ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 14 Μάρτη 2020 - Κυριακή 15 Μάρτη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 14 χρόνια από τις 12/3/2006 που «έφυγε» ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας, παππούς και προπάππους ΜΗΝΑΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και αταλάντευτος κομμουνιστής. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Εκπαιδευτικών, 150 ευρώ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη ζωντανή θύμηση του ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΙΛΑΚΟΥ που μας συντροφεύει, προσφέρουμε συμβολικά 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, με τις όμορφες αναμνήσεις του γέλιου του, της έγνοιας του για το Κόμμα και τη δική μας αξιοσύνη να μας κρατούν γερά το χέρι στο δύσκολο δρόμο προς τα μπρος, που μας έδειξε πώς να βαδίσουμε.

Η οικογένειά του

***

Στις 10 Φλεβάρη «έφυγε» από τη ζωή ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΛΩΝΗΣ. Καταγόταν από το Λιβάδι Ελασσόνας, από φτωχή οικογένεια. Κατέβηκε στην Κατερίνη για να δουλέψει ως οικοδόμος, πολύ καλός οικογενειάρχης, πιστός φίλος και οπαδός του ΚΚΕ, τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη» μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ, με καταγωγή από το Λευκαδίτι Φωκίδας. Πιστός οπαδός του ΚΚΕ, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με δραστήρια συνδικαλιστική δράση και σταθερός στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο των εργαζομένων.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα που πίστεψε και αγωνίστηκε το ποσό των 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πατησίων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 11 Φλεβάρη 2020 «έφυγε» από τη ζωή η συντρόφισσα ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΟΥΒΕΛΑΚΙΔΟΥ, μαχήτρια του ΔΣΕ και μέλος του ΚΚΕ.

Γεννήθηκε το 1928 στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας. Ηταν κόρη οικογένειας προσφύγων. Στη γερμανοϊταλική κατοχή έγινε μέλος της ΕΠΟΝ καθοδηγώντας οργανώσεις στον Ολυμπο και τα «Αετόπουλα». Με την ίδρυση του ΔΣΕ εντάσσεται στις γραμμές του τον Ιούλη του 1947, υπηρετώντας σε μονάδες του Ολύμπου και των Πιερίων. Πήρε ενεργό μέρος στην ένοπλη πάλη, συμμετέχοντας σε μάχες στην περιοχή του Ολύμπου, του Λιτοχώρου, στη Σφενδάμη, στο Λιβάδι Ελασσόνας, στον Λόφο Πιερίας, στα Σέρβια, στο Πλατανόρεμα Σερβίων, στον Κούκο Πιερίας, στο Σαραντάπορο.

ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΗΝΑΣ
Στις ελεύθερες περιοχές Θεσσαλίας, Ολύμπου και Πιερίας η συντρόφισσα Χρυσούλα αναλαμβάνει, με χρέωση από την καθοδήγηση, καθήκοντα δασκάλας (χωρίς πτυχίο) διδάσκοντας στον Πλαταμώνα και τον Αγ. Παντελεήμονα. Τραυματίστηκε στις 24 Αυγούστου του 1949 στην Καλλιπεύκη Ολύμπου, όπου αποκόμισε ένα τραύμα που την σημάδεψε στο γλυκό της κοριτσίστικο πρόσωπο μέχρι τα στερνά.

Ηταν από κείνες τις αγωνίστριες που «μεγάλωσαν» τον άνθρωπο, από εκείνα τα κορίτσια που διαπαιδαγωγήθηκαν στο ατσάλι του σκληρού ταξικού αγώνα στις μάχες του ΔΣΕ.

Στη δύσκολη περίοδο για το Κόμμα το '91, με τις ανατροπές στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο, δίνει το «παρών» στη μάχη για τη διατήρηση των κομμουνιστικών χαρακτηριστικών του ΚΚΕ, κόντρα στην προσπάθεια διάλυσής του.

Κατείχε στην περιοχή της Ελασσόνας στελεχικές θέσεις στο ΚΚΕ. Διετέλεσε μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής και Γραμματέας της ΚΟΒ Ολυμπιάδας. Ηταν συνεπής μελετήτρια και διακινήτρια του «Ριζοσπάστη». Τίμησε με την υποψηφιότητά της, όποτε χρειάστηκε, τα τοπικά ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Στη μνήμη της οι σύντροφοι και οι φίλοι της προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ολύμπου.

***

ΦΩΤΟ

Το ΔΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή», που με τόση αγάπη και αφοσίωση ο ίδιος στήριξε ως πρόεδρός του, το ποσό των 1.000 ευρώ. Καλεί τα παραρτήματά της να ενισχύσουν με κάθε τρόπο το «Σπίτι του Αγωνιστή», που ήταν και πρέπει να συνεχίσει να είναι φιλόξενο καταφύγιο ηλικιωμένων αγωνιστών.

  • Ο Δ. Μαυροδόγλου στη μνήμη του παλαίμαχου κομμουνιστή και αγωνιστή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, προσφέρει 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή» όπου για χρόνια ήταν πρόεδρός του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
Με τον Κ. Μαραγκουδάκη, αυτός ως πρόεδρος της ΠΟΛ κι εγώ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, με τους αγώνες μας είχαμε σοβαρές κατακτήσεις στους κλάδους μας. Ακόμα, μαζί πολεμήσαμε τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό μέσα από τις ταξικές συνδικαλιστικές παρατάξεις ΔΣΚ-ΕΣΑΚ και άλλες.

Τέλος, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

  • Στη μνήμη του συντρόφου και αγαπημένου φίλου ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ προσφέρω 50 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», στο ΔΣ του οποίου δουλέψαμε για πολλά χρόνια μαζί, και ήταν πρόεδρός του.

Τόνια Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ, που «έφυγε» τόσο πρόωρα από την ανίατη αρρώστια, οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Σαλαμίνας προσφέρουν στο ΚΚΕ 140 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την Παρασκευή 28 Φλεβάρη αποχαιρετήσαμε τον σύντροφο ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, που έχασε τη ζωή του μετά από πολύχρονη μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε. Ηταν ενεργό μέλος του Κόμματος μέχρι την τελευταία του πνοή. Αγωνιστής της ταξικής πάλης, αταλάντευτος υπερασπιστής των αρχών και των ιδανικών του κομμουνισμού.

Στη μνήμη του οι σύντροφοί του προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πελασγίας, το ποσό των 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και συζύγου ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, που για πολλές δεκαετίες ήταν αθλητής και προπονητής ποδοσφαίρου στο νομό, η οικογένειά του προσφέρει στην ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ 35 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του συντρόφου ΚΩΣΤΑ Αθανασίου ΒΑΓΙΑ, συνδικαλιστή στη ΔΕΗ, η αδερφή του και ο γαμπρός του προσφέρουν 30 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ζαχάρως του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΒΡΙΚΑ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 11 Φλεβάρη του 2011, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Βύρωνα.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται 27 χρόνια από τότε που έπαψε να υπάρχει ανάμεσά μας ο αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ, από τους Σιταγρούς Δράμας. Εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στην καρδιά μας και η παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας να είναι πάντα αισθητή. Από τα εφηβικά του χρόνια βρέθηκε στις γραμμές του κομμουνιστικού κινήματος, για ένα καλύτερο αύριο. Παρέμεινε συνεπής και αταλάντευτος στα «πιστεύω» του έως το τέλος της ζωής του, παρά τις πολύχρονες δοκιμασίες του με φυλακές και εξορίες. Αφήνοντας παρακαταθήκη στα παιδιά του, στα εγγόνια του και τα δισέγγονά του. Συνεταιριστικό - κομματικό στέλεχος του ΚΚΕ στη Δράμα, για τη συνεισφορά του, τόσα χρόνια μετά, παραμένει αγαπητός και αξέχαστος από όλους.

Στη μνήμη του η κόρη του Καζαντζίδου Πόπη προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Δράμας, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συνεπούς και ακούραστου συντρόφου και οικογενειακού φίλου ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ προσφέρουμε στο αγαπημένο μας ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βότση.

Στάθης Φωτιάδης και Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη του 2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγωνιστής και πιστός οπαδός του ΚΚΕ ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ, από την Παρδαλίτσα Ιωαννίνων. Εργάτης, οικοδόμος, σ' όλη του τη ζωή υπερασπίστηκε αταλάντευτα τις ιδέες και τα ιδανικά του Κόμματος. Αντί μνημοσύνου, ο γιος του Δημήτρης Μωραΐτης προσφέρει 100 ευρώ στη μνήμη του, μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Ιωαννίνων.

ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΟΣ ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Είκοσι πέντε χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, συζύγου και παππού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ του Νικολάου συμπληρώνονται αυτόν το Μάρτη. Γεννήθηκε στο Δαμάσι Ελασσόνας το 1921. Με την εισβολή των Γερμανών στην πατρίδα μας κατατάχθηκε στον ΕΛΑΣ και με σθένος πολέμησε τον κατακτητή. Στο βουνό έγινε μέλος του ΚΚΕ. Με τη λήξη του Εμφυλίου βρέθηκε, όπως και άλλοι χιλιάδες αγωνιστές, ως πολιτικός πρόσφυγας στη φιλόξενη Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Εκεί παντρεύτηκε την αγωνίστρια του ΔΣΕ Λούλα Τζαβάρα και απέκτησαν 3 παιδιά. Το 1979 επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του στην πατρίδα του, όπως τόσο ονειρευόταν.

Στη μνήμη του και για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ προσφέρουμε 50 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη».

***

ΦΩΤΟ

Ο ΘΩΜΑΣ ΣΜΠΗΤΑΣ γεννήθηκε την 1/4/47, όταν είχαν ήδη φουντώσει οι διώξεις των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. Ο πατέρας του, Γιώργος, πήρε πάλι το όπλο για να υπερασπιστεί τη ζωή της φαμίλιας του, την αξιοπρέπεια του τόπου και τη λευτεριά του λαού, μέσα από τις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού της Ελλάδας. Επεσε ένα χρόνο αργότερα στη μάχη της Μουργκάνας. Ο Θωμάς πήρε το δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς. Στη φιλόξενη Λαϊκή Δημοκρατία της Ουγγαρίας, στο χωριό των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων «Νίκος Μπελογιάννης», βρήκε αγκαλιά και περίθαλψη. Γυρνώντας στην Ελλάδα, έπρεπε να αγωνιστεί σκληρά για την επιβίωση.

Δούλευε, σπούδαζε, στρατεύτηκε στο λαϊκό - εργατικό κίνημα. Συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα. Αμέσως μετά τη δικτατορία, εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ και στη συνέχεια στο ΚΚΕ. Εμεινε όρθιος και δίπλα στο Κόμμα έως την τελευταία του στιγμή το Νοέμβρη 2019. Ηταν ηγετικό στέλεχος της Ηπειρωτικής Ακαδημίας, ιστορικός πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας.

ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Στη μνήμη του προσφέρω στο Κόμμα μας 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Τσάκαλος Μπάμπης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, μέλους του ΚΚΕ, από τα Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, προσφέρω στο ΚΚΕ το ποσό των 50 ευρώ.

Η αδελφή του, Χαραλαμπία Αλιβιζάτου

***

ΦΩΤΟ

Στις 21 Μάρτη συμπληρώνεται ένας χρόνος χωρίς τον αγαπημένο μας σύντροφο ΜΙΧΑΛΗ ΦΑΣΟΥΛΑ (Μπρίκης). Από πολύ μικρή ηλικία εργάτης και κτηνοτρόφος, βιοπαλαιστής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ανώγεια, μετέπειτα έκανε οικογένεια και έζησε στο Ηράκλειο. Πάντα ήταν μέσα στους αγώνες του λαού, έζησε τις διώξεις και τις κακουχίες των μετεμφυλιακών κυβερνήσεων και μέχρι την τελευταία του πνοή υπερασπιζόταν τις αξίες, τα ιδανικά και την πολιτική του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του η σύζυγός του Αθηνά και τα παιδιά του Μανόλης, Γιώργος και Πελαγία προσφέρουν στο ΚΚΕ 70 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ανατολικών Συνοικιών Ηρακλείου.

***

ΦΩΤΟ

Λίγες μέρες πριν, αποχαιρετήσαμε με βαθιά θλίψη τον συνάδελφο, συναγωνιστή, σύντροφό μας ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ.

Εργάστηκε στον ΟΤΕ και διακρίθηκε για το ήθος, την αγωνιστικότητα, τη συναδελφικότητά του. Ηταν αγαπητός συνάδελφος, έχαιρε της εκτίμησης όλων όσοι τον γνώρισαν άμεσα ή και έμμεσα μέσα στο πλαίσιο της εργασίας και του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΟΥΛΙΑΛΗΣ
Στο χρονικό διάστημα της συνταξιοδότησής του, συνέχισε την αγωνιστική του πορεία. Συνέβαλε στη δράση του ΚΚΕ στη γειτονιά του, το Βύρωνα. Ως μαχόμενος συνταξιούχος ποτέ δεν έλειψε από τους αγώνες του συνταξιουχικού κινήματος.

Θα είναι πάντα στη σκέψη μας, μαζί με τους συντρόφους και συναγωνιστές που παλέψαμε μαζί στο ταξικό μετερίζι, είτε ως εργαζόμενοι, ως συνταξιούχοι και σήμερα δεν είναι πια κοντά μας.

Στη μνήμη του συντρόφου και συναγωνιστή μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ προσφέρουμε - μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ - το ποσό των 210 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος που είναι 101 χρόνια στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Δάρρας Γιώργος, Δημητρίου Λεωνίδας, Καβαλέρος Παντελής, Κούβαρης Γιάννης, Μαραγκού Γεωργία, Μπούκουρης Ανδριανός, Mωυσιάδης Γιάννης, Ρήγα Τασία, Ρωκάς Κώστας, Σακκά Ρούλα, Σιτζάνης Νίκος, Τσουκαλάς Παναγιώτης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ η γυναίκα του Μαρία Κούβαρη προσφέρει στο αγαπημένο του κόμμα, το ΚΚΕ, 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 15 Μάρτη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στη Λιθαριά Πέλλας. Από την εφηβική του ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μετά τη δικτατορία επανεντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος, στα ιδανικά και τις αξίες του οποίου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του ο γιος του Δημήτρης και τα εγγόνια του Βάνα και Μιχάλης προσφέρουν 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 4 Μάρτη του 2020 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος σύζυγος και πατέρας ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Αταλάντευτος κομμουνιστής, διακρινόταν για το ήθος, τη σεμνότητα και την αξιοπρέπεια. Συνεπής αγωνιστής, αταλάντευτος υπερασπιστής των αρχών και των ιδανικών του κομμουνισμού, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 150 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του Τηνιακού λαϊκού αγωνιστή ΜΙΧΑΛΗ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΥ ο Μάνθος Ποτήρης πρόσφερε 30 ευρώ για τις ανάγκες του «Ριζοσπάστη», μέσω ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Εχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ. Οι σύντροφοι και φίλοι του τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο και την αισιοδοξία του για τις καλύτερες μέρες που αγωνιζόμαστε να φέρουμε. Δεν θα πάψει ποτέ να είναι ένα παράδειγμα για τη στάση με την οποία αντιμετώπιζε τις δυσκολίες της ζωής, πάντα υπερασπιζόμενος τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Μεταφορών του ΚΚΕ προσφέρουμε το ποσό των 300 ευρώ και κάνουμε αυτήν τη δημοσίευση στον «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα που διάβαζε καθημερινά ο Ενι.


ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΓΚΟΓΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΣΜΠΗΤΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΣΜΠΗΤΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΟΥΒΕΛΑΚΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΣΟΥΒΕΛΑΚΙΔΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ (ΜΠΡΙΚΗΣ)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ (ΜΠΡΙΚΗΣ)

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΚΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΚΟΣ

ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ
ΕΝΙ ΖΟΥΡΝΤΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ