ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 15 Ιούνη 2024 - Κυριακή 16 Ιούνη 2024
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΜΑΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ (Τζώρτζη) ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που φυλακίστηκαν και εξορίστηκαν για τη δράση τους, παραμένοντας μέχρι το τέλος της ζωής τους πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟΒ Νεάπολης ΒΔ Τομέα της ΚΟ Αττικής για την ενίσχυση του Κόμματος.

Παυλίνα Πρεβελιανάκη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΛΟΜΒΑΡΔΑ. Τον διέκριναν πάντα η σεμνότητα, η ευγένεια αλλά πάνω απ' όλα η αταλάντευτη πίστη στο ΚΚΕ. Μέχρι την τελευταία του στιγμή είχε την έννοια να προσφέρει.

Η οικογένεια του Αντώνη Καλαμπόγια, αντί στεφάνου, προσφέρει 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εκπ/κών Νότιας Αθήνας.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μου αδελφών ΣΤΑΘΗ (φωτ.), ΗΛΙΑ (φωτ.) και ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΥ προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Αρετή Παπαμήτσου - Τσερπέ

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που «έφυγε» ο σύντροφος ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ. Παρέμεινε στο ΚΚΕ αταλάντευτα μέχρι το τέλος της ζωής του, ήταν στήριγμα για το Κόμμα σε κάθε καμπή, σε κάθε δύσκολη στιγμή. Στη μνήμη του προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Αγίου Αθανασίου Λάρισας, στην οποία ανήκε.

ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
ΦΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Η σύζυγός του Χαρούλα, τα παιδιά του Βαγγέλης και Νίκος

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, και των αδερφών μου ΜΗΤΣΟΥ (Αρμόδιος), ΑΛΕΚΟΥ και ΝΙΚΟΥ που μέχρι και το τέλος της ζωής τους, ως μέλη του ΚΚΕ, πάλεψαν για μια σοσιαλιστική Ελλάδα, ενώ για «ανταμοιβή», άλλος στάλθηκε στη Μακρόνησο, άλλος στα Γιούρα και το Λακκί, τα μικρότερα αδέρφια έζησαν την τρομοκρατία και τις διώξεις της κεντροδεξιάς εξουσίας, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πετραλώνων.

Σπύρος

***

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΧΑΣΙΩΤΗ ΘΑΝΑΣΗ, από το Κωσταλέξι Φθιώτιδος, που πέθανε στις 6 Ιούνη 2023, η κόρη του Παναγιώτα Χασιώτη, η εγγονή του Εβίτα Χασιώτη και ο γαμπρός του Στέφανος Τσούμης προσφέρουν για το μνημόσυνό του 200 ευρώ για γεύμα στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Νταμαρακίων Αιγάλεω του ΚΚΕ. Επίσης, σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουν 80 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασε ένας χρόνος από την απώλεια του συζύγου και πατέρα μας, ΣΠΥΡΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης που εξορίστηκε στη Μακρόνησο και από τη χούντα των συνταγματαρχών το 1967 στη Γυάρο. Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω του Παραρτήματος Κέντρου Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ).

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Η σύζυγος Θωμαή Σπυρίδη και τα παιδιά του Αλέξης και Κατερίνα

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 2/6 «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΤΑΣΟΣ ΖΗΣΙΜΟΥ από το Σπαθάρι Εύβοιας. Γεννήθηκε το 1948 στο Σπαθάρι από οικογένεια βιοπαλαιστών κτηνοτρόφων. Από μικρό παιδί συμμετέχει στους αγώνες της περιοχής, δουλεύει στα μεταλλεία και το 1974 οργανώνεται στο ΚΚΕ. Συμμετείχε από όπου κι αν βρέθηκε στους μεγάλους αγώνες των εργαζομένων σε «Σκαλιστήρη», «Παπαστρατή», στη συνέχεια στο Μετρό της Αθήνας, στην κατασκευή του Αεροδρομίου. Εκλέχθηκε πολλές φορές στα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος. Εμεινε αταλάντευτος στην κρίση του Κόμματος το 1991, και έφερε επάξια, μέχρι τέλους, τον τιμημένο τίτλο του μέλους και στελέχους του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Στη μνήμη του προσφέρουν για την ενίσχυση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Μαντουδίου, 210 ευρώ τα παιδιά του Γρηγόρης, Γιώργος, Ασημίνα, Ντίνα, 70 ευρώ ο αδερφός του Ζησίμου Γιώργος, 50 ευρώ ο σύντροφος Βρεττός Στέλιος, 20 ευρώ η εγγονή του Ειρήνη - Γεωργία Ζησίμου, 20 ευρώ η εγγονή του Ελένη Ζησίμου.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ. Στη μνήμη του η συντρόφισσα Ντίνα προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

***

ΦΩΤΟ 2

Στην άσβεστη μνήμη του πατέρα μου, ΦΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που «έφυγε» πριν από 22 χρόνια, στις 25/5/2002, ασυμβίβαστου κομμουνιστή δικηγόρου, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και λογοτέχνη, ένα συμβολικό ποσό 20 ευρώ για τον «Ριζοσπάστη», που διάβαζαν ανελλιπώς μαζί με τη μητέρα μου ΜΑΡΙΝΑ (ΝΙΝΑ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, συνοδοιπόρο και σύντροφό του στους λαϊκούς αγώνες.

Νίκος Κωνσταντινίδης

***

ΦΩΤΟ

Ο πολυαγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας ΝΑΟΥΜ ΙΩΑΝΝΗΣ «έφυγε» από κοντά μας στις 08/05/2024. Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 200 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Από μικρός στη βιοπάλη, πάντα αγωνιστής. Το 1978 άνοιξε το φαρμακείο του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου και δούλεψε σε όλη του την πορεία μέχρι να συνταξιοδοτηθεί. Ως φαρμακοποιός είχε έντονη συνδικαλιστική δράση τόσο ως μέλος του ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης όσο και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε επίσης για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η δράση του συνεχίστηκε και στην Ομοσπονδία Φαρμακοποιών Ελλάδας εκπροσωπώντας τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι τον αγάπησαν και τον τιμούσαν για το ήθος και την αξιοπρέπειά του, που τον χαρακτήριζαν σε όλη του τη ζωή.

Η οικογένειά του τον αποχαιρετά με έναν στίχο από τη «Ρωμιοσύνη» του Γ. Ρίτσου: «Αυτές οι καρδιές δε βολεύονται παρά μόνο στο δίκιο».

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του φίλου μου και συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ, αγωνιστή του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, προσφέρω μέσω της ΚΟΒ Γλυφάδας 50 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.

Αποστόλης Παγώνης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού μου ΗΛΙΑ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗ (φωτ.), που «έφυγε» από τη ζωή στις 23/9/2023, ο οποίος πρόσφερε στο κίνημα και στο Κόμμα από τις γραμμές της ΕΠΟΝ κατά την Κατοχή, διώχθηκε μετά την απελευθέρωση (φυλακές, Μακρόνησο, Γυάρο), ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών του νομού Θεσσαλονίκης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Συκεών, καθώς και στη μνήμη της εξαδέλφης μου ΜΑΙΡΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ, κόρης μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού, που «έφυγε» από τη ζωή στις 15/3/2020, με τεράστια προσφορά μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ και αργότερα του Κόμματος, όπως και από τη θέση του μέλους του ΔΣ των Συνταξιούχων Θεσσαλονίκης, προσφέρω 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
Κώστας Σαπρανίδης

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και η σύντροφός του ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αλύγιστοι κομμουνιστές, πρωτοπόροι καθοδηγητές στον δρόμο της ταξικής πάλης για την ανατροπή και τον σοσιαλισμό, στον ίδιο δρόμο που ακολουθούμε, για ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να καταθέσουμε με τη σειρά μας τη δύναμή του και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα.

Στη μνήμη τους, η κόρη τους Ελένη και οι εγγονές τους, Αθανασία και Πελαγία, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΣΤΕΛΑ προσφέρουμε 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Καλαμαριάς.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ - ΠΑΠΑΔΑΚΗ, που «έφυγε» στις 28/5/2024, μετά από μάχη δύο ετών που έδωσε μετά από εγκεφαλικό, με στήριξη συγγενών και φίλων. Στη μνήμη της (καλύτερος άνθρωπος) προσφέρω 50 ευρώ στο κόμμα της, το ΚΚΕ, που αταλάντευτα τίμησε παρά τα προβλήματα υγείας (κίνησης) με πορείες με βροχές, με διάβασμα βιβλίων πάμπολλων (ΔΣΕ, Εθνική Αντίσταση). Αρκετά χρόνια πριν γνωριστούμε ήταν πρόεδρος της ΔΑΚΕ στους δικαστικούς υπαλλήλους. Με συγκεντρώσεις στο σπίτι αρκετές φορές για να συζητήσουμε για τα προβλήματα της τάξης μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΙΚΟΓΛΟΥ
Ευχαριστούμε την Οργάνωση της Ανω Καισαριανής του ΚΚΕ.

Θα σε έχουμε μαζί μας στις πορείες.

Ο άνδρας σου Ηρακλής Αϊβατζίδης

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Ιούνη συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του ακριβού μας φίλου και συντρόφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ (Μητροκώστα). Στη μνήμη του ο Βαγγέλης Μιχ. Κορρές προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΤΟ Εκπαιδευτικών.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 6 μηνών από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΝΙΚΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ, αγωνιστή και συνοδοιπόρου με το κόμμα της εργατικής τάξης μέχρι το τέλος της ζωής του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Λουτρακίου.

***

ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 16 Ιούνη συμπληρώνονται 40 μέρες από τον θάνατο της αγαπημένης μου συντρόφου ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. Ολη μας τη ζωή συμπορευτήκαμε δίπλα στο ΚΚΕ, στους αγώνες για μια καλύτερη, πιο δίκαιη κοινωνία. Στη μνήμη της προσφέρω στην ΚΟΒ Κουφαλίων 100 ευρώ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΑΤΗΣ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΕΛΑΓΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΣΤΕΛΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
ΤΑΣΟΣ ΖΗΣΙΜΟΥ
ΤΑΣΟΣ ΖΗΣΙΜΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΖΙΒΕΛΕΚΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΟΥΜ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΟΥΜ
ΜΑΡΙΑ ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Αποχαιρετούν τον Τάκη Χριστοδούλου

ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΦΩΤΟ

Η Λέσχη των Φίλων του ΚΚΕ Ουγγαρίας αποχαιρετά με οδύνη τον σύντροφο ΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» στις 6/6/2024.

Γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1939 στον Αγιο Χριστόφορο της Πτολεμαΐδας. Σε ηλικία 11 χρόνων, έχοντας χάσει τον πατέρα του στη μάχη του Βέρμιου, ακολούθησε τον δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς μαζί με την μάνα και τον αδελφό του, Μιχάλη. Η σοσιαλιστική Ουγγαρία περιέθαλψε τον Τάκη, μαζί με άλλα παιδιά, στους παιδικούς σταθμούς της. Σπούδασε ηλεκτρολόγος, τέχνη που άσκησε σε όλη του τη ζωή. Το 1967 παντρεύτηκε την Αλεξάνδρα, την οποία έχασε έναν χρόνο πριν. Απέκτησαν 2 παιδιά, την Σούλη και τον Κώστα και 3 εγγόνια, τον Κωστή, τον Δημήτρη και την Πηνελόπη.

Ολα του τα χρόνια ήταν πάντα εκεί. Πιστός στις ιδέες του σοσιαλισμού - κομμουνισμού μέχρι το τέλος, ενεργό μέλος της Λέσχης ακόμα και στα στερνά του. Υπήρξε έμπνευση για όλους μας. Μας μετέδιδε την πείρα του ιστορικού και ένδοξου παρελθόντος της γενιάς των αγωνιστών της Αντίστασης και του ΔΣΕ αλλά και των χρόνων της οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην Ουγγαρία. Με οξυμένο ταξικό κριτήριο, έδειχνε με το παράδειγμα και την καθημερινή του δράση τον δρόμο, τις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματος.

Η προσφορά του για τους συντρόφους του αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ μεταφράστηκε στη συλλογή χιλιάδων βιογραφικών που υπήρξαν αντικείμενο πολλών εκδόσεων. Το τελευταίο πόνημα στο οποίο συμμετείχε ήταν η έκδοση «Και του χρόνου στην πατρίδα», που έγινε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλήνων Ουγγαρίας, του οποίου υπήρξε μέλος έως το τέλος της ζωής του.

Η Λέσχη μας αποχαιρετά τον σύντροφο Τάκη με την υπόσχεση πως θα μείνουμε πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά του Κόμματός μας, στα ιδανικά που μας δίδαξε και ο ίδιος μαζί με χιλιάδες συντρόφους. Θα μείνουμε πιστοί στη διάδοση της ιστορικής αλήθειας, σύντροφε Τάκη, για την οποία πάλευες σε όλη σου τη ζωή. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του, στον αδελφό, στα παιδιά, στα εγγόνια του.

Τάκη μας, φύγε ήσυχος. Οπως έλεγε ο Χαρίλαος Φλωράκης, «οι ζευγάδες φεύγουν μωρέ, η σπορά μένει».

Καλό ταξίδι, σύντροφε.

Προσφορές

-- Για το τιμημένο ΚΚΕ, το κόμμα των αγώνων, των θυσιών και της ελπίδας, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ, ως τρίτη δόση, μέσω της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Δημήτρης Βίγλας

-- Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στις 24/4/2024 στο Τορόντο Καναδά αφύπνισε την ενδελεχή αγωνιστική μας διάθεση να σταθούμε δίπλα στο ΚΚΕ και να ενισχύσουμε την προσπάθεια ώστε να μεγαλώσει το ρεύμα αμφισβήτησης, γιατί οι αγώνες του λαού μπορούν να νικήσουν.

Προσφέρουμε οι Αποστολάτος Βασίλης (150 δολάρια), Παρλάνης Θανάσης, Παναγιωτίδης Χαρίτος (200 δολάρια), Παπαδόπουλος Λάκης (100 δολάρια) για την ενίσχυση του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ