ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 1 Γενάρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΑΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μάνας μου ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλοπούλου, της αδερφής της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, το γένος Μανωλοπούλου, και του θείου μου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ (Μανωλογιάννη), που ήταν οι πρώτοι που μου δίδαξαν την αλήθεια για την Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και τον Δημοκρατικό Στρατό, προσφέρω 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας Νοτιοδυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής.

Συντροφικά, Δημήτρης Κανελλόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ, που «έφυγε» στις 14 Οκτώβρη 2010. Πέρασαν για μας 12 μαύρα χρόνια που έχεις «φύγει» από κοντά μας, δεν λείπεις όμως ούτε στιγμή από τη σκέψη και την καρδιά μας.

Ο σύντροφος της ζωής σου, Κανελλόπουλος Δημήτρης, προσφέρω στο Κόμμα 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας της ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου.

***

ΦΩΤΟ 2

Αφιερώνω στη μνήμη του αγαπημένου πατέρα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΙΝΙΚΟΥ και αδερφού ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΠΙΝΙΚΟΥ το ποσό των 300 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Σταματία Πούλου

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑ (Νίκου) και ΣΟΦΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΑ και του ΠΑΣΧΑΛΗ ΜΠΑΤΗ που σκοτώθηκε το Δεκέμβρη του 1944, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική του Εξόρμηση 300 ευρώ.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΣ
Πασχάλης Αδάμ Μολυβδάς

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ και της συζύγου του ΓΕΩΡΓΙΑΣ, αταλάντευτων και ασυμβίβαστων κομμουνιστών, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσα με τη ζωή τους με δίδαξαν, προσφέρω στη μνήμη τους για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος και της ΚΝΕ το ποσό των 200 ευρώ.

Ο εγγονός τους Νίκος Θεοφιλόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε στις 18 Νοέμβρη από τότε που «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο Γραμματέας της ΚΟΒ Αιανής ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ. Στη μνήμη του οι σύντροφοι Γιάννης και Ευδοξία προσφέρουν στο Κόμμα 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών τους, ΣΤΕΡΓΙΟΥ (φωτ.) και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ (φωτ), ΑΒΡΑΑΜ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗ, τα παιδιά τους Γιάννης και Ευδοξία προφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Με αναμνήσεις από τον μεγάλο 40ήμερο απεργιακό αγώνα του 1981 στην «Ολυμπιακή Αεροπορία», την πολιτική διαπάλη και τους αγώνες που ακολούθησαν, θυμόμαστε τη συντροφικότητα, τη μαχητικότητα και την πειθώ που χαρακτήριζαν τον ευθύ, ετοιμόλογο και αξέχαστο σύντροφό μας ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΚΑΛΑ, καθώς στις 19 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας.

Πιστός στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού ως το τέλος της ζωής του, δεν πρόλαβε να πάρει και πάλι ενεργά μέρος στο κίνημα και τους λαϊκούς αγώνες, όπως και το ήθελε, επιστρέφοντας ύστερα από απουσία λίγων χρόνων από το εξωτερικό.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ
Στη μνήμη του οι σύντροφοί του Βασίλης, Τάσος, Γιάννης, Κώστας, Λευτέρης και Θόδωρος προσφέρουν για τη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αερομεταφορών της ΚΟ Αττικής, το ποσό των 160 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ, γνήσιων αγωνιστών της εργατικής τάξης, που αφιέρωσαν τη ζωή τους, μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στο ιδανικό της απελευθέρωσης της ανθρωπότητας από τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 150 ευρώ μέσω των ΚΟΒ Εύοσμου και ΚΟ Χανίων.

Γεωργία, Λεωνίδας, Τάσος, Βασίλης, Οδυσσέας, Ιάσων, Βασιλική, Ελλη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Συράκη γεννήθηκε στο χωριό Αμυγδαλή (Κουκουράβα) Αγιάς Λάρισας, το 1926. Πέθανε στις 15/12/2022, πλήρης ημερών. Η πρωτοποριακή του δράση χαρακτήρισε όλη του τη ζωή.

Το 1943 οργανώθηκε στο ΚΚΕ, πολέμησε ενάντια στον κατακτητή στις γραμμές της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ. Στον Εμφύλιο ήταν οργανωμένος σε τριαδική Οργάνωση του Κόμματος στον κυβερνητικό στρατό.

Τις δεκαετίες '50 και '60 αγωνίστηκε ως μέλος της τότε ΕΔΑ, ενάντια στην αστική τρομοκρατία. Το 1967 συνελήφθη και βασανίστηκε από τη χούντα και καθαιρέθηκε από πρόεδρος του γεωργικού συνεταιρισμού του χωριού του, όπου είχε δώσει μεγάλο αγώνα ενάντια στη ρύπανση της περιοχής από βιομηχανίες της Λάρισας. Το 1974 πρωτοστάτησε στην οργανωτική συγκρότηση του Κόμματος στην περιοχή Αγιάς Λάρισας. Ηταν μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Αγιάς Λάρισας για πολλά χρόνια.

Το 1976 οργάνωσε τον αγώνα των ακτημόνων της περιοχής για την απαλλοτρίωση των καταπατημένων εκτάσεων, της αποξηραμένης λίμνης Κάρλας. Το 1991 αγωνίστηκε ενάντια στον οπορτουνισμό, ενάντια στη διάλυση του Κόμματος. Μέχρι την τελευταία του στιγμή αγωνίστηκε με τις αρχές του Κόμματος.

ΣΤΕΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΣΤΕΦΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Γι' αυτόν που αγάπησε τόσο τη ζωή και πάλεψε για την αυριανή κοινωνία του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, αγνοώντας το «τομάρι του», όπως έλεγε, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Αρης, Ελένη, Αντώνιος

***

ΦΩΤΟ

Φέτος ήταν για μας δύσκολη η χρονιά, πατέρα μας, ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗ (φωτ.), αγωνιστή και δάσκαλε ζωής, και ΑΝΘΗ - Ανθάκι, η γλύκα και η χαρά της ζωής. Ομως, με επιμονή και υπομονή, μας οδηγείτε σωστά στα δύσκολα και ενώ μας λείπετε είστε διαρκώς δίπλα, πίσω, μπροστά, οδηγοί φωτεινοί, αγαπημένοι μας, να μας δείχνετε το σωστό τον δρόμο, να παίρνουμε από τις αξίες ζωής σας, τις αρχές σας τα στηρίγματά μας, να γεμίζουμε δύναμη για να αντέχουμε τους αγώνες... Καθημερινά, πολυαγαπημένοι μας Γιάννη και Ανθάκι, είστε στη σκέψη μας και στον λόγο μας Είναι αλήθεια, είναι χαρά μας...

Στη μνήμη σας, ακριβοί και αγαπημένοι μας, προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και μέσω ΚΟΒ Ανω Μπραχαμίου, 50 ευρώ.

Ανδρέας, Γιάννης, Γιώτα, Κική, Τάκης

***

ΦΩΤΟ

Στις 29/11/2022 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ένας αδελφικός φίλος και συνάδελφος, ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΣ, από τις Βελονάδες Κέρκυρας. Πιστός φίλος του Κόμματος, που έδωσε τον αγώνα του για τα ιδανικά του τόσο μέσα από τις γραμμές του ως στέλεχος, όσο και μετά, ως φίλος. Ηταν δάσκαλος και τον διέκριναν η αγωνιστικότητα, η ανιδιοτέλεια, η προσφορά και η αγάπη για τον συνάνθρωπο. Γι' αυτό και αγαπήθηκε από τους μαθητές και τους συναδέλφους του που τον τιμούσαν με την ψήφο τους για χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα, εκλέγοντάς τον στο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Δημήτρης Γληνός». Εμείς που τον ζήσαμε από κοντά, νιώθουμε έντονα την απουσία του και γι' αυτό δεν θα σβήσει ποτέ από τη μνήμη μας. Στη μνήμη του, όπως εξάλλου και ο ίδιος θα το ήθελε και το έκανε πράξη όσο ζούσε, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Καματερού, το ποσό των 50 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης.

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Πέτρος Δραμαλής, Λαμπρινή Πανταζή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΚΩΣΤΑ και ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, η κόρη τους, Ειρήνη Σωτηροπούλου, προσφέρει 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας, μέσω ΚΟΒ Καματερού.

***

ΦΩΤΟ

Στις 9/11/22 «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, που από μικρή ηλικία έθεσε τον εαυτό του στην υπόθεση του Κόμματος. Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νότιων Συνοικιών της ΤΕ Ηρακλείου.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν φέτος δύο χρόνια από τότε που «έφυγε» η αγαπημένη μας γιαγιά ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ. Στη μνήμη της προσφέρουμε για την ενίσχυση του ηρωικού ΚΚΕ, στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή της μέχρι το τέλος, 100 ευρώ.

Τα εγγόνια της Βασίλης - Δώρα

***

ΦΩΤΟ

Στις 2 Γενάρη συμπληρώνονται 8 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο πρώην δήμαρχος Συκεών, ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1916 στην Οινόη του Πόντου. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1936. Υπήρξε μέλος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του Σωματείου Αρτεργατών. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του Μάη του 1936 στη Θεσσαλονίκη. Πολέμησε στο Αλβανικό Μέτωπο και συμμετείχε στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση. Για τη συνδικαλιστική του δράση εξορίστηκε στον Αη Στράτη. Το 1964 εκλέχθηκε δήμαρχος Συκεών μέχρι και το 1967, οπότε εξορίστηκε στη Γυάρο. Το 1975 επανεκλέχθηκε δήμαρχος Συκεών μέχρι και το 1989.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Εμεινε πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του προσφέρουμε 250 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών.

Η οικογένεια Αφαλή

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΕΛΑΣίτη πατέρα μας, ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, και του καπνεργάτη συνδικαλιστή θείου μας ΣΤΕΦΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, καθώς και όλης της γενιάς των αντιστασιακών, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 2.500 σουηδικές κορόνες, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, για την ενίσχυση του αγώνα υπέρ των λαϊκών αναγκών, της ειρήνης, για τη ριζική ανατροπή, τον σοσιαλισμό, μέσω Κομματικής Οργάνωσης Στοκχόλμης του ΚΚΕ.

Αννα, Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΛΕΚΟΥ ΒΟΡΓΙΑ, επί πολλές δεκαετίες πιστού φίλου και συνοδοιπόρου του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα, ο Τάσος Χιώτης προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Νότιων Προαστίων Ηρακλείου.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 19 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΚΑΝΔΗ, αντιστασιακού και μέλους του ΚΚΕ, που αγωνίστηκε με συνέπεια και πίστη στο Κόμμα σε όλη του τη ζωή. Στη μνήμη του και στη μνήμη του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΚΑΝΔΗ (φωτ.), δικηγόρου, σταθερού και αταλάντευτου υποστηρικτή και συνοδοιπόρου του ΚΚΕ, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Παύλος Καλκανδής

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Δεκέμβρη 2022 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 94 ετών, η ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΙΤΣΑ) ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ, το γένος Μελισσινού. Γεννήθηκε στις 17/11/1928 στην Αθήνα, οργανώθηκε από τα νεανικά της χρόνια στις γραμμές της ΕΠΟΝ και αργότερα του Κόμματος, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση, στον αντιδικτατορικό αγώνα και έζησε όλη της τη ζωή, μαζί με το σύντροφό της, Γιάννη Στεφανίτση, πιστή στις αξίες και τα ιδανικά του κομμουνισμού. Η τελική της πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς ήταν η εθελοντική και συνειδητή της απόφαση να δωρίσει το σώμα της στην ιατρική επιστήμη.

ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΗΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Στη μνήμη της ο γιος της Λουκάς Στεφανίτσης προσφέρει οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Υγείας Χανίων.

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΡΕΤΑΡΟΣ του Παρασκευά γεννήθηκε τον Ιούλη του 1928 στο Παγκράτι, δίπλα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Στην Κατοχή οργανώθηκε και έδρασε μέσα από την ΕΠΟΝ. Υπήρξε μέλος του Παραρτήματος Παγκρατίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και μέχρι τέλους της ζωής του ήταν πιστός και μαχητικός φίλος του ΚΚΕ και καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Απεβίωσε στις 19 Δεκέμβρη 2022. Στη μνήμη του καθώς και στη μνήμη της συζύγου του ΕΛΕΝΗΣ ΒΡΕΤΑΡΟΥ - ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ που απεβίωσε πριν από ένα μήνα, στις 17 Νοέμβρη 2022, σε ηλικία 97 χρόνων, τα ανίψια τους Αγγελος, Ελένη, Ειρήνη, Ειρήνη και Αντώνης προσφέρουν μέσω ΚΟΒ Ανω Ιλισίων 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΦΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΟΛΥΒΔΑ
ΣΟΦΙΑ ΜΟΛΥΒΔΑ

ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑΣ (ΝΙΚΟΣ)
ΑΔΑΜ ΜΟΛΥΒΔΑΣ (ΝΙΚΟΣ)

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΚΑΝΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΚΑΝΔΗΣ

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΙΝΙΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΝΙΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΙΝΙΚΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΥΡΑΚΟΥΛΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΝΤΑΛΙΠΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΕΤΑΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΕΤΑΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ - ΒΡΕΤΑΡΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΑΜΠΟΤΟΥ - ΒΡΕΤΑΡΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΡΓΙΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΡΓΙΑΣ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΙΤΣΑ) ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ (ΠΙΤΣΑ) ΣΤΕΦΑΝΙΤΣΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ