ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μήτσος Κοττής
Μήτσος Κοττής
ΦΩΤ. 4

Πέρασαν 10 χρόνια από εκείνη την ημέρα του Φλεβάρη του 1992, που σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του πολυαγαπημένου μας ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, στα 21 χρόνια του.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη της συντρόφισσας της ζωής μου ΚΑΤΙΝΑΣ ΚΟΤΤΗ, η οποία δολοφονήθηκε από Χίτες στο Γύθειο Λακωνίας, του αδελφού μου ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΤΤΗ, πολιτικού επιτρόπου της 55ης Ταξιαρχίας του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 40 χρόνων το Γενάρη του 1949 στον Αγιο Βασίλη Πάρνωνα Αρκαδίας, της γυναίκας του ΖΑΦΕΙΡΩΣ ΚΟΤΤΗ, η οποία βασανίστηκε στις φυλακές της Σπάρτης, με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της, του άλλου αδελφού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΤΤΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ, ο οποίος πέθανε το 1993, καθώς επίσης στη μνήμη των γονιών μου ΝΙΚΟΛΑ και ΓΕΩΡΓΙΤΣΑΣ ΚΟΤΤΗ, οι οποίοι βασανίστηκαν απάνθρωπα, επειδή τα πέντε παιδιά τους πήραν μέρος στην Εθνική Αντίσταση και στον εμφύλιο, ήταν μαχητές του ΔΣΕ, του ανιψιού μου ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΤΤΗ, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2002, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών Περιστερίου, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Ανδρέας Κοττής, ανάπηρος Εμφυλίου Πολέμου

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μας ΔΕΣΠΩΣ ΚΩΣΤΟΥΔΗ, το γένος Κώτσαλη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ και 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Κατίνα Κοττή
Κατίνα Κοττή
Τα αδέρφια της

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μου ΑΛΕΞΗ ΚΩΤΣΙΑΝΤΟΥ, ο οποίος «έπεσε» στη μάχη των Γαργαλιάνων, της αδελφής μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ, της μάνας μας, οι οποίες υπέστησαν τα πάνδεινα από τη δική μας ένταξη στην Εθνική Αντίσταση. Καθώς επίσης στη μνήμη των συμπατριωτών μου που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ένα καλύτερο ξημέρωμα για το λαό και όλους τους λαούς της Γης, προσφέρω 200 ευρώ, μέσω ΝΕ Αρκαδίας, για την οικονομική εξόρμηση.

Θεοδόσης Κωτσιάντος - Λεβίδι Αρκαδίας

* * *

Η Βούλα Σαράντου Αναστασοπούλου προσφέρει 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κ/Α Καλαμάτας στη μνήμη του αδελφού της ΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος εκτελέστηκε στην Τρίπολη του 1944 από Γερμανούς.

* * *

3 Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μου ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, κομμουνιστή και του γιου του ΚΩΣΤΑ και της συζύγου του ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, προσφέρω 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Σοφία Αφαλή, Συκιές Θεσσαλονίκης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της μάνας μου ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΚΑΠΑΓΕΡΙΔΟΥ, η οποία «έφυγε» για πάντα από κοντά μας στις 11 Νοέμβρη 2002, προσφέρω 300 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κάτω Νεάπολης.

Γιώργος Καπαγερίδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού μας ΤΑΚΗ Αλέξανδρου ΚΡΟΥΣΤΗ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στα 66 χρόνια του και κηδεύτηκε στις 5 Φλεβάρη 2003 και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Πατησίων, 60 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Αντρέας Καρακώστας
Αντρέας Καρακώστας
Λουκία Παναγιώτη Πουλή, Φρόσω Χρήστου Κωνσταντοπούλου


Παναγιώτης Κοττής
Παναγιώτης Κοττής

Κώστας Παρλάκογλου
Κώστας Παρλάκογλου

Χρυσούλα Παρλάκογλου
Χρυσούλα Παρλάκογλου

Νίκος Παρλάκογλου
Νίκος Παρλάκογλου

Δέσπω Κωστούδη
Δέσπω Κωστούδη

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Στις 10 Γενάρη έφυγε για πάντα από κοντά μας η πολυαγαπημένη μου σύζυγος ΒΟΥΛΑ. Το 40ήμερο μνημόσυνο θα γίνει στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας Αιγάλεω (απέναντι από το Δημαρχείο) την Κυριακή 16 Φλεβάρη 2003 και ώρα 9.30 π.μ.

Ο σύζυγος: Μιχάλης Ξάνθος. Τα αδέλφια.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ