ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2020 - Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 2020
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
Μνημόσυνο

ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη, στις 9.30 π.μ., στην εκκλησία Παναγίτσα (Περιβολάκι Νίκαιας) θα γίνει το μνημόσυνο της συντρόφισσας ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.

Συμπληρώθηκε κιόλας ένας μήνας από το θάνατο της αγαπημένης μας συντρόφισσας ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ (30/7/2020). Γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1945, σε οικογένεια με τιμημένο νεκρό του ΔΣΕ στις μάχες του Γράμμου και από πατέρα που διετέλεσε πρώτος δήμαρχος Κορυδαλλού. Στο λαϊκό κίνημα εντάχθηκε από τα νεανικά της χρόνια. Η δικτατορία τη βρήκε φοιτήτρια στη σοσιαλιστική Ουγγαρία, απ' όπου συνέβαλλε με όλες της τις δυνάμεις στον αντιδικτατορικό αγώνα. Στις 21/4/1968 έγινε μέλος του ΚΚΕ και κράτησε άλικο αυτόν τον τίτλο τιμής έως τον πρόωρο θάνατό της. Ανταποκρίθηκε επάξια σε όλα τα καθήκοντα που της ανέθεσε το Κόμμα της, το οποίο και την ανέδειξε για πολλά χρόνια μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής.

Στην άσβεστη μνήμη της οι σύντροφοί της Ελένη Κοτσαλίδου, Πανδώρα Ποζατζίδου και Νίκος Παπαγεωργάκης προσφέρουν 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς, όπως και η ίδια θα ήθελε, ως απάντηση στην κρατική προσπάθεια πολιτικού εκβιασμού και οικονομικού στραγγαλισμού του Κόμματος της εργατικής τάξης.

  • Στη μνήμη της μονάκριβής μου φίλης, της αταλάντευτης συντρόφισσας, της ακούραστης συναγωνίστριας των τελευταίων 45 χρόνων, της μονάκριβής μου ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, προσφέρω στο Κόμμα μας, στο κόμμα των αγώνων και θυσιών, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης.

Ελένη Παπαδοπούλου

  • Επίσης, 50 ευρώ προσφέρει η φίλη και συντρόφισσά της Σοφία Θωμάρεη, μέσω ΚΟΒ Ταμπουρίων, και 30 ευρώ η Σοφία Μπλέτσα, μέσω ΚΟΒ Ελεούσας Ιωαννίνων.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στις 14/3/2020 «έφυγε» από τη ζωή ο ακριβός μου σύντροφος και φίλος ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΒΡΑΝΤΖΑΣ. Γεννημένος στο Αρδάνι Τρικάλων το 1946, γιος του αγωνιστή του ΚΚΕ μπαρμπα - Γιώργη και της Αθηνάς, έμεινε ορφανός από μικρός και βίωσε τη βιοπάλη.

Αφήνοντας το χωριό του βρέθηκε να εργάζεται στις οικοδομές ως ελαιοχρωματιστής. Από εκεί εντάσσεται στις γραμμές του εργατικού κινήματος και εν συνεχεία οργανώνεται στο τιμημένο ΚΚΕ. Πιστός μέχρι το τέλος σε ιδανικά και αξίες, παράδειγμα σεμνότητας και υπευθυνότητας, απαιτεί και κάνει το αυτονόητο, να μην «πατάει σε δύο βάρκες», να αποδεικνύει ότι ο λόγος του και η πράξη του αναφέρονται στο δίκιο και στα δικαιώματα του εργαζόμενου λαού.

Ακριβέ μου σύντροφε, εσύ δεν είσαι αυτός άλλωστε που αψηφώντας τον κίνδυνο εκείνη τη νύχτα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου άνοιξες την πόρτα σου και φιλοξένησες στη μικρή σου κάμαρα τόσους φοιτητές;

Γνωρίζω, φίλε μου, πόσο βαθιά και πικρή είναι η απώλειά σου για την άξια σύντροφό σου Χρυσούλα, τα αγαπημένα σου παιδιά Γιώργο και Αλέξανδρο και τα εγγόνια σου.

Τελειώνοντας, μια υπόσχεση μόνο. Μαζί θα κρατήσουμε ανοιχτό το παράθυρο στο όνειρο, όσο και αν απέξω υπάρχει σκοτάδι. Γιατί αγωνιζόμενοι μέχρι τέλους θα καταφέρουμε να φτιάξουμε μια κοινωνία ικανή να μας οδηγήσει στην αυτοπραγμάτωση του ανθρώπου, εκείνη την κοινωνία που ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει. Αγαπημένε μου σύντροφε, σε περιμένω πάντα στο γνωστό ραντεβού μας στην πλατεία Κάνιγγος κάτω από το πανό των οικοδόμων στην πορεία του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Θα σε θυμάμαι για πάντα.

Θανάσης Πάνταινας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΖΟΥΡΑ προσφέρουμε 150 ευρώ για το Μνημείο της Μακρονήσου και 150 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
Ι. - Ρ.

***

Στις 19/7/2020, στη γενέτειρά του, την Κόρινθο, «έφυγε» ο φίλος μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. Είχαμε γνωριστεί στο Τορόντο του Καναδά το 1970 στην αντιδικτατορική οργάνωση «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ». Φίλος καλός, αδελφικός, ανιδιοτελής. Πίστευε σε έναν δικαιότερο και ειρηνικό κόσμο. Καλέ μας φίλε, καλό σου ταξίδι στο άγνωστο. Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας. Καλή αντάμωση.

Οι κάτωθι φίλοι, αντί για λουλούδια, στέλνουμε το ποσό των 970 δολαρίων Καναδά για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, που τώρα τελευταία επιδιώκουν να το περιορίσουν και στα οικονομικά του. Για να μην τους περάσει. Συγκεκριμένα, προσφέρουν οι Χαρίτος Παναγιωτίδης (250 δολ.), Βασ. Αποστολάτος (250 δολ.), Ελ. Αποστολάτου Attar (200 δολ.) Ευαγγ. Αποστολάτος - Βιταξής (160 δολ.) και Αννα Παναγιωτίδη (110 δολ.).

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου, του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, του θείου μου ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, που πέρασαν κι αυτοί από τον ιερό βράχο της Μακρονήσου, και των φίλων μας ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗ και ΒΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, προσφέρω 200 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου στη Μακρόνησο.

Τόνια Χαρατσίδου

***

ΦΩΤΟ 2

Στις 11/9/2001 «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα μου ΜΑΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ (φωτ.) σε ηλικία 87 ετών. Γεννημένη στον Βοτανικό, πιστή οπαδός του Κόμματός μας έως το τέλος της ζωής της. Στις 2 Αυγούστου 2020 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών η ΣΔΟΥΚΟΥ - ΜΙΤΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (φωτ.) από την Λυκόραχη Ιωαννίνων, πολιτική πρόσφυγας από τη ΛΔ Ρουμανίας, κόρη των αντιστασιακών ΠΑΥΛΟΥ και ΔΕΣΠΩΣ ΣΔΟΥΚΟΥ. Στη μνήμη τους προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας του ΚΚΕ.

Δημήτρης - Ευδοκία - Γιάννης Αθανασάκης

ΜΗΤΣΟΣ ΓΚΑΝΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΓΚΑΝΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Οινοφύτων συγκέντρωσε στη μνήμη της συντρόφισσας ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ το ποσό των 310 ευρώ.

***

Η ΚΟΒ Οινοφύτων συγκέντρωσε στη μνήμη του συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΝΤΟΥΡΖΙΩΤΗ το ποσό των 120 ευρώ.

***

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΜΙΧΑΛΗ και ΣΤΑΘΗ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ, στις μέρες, μήνες, χρόνια που πέρασαν, βασανίστηκαν, έκαναν παρέα με το θάνατο στα θανατονήσια Αη Στράτη - Μακρόνησο, στην πίστη τους για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό και στο ΚΚΕ μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής τους, προσφέρω για το Μνημείο της Μακρονήσου 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Πάρου.

Η κόρη και ανιψιά Φένια Βαβανού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του Μακρονησιώτη πατέρα, παππού και προπάππου ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ προσφέρουμε στο τιμημένο κόμμα μας, το ΚΚΕ, το ποσό των 320 ευρώ για ενίσχυση του βαρυσήμαντου έργου μνήμης στη Μακρόνησο, στους ήρωες λαϊκούς αγωνιστές.

Τα παιδιά του Γιώργος και Ρούλα, τα 6 εγγόνια του και τα 6 δισέγγονά του

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του Μακρονησιώτη, ΕΛΑΣίτη και πολιτοφύλακα πατέρα μου, λοχαγού του 2ου Λόχου του 2/39 Συντάγματος, ΚΩΣΤΑ ΜΑΝΤΗ, και της συντρόφου του στη ζωή και στον αγώνα, ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑΣ, προσφέρω στο τιμημένο ΚΚΕ 60 ευρώ ως ενίσχυση, με αφορμή και τη δημιουργία του Μνημείου στη Μακρόνησο, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Η κόρη τους Μαντή Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών και υπέροχων ανθρώπων ΑΓΓΕΛΟΥ ΡΕΜΠΗ και ΦΩΦΩΣ ΡΕΜΠΗ η Ιωάννα Σφυρή προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου στη Μακρόνησο.

***

ΦΩΤΟ

Για το θάνατο της κομμουνίστριας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους Νίκο, Σύλβια, Στέφη, Ιωάννα και Δημήτρη, καθώς και σε όλους τους οικείους της. Να είμαστε καλά και να τη θυμόμαστε για την αγωνιστικότητά της, ένα σύμβολο αντίστασης με δύναμη ψυχής στα πέτρινα χρόνια της μετεμφυλιακής περιόδου. Αντί στεφάνου, όπως και η ίδια ήθελε, προσφέρουμε 60 ευρώ στο Κόμμα που τίμησε και αγάπησε.

«Να το φωνάξω τόσο δυνατά, που να μην ξανακοιμηθεί κανένα όνειρο στον κόσμο, καμιά ελπίδα πια να μην πεθάνει» (Τ. Λειβαδίτης).

Οικογένεια Σταμάτη Ηλ. Καρίμαλη

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΖΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η σύζυγος Μαργαρίτα, τα παιδιά Δανάη - Δημήτρης - Κώστας και ο εγγονός Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια απουσίας του αξέχαστου σ. ΝΙΚΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τεχνικών Εταιρειών ΒΑ του Τομέα Κατασκευών της ΚΟ Αττικής, για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, που ο Νίκος υπηρέτησε με συνέπεια, αταλάντευτα και σθεναρά, καθ' όλη τη διάρκεια της σύντομης ζωής του, ώστε η μνήμη του να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και στόχο στάσης ζωής για εμάς, που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Σπύρος Ρεκατσίνας - Φωτούλα Δημαρόγκωνα

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των λατρευτών μας γονιών ΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ και ΝΙΚΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ για το Μνημείο της Μακρονήσου, μέσω ΚΟΒ Πάνω Καισαριανής.

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗ
Κατερίνα Τζιβελέκη, Ηρακλής Αϊβατζίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του παππού μου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗ, από το Σουφλί Εβρου, παλιού Ακροναυπλιώτη, διευθυντή του «Ριζοσπάστη», και της γιαγιάς μου ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΔΟΥΚΑ, αγωνίστριας του Κόμματος, προσφέρω 100 ευρώ στην ΤΟ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

Με τιμή, Μάριος Δούκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΡΤΣΙΑ προσφέρω συμβολικά 50 ευρώ στο Κόμμα, να 'ναι γερό και δυνατό για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση.

Φωτεινή Καραβίδα, Ζωγράφου

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 8 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και κομμουνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΝΑΠΛΙΔΗ. Πέρασε από τα κολαστήρια των Μακρονήσου, Γυάρου, Κέρκυρας, εξορίστηκε στην Ικαρία, καταδικάστηκε σε θάνατο και έμεινε πάντα όρθιος.

Στη μνήμη του η γυναίκα του, Ευαγγελία, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, της οποίας ήταν μέλος, μικρή συνδρομή στο νέο «χαράτσι» που του επέβαλε η κυβέρνηση.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, που από μικρό παιδάκι μετέφερε πληροφορίες και φάρμακα στον ΕΛΑΣ, μέχρι και το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Αρτας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και συνεργάτη μας, ΛΟΥΚΑ ΡΑΜΜΟΥ, διευθυντή ΝΕΣΥΘΕΡΜ Λάρισας, τα αδέλφια Ανδρέας και Γιάννης Παπαδημητρίου προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ 2

Εκλεισαν 45 χρόνια από τότε που «έφυγε» ο παππούς μου ΠΡΑΣΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Η ζωή του ήταν συνυφασμένη με εξορίες και με διωγμούς που υπέστη σε όλους τους αγώνες του λαϊκού κινήματος μέσα από το ΕΑΜ και το ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος μέχρι το τέλος. Αγωνίστηκε ως ένας σκεπτόμενος άνθρωπος για ένα συλλογικό αγαθό, για μια ελεύθερη πατρίδα, για μια κοινωνία σοσιαλιστική. Στα χνάρια του ίδιου αγώνα βάδισαν και οι συγγενείς της μαρτυρικής οικογένειας Δασοπούλου. Ο ΛΟΥΚΑΣ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ απαγχονίστηκε επί γερμανικής κατοχής στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΣ αποκεφαλίστηκε και περιφερόταν δημόσια στους δρόμους της Λιβαδειάς επί εμφύλιου πόλεμου. Η ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.) πέρασε φυλακίσεις και εξορίες στα νεανικά της χρόνια για να συνεχίσει τη δράση της μέσα στους μετέπειτα συνδικαλιστικούς αγώνες. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΓΚΑΝΑΣ (φωτ.) ακολούθησε κι αυτός τους κρατούμενους της Μακρονήσου σε μικρή ηλικία και διακρίθηκε στην υπόλοιπη ζωή του για τη γενναιοδωρία και τη στάση του προς εχθρούς και φίλους. Στην τραγική μάνα τους ΘΕΟΔΩΡΑ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ δεν έφτανε ο άδικος χαμός των παιδιών της αλλά της επέβαλαν και τη μοίρα της εξορίας. Τέλος αλλά όχι τελευταία σε αξία η ΕΛΕΝΗ ΠΡΑΣΟΥΛΑ που στάθηκε δίπλα στον άντρα της χωρίς να τον προδώσει όλα τα δύσκολα χρόνια και με τον δικό της τρόπο κατάφερε να μεγαλώσει την οικογένειά της ακούραστα και με αξιοπρέπεια.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ
Σε αυτά τα παραδείγματα της ηθικής ακεραιότητας και του υψηλού αγωνιστικού φρονήματος και στην προοπτική του αγώνα της κοινωνικής απελευθέρωσης προσφέρω στη μνήμη τους 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Πρασούλας Γιώργος


ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ
ΜΑΡΙΚΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ (ΜΑΡΙΑ) ΣΤΕΛΙΟΥ
ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ (ΜΑΡΙΑ) ΣΤΕΛΙΟΥ

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΚΑΝΑ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΩ ΔΑΣΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΚΑΝΑ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΠΑΡΤΙΔΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΟΥΚΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΟΥΚΑ

ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ
ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ

ΣΙΝΑΠΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΙΝΑΠΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΗΣ

ΝΙΚΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ
ΝΙΚΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΔΡΙΤΣΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΔΡΙΤΣΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΑΝΤΖΑΣ

ΦΩΦΩ ΡΕΜΠΗ
ΦΩΦΩ ΡΕΜΠΗ

ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΔΟΥΚΟΥ - ΜΙΤΣΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΔΟΥΚΟΥ - ΜΙΤΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΜΜΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΡΑΜΜΟΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ