ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 31 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΚΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΦΩΚΙΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
ΦΩΤΟ

Τη Δευτέρα 5 Μάρτη 2018 «έφυγε» από τη ζωή ο «αγαπητός κομμουνιστής της Πάτρας» ο κυρ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε το 1936 στον προσφυγικό συνοικισμό Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, μέλος πολυμελούς οικογένειας καπνεργατών. Από το 1952 στην Πάτρα δούλευε ως ράφτης τη μέρα και ως μουσικός τη νύχτα και αργότερα έφτιαξε μια οικογενειακή βιοτεχνία ενδυμάτων. Ως μέλος του ΚΚΕ, το υπηρέτησε πιστά μέχρι το τέλος, από διάφορα πόστα (μέχρι και την Επιτροπή Περιοχής), με συνεπή στάση αρχών κατά τις διάφορες περιπέτειες που αντιμετώπισε η ΚΟ της Πάτρας. Δούλεψε στο κίνημα των μουσικών, των γονέων και κηδεμόνων, στο συνοικιακό κίνημα, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο, στο συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και, τέλος, στο ταξικό κίνημα των συνταξιούχων για μια 20ετία. Τα 15 από αυτά από τη θέση του προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων Πάτρας του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ). Και ταυτόχρονα ως αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Με την αγωνιστική στάση ζωής του, το ήθος του, την πραότητα και τη γλυκύτητα που τον διέκριναν κατάφερε να τον αγαπούν οι φίλοι και οι σύντροφοι και να τον σέβονται οι ταξικοί αντίπαλοι. Η αγωνιστική του πορεία, η συνέπεια, η αυταπάρνηση, η ανιδιοτέλεια αποτελούν παρακαταθήκη και παράδειγμα προς μίμηση για τους παλιούς αλλά και τους νεότερους.

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη 2019 «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή, στα 41 του χρόνια, ο πολυαγαπημένος μας ΑΓΓΕΛΟΣ Βασ. ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ. Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1978. Τέταρτο παιδί των συντρόφων Βασίλη και Μαλάμως Πεσματζόγλου, εντάχθηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην ΚΝΕ, σπουδάζοντας συγχρόνως μουσική. Εδωσε με ξεχωριστή ικανότητα και αυταπάρνηση τον αγώνα για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης μετά το 1992. Στη συνέχεια, ως μέλος του Κόμματος, πέρασε από διάφορες χρεώσεις. Ηταν προικισμένος με κοινωνικότητα, ευγένεια, εργατικότητα και άλλες αρετές, που τον έκαναν ευρύτερα αγαπητό σε όλους όσοι τον γνώριζαν. Δεν έλειψε ποτέ από καμία μάχη του Κόμματος και τους αγώνες του λαού μας.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο Κόμμα για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ, που «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας στις 16/6/2007, η οικογένεια Γ. Πεσματζόγλου προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Π.Β.Μ. Πάτρας, 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Θα είναι πάντα δίπλα μας, θα παίρνουμε κουράγιο από το παράδειγμά του, θα εμπνεόμαστε από τη στάση του στις μάχες που έδωσε, θα συνεχίζουμε στον δρόμο που ακολούθησε.

  • Για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος προσφέρω 50 ευρώ στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ μέσω ΚΟΒ Κ. Ιλίου.

Μ. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Ο Πάνος Σκλαβενίτης στη μνήμη του πατέρα του, ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσέφερε στην ΚΟΒ Ιθάκης του ΚΚΕ 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, για τις ανάγκες των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονέων μου, του πατέρα μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΗ, που απεβίωσε στις 11/9/1990, και της μητέρας μου, ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ, που απεβίωσε στις 27/11/2014, αγωνιστών και οι δύο της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μετεώρων για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας.

Ναπολέων Νικοπολιτίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου μας ΘΟΔΩΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗ καθώς και του πολυαγαπημένου συζύγου και πατέρα μας, συντρόφου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ, η γυναίκα του Μαρία, τα παιδιά του Γιώργος, Θοδώρα, Παύλος, Τατιάνα προσφέρουν 500 ευρώ στο ΚΚΕ, ως τρίτη δόση, μέσω ΚΟΒ Θέρμης.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της νύφης μας ΟΛΓΑΣ και του αγαπημένου μας αδελφού ΤΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, οι αδελφές του, Ευτυχία, Χριστίνα, Γιώτα και ο γαμπρός του και φίλος του Σταμάτης Ντούβος, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης, το ποσό των 100 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Τον Δεκέμβρη του 2017 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής του ΔΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ. Ηταν πολιτικός πρόσφυγας στη φιλόξενη σοσιαλιστική Ουγγαρία. Επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα, που δεν ήταν τόσο φιλόξενη γι' αυτόν, τη γυναίκα του και τη μονάκριβη κόρη τους. Δούλεψε πολύ σκληρά και ήταν φωτεινό παράδειγμα για το χωριό του. Στη μνήμη του η κόρη του, Ρόζα Μαγαλιού, και ο φίλος του Θεόδωρος Γηρούσης προσφέρουν το ποσό των 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ντεπώ της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης.

ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
***

ΦΩΤΟ 5

Στις 6 Δεκέμβρη έκλεισαν 4 χρόνια από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ, το τελευταίο μέλος οικογένειας αγωνιστών, που έδωσε πολλά κατά την περίοδο του ένοπλου αγώνα, μέσα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ, της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Γεννήθηκε το 1928 στη Μήλο. Για τις επαναστατικές ιδέες του ακολούθησε τον δρόμο χιλιάδων αγωνιστών με διώξεις, φυλακίσεις, εξορίες, σε Μακρόνησο, Καλαμάτα, Αίγινα, Βούρλα. Καθημερινός σύντροφός του ο «Ριζοσπάστης». Μέχρι την τελευταία του πνοή στάθηκε πιστός και αταλάντευτος υποστηρικτής και υπερασπιστής των ιδεών και θέσεων του κομμουνισμού.

Στη μνήμη του αλλά και στη μνήμη των αγωνιστών αδελφών του ΜΑΝΩΛΗ, ΜΑΝΟΥΣΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ η οικογένεια Κωνσταντίνου Καλλιγιαννίδη προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πρόσφατα από κοντά μας η συντρόφισσα ΧΡΥΣΗ ΝΑΣΗ, μετά από άνιση μάχη με την ασθένειά της. Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, στη δεκαετία του '40 και μετά. Η οικογένειά της έζησε τις δυσκολίες της εποχής εκείνης και αγωνίστηκε για να τα βγάλει πέρα. Το μεγαλύτερο διάστημα εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός στην Πάτρα, στην υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας. Ως εργαζόμενη και ως συνταξιούχος ήταν άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης και έτσι βοήθησε πολλούς ανθρώπους που είχαν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

ΣΕΜΙΚΙΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΕΜΙΚΙΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ηταν πιστή οπαδός του Κόμματος, αγωνίστηκε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, φτώχεια και πολέμους, για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Συμμετείχε στους αγώνες του εργατικού κινήματος, στο φιλειρηνικό κίνημα και δραστηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος ΟΓΕ), του οποίου υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ηταν πάντα αγωνίστρια και παρούσα στους αγώνες. Θα μας λείψεις, Χρυσή. Στη μνήμη της προσφέρουμε 100 ευρώ στο Κόμμα μας για την Οικονομική Εξόρμηση, που πάντα η Χρυσή βοηθούσε, μέσω της ΚΟΒ Προσφυγικών Πάτρας του ΚΚΕ.

Παντελής Βακάλογλου και Ελένη Παπάλου

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΙΔΟΥ (φωτ.), των ανιψιών ΝΙΚΟΛΑΟΥ (φωτ.) και ΑΝΑΤΟΛΙ ΣΕΜΙΚΙΝ, των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ (φωτ.) και της συζύγου του ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, της συντρόφισσας αγωνίστριας ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΙΚΗ - ΣΕΡΙΦΗ (φωτ.), προσφέρουμε για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

Οικογένεια Κωνσταντίνου Καλλιγιαννίδη

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ ΓΙΑΝΝΗ και ΑΚΡΙΒΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ, τα παιδιά και τα εγγόνια τους προσφέρουν 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κολωνού.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Στις 29/06/2023 αποχαιρετήσαμε με θλίψη τον σύντροφο ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ, συνταξιούχο μεταλλεργάτη, που «έφυγε» από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 74 ετών. Εντάχθηκε στο Κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του '80. Για πάνω από 4 δεκαετίες πάλεψε με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση για την υπόθεση της εργατικής τάξης. Ακούραστος και πάντα με το χαμόγελο, ξεχώρισε μέσα στους αγώνες και κατοχυρώθηκε στους μεταλλεργάτες και εργάτες των εργοστασίων και των μηχανουργείων της Πάτρας για τη σεμνότητα και το οξυμένο ταξικό του κριτήριο στην πάλη για την οργάνωση του λαού, τα συμφέροντα και το δίκιο των εργατών και του λαού. Αδιάλλακτος και ασυμβίβαστος με την εργοδοσία τόσο στην «Hellas Can» που δούλευε, όσο και ως πρωτοπόρος συνδικαλιστής και πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας «Η Ενωση».

Σε όλη την πορεία πιστός και σταθερός κομμουνιστής, πάλεψε καθαρά, υπερασπιζόμενος τις αρχές και το Πρόγραμμα του ΚΚΕ, ιδιαίτερα στην πάλη με τον οπορτουνισμό. Ηγήθηκε για την ενίσχυση του Κόμματος ως στέλεχός του, διετέλεσε μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής της Εργατικής Αχτίδας Πάτρας, μέλος της ΚΟΒ Μετάλλου και μέχρι το τέλος της ζωής του μέλος της ΚΟΒ Παραλίας - Βραχνέικων - Μεσσάτιδας. Ηταν για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πάτρας και μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΜ, ενώ μετά τη συνταξιοδότησή του δραστηριοποιήθηκε στο συνταξιουχικό κίνημα και ήταν αντιπρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Πάτρας του ΙΚΑ. Δραστηριοποιήθηκε για χρόνια και στην Τοπική Διοίκηση, υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος στον πρώην δήμο Παραλίας και δημοτικός σύμβουλος έως το 2014, ενώ την ίδια χρονιά εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Πατρέων. Εμπνεόμαστε από το ήθος, την περήφανη και αγωνιστική στάση του συντρόφου μας. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την αγωνιστική μας δράση για να φτάσουμε το ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά.

ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΛΙΤΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
Στη μνήμη του οι σύντροφοι από την ΚΟΒ Π.Β.Μ. και η οικογένειά του προσφέρουν 100 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΙΤΣΑ και ΔΑΝΑΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΤΣΑ, ο Γιάννης Λίτσας προσφέρει 250 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Δυτικού Αγρινίου.

***

ΦΩΤΟ 5

Πρώτη φορά φέτος, μετά την απώλεια της αγαπημένης συντρόφου στη ζωή και στον αγώνα ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ, το κείμενο στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών που σε μια μακριά περίοδο 34 ετών «έφυγαν» από τη ζωή μας. Ηταν οι άνθρωποι που μας ανάθρεψαν - με ό,τι καλύτερο μπόρεσαν - που χάρηκαν με τα βήματά μας, μακριά από το πατρικό σπίτι. Ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ «έφυγε» στις 25 Μάη του 1987, τον ακολούθησε ο ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (ΚΕΜΕΡΙΩΤΗΣ το λογοτεχνικό του ψευδώνυμο) στις 4 Γενάρη του 1988. Οι μανάδες μας «έφυγαν» πολλά χρόνια αργότερα, πρώτα η ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ (ΜΕΝΙΑ) ΠΑΠΟΥΤΣΗ στις 23 Αυγούστου το 2014 και τέλος στις 26 Μάη 2021 η ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ. Ολα αυτά τα χρόνια ήταν «κοντά μας», πάντα γύρω μας στα καλά και τα δύσκολα της ζωής.

Η μνήμη τους άσβηστη με πολλά από τα λεγόμενά τους και τις πράξεις τους στοιχεία της καθημερινής μας ζωής. Στη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, του Κόμματός μας που είναι ελπίδα φάρος για το φωτεινό αύριο του λαού μας.

Ανδριανός Μπούκουρης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ξαδέρφης μου και συναγωνίστριας στους ταξικούς αγώνες, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗ - ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ και του γιου της ΑΡΗ (φωτ.) προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας, το ελάχιστο ποσό των 20 ευρώ.

Μαρία Διαμαντάρα


ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ
ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΑΚΡΙΒΗ

ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ
ΜΑΛΑΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΣΕΡΙΦΗ - ΤΣΙΚΗ

ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ
ΔΑΝΑΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΤΣΑ

ΟΛΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΟΛΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΓΑΛΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΤΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΝΑΣΗ
ΧΡΥΣΗ ΝΑΣΗ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ