ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2022
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΦΩΤΟ 13

Το ΚΚΕ, 104 χρόνων σήμερα, είναι πάντα νέο, γιατί έρχεται από μακριά και πάει πολύ μακρύτερα, σε έναν κόσμο φωτεινό, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, χωρίς ανεργία και φόβους για το αύριο.

Στους δρόμους του αγώνα που χάραξε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας πορεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια οι σύντροφοι, συναγωνιστές, συνάδελφοι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ οι οποίοι δεν είναι πια κοντά μας. Μοιραστήκαμε πολλά, γευτήκαμε χαρές στις επιτυχίες και πίκρες στις δύσκολες καμπές της πάλης. Ο χρόνος έτρεξε, όμως η μνήμη δεν ξεθώριασε, «συμπορεύονται» στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Κόμματος, του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Μας λείπει η φυσική τους παρουσία, όμως είναι πάντα μέσα στον νου και την καρδιά μας.

Στη μνήμη των συντρόφων και συναγωνιστών μας ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (φωτ.), ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ (Λίτσας) (φωτ.), ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗ (φωτ.), ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑ (φωτ.), ΜΕΤΑΞΑ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΜΟΥΡΣΕΛΑ ΝΙΚΟΥ (φωτ.), ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ, ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΠΛΑΪΤΗ ΜΑΝΩΛΗ (φωτ.), ΠΟΥΛΗ ΚΩΣΤΑ (φωτ.), ΡΗΓΑ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ (φωτ.), ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ (φωτ.), ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ (φωτ.) και ΤΣΩΜΠΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ (φωτ.), προσφέρουμε μέσω των αντίστοιχων Κομματικών Οργανώσεων το ποσό των 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, ως συμβολή στην επιτυχία των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος. Κάθε ευρώ στο Κόμμα, δύναμη στον αγώνα.

ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΒΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αμπλάς Θύμιος, Αντωνίου Γιάννης, Αυλωνίτης Γιάννης, Βασιλειάδης Κυριάκος, Βασιλόπουλος Δημήτρης, Βλάχος Κώστας, Βογιατζής Φώτης, Γραμματικάκης Θανάσης, Δάρρας Γιώργος, Δαλέζιος Παναγιώτης, Δημάρατος Ηλίας, Καβαλέρος Παντελής, Καζάκος Μιχάλης, Καλλιανός Παναγιώτης, Κούρτη Ρούλα, Μισούλης Χρήστος, Μπαλού Αλεξάνδρα, Μπούκουρης Ανδριανός, Οικονόμου Γιώργος, Παΐσιος Γιάννης, Παναγοπούλου Αθανασία, Περράκης Αλέκος, Πλατανιάς Δημήτρης, Ρήγα Τασία, Ρουτζούνη Ευανθία, Σαββόπουλος Κώστας, Σακκά Ρούλα, Σαλπέας Πέτρος, Σαρρής Μπάμπης, Σιτζάνης Νίκος, Τσέλιος Δημήτρης, Τσουκαλάς Παναγιώτης, Τσούνας Γιώργος

***

ΦΩΤΟ 8

Στη μνήμη των αγαπημένων μας συντρόφων ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΤΑΞΑ (φωτ.), ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ (φωτ.), ΝΟΝΤΑ ΚΟΥΜΕΝΤΕΑ (φωτ.), ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΟΥΜΤΖΗ (φωτ.), ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (φωτ.), ΕΥΔΟΚΙΑΣ (Κούλας) ΠΡΑΞΙΑΔΟΥ - που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας - και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ (φωτ.), προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών και Μεταφορών αντίστοιχα.

Ρούλα και Βάλια

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΩΚΟΥ, συντρόφου, συζύγου και πατέρα, με τη συμπλήρωση έξι χρόνων που «έφυγε» από κοντά μας, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφισσας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ και της μητέρας μου ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 200 ευρώ.

Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 13 Μάρτη 2002 «έφυγε» για πάντα από τη ζωή ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλος του ΚΚΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΙΤΣΑΣ από την Κερασούλα Καλαμπάκας. Από πολύ νέος γνωρίστηκε με τις προοδευτικές ιδέες και εντάχθηκε στο λαϊκό κίνημα. Στην Κατοχή, μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ της περιοχής Χασίων, πολέμησε τους Γερμανούς κατακτητές. Για τη δράση του αυτή και κυρίως για τις ιδέες του διώχτηκε από το κατοπινό καθεστώς και τις συμμορίες που δρούσαν στη Θεσσαλία.

ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΕΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ως μαχητής του ΔΣΕ τραυματίστηκε και πιάστηκε αιχμάλωτος στο τέλος του 1949. Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλακή και πέρασε από όλα τα κάτεργα του καθεστώτος, όπως τα Γιούρα, οι Φυλακές Τρικάλων, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Κέρκυρας κ.λπ. Με κλονισμένη την υγεία του αποφυλακίστηκε το 1958 και συνέχισε τη δράση του ως μέλος της ΕΔΑ. Η χούντα των συνταγματαρχών του Απρίλη του 1967 τον συνέλαβε και τον εξόρισε στον Αη Στράτη, στο Λακκί και στο Παρθένι της Λέρου. Με την πτώση της χούντας συνέχισε τους αγώνες. Για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων των Χασίων, με αίτημα την κατάργηση των τσιφλικιών, σύρθηκε και πάλι στα δικαστήρια σαν υποκινητής και καταδικάστηκε σε πολύμηνη φυλάκιση.

Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στις ιδέες και στα ιδανικά του ΚΚΕ, για τα οποία πάλεψε με συνέπεια και αυταπάρνηση. Στην μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Γούβας του 2ου Διαμερίσματος Αθήνας.

Σπυριδούλα και Ευθύμιος Βαβίτσας

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδερφής μου, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΧΑΜΟΥ, η οποία «έφυγε» από κοντά μας στις 22/8/2022, και της αδερφής μου ΑΓΟΡΩΣ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, που συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τον θάνατό της, με τις οποίες μεγαλώσαμε μαζί στη φιλόξενη Λαϊκή Δημοκρατία της Ρουμανίας ως πολιτικοί πρόσφυγες, και μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα τη δεκαετία του '70 έμειναν μέχρι το τέλος της ζωής τους στο πλευρό του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγίου Κων/νου - Σουφλαρίων Λάρισας.

***

ΦΩΤΟ

Το πρωί της 21ης Μάη 2021 «έφυγε» πλήρης ημερών, στα 97 του χρόνια, ο ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, ένας από τους αλύγιστους της Μακρονήσου. Γεννήθηκε το 1924 στη Βουλιαγμένη Αμαλιάδας, στα 14 εγκαταστάθηκε στην Πάτρα και εργάστηκε σκληρά σε πολλές δουλειές. Με την Κατοχή και τον λιμό του 1941 επέστρεψε στο χωριό, έγινε δραστήριο Αετόπουλο και αργότερα εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ και στο ΕΑΜ. Με τη Συμφωνία της Βάρκιζας και το ανθρωποκυνηγητό, μη μπορώντας να σταθεί στην περιοχή, ξανάρθε στην Πάτρα. Για την αντιστασιακή του δράση συνελήφθη. Με την οργάνωση του αστικού στρατού, βρέθηκε ντυμένος στο χακί και από το αναμορφωτήριο στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Στο θανατονήσι έζησε τη μεγάλη σφαγή την 1η Μάρτη του 1948, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Με την απόλυσή του γυρνάει στην Πάτρα, παντρεύεται την Διαμάντω και αποκτάνε τις δύο κόρες τους. Δουλεύει ως νυχτοφύλακας στο λιμάνι. Τη μέρα δουλεύει και σε άλλες δουλειές: Γυρολόγος, πλασιέ κ.λπ. Δίπλα στην Κομματική Οργάνωση Ταμπαχάνων, συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για μια καλύτερη κοινωνία. Δραστήριο μέλος στο Παράρτημα Πάτρας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

ΚΟΥΜΕΝΤΕΑΣ ΝΩΝΤΑΣ
ΚΟΥΜΕΝΤΕΑΣ ΝΩΝΤΑΣ
Στη μνήμη του οι κόρες του, Κούλα και Γιώτα, προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη», τον καθημερινό φίλο του, 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νοτίων Ηρακλείου Κρήτης.

Δήμητρα Καζάνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συντρόφου ΣΠΥΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η συντρόφισσα Πόπη Τσουκαλά

***

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, η σύζυγός του προσφέρει 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΡΟΥΛΗ, του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΡΟΥΛΗ και του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΤΑΚΗ) ΡΟΥΛΗ, που «έφυγαν» από τη ζωή.

Ο Μανώλης Ρούλης από τη Ζαρκαδιά Καβάλας, μέλος του ΚΚΕ, αντάρτης του ΕΛΑΣ και υπολοχαγός του 26ου Συντάγματος Πεζικού του ΔΣΕ, της VΙΙ Μεραρχίας, έπεσε τον Σεπτέμβρη του 1949 στο Κοτζά - Ορμάν Καβάλας. Ο Μανώλης Ρούλης ήταν μέλος οικογένειας προσφύγων από τη Μικρά Ασία, μαχητής τόσο στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα όσο και μετά στη μάχη του ΔΣΕ για μια νέα, σοσιαλιστική πατρίδα. Παρά τις διώξεις στην οικογένειά του, τη φυλακή, το πέρασμα της συζύγου του Ελευθερίας Τσούπρου και των παιδιών του στις σοσιαλιστικές χώρες, παρέμεινε ακλόνητος μέχρι το τέλος της ζωής του, μαχητής στα βουνά της Καβάλας, στον αγώνα αταλάντευτος, παράδειγμα στάσης ζωής.

Ο Νικόλαος Ρούλης, που «έφυγε» από κοντά μας τον Μάη του 2016, ήταν γιος του κομμουνιστή μαχητή Μανώλη Ρούλη και της αγωνίστριας Ελευθερίας Τσούπρου, γεννημένος στη Ζαρκαδιά Καβάλας το 1941. Από μικρός στην πάλη για το μεροκάματο, στα δύσκολα χρόνια μετά τον πόλεμο, μετά τον θάνατο του πατέρα του στο πεδίο της μάχης και το πέρασμα σχεδόν όλης της οικογένειάς του, στις σοσιαλιστικές χώρες. Ηρθε στην Αθήνα, όπου έπιασε δουλειά αρχικά σε εργοστάσια και στη συνέχεια στο μετερίζι της οικοδομής. Σπούδασε παράλληλα σε τεχνική σχολή εργοδηγών - τεχνιτών οικοδόμων και δούλεψε σε όλη του τη ζωή με μεγάλη αγάπη και μεράκι για το επάγγελμά του. Μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, υποστηρικτής του ΚΚΕ και αγωνιστής μέχρι το τέλος της ζωής του.

ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΠΛΑΪΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ο Δημήτρης Ρούλης, που «έφυγε» από κοντά μας τον Δεκέμβρη του 2014, ήταν γιος του ήρωα κομμουνιστή μαχητή Μανώλη Ρούλη και της αγωνίστριας Ελευθερίας Τσούπρου και γεννήθηκε το 1940 στη Ζαρκαδιά Καβάλας. Σε ηλικία 8 ετών και λίγο πριν ο πατέρας του πέσει στο πεδίο της τιμής, περνάει μαζί με την μητέρα του και δύο από τα αδέρφια του στη Λαϊκή Δημοκρατία Βουλγαρίας και αργότερα, μόνος του, εγκαθίσταται στη Λαϊκή Δημοκρατία Γερμανίας, όπου μαζί με άλλα ελληνόπουλα δέχτηκε τη θαλπωρή και τη στοργή του σοσιαλιστικού κράτους. Σπούδασε μηχανικός αεροπλάνων σε υψηλό επίπεδο. Επαναπατρίστηκε το 1977 και εντάχθηκε στο ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του. Παρέμεινε αταλάντευτος υπερασπιστής του σοσιαλισμού που έζησε.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε στο Κόμμα 150 ευρώ, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης Κατασκευών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Οικογένεια Γιάννη Ρούλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου συντρόφου στη ζωή και τους αγώνες, ΠΟΠΗΣ ΔΡΙΤΣΑ, που από τα νεανικά της χρόνια ρίχθηκε στον αγώνα για την υπόθεση του Κόμματος και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις ανάγκες του αγώνα, μέσα από την ΤΟ Εύβοιας, το ποσό των 200 ευρώ.

Γ. Π.

ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΛΑΡΙΝΙΩΤΟΥ
ΡΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΡΟΥΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΜΟΥΜΤΖΗΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΡΙΓΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΛΗΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΛΟΥΚΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΛΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΥΛΗ
ΒΟΥΛΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΒΟΥΛΑ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΣΟΜΠΟΣ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΠΟΠΗ ΔΡΙΤΣΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΓΟΡΩ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΑΓΟΡΩ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΜΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΜΟΥ
Προσφορές

-- Ο Μ. Β. προσφέρει 500 ευρώ ως τέταρτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Ο Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ ως τέταρτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Ο Χαρίτος Παναγιωτίδης και ο Βασίλης Αποστολάτος, αγωνιστές και σύντροφοι από το μακρινό Τορόντο του Καναδά, στέλνουν 500 δολάρια για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ και τις ευχές τους για πρόοδο του Κόμματος και των αγώνων του για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ