ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2002
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντείνουν τους ρυθμούς

Αρχισε την 1η του Δεκέμβρη η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ. Από την περασμένη Δευτέρα, οπότε και στο πρώτο κλείσιμο της Οικονομικής Εξόρμησης το πλάνο καλύφτηκε κατά 13,2%, οι Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εντείνουν τους ρυθμούς της δουλιάς τους, ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύει η εμπειρία αντίστοιχων μαχών, αλλά και ένα συγκεκριμένο κατά περίπτωση σχεδιασμό και πρόγραμμα.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ορισμένα παραδείγματα οργανώσεων απ' όλη τη χώρα και τα ποσοστά τους έως το βράδυ της Παρασκευής: Η ΚΟΘ το 17%, η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη άγγιξε το 25%, η Ανατολική Στερεά - Εύβοια το 17,5%, η Κεντρική Μακεδονία το 20%, η Θεσσαλία το 17%, η Δυτική Πελοπόννησος το 20%, το Αιγαίο το 17% και η Ανατολική Πελοπόννησος το 35%.

Η μάχη εντείνεται και για την Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, στελέχη της οποίας εκτιμούν ως θετικό το γεγονός ότι εργατικές Αχτίδες που η προσπάθειά τους διεξάγεται σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες λόγω των χώρων που δρουν και των προβλημάτων του κόσμου στον οποίο απευθύνονται, αλλά και συνοικιακές, έχουν ξεπεράσει ή βρίσκονται πολύ κοντά στο 20%.

Επιταχύνει ρυθμούς και η Κομματική Οργάνωση Πειραιά που έχει ήδη αγγίξει το 20% και στοχεύει αύριο Δευτέρα να καλύψει το 30% του πλάνου της. Ιδιαίτερα ενθαρρυντικές είναι επιδόσεις συγκεκριμένων ΚΟΒ, όπως αυτές των ναυτεργατών και της Κοκκινιάς που έχουν ήδη φτάσει στο 35% και 30% αντίστοιχα.

Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» μέχρι και την Παρασκευή είχε καλύψει το 26% του πλάνου της.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ