ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 28 Μάη 2005
Σελ. /48
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Κορυφώνεται η αγωνία

Σε οριακό σημείο φθάνει πλέον ο ένας από τους δυο ημιτελικούς του φετινού πρωταθλήματος της Α1. Μαρούσι και ΑΕΚ (17.00 Αγ. Θωμάς, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) τα ξαναλένε για τρίτη φορά με τους σημερινούς γηπεδούχους να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για τις ελπίδες πρόκρισης. Στην ΑΕΚ ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος μετά τις δυο νίκες που τους δίνει το δικαίωμα να κρατάνε και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση αποτυχίας. Σε αντίθετη μοίρα Παναθηναϊκός και Πανιώνιος (19.00 ΟΑΚΑ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) που βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες θα προσπαθήσουν ο καθένας από την πλευρά του να πάρει το προβάδισμα.

ΚΕΝΤΕΡΗΣ - ΘΑΝΟΥ
Αναμενόμενη παραπομπή

Στο Διεθνές Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε και επίσημα η ΙΑΑF για την υπόθεση των Ελλήνων αθλητών Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου. Κάτι τέτοιο άλλωστε ήταν αναμενόμενο μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής του ΣΕΓΑΣ τον περασμένο Μάρτη. Τότε η διεθνής ομοσπονδίας είχε εκφράσει την απορία της για αθώωση των δύο αθλητών και έτσι χτες ζήτησε από το Διεθνές Δικαστήριο να αναλάβει. «Η Διεθνής Ομοσπονδία ζήτησε από το Διαιτητικό Δικαστήριο να εξετάσει αν οι αθλητές παραβίασαν τον κανονισμό αντιντόπινγκ της IAAF και αν πρέπει να τιμωρηθούν από τους αγώνες για διάστημα - το ελάχιστο - δύο χρόνων», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Δικαστηρίου.

Ερευνα για ΠΑΟ - ΟΦΗ

Ερευνα θα ξεκινήσει, έπειτα από την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για τις οικονομικές σχέσεις του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ. Η ΕΕΑ συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, με παρόντες δικηγόρους των δυο ομάδων, αλλά και του Ολυμπιακού που προέβη σε επίσημη καταγγελία πριν από δύο βδομάδες. Δυο μέλη της επιτροπής και ορκωτοί λογιστές θα μεταβούν στην Κρήτη για να ελέγξουν τα βιβλία του ΟΦΗ.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ