ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 26 Ιούλη 2003
Σελ. /28
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. ΟΙΚ. 33247

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη διαγωνισμού για την διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Εχοντας υπόψη:

1. Το Π.Δ. 30/96 (Φ.Ε.Κ. 21) «Κώδικας Νομαρχιακής Αυτ/σης»

2. Τον ισχύοντα οργανισμό λειτουργίας των υπηρεσιών της Noμ. Αθηνών (Φ.Ε.Κ. 724/τ.Β΄/6.6.2003).

3. Τον Ν. 2503/97 «περί Διοίκησης, οργάνωσης και στελέχωσης της Περιφέρειας».

4. Το Π.Δ. 346/98 «προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας για τις Δημόσιες συμβάσεις υπηρεσιών προς τις διατάξεις της οδηγίας 92/50/ΕΟΚ, της 18.7.1992», όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 18/2000 (ΦΕΚ 15Α/2000).

5. Το Ν. 2286/1995 «Προμήθειες του Δημοσίου τομέα και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

6. Την με αριθμ. 285/24-7-2003 απόφαση έγκρισης της Ν.Ε.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

1. Ανοικτό Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό, με την διαδικασία της διαπραγμάτευσης, με την κατάθεση εγγράφων σφραγισμένων προσφορών, για την ανάδειξη μειοδοτών για την «διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών», προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.

2. Αντικείμενο του έργου

Η συλλογή περίπου 70.000 φακέλων που βρίσκονται στις Δ/νσεις Πολεοδομίας Κεντρικού Τομέα (Μενάνδρου-Αθήνα) και Ανατολικού Τομέα (Γούναρη 60 - Αγ. Παρασκευή) με σκοπό την μεταφορά και ταξινόμησή τους σε νέο χώρο που θα φιλοξενείται στη Λεωφόρο Μεσογείων 372, η αρχειοθέτησή τους κατά περιοχή και κατά αύξοντα αριθμό, καθώς και η καταγραφή των παραπάνω στοιχείων με την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (πρόγραμμα MsOffice-Excel).

Η εργασία δηλ. αναλύεται στα εξής στάδια: Διαλογή - Συσκευασία - Μεταφορά - Τοποθέτηση, Ταξινόμηση - Καταγραφή σε Η/Υ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρχουν 3 συνεργεία εργασίας, 2 θα εργάζονται στους χώρους παραλαβής των φακέλων και 1 συνεργείο θα εργάζεται στο χώρο παράδοσης. Με τον όρο παραλαβή εννοούμε τη συλλογή των φακέλων από τις Πολεοδομίες Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα και την ταξινόμησή τους ανά Δήμο και με τον όρο παράδοση εννοούμε την ταξινόμηση των φακέλων στο νέο χώρο της Λ. Μεσογείων 372 ανά Δήμο και ανά έτος.

Τα συνεργεία παραλαβής θα αναλάβουν το διαχωρισμό και τη φόρτωση των φακέλων από ένα σύνολο 400.000 φακέλων που βρίσκονται στο αρχείο των Πολεοδομιών Κεντρικού και Ανατολικού Τομέα, ανά Δήμο για τους Δήμους ευθύνης των νέων Πολεοδομιών.

Παράλληλα με τα συνεργεία παραλαβής θα εργάζεται και το συνεργείο παράδοσης των φακέλων στον τόπο προορισμού. Το συνεργείο παράδοσης έχει ως αντικείμενο το διαχωρισμό και την ταξινόμηση των φακέλων στο νέο χώρο, με βάση το δήμο που ανήκουν, το έτος έκδοσης και τον αριθμό της οικοδομικής άδειας, ως και την καταγραφή τους σε Η/Υ.

Κάθε συνεργείο του αναδόχου θα έχει επικεφαλής ένα Διπλωματούχο Μηχανικό, θα αποτελείται κατά τα λοιπά μέλη του από τουλάχιστον δύο εγγράμματα άτομα με απολυτήριο Λυκείου, εκ των οποίων το ένα θα έχει γνώση χρήσης Η/Υ.

Η διαδικασία της παραλαβής και της παράδοσης των φακέλων θα επικυρωθεί με την παρουσία ενός εντεταλμένου υπαλλήλου της Πολεοδομίας για κάθε συνεργείο, που θα αναλάβει την πρωτοκόλληση παραλαβής και την πρωτοκόλληση παράδοσης των φακέλων αντίστοιχα, με σκοπό την διαφύλαξη της αξιοπιστίας της διαδικασίας, σύμφωνα με το συνημμένο έντυπο Πρωτοκόλλου παράδοσης - παραλαβής.

Το έντυπο αυτό θα εισαχθεί παράλληλα σε αρχείο EXCEL, για την πληρέστερη καταγραφή και για τον έλεγχο της όλης διαδικασίας.

Η μεταφορά των φακέλων θα επιβάρυνα τον ανάδοχο και θα έχει ως αντικείμενο την μεταφορά των φακέλων από τον τόπο παραλαβής στον τόπο προορισμού.

3. ΤΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝ1ΙΣΜΟΥ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνει στις 30 Ιουλίου 2003 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. (ώρα λήξης κατάθεσης των προσφορών), στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Νομαρχίας Αθηνών, Κηφισίας 125-127, 6οςόροφος.

Κατά την παραπάνω μέρα και ώρα του διαγωνισμού οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίσουν σε Φάκελο Σφραγισμένο, στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία του διαγωνισμού «Προσφορά για την διαλογή, μεταφορά, ταξινόμηση και καταγραφή των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.»:

Α) Υπεύθυνη δήλωση, ότι έχουν λάβει γνώση μετά από επιτόπια επίσκεψη στους χώρους των αρχείων Πολεοδομίας Ανατολικού και Κεντρικού Τομέα Νομαρχίας Αθηνών, και έχουν εκτιμήσει τον όγκο και το μέγεθος των αρχείων, καθώς και ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Β) Υπεύθυνη δήλωση από κάθε μηχανικό που θα περιέχει i) ότι η αμοιβή θα καλύπτεται από το γραφείο που θα αναλάβει την εργασία ii) ότι έχει εμπειρία, ο διπλωματούχος μηχανικός και η εταιρία, στην ταξινόμηση αρχείων πολεοδομίας iii) να αναλάβει να βρίσκεται επιτόπου κατά όλη την διάρκεια των εργασιών

Γ) Οικονομική προσφορά:

Η τιμή θα αναλύεται σε:

Καθαρό ποσό χωρίς ΦΠΑ = ....

ΦΠΑ 18% = ....

Συνολική τιμή = ....

4. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν:

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εμπειρία των ενδιαφερομένων σε εργασίες διαλογής, μεταφοράς, ταξινόμησης και καταγραφής αρχείων πολεοδομίας και η στελέχωσή τους με τουλάχιστον τρεις Διπλωματούχους μηχανικούς.

Στην προσφορά θα περιλαμβάνεται υποχρεωτικά τεχνικό σημείωμα Διπλωματούχου Μηχανικού για τον τρόπο που θα υλοποιηθεί το έργο, καθώς έγγραφα από τα οποία θα αποδεικνύεται η παραπάνω εμπειρία.

Επίσης υποχρεωτικά μέσα στο φάκελο της προσφοράς θα υπάρχει και οργανόγραμμα του προσωπικού με αναφορά στα τυπικά και ουσιαστικά του προσόντα.

5. Χρόνος ισχύος των προσφορών είναι δύο (2) μήνες ο οποίος προσμετράται από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

6. Χρόνος ισχύος των εγγυητικών επιστολών συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι τρεις (3) μήνες, ο οποίος προσμετράται από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Η εγγυητική επιστολή συμμετοχής θα απευθύνεται στη Δ.Τ.Υ. Νομαρχίας Αθηνών και θα είναι ποσού χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800,00 ευρώ).

7. Χρόνος εκτέλεσης της εργασίας

Τριάντα ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

8. Εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης

Για την υπογραφή της σύμβασης θα προσκομιστεί Ε.Ε. καλής εκτέλεσης ποσού τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (4.500,00 ευρώ)

9. Πληρωμή των εργασιών

Οι εργασίες θα πληρωθούν από πιστώσεις της Νομαρχίας Αθηνών, με την ολοκλήρωση των εργασιών και την παραλαβή τους από σχετική επιτροπή η οποία θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

10. Επέκταση της σύμβασης

Στην περίπτωση που θα καταστεί αναγκαίο να γίνει διαλογή και μεταφορά περισσοτέρων των 70.000 φακέλων η δαπάνη θα προκύψει αναλογικά για επιπλέον ποσότητα μέχρι 20.000 φακέλους και στην περίπτωση που αυτοί υπερβούν τις παραπάνω ποσότητες (70.000+20.000=90.000) επί της προκύπτουσας δαπάνης, για την επιπλέον ποσότητα, θα εφαρμόζεται έκπτωση 5%. Τα παραπάνω θα ισχύουν μετά από σχετική απόφαση η οποία θα λαμβάνεται από την Νομαρχιακή Επιτροπή Νομαρχίας Αθηνών.

Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται από την υπηρεσία και από το παράρτημα της παρούσης προκήρυξης το οποίο δύνανται οι ενδιαφερόμενοι να το παραλάβουν από τα γραφεία της Υπηρεσίας (ΔΤΥΝΑ) τις εργάσιμες μέρες και ώρες

Αθήνα 24-7-2003

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 3059

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1. Ο Δήμος Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι, προκειμένου να αναθέσει την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη Βελτίωσης και Εκσυγχρονισμού Αλιευτικού Καταφυγίου Σπάρτου Δήμου Αμφιλοχίας», σύμφωνα με την παράγρ. 7 του άρθρου 11 του Ν. 716/77, καλεί τους ενδιαφερόμενους μελετητές ή γραφεία μελετών ή συμπράξεις μελετητών οι οποίοι είναι γραμμένοι στο ισχύον Μητρώο Μελετητών ή Γραφείων Μελετών του ΥΠΕΧΩΔΕ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτηση που θα απευθύνουν στον Δήμο Αμφιλοχίας, μέσα σε προθεσμία 20 ημερών από την δημοσίευση της παρούσας στο ενημερωτικό δελτίο του TEE.

2. Η ανάθεση της μελέτης θα γίνει με απ' ευθείας επιλογή σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 και 8 του άρθρου 11 του Ν. 716/77 και του άρθρ. 7 του ΠΔ 194/79.

3. Υπηρεσίες μηχανικού CPC 867.

4. Αντικείμενο της μελέτης είναι η εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών με σκοπό την βελτίωση και εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου Σπάρτου του Δήμου Αμφιλοχίας.

5. Η αμοιβή της μελέτης θα προσδιοριστεί με βάση τις σχετικές διατάξεις του Ν. 716/77 και του Π.Δ. 696/74, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν σήμερα, προεκτιμάται δε στο ποσόν των ευρώ 109.500,00 μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και αναλύεται (ενδεικτικά) ως εξής:

1. Αμοιβή Αρχιτεκτονικής Μελέτης: ευρώ 19.000,00

2. Αμοιβή Ειδικής Αρχιτεκτονικής Μελέτης: ευρώ 15.000,00

3. Αμοιβή Στατικής Μελέτης: ευρώ 11.500,00

4. Αμοιβή Μελέτης Λιμενικών έργων: ευρώ 24.000,00

5. Αμοιβή Μελέτης Η/M Εγκαταστάσεων: ευρώ 17.500,00

6. Αμοιβή Μελετών Τοπογραφίας: ευρώ 5.000,00

7. Αμοιβή Μελετών Οδοποιίας: ευρώ 5.000,00

8. Αμοιβή Γεωτεχνικών Μελετών: ευρώ 10.000,00

9. Αμοιβή Περιβαλλοντικών Μελετών: ευρώ 2.500.00

Στις πιο πάνω προεκτιμώμενες αμοιβές περιλαμβάνονται τα τεύχη δημοπράτησης, οι μελέτες σημάνσεων και η έκδοση πάσης φύσεως άδειας σχετικής με την προς εκπόνηση μελέτη. Στις πιο πάνω προεκτιμώμενες αμοιβές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

6. θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μελετητών ή συμπράξεων γραφείων μελετών, γραμμένων στο αντίστοιχο μητρώο ΓΕΜ που διαθέτουν τα εξής πτυχία ανά κατηγορία μελέτης:

Κατηγορία 6 (Αρχιτεκτονικές Μελέτες) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 7 (Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες) Β΄ ή Γ΄ Τάξης

Κατηγορία 8 (Στατικές Μελέτες) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 11 (Μελέτες Λιμενικών έργων) Β΄ Τάξης

Κατηγορία 9 (Η/M Μελέτες) Β΄ ή Γ΄ Τάξης

Κατηγορία 16 (Μελέτες Τοπογραφίας) Α΄ Τάξης

Κατηγορία 10 (Μελέτες Συγκοινωνιακών Εργων) Α΄ Τάξης

Κατηγορία 21 (Γεωτεχνικές Μελέτες & Ερευνες) Α΄ ή Β΄ Τάξης

Κατηγορία 27 (Περιβαλλοντικές Μελέτες) Α΄ Τάξης

7. Στην αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται για κάθε μελετητή ή γραφείο μελετών κατά σειρά: η τάξη πτυχίου, ο αριθμός εγγραφής στο Μητρώο Μελετητών, η έδρα, ο υπεύθυνος γραφείου και το τηλέφωνό του. Επίσης θα αναφέρεται ο κοινός εκπρόσωπος των μελετητών έναντι του εργοδότη. Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα υπογράφεται από τον νόμιμο εκπρόσωπο του γραφείου ή τους μελετητές και σε περίπτωση σύμπραξης από τους εκπροσώπους όλων των γραφείων ή όλους τους μελετητές.

8. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται επί ποινή αποκλεισμού από την περαιτέρω διαδικασία επιλογής από τα παρακάτω στοιχεία:

α. Υπεύθυνες δηλώσεις του Ν. 1599/1986 από όλους τους μελετητές στις οποίες θα αναφέρεται η αποδοχή της σύμπραξης, η κατανομή της αμοιβής και ο κοινός εκπρόσωπος έναντι τον εργοδότη.

β. Φωτοαντίγραφα επικυρωμένα των πτυχίων καθώς και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του κάθε μελετητή ή εκπροσώπου γραφείου μελετών, για την ισχύ των πτυχίων, στην οποία θα αναφέρονται επιπλέον η τάξη του πτυχίου, ο αριθμός εγγραφής και η έδρα του γραφείου.

γ. Σε περίπτωση συμπραττόντων γραφείων μελετών, υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 από κάθε εκπρόσωπο γραφείου χωριστά για την αποδοχή της σύμπραξης, τον τρόπο κατανομής της αμοιβής και τον νόμιμο εκπρόσωπο έναντι του εργοδότη.

δ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα ορίζεται αντίκλητος κάτοικος του Ν. Αιτωλ/νίας στην περίπτωση που ο κοινός εκπρόσωπος δεν είναι κάτοικος του Νομού καθώς και υπεύθυνη δήλωση τον αντικλήτου για την αποδοχή του ορισμού του.

ε. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρεται σε πίνακα η διάρθρωση σε επιστημονικό και βοηθητικό προσωπικό του γραφείου η οποία θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα βιογραφικά σημειώματα. Σε περίπτωση σύμπραξης τα πιο πάνω στοιχεία θα δηλώνονται για κάθε μελετητή χωριστά.

στ. Υπεύθυνη δήλωση τον Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρεται σε πίνακα ο διαθέσιμος μηχανικός ή ηλεκτρονικός εξοπλισμός (software & hardware) των γραφείων. Σε περίπτωση σύμπραξης τα πιο πάνω στοιχεία θα δηλώνονται για κάθε μελετητή χωριστά.

ζ. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρονται σε πίνακα οι μελέτες Δημόσιου, ΝΠΔΔ, ΟΤΑ και λοιπών οργανισμών και επιχειρήσεων δημόσιου ενδιαφέροντος, που εκπονούνται σήμερα από το γραφείο. Στα ως άνω στοιχεία μελετών θα πρέπει να περιλαμβάνονται: ο τίτλος της μελέτης, ο εργοδότης, το ύψος της αμοιβής, το ποσοστό συμμετοχής, η χρονολογία ανάθεσης, η μέχρι σήμερα είσπραξη και το απομένον προς είσπραξη ποσόν (επικαιροποιημένο).

η. Υπεύθυνη δήλωση τον Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρονται σε πίνακα οι σχετικές με την υπό ανάθεση μελέτες που εκπονήθηκαν κατά την τελευταία πενταετία μέχρι και σήμερα, ο εργοδότης, ο προϋπολογισμός, η αμοιβή (επικαιροποιημένη}, το ποσοστό συμμετοχής στη μελέτη, ο χρόνος ανάθεσης και ο χρόνος περάτωσης.

θ. Βιογραφικά σημειώματα των μελετητών ή των μελών των γραφείων μελετών με τα προσόντα και την εμπειρία τους σε ανάλογες μελέτες και όποια άλλα στοιχεία θα οδηγήσουν στη δημιουργία πλήρους εικόνας των δυνατοτήτων για την άρτια εκπόνηση της μελέτης.

9. Ο συνολικός χρόνος για την εκπόνηση της μελέτης ανέρχεται σε 90 ημερολογιακές ημέρες. Στον χρόνο αυτό δεν περιλαμβάνονται τα χρονικά διαστήματα ελέγχου και εγκρίσεων από τον εργοδότη.

10. Τα έξοδα δημοσίευσης της παρούσης πρόσκλησης βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον ανάδοχο της μελέτης.

Η πρόσκληση αυτή δημοσιεύεται στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ και από μία φορά σε δύο ημερήσιες εφημερίδες Αθηνών και μία της έδρας του Νομού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Αμφιλοχίας Δ/νση: Γ. Στράτου 305.00 Αμφιλοχία (τηλ. 2642029307, fax: 2642029314 αρμόδιοι υπάλληλοι: Γεώργιος Κατσούλας, Παναγιώτης Κριπούρης)

Αμφιλοχία 17-7-2003

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Απόστολος Κοιμήσης

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 1470

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την εισαγωγή Μεταπτυχιακών Φοιτητών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο: «Πληροφορική και Διοίκηση» των Τμημάτων Πληροφορικής και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 Επισπεύδον Τμήμα: Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ

Από το Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ανακοινώνεται ότι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004 θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο: «Πληροφορική και Διοίκηση».

Το ΠΜΣ απονέμει:

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στην Πληροφορική και Διοίκηση.

Η παρούσα ανακοίνωση αφορά την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για απόκτηση ΜΔΕ στα πλαίσια του ΠΜΣ.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί:

Α) Πτυχιούχοι Πληροφορικής των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής, οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση αντιστοιχίας και ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Β) πτυχιούχοι Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων(ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής, οπότε υποβάλλεται και η αντίστοιχη βεβαίωση ισοτιμίας του πτυχίου από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Στο ΠΜΣ υποψήφιοι δύνανται να είναι αλλοδαποί που έχουν επαρκείς γνώσεις της Ελληνικής.

Για την απόκτηση του ΜΔΕ απαιτούνται κατ' ελάχιστον τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα, ενώ ο μέγιστος επιτρεπόμενος χρόνος σπουδών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα έξι (6) διδακτικά εξάμηνα. Το ΜΔΕ απονέμεται στους μεταπτυχιακούς φοιτητές που:

i. έχουν εξεταστεί σε όλα τα μαθήματα που προβλέπονται από το πρόγραμμα μαθημάτων του ΠΜΣ, επιτυγχάνοντας, σε κλίμακα 0-10, τουλάχιστον έξι (6) σε κάθε μάθημα και μέσο όρο όλων των μαθημάτων τουλάχιστον επτά και μισό (7,5),

ii. έχουν εκπονήσει μετaαπτυχιακή εργασία εξειδίκευσης η οποία αξιολογήθηκε από τριμελή εξεταστική επιτροπή με βαθμό τουλάχιστον επτά και μισό (7,5) κατά μέσο όρο σε κλίμακα 0-10. Οι πτυχιούχοι της κατηγορίας Α) εκπονούν την εργασία τους στην Οικονομική Επιστήμη ενώ οι της κατηγορίας Β) στην Επιστήμη της Πληροφορικής.

Ο τελικός βαθμός του ΜΔΕ προκύπτει κατά 70% από το μέσο όρο των μαθημάτων και 30% από το βαθμό της διπλωματικής εργασίας.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2003-4 ο αριθμός εισακτέων στο ΠΜΣ για απόκτηση ΜΔΕ ορίζεται σε τριάντα (30) εκ των οποίων δεκαπέντε θα είναι της κατηγορίας Α) και δεκαπέντε της κατηγορίας Β).

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνο στη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής, Κτίριο Βιολογίας, Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ, 541 24 Θεσσαλονίκη.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από 18-8-2003 έως 15-9-2003.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΤΜΗΜΑ: ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. οικ. 3650

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η Δ/νση Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας Ηπείρου προκηρύσσει και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους εργολήπτες σε Δημόσιο Ανοικτό Μειοδοτικό Διαγωνισμό με το σύστημα υποβολής προσφοράς, με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 2(α) και 4(α) του Ν. 1418/84 και του άρθρου 6 του Π.Δ. 609/85, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα με τους Ν. 2229/94, 2338/95, 2576/98 και 2940/01 και των Π.Δ. 286/94, 368/94, 402/96, 210/97, 218/99, 18/00, 23/00, καθώς και τις εγκυκλίους 23/00, 22/01 και 24/01, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση - βελτίωση - σήμανση της αρ. 6 Ε.Ο. Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας», προϋπολογισμού 500.000 ΕΥΡΩ.

Η δαπάνη για την εκτέλεση των εργασιών του υπόψη έργου θα βαρύνει τις πιστώσεις Τ.Ε.Ο. Α.Ε.

Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 27 Αυγούστου 2003, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11η π.μ. (λήξη επιδόσεως προσφορών), στα γραφεία της ΔΕΣΕ, 5ο χλμ. ΕΟ Ιωαννίνων-Κοζάνης στα Ιωάννινα, τηλέφωνο: 26510/60850 ενώπιον αρμόδιας Επιτροπής.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές Εργοληπτικές Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ του ΥΠΕΧΩΔΕ κάτοχοι πτυχίου Α2 τάξης και άνω για έργα οδοποιίας, με βάση τις διατάξεις του Ν. 2940/01, οι οποίες έχουν εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από την ισχύουσα Νομοθεσία και να ανταποκρίνονται στους όρους που αναγράφονται στο τεύχος «Διακήρυξη Δημοπρασίας» των συμβατικών τευχών.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό καθορίζεται στο ποσό των 8.560 ΕΥΡΩ, δηλαδή ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της μελέτης της εργολαβίας, χωρίς τη δαπάνη του Φ.Π.Α. απευθυνόμενη στη Δ/νση Δημοσίων Εργων της Περιφέρειας Ηπείρου ή στη ΔΕΣΕ/ΠΗ.

Οι ενδιαφερόμενοι εργολάβοι μπορούν να λάβουν γνώση των σχετικών τευχών του διαγωνισμού για να πληροφορηθούν τους όρους αυτού και να υποβάλουν την προσφορά τους στα γραφεία της ΔΕΣΕ/Π.Η. 5ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Κοζάνης στα Ιωάννινα, τηλ. (26510)-60830, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την προτεραία του διαγωνισμού.

Ιωάννινα 21 Ιουλίου 2003

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Παύλος Παπαδόπουλος



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ