ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 1 Γενάρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη των γονιών μας και παππούδων μας ΡΑΠΤΗ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, ΣΤΟΛΤΙΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑΣ, ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, μαχητών του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και της αδερφής μας ΑΓΛΑΪΑΣ ΡΑΠΤΗ, που βρέθηκαν στην πολιτική προσφυγιά στην Τασκένδη και επαναπατρίστηκαν το 1976, ο Δημήτρης Στολτίδης και η Ρίτα Στολτίδου, προσφέρουν στο Κόμμα 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω των Τομεακών Οργανώσεων Κοζάνης και Ενεργειακού Κέντρου.

***

Στη μνήμη του πατέρα μου ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, της μάνας μου ΘΕΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑΘΗ - ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, και του θείου μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΗ, Ακροναυπλιώτη κομμουνιστή που τον σκότωσαν οι Γερμανοί την Πρωτομαγιά του '44 στην Καισαριανή, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σερβίων του ΚΚΕ.

Γρηγορόπουλος Γρηγόρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΑΚΗ προσφέρω 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αη Λευτέρη, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος για το οποίο πάλεψε ανυποχώρητα μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο γιος του Γιώργος Καλαμάκης

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του συντρόφου μου στη ζωή και τον αγώνα μας με το ΚΚΕ, ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ (φωτ.), καθώς και στη μνήμη των αγαπημένων και αξέχαστων αδερφών μου. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΓΚΑΣ (φωτ.), δάσκαλος, ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε το 1944 στην Αρτα και ήταν μόλις 23 χρόνων. Ο ΜΙΜΗΣ ΖΑΡΑΓΚΑΣ (φωτ.), ο οποίος γεννήθηκε το 1929, ήταν μαθητής Γυμνασίου όταν βγήκε αντάρτης στα τμήματα του Αρη Βελουχιώτη. Πέρασε στη διμοιρία των ανταρτών αναρτοΕΠΟΝιτών της 8ης Μεραρχίας. Το μισαλλόδοξο καθεστώς αμέσως μετά την απελευθέρωση, τους έστειλε εξορία στη Ζάκυνθο. Το 1948 βρέθηκε ελεύθερος και κατατάχτηκε αμέσως στον ΔΣΕ. Σκοτώθηκε στη μάχη της Καρδίτσας. Και οι δυο διακρίθηκαν για τον ηρωισμό τους. Ο τρίτος αδερφός μου, ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΡΑΓΚΑΣ, «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια. Ηταν στον ΕΛΑΣ και στον ΔΣΕ. Μετά τη μεταπολίτευση, όταν επαναπατρίστηκε από την Τασκένδη, δούλεψε για ένα διάστημα στην «Τυποεκδοτική». Τέλος, η αδερφή μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΖΑΡΑΓΚΑ - ΛΕΝΗ, που ήταν κι αυτή αντάρτισσα στον ΔΣΕ, ήταν ασυρματίστρια, πιάστηκε αιχμάλωτη και φυλακίστηκε στις φυλακές Αβέρωφ και Κάστορος.

ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΜΑΜΑΤΣΗΣ ΤΑΚΗΣ
Θα τους θυμάμαι για πάντα όσο ζω. Στη μνήμη τους προσφέρω 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Φρόσω Ζάραγκα - Μαμάτση

***

ΦΩΤΟ

Αντί στεφάνων στην κηδεία του συντρόφου ΓΑΡΕΦΗ ΔΕΛΙΓΚΑ, όπως το ήθελε κι ο ίδιος, προσφέρουμε μέσω της ΚΟΒ κέντρου Καλαμαριάς, 200 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Η συντρόφισσά του Κατερίνα και τα παιδιά του Γιώργος και Τιτίκα

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας μπάρμπα, συντρόφου ΓΑΡΕΦΗ ΔΕΛΙΓΚΑ και με την υπόσχεση ότι «έτσι που ήλθαν τα πράγματα, είναι πια καιρός» να ρίξουμε ακόμα περισσότερο χρώμα κόκκινο στις «σκιές μας στο Οφενμπαχ» προσφέρουμε στο Κόμμα το ποσό των 300 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Τα ανίψια του Παναγιώτης, Κούλα και οι εγγονές του Βικτώρια και Ηρώ

  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΓΑΡΕΦΗ ΔΕΛΙΓΚΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

Ευρυδίκη και Χρήστος Αλωπούδης

  • Στη μνήμη του συντρόφου και φίλου μας ΓΑΡΕΦΗ ΔΕΛΙΓΚΑ, που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε 500 ευρώ στο ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση.

Στέλλα Αρβανιτάκη, Δήμητρα Καλπαγκιώτου, Βάσω Σίρκε, Λόλα και Χρήστος Αγγελινούδης, Νίκος Αργυρίου, Ηλίας Σιδηρόπουλος, Αννα Γρηγοριάδου, Κώστας Γκουτζηγιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του κομμουνιστή αγωνιστή ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ η σύζυγός του Ελλη, οι κόρες του Γίτσα και Βάσω, οι γαμπροί του Μανώλης και Αντώνης και τα εγγόνια του Τηλέμαχος, Λυδία και Θωμάς προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Γερμανίας το ποσό των 300 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της παλαίμαχης μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και στελέχους του ΚΚΕ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ, που αφιέρωσε με αυταπάρνηση όλη της τη ζωή στον αγώνα του Κόμματος για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, και στη μνήμη του ανιψιού της, κομμουνιστή δημοσιογράφου του «Ριζοσπάστη» ΑΡΗ ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΥ, που αγωνίστηκε με πάθος κι όραμα για τα ίδια ιδανικά, η αδελφή του Γεωργία Παπάνθιμου προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ.

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΗΣΙΔΗ (φωτ.), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, ΜΑΡΙΚΑΣ ΝΗΣΙΔΟΥ - ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΑΡΔΑΚΗ, οπαδού του ΚΚΕ και κρατούμενου των φυλακών Αίγινας κατά την 7ετή δικτατορία, ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ ΜΠΑΡΔΑΚΗ - ΒΑΜΒΑΚΑ, οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρουμε το ποσό των 150 ευρώ, μέσω της ΚΟ Καλογρέζας - Αλσούπολης, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου και συναγωνιστή ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, σύντροφοι και φίλοι από το Κουκάκι προσφέρουν στο ΚΚΕ 130 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Κουκακίου.

Θοδώρα, Νίκος, Γιώργος Β., Ανδρέας, Γιώργος Βε., Νικολέττα και Γιώργος Αρ.

***

ΦΩΤΟ 2

Για τον ΜΙΧΑΛΗ και τον ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ, παιδιά του Γεράσιμου και Παρασκευής Γιακουμάκη, προσφέρω στη μνήμη τους, μέσω της ΚΟΒ Μολάων, το ποσό των 200 ευρώ, ενισχύοντας τον αγώνα του ΚΚΕ.

Αντιστασιακός

***

ΦΩΤΟ 2

Η ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΒΑΡΕΛΑ γεννήθηκε το 1926 στην Τερπνή Βισαλτίας Σερρών. Από τα 17 της χρόνια οργανώθηκε στο ΕΑΜ, έγινε Γραμματέας της Επιτροπής ΕΠΟΝ και στο τέλος του 1943 μέλος του ΚΚΕ. Αγωνίστηκε με τόλμη και αποφασιστικότητα για την πραγματοποίηση των ιδανικών και των σκοπών του ΕΑΜ και του ΚΚΕ. Συνελήφθη από την Ασφάλεια Νιγρίτας το 1947 και βασανίστηκε απάνθρωπα. Δεν υπέκυψε. Αφέθηκε ελεύθερη και ήρθε στη Θεσσαλονίκη. Στα τέλη του 1949 επιστρέφει στο χωριό της. Με την ίδρυση της ΕΔΑ έγινε μέλος της. Παντρεύεται τον ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτή της ΕΔΑ στον νομό Σερρών, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Ιούνη του 2005. Με τη μεταπολίτευση δραστηριοποιείται μέσα από διάφορες χρεώσεις του Κόμματος, ως μέλος Γραφείου ΚΟΒ, στον Σύλλογο Γυναικών, στην Επιτροπή Ειρήνης και, τέλος, στο Παράρτημα Καλαμαριάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. «Εφυγε» από τη ζωή τον Μάη του 2020.

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στη μνήμη τους η κόρη Ελένη και οι εγγονές Αθανασία (Νάσια) και Πελαγία προσφέρουν 150 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Βότση - Φοίνικα.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα, παππού και συζύγου ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΟΥΤΗ, μέλους του ΚΚΕ, από τις Ράχες Ικαρίας, αγωνιζόμενου πάντα με συνέπεια, μέσα από τις γραμμές του Κόμματος. η σύζυγός του, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση το ποσό των 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας.

***

ΦΩΤΟ 2

Γιωρίκα μου, το χρέος μου το έκανα. Εσύ ξέρεις... Γονείς μου σπάνιοι, ΜΑΡΙΑ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΙΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ. Στη μνήμη σας με σεβασμό και ευγνωμοσύνη, για τις παρακαταθήκες που μου αφήσατε, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Η θυγατέρα σας Ευδοξία Ορνιθοπούλου - Διαμαντοπούλου

***

ΦΩΤΟ

Φέτος συμπληρώνονται δύο χρόνια που ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ «έφυγε» από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Γελαστός, συμπονετικός, σεμνός αγωνιστής της ζωής. Θα σε θυμόμαστε πάντα, όπως σε θυμούνται και όλοι όσοι σε γνώρισαν. Στη μνήμη σου προσφέρουμε στο Κόμμα που τόσο αγάπησες και στήριξες το ποσό των 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Η οικογένειά σου

***

ΦΩΤΟ 2

ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ
ΖΑΡΑΓΚΑΣ ΜΙΜΗΣ
Στη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και της συζύγου του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, τα εγγόνια τους προσφέρουν 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Γιάννης, Ηλιάνα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου μητέρας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ (φωτ.), που στις 29 Νοέμβρη 2022 συμπληρώθηκαν χρόνια από τον θάνατό της, μιας γυναίκας φιλικής, ζεστής, δυναμικής και δραστήριας που έβαλε το λιθαράκι της να φύγουν αυτή η σαπίλα, η αδικία, η διαφθορά, το άθλιο καπιταλιστικό σύστημα, και στη μνήμη των σεμνών συντρόφων και αγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΠΕΣΑ, από τον Βύρωνα, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ (φωτ.) από τα Ανω Ιλίσια (τα ηρωικά Κουπόνια), ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΠΑ (φωτ.), συγγενή μου, από τη Χελιδόνα Ευρυτανίας, και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΤΗ, από την Εγκλουβή Λευκάδας, που «έφυγαν» νωρίς, που πάλεψαν από πολλά μετερίζια για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, πιστών και αλύγιστων μέχρι το τέλος της ζωής τους στα ιδανικά του τιμημένου ΚΚΕ, γιατί επέλεξαν τη σωστή πλευρά της Ιστορίας, για το ωραίο, το μεγάλο, το συγκλονιστικό, τον σοσιαλισμό, προσφέρω 350 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Πίτσα Καραντάνη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης μας αδελφής ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ (ΒΟΥΛΑ) ΔΙΑΚΟΥΜΗ προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΤΟ Βιομηχανίας.

ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΗΣ
ΠΑΠΑΝΘΙΜΟΣ ΑΡΗΣ
Οικογένεια Κωνσταντίνου Διακουμή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, που εκτελέστηκε στις 17 Αυγούστου 1944 στο Μπλόκο της Κοκκινιάς, και της μητέρας μου ΚΑΤΙΝΑΣ ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, αγωνίστριας της Εθνικής Αλληλεγγύης, προσφέρω 150 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας Κοκκινιάς.

Μανώλης Χατζηευστρατίου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΓΓΕΛΟΥ και ΠΑΡΘΕΝΟΠΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς.

Ελένη Νικολιδάκη

ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ
ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ
ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΤΙΝΑ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΟΡΝΙΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΓΛΑΙΑ ΡΑΠΤΗ
ΑΓΛΑΙΑ ΡΑΠΤΗ
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΗΣΙΔΗΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΡΑΠΤΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΠΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΑΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΑΣ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΟΥΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΡΑΠΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΑ ΔΙΑΚΟΥΜΗ
ΒΟΥΛΑ ΔΙΑΚΟΥΜΗ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΡΕΛΑ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΡΕΛΑ
ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ
ΓΑΡΕΦΗΣ ΔΕΛΙΓΚΑΣ
ΓΑΡΕΦΗΣ ΔΕΛΙΓΚΑΣ
Προσφορές

-- Ο Μ. Β. προσφέρει 500 ευρώ ως πέμπτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Ο Βασίλης Σουπιός, που φιλοξενείται στο ίδρυμα περίθαλψης ηλικιωμένων αγωνιστών «Το Σπίτι του Αγωνιστή», προσφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ ως πέμπτη δόση για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Ο Ν. Ν. προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ