ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 4 Ιούλη 1997
Σελ. /32
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ9

Σήμερα, 4 Ιούλη, συμπληρώνονται 3 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου ΑΝΔΡΕΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ.

Στη μνήμη του και αντί για μνημόσυνο, προσφέρω 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ "Ταξιάρχη" Κορυδαλλού.

Η σύζυγος Χαρίκλεια Μέρμηγκα

* * *

λ9

Πέρασαν 3 μήνες από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ.Γεννήθηκε το 1919. Καταγόταν από τη Μικρά Ασία. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, για την πατριωτική δράση του, βασανίστηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε. Κλονίστηκε σοβαρά η υγεία του και τα τελευταία χρόνια ήταν κατάκοιτος. Εμεινε, όμως, πάντα πιστός στα ιδανικά της ειρήνης, της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Στη μνήμη του, η πεθερά του Αφροδίτη Τσαβδαρίδου και η κουνιάδα του Μαρία Τζαβέλα πρόσφεραν στο ΚΚΕ 6.000 δρχ., μέσω της ΚΟΒ Καλλιθέας Θεσσαλονίκης.

* * *

Πέθανε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ο αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΣΙΩΠΗΣ.

Στη μνήμη του και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, στο κόμμα στο οποίο στάθηκε πιστός και συνεπής ως το τέλος της ζωής του.

Κοσμάς και Θεοδώρα Φουντουκίδου

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθικής Αντίστασης ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΚΗ,η σύζυγός του Δήμητρα Κοτζαμπασάκη πρόσφερε στο Παράρτημα Μαρουσίου της ΠΕΑΕΑ 40.000 δρχ.

* * *

Στις 2 Ιούλη συμπληρώθηκαν 12 χρόνια, από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος μας αδελφός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΝΤΗΣ.Ολοι εμείς, οι δικοί του άνθρωποι, θα τον έχουμε πάντα στην καρδιά μας.

Στη μνήμη του, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη", του οποίου ήταν καθημερινός αναγνώστης, 15.000 δρχ.

Ιφιγένεια Στρατιώτου

* * *

λ9

Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΕΙΡΑΓΑΚΗΣ (καπετάν Τσιγαράς) πολέμησε τους Γερμανούς στην Κρήτη και στη Βόρειο Ελλάδα. Εζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Ουγγαρία και πάντα ήταν πιστός στο ΚΚΕ.

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό του, ο Κώστας Μακριδάκης πρόσφερε στη μνήμη του 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ

* * *

Ο Χαράλαμπος Δεληολάνης από τη Μυτιλήνη πρόσφερε στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

λ9

Την Κυριακή, 6 Ιούλη, στις 9.30 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου Χαϊδαρίου στη Γρηγορούσα, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης

ΜΑΡΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑ

Καλούμε τους συναγωνιστές και φίλους να παραβρεθούν στο μνημόσυνο και προσφέρω στη μνήμη της 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Χαϊδαρίου.

Ο σύντροφός της Κώστας Μυλωνάς



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ