ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τετάρτη 24 Ιούνη 1998
Σελ. /32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣΑ
Προκλητικός ο Ε. Γιαννόπουλος

Προκλητικός και υβριστής, για άλλη μια φορά, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ε. Γιαννόπουλος.Με μια επιστολή 42 σελίδων, που έστειλε στον πρόεδρο του ΔΣΑ Α. Ρουπακιώτη, "έσυρε τα εξ αμάξης" στους πάντες και κανένας δε γλίτωσε από το υβρεολόγιό του.

Ο Ε. Γιαννόπουλος χαρακτηρίζει "κατάπτυστο" το ψήφισμα της Ολομέλειας των δικηγόρων στις 25 - 2 - 1998, που εκδόθηκε με αφορμή τα γεγονότα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όταν ο υπουργός έβρισε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ και έγινε κατάληψη του υπουργείου από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ενώ την ίδια μέρα δεν επέτρεψε τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο υπουργείο για να καλύψουν τα γεγονότα.

Στην επιστολή του, ο Ε. Γιαννόπουλος κατηγορεί και τους πρώην προέδρους του ΔΣΑ, τους οποίους χαρακτηρίζει "κυριολεκτικώς αποτυχημένους", με αφορμή την κοινή δήλωσή τους, με την οποία αποδοκίμαζαν τις ενέργειές του. Την ανακοίνωση των πέντε πρώην προέδρων του ΔΣΑ χαρακτηρίζει "κατάπτυστη" και τους υπογράφοντες Ε. Μαχαίρα, Επ. Ζαφειρόπουλο, Φ. Κουβέλη. Σ. Πολύδωρα και Τ. Παππά ως "συκοφάντες".

Φυσικά, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει, όπως μόνιμα το συνηθίζει, τις γνωστές πλέον κατηγορίες και ύβρεις κατά του ΚΚΕ.

Τέλος, ο υπουργός, κατά την προκλητική του τακτική, ζητάει και τα ρέστα, αφού βάζει ως όρο ότι, για να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ υπουργείου και ΔΣΑ, θα πρέπει ο πρόεδρος του συλλόγου να συγκαλέσει τη συντονιστική επιτροπή των δικηγορικών συλλόγων και, ούτε λίγο - ούτε πολύ, να του ζητήσουν και συγνώμη!

ΚΟΒ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές

Η ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και δημοτικές εκλογές" και καλεί τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος σήμερα Τετάρτη 24 Ιούνη, στις 7.00 μμ, στα γραφεία της, Πατησίων 280.

ΚΜΕ
Δεκαήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα

Το KME διοργανώνει 10ήμερο καλοκαιρινών διακοπών, στο διάστημα 22-31 Ιούλη 1998, στην πανέμορφη Κέρκυρα, σε πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Η τιμή είναι προσιτή και σ' αυτήν περιλαμβάνεται πρωινό και μεσημεριανό φαγητό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες στα τηλ.: 8810.074 και 8810.046, από τις 8.30 πμ έως τις 7 μμ.

ΒΟΙΩΤΙΑ
Συγκεντρώσεις ΚΚΕ

Σειρά πολιτικών εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει η ΝΕ Βοιωτίας του ΚΚΕ, στις οποίες θα αναλυθούν οι θέσεις του Κόμματος για τις πολιτικές εξελίξεις - Δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, από στελέχη του Κόμματος.

Αύριο Πέμπτη 25.6 στις 7.30 μμ γίνεται συγκέντρωση στον Πρόδρομο και στις 8.30 μμ στη Δόμβραινα.

Την Τρίτη 30.6 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις Θεσπιές.

Την Τετάρη 1.7 στις 8.30 μμ στο Δήμο Ορχομενού.

Συγκέντρωση Αρκάδων

Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και συντρόφους του Κόμματος να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση που γίνεταισήμερα Τετάρτη 24 Ιούνη, ώρα 7.30 μμ,στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και Δημοτικές Εκλογές".

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια

Η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" Πετρούπολης διοργανώνει εκδήλωση για τις "Εξελίξεις στα Βαλκάνια" την Τετάρτη 1 Ιούλη,στις 8.00 μμ,στην κεντρική πλατεία Πετρούπολης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία από τη Γραμματεία της ΝΔΕ Αθήνας και συζήτηση, χαιρετισμούς από μαζικούς φορείς του δήμου, καθώς επίσης και έκθεση βιβλίου, σκίτσου και αφίσας. Θα ακολουθήσει συναυλία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ