ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 25 Νοέμβρη 1997
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η ημερίδα για τη Σένγκεν

"Η Σένγκεν, το ηλεκτρονικό φακέλωμα και η εργατική τάξη" είναι το θέμα ημερίδας που οργανώνει η Επιτροπή για τη μη εφαρμογή της Συμφωνίας Σένγκεν σήμερα Τρίτη 25.11.97 ώρα 6.00 μ.μ., στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 89).

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί τα κόμματα, συνδικαλιστικές και άλλες μαζικές οργανώσεις, πανεπιστημιακοί, προσωπικότητες από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής και άτομα που κατά καιρούς έχουν δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών, ενώ καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση της Επιτροπής, σύμφωνα με τις αποφάσεις των κοινοτικών οργάνων, θα ξεκινήσει άμεσα και στη χώρα μας η εφαρμογή της Συμφωνίας Σένγκεν, συμφωνία η οποία είναι γνωστή από το ηλεκτρονικό φακέλωμα που επιβάλλει. Ο στόχος της ημερίδας, λοιπόν, είναι η καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων και του λαού μας για το ηλεκτρονικό φακέλωμα και για τη Συμφωνία Σένγκεν, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για τους από δω και πέρα τρόπους αντίδρασής μας, όπως τονίζεται.

Εκπαιδευτικοί ΚΜΕ

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προβλημάτων (ΤΕΠ) του ΚΜΕ ανακοινώνει ότι η συνάντηση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με θέμα τα βιβλία της Θρησκευτικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Αγωγής (ΘΟΧΑ) αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 1997 και ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα των διαλέξεων του ΚΜΕ (Τροίας 36, 1ος όροφος). Για τη συμμετοχή ισχύουν και οι παλιές προσκλήσεις.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ