ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2018
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΑΝΔΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, που στις 28/12/2018 συμπληρώνονται εννέα μήνες από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Παρασκευής.

Η γυναίκα του Σοφία

***

ΦΩΤΟ

Ο σ. Ανδρεαδάκης Δημήτριος, από τα Κονταίικα της Σάμου, στη μνήμη του αδερφού του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ (φωτ.) και των άλλων δύο μαχητών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΡΡΗ και ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, από το ίδιο χωριό, που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου Ευβοίας, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μου ΜΠΕΡΟΥΤΣΟΥ ΣΠΥΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και όλων των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για τις μεγάλες αξίες της ειρήνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου.

Μπερούτσος Χαράλαμπος

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των λατρευτών μας γονιών ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ προσφέρουμε, μέσω της ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής, 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση προς τιμήν των 100 χρόνων του ΚΚΕ με την ευχή να τα χιλιάσει.

Κατερίνα Τζιβελέκη, Ηρακλής Αϊβατζίδης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου και φίλου ΑΥΓΕΡΗ ΑΥΓΗΤΙΔΗ, για τα τέσσερα χρόνια από το θάνατό του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Περάματος, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ.

Αγγελική και Μυρσίνη Πρεκετέ

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΑΥΓΕΡΗ ΑΥΓΗΤΙΔΗ, συνεπούς και αταλάντευτου κομμουνιστή, που είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά στη Ρόδο όπου κατοικούσε, με τη συμπλήρωση 4 χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Σπυρίδωνα - Νταμαρακίων.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
Στεφανάκης Γιώργος

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3,5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 40 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ ΟΤΑ Νοτίων.

Χριστόπουλος Ανδρέας, Κικίδης Παύλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 29 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη μου μητέρα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΟΥΛΙΟΥ. Πιστή στις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματος, πάλευε την αδικία κι αγωνιζόταν να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Στη μνήμη της και προς τιμήν των 100 χρόνων από την ίδρυση του τιμημένου ΚΚΕ προσφέρω 300 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Πίτσα Καραντάνη

***

ΦΩΤΟ

Στην μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΧΑΛΚΙΔΗ ΜΙΧΑΗΛ του Νικολάου και προς τιμήν των 100 χρόνων του Κόμματός μας η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Ρεθύμνου, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΡΕΧΑΝΤΖΑΚΗΣ, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του η γυναίκα του σ. Σοφία και η κόρη του Κατερίνα προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ για τα 100 χρόνια αγώνων και θυσιών του, μέσω της ΚΟΒ Αχαρνών Α' Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ

Οι οικογένειες Πικριδά, Καλιάρου και Φαρμάκη προσφέρουν 140 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κάτω Αιγάλεω, στη μνήμη του κομμουνιστή και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΣΤΑΥΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΡΟΥΤΣΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΡΟΥΤΣΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΔΡΗΣ
ΝΙΚΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ
ΝΙΚΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Δεκέμβρη 2018, ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΙΔΗΣ, σε ηλικία 70 χρόνων, μέλος της ΚΟΒ Ιλισίων. Κηδεύτηκε χτες από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Τα μέλη της ΚΟΒ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα του Βάσω, στα παιδιά και το εγγόνι του.

ΚΗΔΕΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή ύστερα από σύντομη αρρώστια, ο αγωνιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή, στις 11.30 π.μ., στο Α' Νεκροταφείο.

Γεννήθηκε το 1940 στο χωριό Καταρράκτης της Αρτας. Τελείωσε το Γυμνάσιο Αρτας το 1958 και το 1967 το Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη. Το 1974 πήρε διδακτορικό από τη Φυσικομαθηματική Σχολή της Αθήνας.

Το διάβασμα, η συναισθηματική αντιμετώπιση των κοινωνικών αδικιών καθώς και οι σχέσεις του με αριστερούς αγωνιστές στη Θεσσαλονίκη, τον έφεραν στο αριστερό και γρήγορα στο κομμουνιστικό στρατόπεδο. Το '60 πρωτοετής φοιτητής προσχώρησε στην ΕΔΑ. Το 1977 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το '80 ήταν Γραμματέας ΚΟΒ και το '81 μέλος Αχτιδικής Επιτροπής στην ΚΟΑ. Αγωνιζόταν για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, για τον σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του, αντί για στεφάνι προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

Σπύρος και Μαριάνθη Χαλβατζή

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού και θείο

ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΟΣΧΙΔΗ

Ηθοποιό - ετών 87

κηδεύουμε αύριο Σάββατο 29-12-2018 και ώρα 11 π.μ. στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών (πολιτική κηδεία).

Η κόρη: Κορίνα. Ο εγγονός: Οδυσσέας. Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί τη χορηγία σας στα Παιδικά Χωριά SOS.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ