ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 23 Μάη 2004
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Αγνή Κατσάνα
Αγνή Κατσάνα
Φωτ.

Σήμερα, Κυριακή 23 Μάη, στις 10.00 π.μ. στην Παναγία Δέξια (Καμάρα) τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας μας

ΑΓΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΑ

Τα παιδιά της Ελένη, Κώστας, Στέφανος

***

Φωτ.

Το Σάββατο 29 Μάη στην εκκλησία του Αγιου Βασίλειου στα Πλευριανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνου θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου συζύγου μου

ΚΩΣΤΑ ΠΑΛΠΑΚΑΚΗ

Υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ-ΕΛΑΣ) και μέλος του ΚΚΕ. Για την πατριωτική δράση του, επί 25 χρόνια υπέστη ταλαιπωρίες και βασανιστήρια στις φυλακές και τα στρατόπεδα εξορίας. Παρέμεινε όμως πιστός στα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε με όλες τις δυνάμεις του, ως το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρω,μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης Αττικής 300 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Η σύζυγ'ος του Αρετή Παλπακάκη

  • Στη μνήμη του συντρόφου και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Κώστα Παλπακάκη , προσφέρω,μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης 100 ευρώ στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές.

Αρίστος Ζούπινας

ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Κυριακή

- Στις 8.30 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ θα χαιρετίσει ο Κώστας Καζάκος, ηθοποιός.

- Σε συνάντηση πρώην μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην καφετερία «SIBA» (πλατεία Κανάρια - Κορυδαλλός), στις 11 π.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στο Νομό Κοζάνης περιοδεύει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στις 10 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γαλατινή (καφενείο Κ. Μέτσου) και στις 11.30 π.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Σιάτιστας.

- Στις 11 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσίνη, στην Κηφισιά, θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Τούσσας. Θα χαιρετίσει ο Ιορδάνης Παυλόσογλου.

Αύριο, Δευτέρα

- Στις 10 π.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τα γραφεία Αθήνας της INFOTE (Λ. Συγγρού 15-17), όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

- Στις 7.30 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση επαγγελματιών - βιοτεχνών και εμπόρων, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας (ΚΟΑ) του ΚΚΕ στο εκλογικό κέντρο (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους). Θα χαιρετίσουν ο Κράτης Κυριαζής, υποψήφιος ευρωβουλευτής και από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές ο Παναγιώτης Γαλανόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ).

- Στην πλατεία Σ. Πέτρουλα στον Κολωνό, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Χ. Μαργανέλης.

- Στην πλατεία Καισαριανής, στις 8 μ.μ., ο Ορέστης Κολοζώφ μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν οι Θ. Παπαμάργαρης και Γ. Κακουλίδης.

- Στο Παλατάκι Χαϊδαρίου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης. Θα χαιρετίσει ο Απ. Συρίγος.

- Στη Γούβα, στην πλατεία Πλυτά, στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας.

- Στην πλατεία Συρακουσών Ριζούπολης, στις 8 μ.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και θα χαιρετίσει ο Δ. Τριανταφύλλου.

- Στις 9 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσει στα νοσοκομεία «Μαρίκα Ηλιάδη» και «Ελενα».

- Στις 10 π.μ. ο Γιώργος Τούσσας στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Την Τρίτη, 25/5

- Στις 7 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε εκδήλωση - συζήτηση για τις Ευρωεκλογές, που διοργανώνει η Αχτίδα Μεταφορών του ΚΚΕ στο εκλογικό κέντρο (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους). Από την Επιτροπή Στήριξης του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές θα χαιρετίσουν ο Θεοχάρης Παπαμάργαρης, οικονομολόγος, πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης και ο Γιάννης Καραδάκης, αντιπρόεδρος της Ενωσης Ιπτάμενων Συνοδών Φροντιστών.

- Περιοδεία στο Δήμο Νηλέως της Βορειοκεντρικής Εύβοιας θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Αγία Αννα.

Ευχαριστήριο

Η Μαρία Ρούτση και ο Θανάσης Μπουλέτης ευχαριστούν τα μέλη της ΚΝΕ από τις οργανώσεις Ιωαννίνων για την προσφορά αίματος σε πρόσφατο χειρουργείο τους και προσφέρουν, μέσω της Οργάνωσης Ιωαννίνων της ΚΝΕ, 30 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στην ΚΝΕ για τους αγώνες της.

Προσφορές

Στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ και της ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, καθώς επίσης στη μνήμη του ΘΑΝΑΣΗ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗ από τον Κονισκό Τρικάλων προσφέρω 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Στέφανος Νταής

* * *

Ο Μανώλης Γκίκας προσφέρει 300 ευρώ για τις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά.

* * *

Παλαιοί φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο (Καναδά) στέλνουν 540 δολάρια Καναδά, όπως πάντα, στην ΚΕ του ΚΚΕ.

Εκλογές Πανικαριακής Αδελφότητας

Σήμερα Κυριακή 23 Μάη 2004 πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες της Πανικαριακής Αδελφότητας. Οι εκλογές γίνονται στα γραφεία της Αδελφότητας (Κάνιγγος 23, 1ος όροφος), από την ανατολή μέχρι τη δύση του ήλιου (7.45 μ.μ.). Εγγραφές γίνονται και «επί τόπου» κατά την ψηφοφορία. Πληροφορίες: Λευτέρης Κουτούφαρης 210.2618.585.

ΚΗΔΕΙΑ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, παππού, αδελφό, θείο και εξάδελφο

ΗΛΙΑ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΔΗ

Συνταξιούχο Πολιτικό Μηχανικό

Ετών 86

Κηδεύουμε αύριο Δευτέρα 24/5/2004 και ώρα 5.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Ν. Σμύρνης.

Τα παιδιά: Λιάλια και Δημήτρης. Τα εγγόνια: Μιχάλης, Ηλίας. Τα αδέλφια: Νώντας και Τούλα Βελισσαρίδη, Ηρα Καρτάση, Βάλια Μανταίου. Τα ανίψια. Τα εξαδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ