι από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων π. ΔΕΚΟ - Τραπεζών προσφέρουμε στο ΚΚΕ που αγάπησε και υπηρέτησε ως μέλος του, 200 ευρώ, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε στον αγωνιστικό δρόμο που και εκείνος βάδιζε.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή και μαχητή του ΔΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Περισσού - Ν. Ιωνίας.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Οικογένεια Κατσαρού, Φωτεινή - Φιλίτσα - Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
Την Κυριακή 22 Ιούλη συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του μοναδικού και αλησμόνητου συντρόφου της ζωής μου ΘΥΜΙΟΥ ΓΟΥΣΙΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, το κόμμα που αγάπησε και στο οποίο πρόσφερε αρκετά χρόνια, μέσω ΚΟΒ Δ1 Δικηγόρων Αθήνας.

Η σύζυγος Κατερίνα Παπαδοπούλου

  • Στη μνήμη του αξέχαστου συντρόφου μας ΕΥΘΥΜΗ ΓΟΥΣΙΑ προσφέρουμε 50 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω ΚΟΒ Δ1 Δικηγόρων Αθήνας.

Οι σύντροφοι και συνεργάτες

Νίκος Νικητόπουλος

Φιλάρετος Σεβαστιάδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/7/2018 «έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ.

Γεννήθηκε στο Ν. Πύργο Ιστιαίας Εύβοιας, το 1938, από γονείς πρόσφυγες. Οικοδόμος στο επάγγελμα, κατάφερε με το μυστρί του να καλυτερέψει τη ζωή του.

Οργανώθηκε στο ΚΚΕ αμέσως μετά τη μεταπολίτευση. Τον χαρακτήριζε η βαθιά εμπιστοσύνη στο Κόμμα, στους αγώνες του, στην Ιστορία του, στην πολιτική του.

Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Ιστιαίας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη γυναίκα του και στα παιδιά του και στη μνήμη του προσφέρουν στο ΚΚΕ 70 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 22 Ιούλη 2018 συμπληρώνονται εννέα χρόνια από το «χαμό» του λατρεμένου μας συζύγου και πατέρα ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑ (φωτ.). Γεννήθηκε το 1920 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και από μαθητής Γυμνασίου εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ. Μαζί με τα αδέρφια του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΟ, αγωνίστηκε στις γραμμές της Εθνικής Αντίστασης, δίπλα στον Αρη Βελουχιώτη. Για τη δράση του αυτή φυλακίστηκε στη Μακρόνησο, υφιστάμενος πολλούς διωγμούς. Ηταν πάντα ενεργό μέλος του ΚΚΕ, μια ζωή ολόκληρη αγωνιστής, που δεν αλλαξοπίστησε και δεν μετάνιωσε ποτέ για τις ιδέες και τη δράση του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
Στη μνήμη του η σύζυγός του Αικατερίνη και οι κόρες του Ευανθία και Κωνσταντία προσφέρουν 100 ευρώ στον αγαπημένο του «Ριζοσπάστη», που ήταν το «Ευαγγέλιό» του!

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΑΡΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ, με αφορμή τη γιορτή του, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, που πάντα λάτρευε.

Η συντρόφισσά του Τούλα

Επίσης, η κουνιάδα του Κούλα Οικονομίδου προσφέρει στη μνήμη του 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ από τον Πύργο Σάμου και ΒΑΣΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑ - ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, από τη Βλαχοκερασιά Αρκαδίας, που «έφυγαν» από τη ζωή το 2009 και το 2013, αντίστοιχα, πιστεύοντας βαθιά στις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, εμείς τα παιδιά τους Νίκος Ευστρατίου και Βικτώρια Ευστρατίου - Μητσάκου και οι οικογένειές μας προσφέρουμε στο αγωνιστικό και ασυμβίβαστο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας 150 ευρώ, μέσω ΤΟ Ροδόπης.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και αγωνιστή που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, που φυλακίσθηκε και εξορίστηκε από 14 ετών, ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΗΜΜΕΝΟΥ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στην ΤΕ Καρδίτσας 200 ευρώ.

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΗΜΜΕΝΟΥ συγγενείς προσφέρουν αντί στεφάνου 30 ευρώ στην ΤΕ Καρδίτσας.
  • Η ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων προσφέρει 40 ευρώ στην ΤΕ Καρδίτσας στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΗΜΜΕΝΟΥ.

***

ΦΩΤΟ 2

Τεράστιο κενό μας άφησε ο θάνατος των γονιών μας ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ. Πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατό τους. Υπηρέτησαν την καλοσύνη και την τιμιότητα. Μας έμαθαν να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία. Η επιθυμία τους έως το τέλος της ζωής τους ήταν να ενισχύουμε το Κόμμα που πίστεψαν. Για τα 100 χρόνια του Κόμματος προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» και 100 ευρώ στην ΚΝΕ.

ΒΑΣΩ ΚΑΡΑΤΖΑ
ΒΑΣΩ ΚΑΡΑΤΖΑ
Οι κόρες τους Ελσα, Αγγελική, Πηνελόπη

ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
ΘΥΜΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΓΟΥΣΙΑΣ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΕΥΑΝΘΙΑ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ
ΒΟΥΛΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΒΑΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΒΑΡΗΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ
ΙΑΚΩΒΟΣ ΒΑΛΟΥΚΤΣΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΑΥΓΗΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ο Πέτρος Αθανασιάδης, από το Μικροχώρι Δράμας, ο οποίος ζει στον Καναδά, προσφέρει στο ΚΚΕ 300 ευρώ μέσω ΤΟ Δράμας

Επίσης, προσφέρει 1.000 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για τη στήριξη των αναγκών του.

***

Ο Α. Κ., παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μέλος της διοίκησης του Παραρτήματος Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, προς τιμήν της 100χρονης Ιστορίας του ΚΚΕ, των σκληρών αγώνων ενάντια στον βάρβαρο καπιταλισμό, ενάντια στους πολέμους και στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρει 200 ευρώ, μέσω των ΚΟ Γαλατσίου, στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν στον αγώνα για τη λαϊκή εξουσία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ