ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΩΝΗ
ΦΩΤΟ

Η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΟ Αττικής προσφέρουμε στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ το ποσό των 1.820 ευρώ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Θα θυμόμαστε και θα τιμούμε πάντα τον σύντροφο, τον κομμουνιστή λογοτέχνη που συμμετείχε, μέσα από τις γραμμές του Κόμματος, στον αγώνα για την κατάκτηση της κοινωνικής απελευθέρωσης, κρατώντας μέχρι το τέλος την πίστη του στη ζωή και στη δύναμη της γνώσης.

***

ΦΩΤΟ 4

Συμπληρώνονται 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η αγαπημένη μας σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Σεμνή, ανιδιοτελής, με υψηλό αίσθημα προσφοράς, με συνέπεια, σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα.

Ακόμα, συμπληρώνονται 26 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο πατέρας της Μαρίας, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ, από τον Πολύμυλο Κοζάνης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα.

Ο αδερφός μου ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ έμενε στη Χαραυγή Πειραιά, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, και ο μεγάλος αδερφός μου, ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ναυτεργάτης, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης (ΕΛΑΝ). Ολοι τους, μέχρι την τελευταία πνοή τους, ήταν πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, το οποίο υποστήριζαν και ψήφιζαν.

Στη μνήμη τους προσφέρω στο ΚΚΕ 250 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟ Κεντρικής Ευρώπης.

Γιώργος Παπαδόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στις 6 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ, σε ηλικία 78 ετών. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στο αγαπημένο του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Ευγενία, οι κόρες του Σίσυ και Ιωάννα, τα αγαπημένα του εγγόνια Λύδια και Λεωνίδας

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, ΝΙΚΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) και του αδικοχαμένου αδελφού του ΣΤΑΘΗ η οικογένειά του προσφέρει 400 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος και τους αφιερώνει τους στίχους του Τ. Λειβαδίτη: «Να 'σαι τόσο πρόσκαιρος και να κάνεις όνειρα τόσο αιώνια».

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, που στις 30 Νοέμβρη συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατό του, καθώς και των θείων μας ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ και ΣΑΡΡΑΣ, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ Παλιάς Κοκκινιάς 200 ευρώ για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ΘΕΩΝΗΣ, που μου άνοιξαν με τη ζωή και τη δράση τους τον δρόμο του δίκιου και του αγώνα, του συντρόφου μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ, που μαζί περπατήσαμε, των παιδιών μου ΧΑΡΗ και ΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγαν» πρόωρα από τη ζωή μου, προσφέρω 500 ευρώ στο Κόμμα μας.

Κάποτε με ρώτησαν όχι σε ποια σχολή πέρασα αλλά ποια σχολή τελείωσα και απάντησα, τη σχολή του αγώνα για μια ζωή αξιοπρέπειας. Συνεχίζουμε σύντροφοι!

Τζένη Πανταζή (Αρκαδιανή)

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο, προσφέρω 100 ευρώ στο Κόμμα μας.

Ευγενία Ασημακοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Ο πατέρας μου, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ, γεννήθηκε στο Πολυνέρι Γρεβενών το έτος 1910. Από την ηλικία των 14 χρόνων δούλευε ως χτίστης. Το 1927 οργανώθηκε στο Σωματείο Οικοδόμων. Στα χρόνια της Κατοχής αγωνίστηκε ως μαχητής του ΕΛΑΣ. Το 1943 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το Σεπτέμβρη του 1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ και έως τον Αύγουστο του 1949 αγωνίστηκε κατά του μοναρχοφασισμού και των Αγγλοαμερικανών ιμπεριαλιστών.

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη. Τα ταραγμένα χρόνια 1954 - 1956 εργάστηκε για την ομαλοποίηση της κομματικής ζωής. Φέτος, 45 χρόνια μετά το θάνατό του (22/8/1974), εγώ και η γυναίκα μου φροντίσαμε για τη μεταφορά των οστών του στη γενέτειρά του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ηρωικού ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος έως το τέλος της ζωής του. Συνεχίζουμε τον αγώνα του για μια Ελλάδα δημοκρατική, με το λαό αφέντη στον τόπο του, για το σοσιαλισμό.

Βασίλης Κιτσούλης και Γιαννούλα Μπάτζιου - Κιτσούλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» την 1η Δεκέμβρη 2005, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας της ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών της ΚΟ Αττικής. «Ετσι είναι όλοι τους. Πολεμούνε καλά, τραγουδάνε πολύ και δακρύζουν με το τίποτα» (Τάκης Χατζής).

σ. Κ. Π.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΛΙΟΥ, συνεπούς και αταλάντευτου κομμουνιστή, που πρωτοστάτησε στη μάχη της απεργίας στη ΛΑΡΚΟ το 1977 και που μέχρι τέλους πάλευε στο πλευρό των εργατών για να δουλεύουν με ασφάλεια και αξιοπρεπή μισθό, για να μην περάσουν τα σχέδια της ιδιωτικοποίησης του εργοστασίου, η σύζυγος Αργυρώ και τα παιδιά του Εφη, Στέφανος, Βαγγελιώ προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 250 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Πριν από 3 μήνες «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1924. Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στο Ναύπλιο. Στη διάρκεια της Κατοχής έμενε στους Αμπελόκηπους. Συμμετείχε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Μετά την Κατοχή δούλευε σαν μικροπωλητής και λόγω των πολιτικών του φρονημάτων η Ασφάλεια τον κυνηγούσε.

Τα μετέπειτα χρόνια, κατοικώντας στο Χαϊδάρι, συμμετείχε ενεργά στην πολιτική μέσα από μαζικούς φορείς, πάντα δίπλα στο ΚΚΕ. Υπήρξε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηνίοχου στα Κουνέλια και συμμετείχε στα συνοικιακά συμβούλια. Στάθηκε αταλάντευτα δίπλα στο ΚΚΕ, το υπερασπίστηκε την περίοδο της κρίσης. Ηταν ενεργό μέλος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και του ΔΣ του Παραρτήματος στο Χαϊδάρι μέχρι το τέλος της ζωής του. Είχε δίπλα του, συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο, τη σύζυγό του Κατίνα. Μαζί πορεύτηκαν στα δύσκολα και δημιούργησαν οικογένεια με 2 παιδιά και εγγόνια.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, στη μνήμη του πατέρα μας, προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Τα παιδιά του Δημήτρης Γεωργιάδης, Ειρήνη Βράτη

  • Το Παράρτημα Χαϊδαρίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρει στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαϊδαρίου. Ο Γιώργης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη και η ψυχή του Παραρτήματος και παρέμεινε πιστός στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε.

***

ΦΩΤΟ

Φέτος κλείνει ένας χρόνος που «έφυγε» από τη ζωή, στις 3 Δεκέμβρη 2018, ο σύντροφος ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ. Από τα νεανικά του χρόνια, σαν αγροτόπαιδο στο χωριό του στις Μέλαμπες Ρεθύμνου και στη συνέχεια σαν οικοδόμος στην Αθήνα, έζησε τα δύσκολα χρόνια της μετεμφυλιακής εποχής και βίωσε τη φτώχεια, την αδικία και την ταξική εκμετάλλευση. Εντάχθηκε στην οργανωμένη δράση και σαν μέλος του ΚΚΕ και του Συνδικάτου Οικοδόμων μέχρι το τέλος της ζωής του συνεπής, σταθερός και σεμνός, πάλεψε για έναν καλύτερο κόσμο, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ Πιέρρου ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ από το Μαυροβούνι Γυθείου, ΕΠΟΝίτης στην Κατοχή, πιάστηκε από τους συνεργάτες των κατακτητών και εκτελέστηκε στα 18 του χρόνια από τους Γερμανούς μαζί με άλλους 40 πατριώτες στον Πασσαβά Γυθείου, στις 7 Δεκέμβρη 1943. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των παππούδων μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων.

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Αλεξία Παπαλεξάνδρου

***

ΦΩΤΟ

Σαν να 'ταν χτες που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος, ο αγωνιστής, ο άνθρωπος ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ. Σήμερα, για τους κοινούς μας αγώνες και μπροστά στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ραφήνας - Πικερμίου, στη μνήμη του.

Συντροφικά, Πολίτης Δημήτρης

  • Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΥΠΑ, που «έφυγε» ξαφνικά στις 2 Δεκέμβρη 2005 και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, προσφέρουμε μέσω του Τομέα Χρηματοπιστωτικού Συστήματος της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ το ποσόν των 100 ευρώ. Θ. Λ. και Γ. Π.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ και των φίλων μου ΤΙΜΟΥ ΠΕΡΛΕΓΚΑ, ηθοποιού, και της ΑΡΙΣΤΟΥΛΑΣ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ, δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη», προσφέρω στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση το ποσό των 300 ευρώ.

Παύλος Ζήκος

  • Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΖΗΚΟΥ ο Σ. Κ. προσφέρει 500 ευρώ στην Κομματική Οργάνωση Αγίων Αναργύρων του ΚΚΕ, ως πρώτη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 9 χρόνων από την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΠΟΛΥΖΩΗ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ, εκδότη, πιστού αγωνιστή και υπέρμαχου της ειρήνης και της ελευθερίας, που αφιέρωσε τη ζωή του στην πάλη και τον αγώνα των ιδανικών του ΚΚΕ, γνωρίζοντας διώξεις, με εξορίες στην Ικαρία και τη Μακρόνησο, τιμούμε τη μνήμη του προσφέροντας 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγος Τασούλα, τα παιδιά Βούλα - Κωστής και ο εγγονός Δημοσθένης

***

Στη μνήμη της μητέρας μας ΣΟΦΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΗ, συνταξιούχου εργάτριας, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, δίνουμε 500 ευρώ ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης, αναγνωρίζοντας τους αγώνες της για μια καλύτερη ζωή.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
Τα παιδιά της Σούλα Πετρέλη, Βασίλης Πετρέλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΛΛΙΟΥ, έναν χρόνο μετά το θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ στην ΚΟΒ Ανάκασας στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

Στη μνήμη των τριών παλικαριών από το Γερακαριό του Κιλκίς ΑΝΔΡΕΑ ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΔΕΡΙΔΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, που απαγχονίστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές τον Οκτώβρη του 1943, ο συγχωριανός τους Νάστος Καλαϊτζίδης προσφέρει 50 ευρώ στο αθάνατο ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη των παλικαριών του Γερακαριού Κιλκίς, που έδωσαν τη ζωή τους για το καλό του λαού. Στον αλβανικό πόλεμο, ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές: ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (απαγχονίστηκαν), ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ με τους 200 της Καισαριανής. Από τους ΠΑΟτσήδες: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από το επίσημο κράτος: ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από στρατοδικεία: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Στον ΔΣΕ: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΟΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΓΙΟΥΡΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΗΚΟΣ
Η συγχωριανή τους και αδελφή του Σπύρου Κοτσαλίδη, Παρέσα Κοτσαλίδου, προσφέρει στο αθάνατο ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Κιλκίς, 50 ευρώ.


ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ
ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΥΔΗ

ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ ΤΙΜΟΣ
ΠΕΡΛΕΓΚΑΣ ΤΙΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΥΠΑΣ

ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ

ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ Γ. ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΙΡΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ
ΚΟΚΟΒΙΑΔΗ ΣΑΡΡΑ

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΜΠΑΓΙΑΡΤΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ