ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 30 Δεκέμβρη 2023 - Κυριακή 31 Δεκέμβρη 2023
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΝΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των γονιών μου ΖΑΧΑΡΙΑ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, από το Μονοκάμπι Ικαρίας, και των αδελφών μου ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ (φωτ.), ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ (φωτ.) και ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ (φωτ.), προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Παράσχος Καλαμπόγιας, Αδελαΐδα Αυστραλίας

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 3 χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύζυγος, πατέρας και παππούς ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας, όπου μέχρι το τέλος του παρέμεινε πιστό μέλος.

Η γυναίκα του Αθηνά και τα παιδιά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΤΣΑΜΠΑ (φωτ.), της γιαγιάς μου ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΗ καθώς και στη μνήμη των άξιων συντρόφων και συντροφισσών που παρότι έχουν «φύγει» από τη ζωή, τα λόγια τους, ο υποδειγματικός τρόπος ζωής και δράσης τους που άφησαν ως κληρονομιά μου, υπενθυμίζουν το σωστό και δίκαιο, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Φραντάτου Ικαρίας 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

Κ. Χ.

***

ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 10/12/2023 συμπληρώθηκαν 40 μέρες από το πρόωρο φευγιό του λατρευτού μου γιου ΝΙΚΟΥ Σπυρ. ΔΑΡΑΚΗ, σε ηλικία 30 ετών.

Σταθερός φίλος και οπαδός του ΚΚΕ, διαλεκτό καμάρι της γενέτειράς του, της μαρτυρικής Μαλαθύρου Κισάμου Χανίων. Το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Κισάμου τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, δηλώνοντας τον απέραντο σεβασμό στην ανιδιοτελή προσφορά του στον πολιτισμό.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
Αυτοδίδακτος καλλιτέχνης με παγκόσμιες διακρίσεις. Εργα του κοσμούν δημόσιους χώρους και καταστήματα στα Χανιά. Κορυφαία δουλειά του ήταν η επιλογή της ιδέας του από τον Αλεξ Αντετοκούνμπο για το προσωπικό του λογότυπο.

Συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετισμός στον Νίκο από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη μαθητική κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων από το οποίο αποφοίτησε, που μεταξύ άλλων δηλώνει: «Θα σε θυμόμαστε πάντα για την ευγενική σου παρουσία, τις εμπνευσμένες και περίτεχνες δημιουργίες σου και το ύφος σου».

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως αλεξιπτωτιστής. Χτυπήθηκε από αυτοάνοσο νόσημα και μπήκε στην αιμοκάθαρση. Δεν πρόλαβε να κάνει τη μεταμόσχευση που είχε προγραμματιστεί.

Ως ανασφάλιστος, το αστικό κράτος τού στερούσε το μεταφορικό επίδομα αλλά και το συμβολικό ποσόν των εξόδων κηδείας, στον επίλεκτο αλεξιπτωτιστή που η πατρίδα θα τον έστελνε στις πιο ριψοκίνδυνες αποστολές.

Στη μνήμη του καταθέτω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κισάμου Χανίων, στο κόμμα που με γαλούχησε να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία της ταξικής πάλης από το 1975 που είμαι μέλος του, αλλά και να στέκομαι όρθιος στις προσωπικές αβάστακτες καταστάσεις.

Γιε μου, είμαι περήφανος για σένα και σου αφιερώνω έναν στίχο από το εγκώμιο του Μπερτολτ Μπρεχτ που κοσμεί και τον τάφο σου και που σε εξέφραζε όπως μου έλεγες:

«Οι αδύνατοι δεν αγωνίζονται. / Οι δυνατότεροι αγωνίζονται / ίσως μια ώρα παραπάνω. / Αυτοί που δυνατότεροι ακόμα είναι / αγωνίζονται χρόνια πολλά. / Αλλά οι δυνατότεροι απ' όλους / αγωνίζονται όλη τη ζωή τους. / Αυτοί είναι απαραίτητοι.»

Θα σε θυμάμαι πάντα,

Ο πατέρας σου Σπύρος Χαράλαμπου Δαράκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ και του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑ προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κηπούπολης.

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
***

Στη μνήμη των γονιών μου ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ και ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, και του αδελφού μου ΑΝΔΡΕΑ, που από φοιτητής τον Νοέμβρη του '73 μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του πριν από 6 χρόνια συμμετείχε στους αγώνες του λαού μας για ειρήνη, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη, προσφέρω 250 ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Λαμπρινής - Ριζούπολης.

Βούλα Κατσούλα

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 3/12/23 «έφυγε» από τη ζωή ο Κοκκινιώτης αγωνιστής ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΤΣΕΛΗΣ. Σε όλη του τη ζωή στάθηκε αταλάντευτος συνοδοιπόρος του ΚΚΕ, του κόμματος της εργατιάς και των αγώνων για μια ζωή αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων του μόχθου. Εκπληρώνοντας και τη δική του επιθυμία, η οικογένειά του προσφέρει στη μνήμη του 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Κοκκινιάς και μια οικογενειακή φίλη άλλα 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΡΝΑ και όλων των κομμουνιστών της Ικαρίας που κρατήθηκαν στα «σύρματα», προσφέρω στο ΚΚΕ για την ενίσχυσή του 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου Ικαρίας.

Ο εγγονός του Νίκος Τσαρνάς

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ (φωτ.), των αδερφών του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ (φωτ.) και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, και της μητέρας μου ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑ, προσφέρω στο Κόμμα 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Φωτεινή Καλασούντα

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» πρόσφατα από τη ζωή ο ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ, σταθερός οπαδός του Κόμματός μας. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 300 ευρώ μέσω ΚΟ Αγίας Βαρβάρας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ η γυναίκα και οι κόρες του προσφέρουμε στο Κόμμα 80 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Ελευθερίου.

Ο Δημοσθένης ανήκει στη γενιά των παιδιών που γεννήθηκαν στην πολιτική προσφυγιά. Γιος του Ιωάννη και της Αντιγόνης Μπαρτζώκα, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη. Εκεί μεγάλωσε, σπούδασε και το 1975 αποφοίτησε με «Μάστερ» από τη Μηχανο-μαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου «Β. Ι. Λένιν» της Τασκένδης. Την ίδια χρονιά επαναπατρίζεται με την οικογένειά του στην Ελλάδα. Από το 1976 ξεκίνησε να εργάζεται ως βοηθός στο Πολυτεχνείο, κάνοντας παράλληλα το διδακτορικό του στον τομέα της Μηχανικής. Στη συνέχεια έγινε μέλος ΔΕΠ, καθηγητής πρώτης βαθμίδας και διευθυντής του Τομέα Μηχανικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών (ΣΕΜΦΕ) του ΕΜΠ. Διατέλεσε μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ και της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ, υποψήφιος πρύτανης και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ. Είχε δημοσιεύσει πάνω από 100 επιστημονικές εργασίες και 18 βιβλία πάνω σε διάφορα θέματα μηχανικής.

***

ΦΩΤΟ 2

Το Παράρτημα Κοζάνης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ προσφέρει 150 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Βορειοδυτικής Κοζάνης, στη μνήμη των συντροφισσών ΑΝΝΑΣ ΠΑΧΗ - ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ και ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, που ήταν απόγονοι και μέλη της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ μέχρι το τέλος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΕΜΠΑΠΗ, αγωνιστή της ΕΑΜικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ ως το τέλος της ζωής του προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΑΛΑΣΟΥΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Σωτήρης Ρεμπάπης

***

ΦΩΤΟ

Στις 27 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύντροφος, σύζυγος και πατέρας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΩΚΟΣ. Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Ιλίου.

Η σύζυγος και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥ - ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ, ΗΛΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ «Σινιόρη», ΑΝΔΡΕΑ ΑΜΑΞΗ και ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 40 ευρώ μέσω ΚΟΒ Καραβοστάμου Iκαρίας.

Σίμος και Βάσω Ευστρατουδάκη

***

ΦΩΤΟ

Πριν από λίγες μέρες άνοιξα έναν από τους πολλούς τόμους που εξέδωσε το Κόμμα με τίτλο «Επεσαν για τη ζωή». Αναρίθμητα ονόματα αγωνιστών και δίπλα «σκοτώθηκε στον Γράμμο», «εκτελέστηκε στην Καισαριανή», «την έκοψαν κομμάτια και την πέταξαν σε λάκκο οι ταγματασφαλίτες», «σκοτώθηκε τον Δεκέμβρη του '44 στου Μακρυγιάννη»... Με κυρίευσε απέραντη θλίψη γιατί οι αγώνες τους δεν έχουν βρει ακόμα δικαίωση.

Με αφορμή λοιπόν τη συμπλήρωση 16 χρόνων από τον θάνατο του συντρόφου ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ, αγωνιστή της ΕΠΟΝ, του ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ, που γνώρισε τις φυλακές και την εξορία στη μαρτυρική Μακρόνησο και έδωσε όλη του τη ζωή στα ιδανικά του κομμουνισμού, η σύντροφός του Θεώνη, τα παιδιά του Γεράσιμος, Γιώργος, Σταυρούλα και Βασιλική, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του προσφέρουμε στη μνήμη του και στη μνήμη όλων των κομμουνιστών, γνωστών και αγνώστων, που έδωσαν τη ζωή τους για τις πανανθρώπινες αξίες του κομμουνισμού, 100 ευρώ στην ΚΟΒ Κουκακίου και 100 ευρώ στην ΚΟΒ Γλυφάδας, με τη σιγουριά ότι ο αγώνας δεν θα αργήσει να δικαιωθεί.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Οι γονείς μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ γεννήθηκαν και οργανώθηκαν στο Κόμμα και στην Αντίσταση, στο χωριό της Μέσα Μάνης, Αλυκα. Συνέχισαν τον αγώνα όταν κυνηγημένοι μετά την αποφυλάκιση του πατέρα μας ήρθαν στο Πέραμα. Ηταν αγωνιστές μέχρι την τελευταία τους πνοή. Δεν έκαναν ποτέ πίσω, δεν δείλιασαν, δεν επέτρεψαν σε κανέναν να τους φοβίσει. Ούτε στη χούντα ούτε πριν ούτε μετά. Η μητέρα μας ήταν παράνομος σύνδεσμος. Μας μεγάλωσαν με αυτά τα ιδανικά και με αντάρτικα τραγούδια. Η στάση ζωής και οι αγώνες τους μας κάνουν περήφανους, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 120 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Περάματος για την Οικονομική Εξόρμηση.

Τα παιδιά τους, Ελένη Ξυλαρδιστού, Ματούλα Μποφίλιου, Βασίλης Ξυλαρδιστός

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγωνίστριας μητέρας μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ και του κομμουνιστή πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ προσφέρω 100 ευρώ προς τιμήν του ηρωικού και τιμημένου ΚΚΕ μέσω ΚΟ Ανω Πετρούπολης.

Θύμιος Κατσένιος

***

ΦΩΤΟ

Συνεχίζουν τα δύσκολα, πατέρα μας, ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗ, (φωτ.) και ΑΝΘΗ - Ανθάκι η γλύκα και η χαρά της ζωής. Ομως είμαστε τυχεροί και ευτυχισμένοι που σας είχαμε γονείς... Γιατί, πατέρα μας αγαπημένε, αγωνιστή, αληθινέ και δάσκαλε της ζωής, σοφέ... μας, μας έδωσες τις αρχές και τις αξίες να βαδίζουμε χωρίς παρεκκλίσεις, την αγωνιστικότητα να διεκδικούμε, την αλήθεια και την αξία της για να υπηρετούμε. Και συ, μάνα μας γλυκιά και αγαπημένη, μας έδωσες την υπομονή να αντέχουμε αλλά και την επιμονή να συνεχίζουμε όρθιοι τον αγώνα μας με δύναμη και γέλιο... Αυτός, πατέρα, ο μικρός του σπιτιού που όπως έλεγες η μιλιά του έλειπε ταξίδεψε... Είστε καθημερινά στη σκέψη μας, στο λόγο μας, στις πράξεις μας, είστε οι φωτεινοί αγαπημένοι οδηγοί μας. Στη μνήμη σας ακριβοί και αγαπημένοι μας προσφέρουμε στο κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΟΒ Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ και μέσω ΚΟΒ Ανω Μπραχαμίου, 60 ευρώ.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΕΝΙΟΥ
Ανδρέας, Γιάννης, Γιώτα, Κική, Τάκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της μητέρας μου ΝΙΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που «έφυγε» πριν από 24 χρόνια, στις 13/12/1999, αλλά έμεινε εδώ, για πάντα, το φωτεινό, γλυκό χαμόγελό της και η υπερήφανη, αγωνιστική στάση της στο πλευρό του κομμουνιστή δικηγόρου πατέρα μας ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ένα συμβολικό ποσό (40 ευρώ) για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Νίκος Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Τιμή και δόξα στους χιλιάδες νεκρούς μαχητές και μαχήτριες που μέχρι σήμερα έδωσαν τη ζωή τους με το όραμα μιας λαοκρατούμενης Ελλάδας. Οπως η ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, η ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, οι 200 της Καισαριανής, με πρώτο χορευτή τον ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗ. Αναφέρω και τον ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ως τον επαναστάτη εκπρόσωπο του ταξικού πατριωτισμού ενός παγκόσμιου έθνους της εργατικής τάξης. Στη μνήμη όλων αυτών προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Μονεμβασιάς, 100 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ. Επίσης προσφέρω άλλα 100 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΛΙΝ (φωτ.) και του ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗ (φωτ.), πραγματικών μαχητών κατά του φασισμού.

Γιακουμάκης Γεράσιμος


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΥΜΑΤΗΡΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΣΙΝΙΟΡΗΣ)
ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ (ΣΙΝΙΟΡΗΣ)

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΛΑΡΔΙΣΤΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΑΞΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΜΑΞΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ
ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ
ΙΩΣΗΦ ΣΤΑΛΙΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ

ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΣΩΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

ΑΝΝΑ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ
ΑΝΝΑ ΠΑΧΗ ΚΡΟΜΛΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΚΡΙΘΑΡΟΥΛΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΤΣΕΛΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΕΤΣΕΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΡΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΡΝΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ
ΘΩΜΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΑΡΑΚΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΡΑΚΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ