ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 9 Αυγούστου 1997
Σελ. /24
ΚΕΝΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

λ18

Στη μνήμη της ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ,που κατά καιρούς υπήρξε καθοδηγήτρια μου σε μαζικούς φορείς, και στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ,με τον οποίο συνεργάστηκα επί 18 χρόνια στη Συντονιστική Επιτροπή ΕΑΜγενών Οργανώσεων, προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 10.000 δρχ. στην ΚΝΕ για το Φεστιβάλ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη.

Μηνάς Ξεκομνηνός, πρόεδρος Ομοσπονδίας Θυμάτων Εθνικής Αντίστασης.

  • Στη μνήμη της ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ,αντί για λουλούδια στο νωπό ακόμα τάφο της, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Αγίας Σοφίας Πειραιά του ΚΚΕ 5.000 δρχ.

Επίσης σε ένδειξη συμπαράστασης στο λαό της ΛΔ της Κορέας 5.000 δρχ. που κατέθεσα στον ειδικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας στις 5-8-97.

Μίμης Καρδάσης

  • Ο παλαίμαχος κομμουνιστής Κοσμάς Κακαβούλης προσφέρει στη μνήμη της αξέχαστης ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ,10.000 δρχ. στη ΝΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ.
  • Μας ξάφνιασε ο θάνατος της συντρόφισσας ΛΟΥΛΑΣ,γιατί δεν τον περιμέναμε.

Το κουράγιο της, ο αγώνας με την αρρώστια της, μας δημιουργούσε την εντύπωση πως θα ζήσει για αρκετό διάστημα ακόμα. Δυστυχώς όμως, έφυγε και αυτή από κοντά μας. Την αγαπούσα σαν συντρόφισσα και φίλη. Βρέθηκε πολύ κοντά μου στη δοκιμασία μου για το χαμό του Γιώργου. Θα τη θυμάμαι.

Στη μνήμη της και αντί για λουλούδια στον τάφο της, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.

Γιάννα Τρικαλινού

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας και φίλης ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ,που έφυγε από κοντά μας και αντί για λ ίγα λουλούδια στον τάφο της, προσφέρω στον "Ρ" 15.000 δρχ.

Μαρία Λουλέ

  • Στη μνήμη της σ. Λ. ΛΟΓΑΡΑ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου, 10.000 δρχ.

Κική Λουλέ

***

Συμπληρώνονται σήμερα (9 Αυγούστου) τέσσερα χρόνια από το θάνατο του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ Κ. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ,αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, δασκάλου, συγγραφέα, ιδρυτή και διευθυντή του περιοδικού "Το σχολείο και το σπίτι".

Στη μνήμη του προσφέρω στην ΚΟΒ Ιστιαίας του ΚΚΕ, 15.000 δρχ.

Νίκος Γ. Κυριαζόπουλος

***

Στη μνήμη των αδελφών μου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ,Ακροναυπλιώτη, πρώην προέδρου του ΕΚ Καλαμάτας και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΕΡΜΠΙΝΟΥ,αντιστασιακού, προσφέρω στο "Ρ" 2.000 δρχ.

Ανδρέας Ζερμπίνος

*** Στη μνήμη του συζύγου μου ΙΟΡΔΑΝΗ ΒΛΑΧΟΥ,48 χρόνια από το θάνατό του μετά από βασανιστήρια στη Μακρόνησο, προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ και 5.000 δρχ. στο "Ρ".

Αρτεμις Βλάχου

ΚΗΔΕΙΑ

Πέθανε χτες και κηδεύεται σήμερα στις 10 π.μ. στις Κροκεές Λακωνίας ο σ.

ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΑΚΟΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

λ9

Την Κυριακή 10-8-97 και ώρα 10 π.μ.,στον ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα

ΚΩΣΤΑ ΣΙΩΠΗ

Η οικογένειά του

Ενίσχυση για το λαό της ΛΔ Κορέας

Η ΕΛΛΗ ΒΑΝΙΩΤΟΥ ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα αλληλεγγύης για το λαό της ΛΔ Κορέας προσφέρει 50.000 δρχ.

***

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΡΟΝΤΑΚΗΣ,από τη Σύρα, προσφέρει 30.000 για το λαό της ΛΔ Κορέας.

***

Είμαι ένας χαμηλοσυνταξιούχος και από το υστέρημά μου στέλνω μέσω του "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ. στο λαό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Βορείου Κορέας, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που προκάλεσαν οι μεγάλες πλημμύρες. Ο λαός της μεγάλης νίκης,της μάχης του Ντιεν - Μπιεν, που πρέπει να σταθεί στα πόδια του.

Ευχαριστώ

ΚΩΝ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ

***

Το Σωματείο Συνταξιούχων της Αρτέμιδας και Πέριξ Αττικής προσφέρει το ποσό των 20.000 δρχ. από το ισχνό ταμείο του, σαν βοήθεια στο δοκιμαζόμενο λαό και τους συνταξιούχους της ΛΔ της Κορέας και διαμαρτυρία στην απάνθρωπη και υστερόβουλη τακτική του αμερικανικού ιμπεριαλισμού απέναντι στη ΛΔ της Κορέας, με σκοπό να τη γονατίσει με την πείνα και τις αρρώστιες.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ