ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 4 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 5 Φλεβάρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΪΛΗ ΜΑΚΗ, ΜΑΪΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΦΑΡΜΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΟΥ ΠΟΠΗΣ, στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, η οικογένεια Δροσάτου Δημήτρη προσφέρει 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ελευσίνας στο τιμημένο ΚΚΕ για να δυναμώσει η προοπτική της ανατροπής του βάρβαρου και εκμεταλλευτικού καπιταλιστικού συστήματος, για να δυναμώσει η λαϊκή συμμαχία με την όξυνση της ταξικής πάλης και μέσα από τις επερχόμενες βουλευτικές και δημοτικές - περιφερειακές εκλογές. Για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, την κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου. Για να ανθρωπέψει ο άνθρωπος.

Με εκτίμηση, Δροσάτος Δημήτρης

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΑΚΗ ΜΑΪΛΗ, ΠΟΠΗΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΟΥ και ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΜΑΚΗ, από την Ελευσίνα, των ΝΙΚΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΥ (φωτ.), ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΥΝΤΙΔΗ (φωτ.) και ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, από την Οινόη (Μάζι) και των ΤΑΣΟΥ ΓΚΙΟΚΑ (φωτ.) και ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΜΙΝΗ (φωτ.), από τις Ερυθρές (Κριεκούκι), προσφέρω στο ΚΚΕ 400 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου Αττικής.

Μ. Μ.

***

ΦΩΤΟ 2

Η Ελπίδα Παπακυπαρίου προσφέρει 50 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Γαλατσίου, στη μνήμη των γονιών της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΑΠΑΚΥΠΑΡΙΟΥ, μαχητών του ΔΣΕ.

***

ΦΩΤΟ

Δώδεκα χρόνια συμπληρώθηκαν από τότε που ο αγαπημένος μας σύντροφος, φίλος, συνάδελφος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ πήρε τον δρόμο για το στερνό της ζωής του ταξίδι. Μας λείπει πάντα, μας λείπει η συντροφικότητα, η έγνοια με την οποία μας περιέβαλλε όλα τα χρόνια που συμπορευτήκαμε.

Είχε έναν δικό του μοναδικό τρόπο να καθοδηγεί, να συμβουλεύει σε όλα τα δύσκολα της ζωής. «Εφυγε» αλλά είναι πάντα κοντά μας. Μας «συντροφεύει» στα δύσκολα με το παράδειγμά του, την κομμουνιστική αγωνιστική στάση ζωής σε όλους τους τομείς.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε - μέσω των Οργανώσεών μας - συμβολικά το ποσό των 310 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματός μας. Του Κόμματος που ο σύντροφος, ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στάθηκε άξιο στέλεχος, μπροστάρης στον αγώνα μέχρι τα στερνά της ζωής του.

Αμπλάς Θύμιος, Βήτος Βασίλης, Δημαράτος Ηλίας, Καβαλερος Παντελής, Καζάκος Μιχάλης, Μπαλού Αλεξάνδρα, Μπούκουρης Ανδριανός, Παπαγεωργίου Κώστας, Πατούχα Ελένη, Πλατανιάς Δημήτρης, Ρουτζούνη Ευανθία, Σιτζάνης Νίκος

  • Στις 6/2/23 συμπληρώνονται 12 χρόνια από την απώλεια του αγαπημένου μας αδελφού, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ.

Οι αδελφές του Αγγελική και Χρυσάφω

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ τα παιδιά τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των ΤΡΥΦΩΝΑ και ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, οι ανιψιές τους Ελένη και Αντωνία προσφέρουν, μέσω της ΚΟΒ Αίγινας, 250 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.), μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Μακρονησιώτη, ακούραστου υπερασπιστή των ιδανικών της εργατικής τάξης ως το τέλος της ζωής του, αλλά και στη μνήμη της μητέρας μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, θερμής οπαδού του Κόμματος, καθώς και στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (φωτ.), που «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένειά του αλλά και σε μας στους φίλους και συντρόφους του, γνήσιου λαϊκού παιδιού της εργατικής τάξης, ανιδιοτελούς και ακούραστου αγωνιστή για τα δίκια του λαού μας, προσφέρουμε το ποσό των 30 ευρώ μέσω ΚΟΒ Δραπετσώνας για την Οικονομική Εξόρμηση.

ΠΑΠΑΚΥΠΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΚΥΠΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Κωνσταντινίδου Σ. - Καλλιγιαννίδης Ν.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΞΗΣ γεννήθηκε στις 4 Οκτώβρη 1946 στον Αγιο Κήρυκο Ικαρίας. Το 1950 μετοίκησε στην Αθήνα με την οικογένειά του. Ηταν ζωηρό και ανήσυχο πνεύμα από τα παιδικά του χρόνια με ιδιαίτερη κλίση στις θετικές επιστήμες. Το 1964 εισήχθη ανάμεσα στους 10 πρώτους υποψηφίους στο ΕΜΠ, στη Σχολή Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του (1964 - 1969) συμμετείχε σε κινητοποιήσεις του φοιτητικού κινήματος, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του 1970 κέρδισε το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό νεανικών ευρεσιτεχνιών που διοργάνωσε η εταιρεία «Philips» με αντικείμενο επιλογής του την υλοποίηση τρισδιάστατης τηλεόρασης. Δυστυχώς, τόσο η απονομή του βραβείου στην Ολλανδία όσο και η προοπτική εργασιακής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο παρεμποδίστηκαν λόγω των περιορισμών που τέθηκαν στη χώρα από το καθεστώς των συνταγματαρχών.

Μετά τη μεταπολίτευση, εντάχθηκε στις γραμμές του ΚΚΕ, όπου και συμμετείχε στους αγώνες του επαγγελματικού του χώρου μέσα από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ). Στη διάρκεια του εργασιακού του βίου, με πείσμα και αλλεπάλληλους δικαστικούς αγώνες, ήρθε σε σύγκρουση με το κατεστημένο της ΔΕΗ, στην οποία και εργαζόταν, λόγω της παντελούς έλλειψης αξιοκρατικών κριτηρίων στην επιλογή ατόμων σε θέσεις ευθύνης. Παράλληλα με την έρευνα, με την οποία δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται, είχε κοινωνική και ανθρωπιστική δράση καθώς και ενδιαφέροντα που αφορούσαν την παγκόσμια λογοτεχνία, την αρχαία ελληνική γραμματεία, τα ταξίδια και την ιστορία. Μεταξύ άλλων, διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών.

Υπήρξε μία σπουδαία και πολυσχιδής προσωπικότητα. Πολυταξιδεμένος, με γνώσεις και πολιτική τοποθέτηση για όλα τα θέματα που απασχολούσαν την κοινωνία, ενώ παράλληλα διακρινόταν για την ευαισθησία του, την ταπεινότητά του και το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους του. Απεβίωσε παραμονές Χριστουγέννων το 2022 από ανακοπή καρδιάς. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Τιμώντας τη μνήμη του προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΠΑΠΑΚΥΠΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΚΥΠΑΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΟΓΚΑ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από έναν μήνα σε ηλικία 58 ετών, η οικογένειά του ενισχύει το ΚΚΕ με 50 ευρώ και μέλη και φίλοι της ΚΟΒ Αμπελώνα προσφέρουν 110 ευρώ. Ο Κυριάκος ήταν σπλάχνο πολιτικών προσφύγων, επαναπατρίστηκε με την οικογένειά του σε τρυφερή ηλικία από την Τασκένδη. Υπήρξε μέλος της ΚΝΕ και μετέπειτα, ως τον θάνατό του, μέλος του ΚΚΕ. Διετέλεσε για αρκετά χρόνια πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων στον Αμπελώνα. Αγωνίστηκε με ήθος για την κυριαρχία του λαού και τα δικαιώματα των εργαζομένων και των οικοδόμων ειδικότερα. Η πορεία της ζωής του ήταν πάντα συνυφασμένη με τους κοινωνικούς αγώνες.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αδελφής μου ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΜΠΑΚΟΥ, που «έφυγε» στις 4/1/2023, της νύφης μου ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΠΑΝΟΥ - ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και του γαμπρού μου ΚΩΣΤΑ ΓΚΑΤΖΙΓΙΑΝΝΗ, που «έφυγαν» πρόσφατα, προσφέρω 40 ευρώ στο ΚΚΕ και 30 ευρώ στο Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιπποκράτη.

Σπανού Ελένη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ και της ΜΠΕΤΥΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ ο Σ. Μ. προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Κεφαλονιάς.

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ Θ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, (φωτ.) αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που 14 χρόνια σάπιζε στις εξορίες και απεβίωσε στις 24/12/1979, της ταλαιπωρημένης μάνας μου ΚΑΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, οπαδού του ΚΚΕ, που απεβίωσε στις 10/8/2016, του παππού μου ΘΟΔΩΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, που τον κρέμασαν οι Χίτες, της γιαγιάς μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (που δεν έφτασε που της σκότωσαν παιδιά και άντρα, την έστειλαν και εξορία στον Ασσο Κορινθίας), των θείων μου ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, που έπεσε στη μάχη της Καλαμάτας, ΣΠΥΡΟΥ, που εκτέλεσαν στου Γουδή, ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΘΑ (φωτ.), ενός υπέροχου ανθρώπου και αγωνιστή, πραγματικού κομμουνιστή, ΒΑΣΙΛΗ και ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΑΜΠΡΟΥ και ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ (φωτ.), ΜΗΤΣΟΥ και ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, και του εξαδέλφου μου ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ, προσφέρω το ποσό των 300 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος μέσω της ΚΟΒ περιοχής Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Θοδωρής Β. Αναστασάκος

***

ΦΩΤΟ

Τον Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας σύντροφος ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ. Ο σύντροφος Σταύρος ήταν αγωνιστής της ζωής, άξιο μέλος του Κόμματος, μάχιμος κι ακούραστος υπερασπιστής των εργατικών δικαιωμάτων. Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα ήθους και στάσης ζωής για όλους εμάς που ήμασταν συνοδοιπόροι του στον αγώνα για την κοινωνία που δεν θα υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Οι σύντροφοι και συναγωνιστές του στη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα που τόσο αγάπησε το ποσό των 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οικονομικών.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΡΙΣΤΟΥ ΧΙΤΥΡΟΓΛΟΥ. Τέταρτος γιος προσφύγων από την Κωνσταντινούπολη, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη του Μεσοπολέμου. Το 1942, σε ηλικία 16 χρόνων, εντάχθηκε στον ΕΛΑΣ και αγωνίστηκε πλάι στον καπετάν Γαρέφη μέχρι την απελευθέρωση. Πολέμησε στην ηρωική μάχη του Κιλκίς όπου δέχθηκε σφαίρα στο στήθος. Το 1946 συνελήφθη και καταδικάστηκε δις εις θάνατον και μια φορά ισόβια. Πέρασε 7 χρόνια σε φυλακές και εξορίες. Πρώτα στο Γεντί Κουλέ, μετά σε Κέρκυρα, Γυάρο και τέλος στη Μακρόνησο.

Δούλεψε όλη του τη ζωή ως οικοδόμος και ήταν μέλος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Μπολιασμένος με τις αξίες και τα ιδανικά του μαρξισμού, ήταν δίπλα στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής του. Απεβίωσε πλήρης ημερών, σε ηλικία 96 ετών, και κηδεύτηκε στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής.

Προς τιμήν του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Χαλκιδικής του Κόμματος, 400 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου φίλου ΦΩΤΗ ΒΑΡΚΑΔΟΥ προσφέρω το ποσό των 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας.

Λεωνίδας Φράγκος

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 5 Φλεβάρη, στις 9 π.μ., στην εκκλησία Αγίας Τριάδας Πύργου Βοιωτίας, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της αγαπημένης μας ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑΣ ΧΙΝΗ. Στη μνήμη της η οικογένεια Νώντα Χίνη προσφέρει 100 ευρώ στην Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ).

  • Τιμώντας τη μνήμη της θείας μας ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑΣ ΧΙΝΗ, που στάθηκε πιστή στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
Η οικογένεια Χίνη Γιάννη

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΘΑΣ
ΚΟΜΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΚΟΜΙΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
ΜΠΕΤΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ
ΜΠΕΤΗ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΥ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΠΟΠΗ ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΪΛΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΥΝΤΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΙΤΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΙΤΥΡΟΓΛΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΑΚΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΠΑΚΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΞΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΑΞΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΚΑΔΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΚΑΔΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΚΟΓΚΑΣ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΖΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΤΖΙΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ ΧΙΝΗ
ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ ΧΙΝΗ
Για την Ανθούλα

Οι σύντροφοι Κ. Κ. και Κ. Λ. δωρίζουμε στο ηρωικό ΚΚΕ, μέσω της ΤΟ Σκανδιναβίας, 14.500 δανέζικες κορόνες για την Ανθούλα μας, που γεννήθηκε στις 8 Γενάρη 2023 νεκρή. Θεωρούμε μεγαλύτερη τιμή για την Ανθούλα να μη βάλουμε στεφάνια αλλά να σπείρουμε άλλον έναν σπόρο ώστε να ανθίσει το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό. Για έναν κόσμο καλύτερο για τα παιδιά μας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ