ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 20 Ιούλη 2002
Σελ. /32
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμόν 529/5-7-2002 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθήνας Βασιλείου Αναστ. Παπαγιαννούλα κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας κ. Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, για την εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης Ε.Π.Ε.», η οποία εδρεύει στη Λεωφ. Ποσειδώνος 34 στον Αλιμο Αττικής και ήδη αγνώστου διαμονής, ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της από 27-5-2002 Εξώδικης Δήλωσης, Διαμαρτυρίας, Καταγγελίας και Πρόσκλησης, η οποία απευθύνεται παντός αρμοδίου δικαστηρίου και αρχής, μετά από έγγραφη παραγγελία της κ. Ιωάννας Χ. Χαντζή, που είναι πληρεξούσια δικηγόρος της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «INTERASCO Ανώνυμος Εταιρία Αντιπροσώπευσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων», που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, λεωφόρος Κηφισίας 188 και Νέστορος 1, νομίμως εκπροσωπούμενης. Προς γνώση και για κάθε νόμιμη συνέπεια.

Αθήνα 5-7-2002

Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ

Βασίλειος Αναστ. Παπαγιαννούλας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

Προς τον Ο.Π.Α.Π.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Μακρονήσου (Π.Ε.Κ.Α.Μ.) ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ, για την οικονομική ενίσχυση με το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ, που έδωσε στην Ενωσή μας για την κατασκευή του μνημείου στη Μακρόνησο.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΚΑΜ

Ο Πρόεδρος

Κ. ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ

Με την υπ' αριθμόν 553/18-7-2002 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθήνας Βασιλείου Αν. Παπαγιαννούλα κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας κ. Απόστολο Νικ. Μακρόπουλο, για τον JOIN - MWANGI CHEGE πρώην κάτοικο Αθήνας και ήδη αγνώστου διαμονής, ακριβές αντίγραφο της υπ' αρ. 9410/2001 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν αγωγής της ANNE WANJIRU CHEGE, το γένος ΜΑΙΝΑ κατοίκου Αθήνας και το διατακτικό αυτής απαγγέλει τη λύση του μεταξύ των διαδίκων γάμου που τελέστηκε την 1-5-1988 στην Αθήνα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Προς γνώση και για κάθε νόμιμη συνέπεια.

Αθήνα 18-7-2002

Ο Δικαστικός Επιμελητής

Βασίλειος Αν. Παπαγιαννούλας



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ