ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 8 Ιούλη 2003
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
29ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Στον Πειραιά και αλλού...

Αύριο, στις 9 μ.μ., η μεγάλη συναυλία στο «Κατράκειο», με τους Β. Παπακωνσταντίνου, Μ. Πασχαλίδη, «Socrates». Θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης

Αύριο είναι το ραντεβού της νεολαίας του Πειραιά με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τους «Socrates», σε μια μεγάλη συναυλία στο «Κατράκειο» της Νίκαιας. Είναι το καθιερωμένο ραντεβού της νεολαίας με το μεγαλύτερο νεανικό πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, το 29ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που μ' αυτήν τη συναυλία ανοίγει φέτος τις εκδηλώσεις του στον Πειραιά.

«Η νεανική αμφισβήτηση έχει χρώμα κόκκινο - ΚΚΕ», είναι το σύνθημα της συναυλίας, στην οποία η Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ και η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ, που συνδιοργανώνει την εκδήλωση και στηρίζει τη νεολαία στο ξεκίνημα του φεστιβάλ της, φιλοδοξούν να συναντηθούν με τους νέους που περπάτησαν μαζί στους δρόμους του αγώνα όλο το προηγούμενο διάστημα για ειρήνη, μόρφωση, δουλιά. Οι πύλες στο «Κατράκειο» θα ανοίξουν στις 9 το βράδυ και πριν τη συναυλία θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Εισιτήρια για τη μεγάλη πολιτική γιορτή προπωλούνται σήμερα στο Village Park, στο Πασαλιμάνι και έξω από το «Μετρόπολις» στον Πειραιά, ενώ το βράδυ της Τετάρτης θα πωλούνται και έξω από το «Κατράκειο».

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 29ου Φεστιβάλ στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, εκθέσεις, συναυλίες ερασιτεχνικών σχημάτων και ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων για αύριο και μεθαύριο έχει ως εξής:


- Σήμερα, Τρίτη:

  • Στο Μαρούσι, στην πλατεία Ηρώων, στις 7 μ.μ., με θέμα: «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα».
  • Στο Αιγάλεω, στο Μπαρουτάδικο, στις 8 μ.μ., με θέμα «Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών».
  • Στο Χολαργό, στο Πάρκο Περικλέους, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Ολυμπιάδα: Εθελοντής και εθελοτυφλείς;».
  • Στους Αγίους Αναργύρους, στην πλατεία, στις 8 μ.μ., με θέμα «Το μήνυμα της Θεσσαλονίκης».
  • Στο Νέο Κόσμο, στο Περιβολάκι (Κάτω από το «Σταυρό του Νότου»), στις 8 μ.μ., με θέμα: «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα».
  • Στο Βύρωνα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ταπητουργείου, με θέμα «Αλληλεγγύη στη σοσιαλιστική Κούβα».
  • Στο Περιστέρι, στις 8 μ.μ., στον Πεζόδρομο, με θέμα: «Μαθητική αντεπίθεση στον ιμπεριαλισμό».
  • Στην «Τυποεκδοτική» (Κρυονέρι Αττικής), στις 3 μ.μ., με θέμα «ανεργία».
  • Η ΟΒ Επισιτισμού του Τομέα Υπηρεσιών Αθήνας πραγματοποιεί πανεξόρμηση στα φαστ φουντ του κέντρου της πόλης, με θέμα «Επισιτισμός - εργασιακές σχέσεις - ανεργία».
  • Στην Πύλη Τρικάλων, στο χώρο του Δημαρχείου, στις 8.30 μ.μ., με θέμα: «Μετά τη Θεσσαλονίκη: Οι αποφάσεις τους - Η δράση μας».

- Αύριο, Τετάρτη:

  • Στα Σεπόλια, στις 7.30, στο γήπεδο «Τρίτωνας», με θέμα: «Σχολείο, σπίτι, φροντιστήριο, δουλιά... και μετά θέλουν να γίνω και εθελοντής!».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ