ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Δεκέμβρη 2018
Σελ. /40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δήλωση - διάψευση για ανυπόστατο δημοσίευμα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ
Ανυπόστατο δημοσίευμα την Παρασκευή 28/12, στην εφημερίδα «Καθημερινή» έγραφε ότι το ΚΚΕ στον δήμο της Ξάνθης στηρίζει δύο υποψήφιους δημάρχους για τις επικείμενες τοπικές εκλογές. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι με τη στήριξη του ΚΚΕ θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Κολλάρος και ότι το Κόμμα εμφανίζεται να έχει ως «έτερο υποψήφιο» τον Κώστα Βογιατζή. Θυμίζουμε ότι από την ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης έχει ήδη ανακοινωθεί σε κεντρική εκδήλωση ότι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο της Ξάνθης θα είναι ο Κώστας Βογιατζής.

Ο Γιώργος Κολλάρος*, νυν δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που συμμετέχει ξανά στις εκλογές με το συνδυασμό του ΚΚΕ, σε δήλωση - διάψευση για το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρει:

«Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη του 2019, θα δώσω για μια ακόμη φορά τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που υποστηρίζει το ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Βογιατζή.

Η ενίσχυση σε ψήφους και έδρες στο Δήμο της Ξάνθης θα αποτελέσει επιβράβευση της μέχρι τώρα παρουσίας της "Λαϊκής Συσπείρωσης" ως πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης που στήριξε με συνέπεια κάθε λαϊκό αίτημα».

* Ο Γιώργος Κολλάρος είναι μέλος του ΚΚΕ από το 1975, Αναπληρωτής Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης του νομού Ξάνθης, επί σειρά ετών μέλος της διοίκησης του ΤΕΕ Θράκης και του Πανελλήνιου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, γραμματέας του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα

Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το Κόμμα στους δήμους της Δυτικής Αθήνας:

Περιστέρι: Σιδέρης Γιώργος: 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό Νοσοκομείο, ΩΡΛ - χειρουργικής κεφαλής - τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

Αιγάλεω: Βιβή Δάγκα: 37 χρόνων. Κοινωνική λειτουργός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω. Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

Αγία Βαρβάρα: Ελένη Καρανάσιου: 39 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και στο Σύλλογο Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας.

Ιλιον: Νίκος Σταματόπουλος: 35 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Αγιοι Ανάργυροι - Καματερό: Θοδωρής Σκολαρίκος: 41 χρόνων. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους και είναι δημοτικός σύμβουλος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Αχαρνές: Βασίλης Τοπαλλιανίδης: 56 χρόνων. Πνευμονολόγος, επί 16 χρόνια δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Φυλή: Νίκος Ζαπάντης: 56 χρόνων. Εκπαιδευτικός. Μέλος του ΔΣ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Οπως είναι ήδη γνωστό, εκ νέου υποψήφιοι είναι οι νυν δήμαρχοι στους δήμους Χαϊδαρίου και Πετρούπολης. Ο Μιχάλης Σελέκος στο δήμο Χαϊδαρίου και ο Βαγγέλης Σίμος στο δήμο Πετρούπολης.

ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρουσιάσεις υποψηφίων για τις τοπικές εκλογές

-- Η ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κεντρική Μακεδονία. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Κ. Μακεδονίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.

-- Η ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ καλεί την Τετάρτη 9 Γενάρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ