ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 27 Μάρτη 2004
Σελ. /40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πολιτικό μνημόσυνο για τον Νίκο Μπελογιάννη

Η Αχτίδα Κοκκινιάς - Κορυδαλλού, της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτικό μνημόσυνο για τον ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, την Τρίτη 30 Μάρτη, στις 5.30μ.μ., στο Γ΄ Νεκροταφείο.

Θα μιλήσει ο Στέλιος Κριεζής, γραμματέας της Αχτίδας Κοκκινιάς - Κορυδαλλού.


Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Μια σειρά εκδηλώσεων διοργανώνουν για τις επόμενες μέρες οι ΚΟ του ΚΚΕ. Ανάμεσα σ' αυτές και οι παρακάτω:

Στην Αθήνα

- Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στο Γαλάτσι (αίθουσα παραρτήματος Οικοδόμων) θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη εργαζομένων στον ΟΤΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2) θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Φανουρίου στο Ιλιον θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη εργαζομένων στην «Ολυμπιακή» (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2) θα μιλήσει ο Θύμιος Ευθυμίου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Την Τρίτη, 30/3, στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη που διοργανώνει η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους 2) θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

- Σήμερα, Σάββατο, η ΚΟ Αϊ-Γιώργη Κοκκινιάς διοργανώνει συζήτηση στα γραφεία της (πλατεία Αγ. Γεωργίου), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Νίκο Παπαγεωργάκη, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Κοκκινιάς - Κορυδαλλού.

- Αύριο, Κυριακή, η ΚΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟΠ του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 23), στις 11 π.μ., με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ.

- Τη Δευτέρα στο εργοστάσιο «ΠΙΤΣΟΣ» και στις βιοτεχνίες Ιματισμού-Δέρματος θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατσιλινάκος, στις 7 π.μ.

- Τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. η βουλευτής του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη.

Στο Αγρίνιο

- Σήμερα, Σάββατο, σύσκεψη γυναικών θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.

- Σήμερα, Σάββατο, σύσκεψη σε καφενείο στον Αγ. Κωνσταντίνο, οργανώνει η ΚΟΒ Αγ. Κωνσταντίνου, με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Τη Δευτέρα σύσκεψη για την Παιδεία στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, με ομιλητή τον Τ. Παπανικολάου.

- Τη Δευτέρα σύσκεψη στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου - Δωρίδας, με ομιλητή τον Γ. Ποσοτίδη.

Στην Κόρινθο

- Συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο διοργανώνει η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ τη Δευτέρα, στις 7.30 μ.μ., στο Κέντρο Νεότητας. Θα μιλήσει ο Νίκος Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στη Λέσβο

- Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο «ΛΕΣΒΙΟΝ», στη 1 το μεσημέρι, για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής.

Στη Χίο

- Η ΚΟ Χίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Χαράλαμπο Κανόνη (Διάκο), Γραμματέα της περιοχής Αιγαίου του ΚΚΕ, που δολοφονήθηκε στην Κλειδού το 1948 από τις δυνάμεις του μοναρχοφασισμού, αύριο, Κυριακή, στις 11 π.μ. στην Κλειδού Βροντάδου.

Στη Στοκχόλμη

- Η ΚΟ Στοκχόλμης του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική συγκέντρωση αύριο, Κυριακή, στις 13.30, στο ABF Sveavagen στην αίθουσα Fabian, με θέμα τις εκλογές, τα συμπεράσματα και τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Θα μιλήσει ο Καριοφύλλης Χατζόπουλος, γραμματέας της ΝΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ