ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 23 Φλεβάρη 1995
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γλέντι των ΚΟ Καισαριανής

Οι ΚΟ Καισαριανής πραγματοποιούν αποκριάτικο γλέντι αύριο Παρασκευή στις 9 π.μ. στο κέντρο "Ακρωτήρι" (Αγ. Δημητρίου 42, Μπραχάμι). Προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία των ΚΟΒ και στα τηλέφωνα 7290.477 και 7235.267 από 7-9 μ.μ.

Πολιτικές συγκεντρώσεις Επαρχιωτών
  • Η Επιτροπή Καρδιτσιωτών Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", τη Δευτέρα 27-2-95 στις 6 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
  • Η Επιτροπή Τρικαλιωτών Αθήνας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ", τη Δευτέρα 27-2-95 στις 6 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη).
Τριήμερη εκδρομή του ΚΜΕ

Το Κέντρο Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ) οργανώνει τριήμερη εκδρομή σε Μονεμβασιά - Σπάρτη - Γύθειο - Διρό - Ταφυγετο - Καλαμάτα - Τρίπολη από 4-6 Μάρτη.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κλείσουν έγκαιρα θέσεις. Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΜΕ (Πατησίων και Τροίας 36, στάση Αγγελοπούλου, τηλ. 8828.106, 8810.046, 8812.460).

Εκδήλωση της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας για την παιδεία

Το Τμήμα Παιδείας της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: "Κατάσταση της παιδείας στο νομό - Θέσεις του ΚΚΕ για την παιδεία", τη Δευτέρα 27-2-95 στις 6 μ.μ.,στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου (Παπαστάτου και Σμύρνης).

Περιοδεία του Γ. Θεωνά στα Τρίκαλα

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Γιάννης Θεωνάς,πραγματοποιεί περιοδεία στα Τρίκαλα. Σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί την Κοινότητα Κεραμίδι,όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους μαζικών φορέων και θα μιλήσει σε συγκέντρωση. Το απόγευμα θα συναντηθεί με εκπροσώπους μαζικών φορέων των χωριών της περιοχής στο Μικρό Κεφαλόβρυσο και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση.

Συγκέντρωση της ΚΟ Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος

Η ΚΟ Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος πραγματοποιεί ανοιχτή συνεδρίαση - συζήτηση με θέμα: "Η σημερινή κατάσταση στους κλάδους κλωστοϋφαντουργίας - ιματισμού - δέρματος και η πολιτική και οικονομική κατάσταση", την Πέμπτη 2-3-95 στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη, 1ος όροφος).

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια του ΚΜΕ

20 χρόνια κλείνουν φέτος από την ίδρυση του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών (ΚΜΕ). Μέσα στο 1995 το ΚΜΕ προγραμματίζει διάφορες εκδηλώσεις. Μια από αυτές θα γίνει την Τετάρτη 1-3-95 στις 6 μ.μ. στα γραφεία του (Τροίας 36 και Πατησίων, στάση Αγγελοπούλου) και θα συμπέσει με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΜΕ. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 8810.046, 8812.460 και 8810.074.

Συνεστίαση της ΚΟ Χαλκίδας

Η ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη διάσωση του ιστορικού αρχείου, αύριο Παρασκευή στις 9 μ.μ. στο κέντρο "ΑΓΓΕΛΗΣ" (στην Κάνηθο).

Περιοδείες βουλευτών

Περιοδείες σε τόπους δουλιάς πραγματοποιούν αυτό το διάστημα βουλευτές του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

  • Ο Σπύρος Στριφτάρηςσήμερα στις 9 π.μ. στο νοσοκομείο "Αγ. Σάββας".
  • Ο Μήτσος Κωστόπουλοςσήμερα στις 9 π.μ. στην ΥΠΑ.
  • Ο Ορέστης Κολοζώφσήμερα στις 7 π.μ. στον ΟΤΕ στο Νέο Κόσμο και στις 9 π.μ. θα συναντηθεί με τη Διεύθυνση Καταλόγων στη Συγγρού.
  • Ο Μήτσος Κωστόπουλος τη Δευτέρα 27-2-95 στις 7 π.μ. στα εργαστήρια - γκαράζ του ΟΤΕ Καλλιθέας.
Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Καλλιθέας

Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας πραγματοποιεί την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση τη Δευτέρα 27-2-95 στις 6 μ.μ. στα νέα γραφεία του (Ιφιγενείας 92 και Θησέως).

Αποκριάτικο γλέντι της ΑΕ Α' Πειραιά

Με στόχο τη συμβολή της στην προσπάθεια διάσωσης του ιστορικού αρχείου του Κόμματος, η Αχτίδα της Α Πειραιά διοργανώνει αποκριάτικο γλέντι το Σάββατο 25-2-95 στις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19). Προσκλήσεις διατίθενται στην ΚΟΠ (Καραφισκου 119).

Περιοδεία του Μ. Κοψίδη στη Θεσσαλία

Ο Μάκης Κοψίδης,υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, στα πλαίσια περιοδείας που πραγματοποιεί στη Θεσσαλία, θα συναντηθεί σήμερα το πρωί με τους διευθυντές των ημερήσιων τοπικών εφημερίδων των Τρικάλων και στη 1 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΕ Τρικάλων με θέμα: "Ο ρόλος των ΜΜΕ και οι θέσεις του ΚΚΕ".



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ