ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2006
Σελ. /40
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Γιάννης Παναγιώτου
Γιάννης Παναγιώτου
Φωτ.

Στη μνήμη του ΜΠΑΜΠΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που σαν σήμερα γιόρταζε και τον οποίον εν ψυχρώ τον σκότωσαν σε ενέδρα στις 28 Γενάρη του 1948, προσφέρουμε σε ενίσχυση του ΚΚΕ 200 ευρώ.

Η γυναίκα του Νώτα

* * *

Ο Μαρίνος Πετρούνιας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γλυφάδας, 500 ευρώ στη μνήμη του αείμνηστου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΥ που έδωσε τη ζωή του για το Κόμμα.

* * *

Φωτ.

Στις 14 Γενάρη 2006 έφυγε για πάντα ξαφνικά και άδικα, στα 44 χρόνια του, ο αγαπημένος γιος μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πάνου ΣΤΑΘΑΚΟΣ, γιος του νεκρού αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Πάνου Σταθάκου, πιστού κομμουνιστή.

Ο γιος μου γαλουχήθηκε με τα ίδια ιδανικά και οράματα, πιστός στο ΚΚΕ, μέλος του Παραρτήματος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης Βορείων Προαστίων.

Ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον το νοσοκομείο, τη Γραμματέα μας Αλέκα Παπαρήγα και την Βασιλεία Παπαρήγα. Ευχαριστώ τους συντρόφους και αντιστασιακούς, οι οποίοι μου συμπαραστάθηκαν ηθικά και υλικά. Ευχαριστώ εκείνους που πόνεσαν και έκλαψαν για το «χαμό» του.

Φεύγοντας για πάντα, με την επιθυμία μου και της οικογένειάς του, δόθηκαν τα όργανά του, σε 6 ανθρώπους. Με αυτό παρηγορούμαι ότι ζουν και υπάρχουν άνθρωποι, μέσα από το ίδιο το παιδί μου.

Γιώργος Ζούπινας
Γιώργος Ζούπινας
Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, στο «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ και στο Παράρτημα Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ 50 ευρώ.

Η μάνα του Μαίρη Σταθάκου

  • Επίσης στη μνήμη του Δημήτρη Π. Σταθάκου πρόσφεραν στο ΚΚΕ φίλοι και σύντροφοί του 625 ευρώ και η οικογένεια Ιφιγένειας Σταθάκου και Τέλης - Κάτια Χριστοπούλου 20 ευρώ.

* * *

Φωτ.4

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΜΠΑΜΠΗ ΖΟΥΠΙΝΑ, δασκάλου, παλαίμαχου συντρόφου, στελέχους του ΚΚΕ, καπετάνιου Τάγματος του ΕΛΑΣ, που στις 10 Φλεβάρη - μέρα της ονομαστικής γιορτής του - κλείνουν 3 μήνες, από τότε που έφυγε από τη ζωή, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης, 250 ευρώ.

Η συντρόφισσά του Παναγιώτα Ζούπινα, ο κουνιάδος του Ντίνος Δέλγας και ο αδελφός του Αρίστος Ζούπινας. Επίσης, κάνουμε αυτή την προσφορά και στη μνήμη της συντρόφισσάς μου ΕΙΡΗΝΗΣ Αρίστου ΖΟΥΠΙΝΑ, που κλείνουν 3 χρόνια από το θάνατό της και των αδελφών μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΟΥΠΙΝΑ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΠΙΝΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιωτών και στελεχών του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αδελφού του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (φωτογραφία) από τη Μενδενίτσα Λοκρίδας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, στελέχους του ΚΚΕ στον Πειραιά. Καθώς επίσης στη μνήμη του πατέρα του ΜΗΤΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ και των αδελφών του ΘΟΔΩΡΟΥ και ΚΩΣΤΑ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο, και στη μνήμη της μητέρας του ΦΩΤΕΙΝΗΣ και της αδελφής του ΛΙΛΙΚΑΣ, αγωνιστριών του ΔΣΕ, ο μόνος επιζών από την οικογένεια Νίκος Παναγιώτου προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω «Ριζοσπάστη», 100 ευρώ.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, με τη συμπλήρωση τριάντα ενός χρόνων από το θάνατό του, προσφέρω 50 ευρώ στο Παράρτημα Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Η γυναίκα του Τασία Καραγιαννίδου

* * *

Την Κυριακή 19 Φλεβάρη στις 9.15 π.μ. στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι θα γίνει το χρονιάτικο μνημόσυνο του φίλου και συναγωνιστή ΑΝΤΩΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ.

Στη μνήμη του, καθώς επίσης στη μνήμη του συναγωνιστή ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΚΑΛΗ, του αξέχαστου ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του αξέχαστου συναγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΟΝΑΚΗ, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Γιάννης Μάλαμας αντιστασιακός

Ειρήνη Ζούπινα
Ειρήνη Ζούπινα
Αποστόλης Ζούπινας
Αποστόλης Ζούπινας
Μπάμπης Ζούπινας
Μπάμπης Ζούπινας

ΚΗΔΕΙΑ

Την πολυαγαπημένη μας αδελφή, εξαδέλφη και θεία

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Κ. ΔΟΥΚΑ

κηδεύουμε σήμερα Παρασκευή 10/02/2006 και ώρα 14.30 μ.μ. από τον ιερό ναό του Νεκροταφείου Βύρωνα.

Η αδελφή Βασιλική Ράπτη. Τα εξαδέλφια και τα ανίψια.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Την Κυριακή 12/2/2006 και ώρα 11.30 π.μ. τελούμε 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου

ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΒΟΣΤΗ

Η σύζυγος: Μαίρη.

Τα τέκνα: Κώστας και Ελισάβετ.

Ο εγγονός: Ιωάννης.

Ο αδελφός: Φραγκίσκος.

Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ