ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 23 Ιούλη 2020
Σελ. /24
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
Την Παρασκευή η πολιτική κηδεία του Δημήτρη Κοντοστάθη

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ
ΦΩΤΟ

«Εφυγε» απροσδόκητα ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών και του Γραφείου της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 24/7, στις 10.30 π.μ., στον προαύλιο χώρο του Γ' Νεκροταφείου στη Νίκαια.

Η ΤΕ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο χαμό του και τα συλλυπητήριά τους στην γυναίκα, στα παιδιά και τους συγγενείς του.

Επίσης, το Τομεακό Συμβούλιο Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπητήρια στον σύντροφο Χρήστο Κοντοστάθη, για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Κοντοστάθης γεννήθηκε το 1959 στον Βόλο Μαγνησίας. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ, ενώ έγινε μέλος του ΚΚΕ το 1978. Εργαζόταν ως αυτοαπασχολούμενος αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός, ήταν μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Αγρονόμων - Τοπογράφων Μηχανικών. Η ζωή του ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ