ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 19 Οχτώβρη 2019 - Κυριακή 20 Οχτώβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου μάνας ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑΣ από τον Λουδία Θεσσαλονίκης, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 11 χρόνια (18/10/2008), αντί μνημοσύνου, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λουδία, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Δουλγερίδης Γεώργιος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, που μας λείπει πάρα πολύ και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Στις 20 Οκτώβρη κλείνουν δύο χρόνια από όταν «έφυγε». Αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα που παλεύει για να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας, κόντρα σε αυτό το ξεπερασμένο κοινωνικό σύστημα, μέσω της ΚΟΒ Καπαρελλίου Θήβας.

Οι γονείς του Λουκάς και Τρυγώνα Σίννη

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΑΘΗΝΑΣ ΔΑΛΜΑΡΑ, ΜΠΑΜΠΗ και ΑΛΕΚΑΣ ΜΠΕΝΑΤΟΥ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανω Πετρούπολης.

Κατερίνα, Αντώνης, Θεοδοσία Δαλμάρα

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 του Οκτώβρη συμπληρώνονται τρία χρόνια χωρίς τη φυσική παρουσία του ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗ (1937 - 2016). Η μνήμη του και οι ιδέες που απλόχερα άφησε, ως ένας άνθρωπος μπροστά από την εποχή του, ζουν μέσα μας.

Γεννήθηκε στην Ποντοκώμη Κοζάνης. Σπούδασε και άσκησε τα επαγγέλματα του μαθηματικού και του πολιτικού μηχανικού με επιτυχία.

Από νεαρή ηλικία στρατεύθηκε στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης μέσα από τις γραμμές των Λαμπράκηδων και του ΚΚΕ. Υπηρέτησε από διάφορα πόστα και τιμητικές θέσεις, παρά τις πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες. Εζησε και πέθανε όρθιος, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη. Εμεινε πιστός στα πιστεύω του μέχρι τέλους. Ζήτησε και είχε πολιτική κηδεία, όπως του αρμόζει.

Στη μνήμη του προσφέρουν η σύζυγός του 500 ευρώ και τα παιδιά του 500 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μηχανικών.

ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
ΑΘΗΝΑ ΔΑΛΜΑΡΑ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας στη ζωή και τον αγώνα KAITHΣ ΦEIΔAKH, που αυτές τις μέρες έκλεισαν πέντε μήνες που έφυγε από κοντά μου, προσφέρω στο Κόμμα μας 200 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση.

A. K.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται 40 μέρες από το πρωί της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη που χάσαμε ξαφνικά τον αγαπημένο μας ΑΓΓΕΛΟ Β. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ στα 41 του χρόνια. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978. Τέταρτο παιδί των συντρόφων Βασίλη και Μαλάμως Πεσματζόγλου, εντάχθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην ΚΝΕ, σπουδάζοντας συγχρόνως μουσική.

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια είχε απορροφηθεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πάντα ήταν δίπλα στο Κόμμα και συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας. Στη μνήμη του η μητέρα του Μαλάμω προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Νότιας Πάτρας, 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη της μητέρας μου ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΗ, συνταξιούχου εργάτριας, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, δίνουμε 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, αναγνωρίζοντας τους αγώνες της για μια καλύτερη ζωή.

Τα παιδιά της Σούλα Πετρέλη, Βασίλης Πετρέλης

***

ΦΩΤΟ

Στις 19 Οκτώβρη συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ.

ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Γεννήθηκε στα Ιμερα Κοζάνης το 1927 από γονείς πρόσφυγες. Το φθινόπωρο του 1943, σε ηλικία 16 ετών, βγήκε στο βουνό. Πολέμησε μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και πάλεψε μέσα από τις γραμμές του Κόμματος για έναν ανθρώπινο και δίκαιο κόσμο.

Σε ηλικία 18 ετών, μετά την παράδοση των όπλων, τον συνέλαβαν και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης. Πέρασε από τις φυλακές της Κέρκυρας, της Κρήτης, της Αίγινας, την εξορία της Γυάρου, με το κεφάλι ψηλά, πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματος. Αποφυλακίστηκε από τα Τρίκαλα το 1964.

Εζησε και έκανε την οικογένειά του στη Βέροια, δίνοντας όλες τις κοινωνικές και πολιτικές μάχες μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, έχοντας συμπληρώσει, μέχρι το θάνατό του, 70 χρόνια μέλος του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ανατ. Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 24 Ιούλη 2019 «έφυγε» από κοντά μας η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, το γένος Τρευλοπούλου, η οποία υπήρξε μαχήτρια του ΔΣΕ.

Γεννήθηκε το 1929 στο χωριό Τρανόβαλτο Κοζάνης. Το Μάρτη του 1949 βγήκε στο βουνό. Εκείνη την περίοδο ήταν και ο αδερφός της Ανδρέας Τρευλόπουλος στον αγώνα, ως αξιωματικός του ΔΣΕ. Τα έφερε έτσι η τύχη ώστε να συναντηθούν στο βουνό. Ηταν η τελευταία τους συνάντηση, καθώς ο αδερφός της σκοτώθηκε στα Πατώματα στο Γράμμο.

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου, βρέθηκε πολιτικός πρόσφυγας στη μακρινή Τασκένδη. Παντρεύτηκε τον Βασίλη Βασιλείου, ο οποίος ήταν και εκείνος μαχητής του ΔΣΕ, απέκτησαν 2 παιδιά, δούλεψαν στην παραγωγή. Το 1976 επαναπατρίστηκε με τα παιδιά της, συνέχισε τον αγώνα, πάντρεψε τα παιδιά της και απέκτησε 4 εγγόνια και 2 δισέγγονα.

Στη μνήμη της και στη μνήμη του αδερφού της ΑΝΤΡΕΑ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά της Ιωάννα (Γκάλια) και Τάκης Ρακιτζής προσφέρουν 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, στα ιδανικά του οποίου έμεινε πάντα πιστή.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 3 χρόνια από τις 20 Οκτώβρη 2016 που «έφυγε» από κοντά μας, στα 57 της χρόνια, η συντρόφισσα, σύζυγος και μητέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ - ΤΣΑΤΗΡΑ.

Ντίνα, φρόντισες πάντα, στην τόσο περιορισμένη διάρκεια της ζωής σου, να προσφέρεις στους ανθρώπους χωρίς να υπολογίζεις ότι θα πάρεις κάτι από αυτούς. Ελεγες και ένιωθες όλους φίλους, άσχετα που πολλοί δεν άξιζαν γι' αυτό.

Ντίνα, μας λείπεις πολύ και θα σε θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας με αγάπη. Στη μνήμη σου προσφέρουμε στο ΚΚΕ το συμβολικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο σύζυγός σου Κώστας και τα παιδιά σου Φάνης και Λέιλα

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ. Ο αδελφός του προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γκύζη στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

***

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΠΑΠΟΥΝΙΔΟΥ και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ προσφέρω 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λαχανά.

Γιάννης Περκουλίδης

***

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕΒΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, που συμπληρώθηκαν 35 χρόνια από όταν «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγός του Ειρήνη Σεβαστοπούλου προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΕΝΑΤΟΣ
Απεβίωσε ο σύντροφος και συναγωνιστής ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στα 100 του χρόνια. Ενας άνθρωπος συνεπής και αγνός, αθόρυβος αγωνιστής της ζωής και της πολιτικοκοινωνικής φιλοσοφίας. Διένυσε μια πολυτάραχη αλλά και ωραία πορεία. Πέρασε διά πυρός και σιδήρου για να φτάσει στο τέρμα του οράματος μιας πιο δίκαιης σχέσης κράτους και πολιτών κι ενός κηρύγματος ότι κανένας δεν πρέπει να το βάζει κάτω μπροστά στις οποιεσδήποτε δυσκολίες, αντιξοότητες και πικρίες.

Στη μνήμη του εκλιπόντος ο εγγονός του Σωτηρίου Απόστολος προσφέρει 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» και 50 ευρώ στην ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΠΕΓΑ ΣΩΤΗΡΗ σύντροφοι από τον πρώην δήμο Κόζιακα πρόσφεραν στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Τρικάλων, 30 ευρώ.

Γεννήθηκε το 1947 στο Γοργογύρι Τρικάλων. Δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα του Αχιλλέα γιατί τη χρονιά που ήταν έγκυος η μάνα του, οι μοναρχοφασίστες παρακρατικοί της περιοχής τον βασάνισαν και τον έκαψαν ζωντανό μαζί με άλλους 7 συγχωριανούς αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Βιοπαλαιστής οικοδόμος, μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα κομμουνιστικά ιδανικά, μπροστάρης στους αγώνες αφήνοντας με το παράδειγμά του παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από τότε που «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ, σε ηλικία μόλις 62 ετών. Κόρη του Βασίλη Μακροκέφαλου (Καπετάν Καψάλη), αντάρτη του ΕΛΑΣ από την Ερισο Κεφαλονιάς, γνωστού για την αλύγιστη στάση του, παρ' όλες τις πολυετείς φυλακές, εξορίες και βασανιστήρια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1958. Μετά τη μετακόμιση της οικογένειας στην Πάτρα, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και αμέσως μετά στο Κόμμα. Δεν έλειψε ποτέ από τα κομματικά και κινηματικά της καθήκοντα, παρ' όλα τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Πάντα πρώτη στην εξόρμηση, στη διακίνηση του «Ριζοσπάστη», στην πικετοφορία, στη συγκέντρωση, στη συνεδρίαση. Συμμετείχε στους μαζικούς φορείς, στον συνοικιακό σύλλογο, στο Σύλλογο των εν Πάτραις Κεφαλλήνων, στο συνταξιουχικό της σωματείο, στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στο Σύλλογο Γυναικών. Συνέβαλε στην προσπάθεια διαφύλαξης των χαρακτηριστικών του Κόμματος και ως αντιπρόσωπος στο 13ο Συνέδριο. Συγχρόνως καλλιεργούσε το καλλιτεχνικό της ταλέντο, εκτός των άλλων, και με σπουδές.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ
Οι σύντροφοί της από την ΚΟΒ Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην απαρηγόρητη μητέρα της και όλη την οικογένειά της και προσφέρουν στο Κόμμα για την Οικονομική Εξόρμηση 180 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την απώλεια του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ. Στην μνήμη του πρωτοπόρου κομμουνιστή οικοδόμου προσφέρω στο ΚΚΕ 30 ευρώ.

Η σύζυγος Παναγιώτα Αντωνοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των κομμουνιστών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, ΠΑΝΑΓΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ (φωτ.) και ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΑΤΟΥ (φωτ.) προσφέρουμε στο ΚΚΕ 300 ευρώ.

Μάνια Γεωργάτου, Ηλίας Κορφιάτης

***

ΦΩΤΟ

Στις 18 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ, σταθερός στις ιδέες και τις αρχές του, πιστός στο ΚΚΕ και αγωνιστής έως το τέλος. Στη μνήμη του ενισχύουμε οικονομικά το Κόμμα που τόσο αγάπησε.

Η σύζυγος Ελευθερία και τα παιδιά Βασίλης και Λάμπρος

  • Επίσης, ο σ. Ν. Σ. προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ελληνικού.
///προσφορές για τα μνημεία///

***

ΦΩΤΟ

Τιμώντας τη μνήμη του κομμουνιστή συζύγου μου ΜΑΚΗ (ΑΒΡΑΑΜ) ΠΟΖΑΤΖΙΔΗ, που και ο ίδιος έκανε εξορία στη Γυάρο, καθώς και στη μνήμη όλων των ανυπότακτων της ταξικής πάλης προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, για την ανέγερση των Μνημείων σε Γυάρο και Μακρόνησο.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΛΕΣΠΟΥΡΙΔΗΣ
Ποζατζίδου Μαρία

***

Τιμώντας τους αλύγιστους στη Γυάρο και τη Μακρόνησο και στη μνήμη του πατέρα μας ΜΑΝΩΛΗ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, εξόριστου στη Μακρόνησο, προσφέρουμε 200 ευρώ για την ανέγερση των Μνημείων σ' αυτά τα ξερονήσια - κολαστήρια.

Τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδελφής της ΓΡΗΓΟΡΙΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ και του γαμπρού της ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΥ η Μαρία Αργυρού προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Σαντορίνης, για τα Μνημεία της Γυάρου και Μακρονήσου 200 ευρώ.

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ, που πέρασαν από το κολαστήρι της Μακρονήσου, και άλλων τόπων εξορίας. Τους συνέλαβαν το 1947 ενώ γύρισαν το Νοέμβρη του 1950 η μητέρα και το 1951 ο πατέρας. Στη μνήμη τους προσφέρω από το φτωχικό μου βαλάντιο 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σαλαμίνας, ενίσχυση για την ανέγερση Μνημείων του Κόμματος στους τόπους που εξορίστηκαν και μαρτύρησαν τόσοι κομμουνιστές και αγωνιστές.

Τερψιθέα Ιωσηφίδου - Αγαδάκου (ετών 86)

***

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, καθώς και των θείων μας ΔΙΟΝΥΣΗ και ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, που κατέθεσαν τα νιάτα τους και τη ζωή τους, όπως πολλοί άλλοι σύντροφοι, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου στη Γυάρο.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΜΠΑΜΠΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του Ιωάννη, που βασανίστηκε φριχτά στο κολαστήριο της Γυάρου, τα παιδιά και εγγόνια του προσφέρουν για την ανέγερση του Μνημείου στον τόπο εξορίας της Γυάρου 120 ευρώ.

ΑΛΕΚΑ ΜΠΕΝΑΤΟΥ
ΑΛΕΚΑ ΜΠΕΝΑΤΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΝΤΟΛΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΤΣΑΤΗΡΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ) ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΤΣΑΤΗΡΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΝΤΙΚΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΓΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΓΑΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΙΝΝΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ
Προσφορές

-- Προσφέρω στο ΚΚΕ 500 ευρώ, σαν πρώτη δόση, για την ανέγερση των Μνημείων στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, στο ιωβηλαίο των 100 χρόνων του ΚΚΕ.

Μέλος του ΣΦΕΑ 1967 - 1974

-- Τιμώντας τη μνήμη όσων προκειμένου να κρατηθεί ψηλά το λάβαρο του κομμουνισμού, το λάβαρο του ένδοξου ΚΚΕ, δεν υπολόγισαν κόπους και βάσανα και δεν υποχώρησαν ακόμα και μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, προσφέρω 200 ευρώ στο Κόμμα μας ως οικονομική ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Δημήτρης Τσολάτης

-- Ο Σπύρος Μάστορας προσφέρει, μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, 50 ευρώ για την ανέγερση των Μνημείων στη Γυάρο και τη Μακρόνησο, ως ελάχιστη ένδειξη θαυμασμού και ευγνωμοσύνης σε όσους εξορίστηκαν στους τόπους αυτούς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ