ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 1998
Σελ. /32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σήμα κινδύνου για το Θριάσιο Νοσοκομείο!

Περιοδεία κλιμακίου της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας", με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή

Τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και ανισομερής ανάπτυξη των τμημάτων του, είναι μερικά από τα προβλήματα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, στην Ελευσίνα.

Την κατάσταση αυτή διαπίστωσε, σε χτεσινή περιοδεία στο νοσοκομείο, κλιμάκιο της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας",με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθήνας - Πειραιά Σπύρο Χαλβατζή,τον υποψήφιο νομάρχη Δυτικής Αττικής Αντώνη Χοροζάνη και με τη συμμετοχή των υποψήφιων δημάρχων Ασπροπύργου και Ελευσίνας Βασίλη Σαμπάνη και Κατερίνα Μαϊλη αντίστοιχα. Τα μέλη του κλιμακίου της ΝΑΣ και οι υποψήφιοι δήμαρχοι συναντήθηκαν με τον νέο πρόεδρο, με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων, αλλά και με τα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής.

"Τα 50 εκατομμύρια που ζητήσαμε σαν νοσοκομείο από την κυβέρνηση για να καλυφθούν οι εφημερίες, είναι το ελάχιστο για να μπορέσει να λειτουργήσει το νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δε δοθούν, αναγκαστικά θα κλείσουν τμήματα",επισήμανε η Αμ. Ζωίδου,πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του νοσοκομείου. Οι εφημερίες των γιατρών, που πολλές φορές φτάνουν και τις 15 το μήνα, οι ελλείψεις στον ιατρικό εξοπλισμό, η ανισομερής ανάπτυξη διαφόρων τμημάτων, αλλά και ο απαρχαιωμένος οργανισμός λειτουργίας του, είναι τα προβλήματα των εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, υπογράμμισε ο Μιχ. Μπέλτσιος,εκπρόσωπος των γιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου.

"Οι περικοπές που κάνει η κυβέρνηση, τόσο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, αλλά και στο χώρο της υγείας γενικότερα, οδηγούν στην υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. Από την άλλη πλευρά, ο πρωτοβάθμιος τομέας είναι ιδιαίτερα υποβαθμισμένος, με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να προσφέρουν υπηρεσίες Κέντρων Υγείας", σημείωσε ο Σπ. Χαλβατζής. Σ' αυτό το σημείο η Αμ. Ζωίδου τόνισε ότι το Θριάσιο Νοσοκομείο δε θα μπορέσει να αναβαθμιστεί αν δε δοθούν τα κονδύλια που χρειάζονται για να προσλάβει το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να μπορέσει να κάνει κανονικές εφημερίες όπως τα άλλα μεγάλα νοσοκομεία.

Ο Σπ. Χαλβατζής υπογράμμισε ακόμα ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, που δημιουργούν δυσκολίες στην ολοκληρωμένη λειτουργία του νοσοκομείου. "Σε συνδυασμό με τη μείωση των παροχών από τον κρατικό προϋπολογισμό κατά 50%, με την περικοπή κατά 40% των εφημεριών των γιατρών, αλλά και με τη λογική της κυβέρνησης για την περικοπή των κοινωνικών δαπανών, καθιστούν έναν σοβαρό κίνδυνο για την ολοκληρωμένη λειτουργία του νοσοκομείου". Παράλληλα, ο Σπ. Χαλβατζής κάλεσε τους γιατρούς να αγωνιστούν μαζί με τους εργαζόμενους, τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τους εκπροσώπους της ΝΑΣ στην περιοχή, προκειμένου να αναπτυχθεί το νοσοκομείο και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Οργανισμός του... 1980

"Μελανή" ήταν και η κατάσταση που περιέγραψε ο Θ. Πανάρετος,πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Οπως σημείωσε, ο οργανισμός του νοσοκομείου είναι ο ίδιος από το 1980, δημιουργώντας έτσι μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του, αφού δεν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις για να λειτουργήσει κανονικά.

"Ενα νοσοκομείο σαν το Θριάσιο, που εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας περιοχής βιομηχανικής και τόσο υποβαθμισμένης όσο η Δυτική Αττική, είναι αδύνατον να μην έχει Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και να υπολειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Την ίδια ώρα η λειτουργία του νοσοκομείου 24 ώρες το 24ωρο είναι ένα όνειρο, που κάτω από αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί", σημείωσε ο Θ. Πανάρετος.

"Η κατάσταση που είδαμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης, που έκοψε στο μισό τα κονδύλια για το νοσοκομείο - από 9 δισ. δρχ. που ήταν ο προϋπολογισμός κατέβηκε στα 4,5 δισ. - με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί όπως θα έπρεπε", τόνισε ο υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής Α. Χοροζάνης και συμπλήρωσε: "Αν οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι της περιοχής δεν εντείνουν τον αγώνα τους, το νοσοκομείο δε θα ολοκληρωθεί. Οσον αφορά την πρωτοβάθμια περίθαλψη, απουσιάζει από την περιοχή. Αν δε δημιουργηθούν Κέντρα Υγείας δε θα μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά το νοσοκομείο".

Να σημειωθεί ότι την κατάσταση που διαπίστωσαν τα μέλη της ΝΑΣ και που περιέγραψαν αναλυτικά οι εργαζόμενοι του Θριάσιου Νοσοκομείου δε συμμερίζεται ο νέος πρόεδρος του νοσοκομείου (ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 μέρες), Η. Λιώρης,ο οποίος περιέγραψε, στη συζήτηση με τους εκπροσώπους της ΝΑΣ, την κατάσταση στο νοσοκομείο, ούτε λίγο - ούτε πολύ, ως "ιδανική" με κάποια μικρά προβλήματα...

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΗΣ
Να βάλουμε φραγμό σ' αυτή την πολιτική!

Περιοδεία του υποψήφιου νομάρχη Αθήνας της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας και του Βασίλη Δημόπουλου, υποψήφιου της ΝΑΣ, στην Τεχνική Υπηρεσία του ΟΤΑ στην Καλλιθέα

Θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση το μακρύ χέρι του κράτους στις τσέπες των εργαζομένων ή κοντά στο λαό και συμπαραστάτη στους αγώνες του; Το ερώτημα αυτό έθεσαν χτες το πρωί στους εργαζόμενους στην τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ στην Καλλιθέα, ο υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" (ΝΑΣ) Θεοχάρης Παπαμάργαρης και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας της ΝΑΣ Βασίλης Δημόπουλος,στη διάρκεια της περιοδείας τους.

"Οι εκλογές του Οκτώβρη, τόνισε ο Θεοχ. Παπαμάργαρης,έχουν διπλή σημασία. Από τη μια η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα περνάει σε μια νέα φάση με τις αρμοδιότητες που θέλει να της εκχωρήσει η κεντρική εξουσία, χωρίς βέβαια να τις συνοδεύει από τους ανάλογους πόρους. Από την άλλη, συμπλήρωσε, η κυβέρνηση στο όνομα του "εκσυγχρονισμού", όπως η ίδια τον εννοεί, προχωρά στην ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων που κατακτήθηκαν με αγώνες. Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και γι' αυτό από την κάλπη πρέπει να βγει το μήνυμα της δυσαρέσκειας του λαού για την πολιτική της κυβέρνησης. Αν η κυβέρνηση την επομένη των εκλογών μετρήσει λιγότερους δημάρχους, λιγότερους νομάρχες, ως ένα βαθμό, θα αναγκαστεί να βάλει φραγμό στην πολιτική της".

Στην ιδιαίτερη πολιτική σημασία που έχουν οι δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές αναφέρθηκε μιλώντας στους εργαζόμενους και ο Β. Δημόπουλος. "Γιατί θα κρίνουν, όπως τόνισε, αν θα εκλεγούν δήμαρχοι και νομάρχες κόντρα στη λαίλαπα που έρχεται και θα μάχονται στο πλευρό των εργαζομένων και των δημοτών ή συμβιβασμένοι που θα υπηρετήσουν τις εντολές της κεντρικής εξουσίας. Εμείς, σαν ΝΑΣ, θέλουμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο πιο μακριά μπορεί από την κεντρική εξουσία και πιο κοντά γίνεται στο λαό. Και κάλεσε τους συγκεντρωμένους να συστρατευτούν με το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ".

Οταν ο πρωθυπουργός μιλάει για αποκέντρωση στην ουσία, εννοεί Τοπική Αυτοδιοίκηση διαχειριστή των μεγάλων συμφερόντων, τόνισαν τόσο ο Θ. Παπαμάργαρης, όσο και ο Β. Δημόπουλος. Σήμερα, κρύβουν τον καθαρά δημοκρατικό χαρακτήρα, που είχε ο θεσμός και προσπαθούν να τον μετατρέψουν σε μηχανισμό επιβολής πρόσθετης φορολόγησης των δημοτών και αποδιάρθρωσης των εργασιακών σχέσεων με την εφαρμογή των Τοπικών Συμφώνων Απασχόλησης.

Τα στελέχη της ΝΑΣ αναφέρθηκαν εκτενώς στην επίθεση που δέχονται αυτή τη στιγμή τα κεκτημένα των εργαζομένων, αλλά και στις ιδιωτικοποιήσεις, ακόμη και κερδοφόρων και στρατηγικής σημασίας κρατικών επιχειρήσεων, όπως είναι ο ΟΤΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"
Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Κατάργηση των τροφείων

Εξω από τους παιδικούς σταθμούς πετάει τα παιδιά η πολιτική του Δ. Αβραμόπουλου και όσων ακόμη διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου της Αθήνας υποστηρίζουν την ανταποδοτική λογική της επιβολής τροφείων για την παροχή και αυτής της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε κάποιους - όσους έχουν προχωρήσει στη σύνταξη σχετικών εκθέσεων - από τους 37 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς φαίνεται ότι περίπου ένα 6 με 8 % των παιδιών εγκαταλείπει τη δεύτερη χρονιά δηλώνοντας οικονομική αδυναμία.Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα πενήντα πέντε παιδιά του 28ου παιδικού σταθμού, τα τέσσερα δεν παρουσιάστηκαν, αφού οι δικοί τους επικαλέστηκαν οικονομική αδυναμία.

Το μέγεθος αυτό, ίσως μάλιστα να αποδεικνυόταν μεγαλύτερο αν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί δέχονταν κανονικά όσες αιτήσεις τους υποβάλλονταν και δε φρόντιζαν να κλείνουν την πόρτα στους ενδιαφερόμενους - προεξοφλώντας την πληρότητα - για να μην καταγράφεται σε όλο της... το μεγαλείο η αδυναμία του Δήμου Αθηναίων να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης και των παιδιών τους.

Παρά τη σωρεία περιπτώσεων - όπως καταγγέλλει η Β. Γιωτοπούλου,εκπρόσωπος την τελευταία τετραετία της "Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αθήνα" στο ΔΣ του Δημοτικού Βρεφοκομείου - όπου "παιδικοί σταθμοί, εφαρμόζοντας εντολές της διοίκησης δήμου και Βρεφοκομείου, δε δέχονταν καν αιτήσεις για να μην φαίνεται πόσα παιδιά έμεναν τελικά απ' έξω", είναι τόσες οι ανάγκες ώστε το τέχνασμα δε στάθηκε ικανό να τις αποκρύψει.

Ετσι ακόμη και σε παιδικούς σταθμούς οι οποίοι κρίνονται ακατάλληλοι, εξαιτίας κτιριακών κυρίως προβλημάτων, οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις δυνατότητές τους. Στον παιδικό σταθμό της Αθηνοδώρου στα Πετράλωνα, ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο όροφο κτιρίου, από τις 123 αιτήσεις απορρίφθηκαν οι 33, ενώ σ' αυτόν της Δημοφώντος, ο οποίος χαρακτηρίζεται φυλακή - είναι υπερβολικά μικρός, ενοχλητικά ζεστός το καλοκαίρι λόγω κακοτεχνιών στη σκεπή του και δεν έχει αύλειο χώρο - δέχτηκαν 45 παιδιά και απέρριψαν 17.

Κι όμως ο δήμος αντί να προωθεί τη δημιουργία νέων παιδικών σταθμών, επιλέγει να δαπανά 43 εκατομμύρια δραχμές το χρόνο ενοίκιο για το νέο κτίριο όπου θα στεγάσει τις διοικητικές υπηρεσίες του Δημοτικού Βρεφοκομείου, οι οποίες μεταφέρονται πραξικοπηματικά - κατόπιν εντολής του δημάρχου - από κτίριο που είχε παραχωρηθεί δωρεάν στο δήμο και είχε μόλις πρόσφατα ανακαινιστεί...

Το πρόγραμμα της "Συμπαράταξης"

Ετσι οι 37 δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί που λειτουργούν σήμερα - όπως υπογραμμίζει στο πρόγραμμά της η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" - μπορούν να εξυπηρετήσουν μόλις 3.000 παιδιά, ένα μικρό μέρος, δηλαδή, του πραγματικού παιδικού πληθυσμού.

Τελικά "η κάλυψη των αναγκών αφήνεται για τους ιδιώτες" υπογραμμίζει ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Λεων. Αυδή.Γι' αυτό "στοχεύοντας στη λύση του οξυμένου προβλήματος από την ιδιωτική παρέμβαση και το υψηλό οικονομικό κόστος", η "Συμπαράταξη" δεσμεύεται με το πρόγραμμά της να αγωνιστεί για την εξασφάλιση:

  • Γενναίας αύξησης των κονδυλίων για εκπαίδευση προσωπικού, πιστώσεων για τη συντήρηση και την απρόσκοπτη λειτουργία των υπαρχόντων παιδικών σταθμών και προσλήψεων του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων.
  • Κατάργησης των τροφείων και κάθε άλλου ποσού που πληρώνουν οι γονείς, με προτεραιότητα στις οικογένειες με εργαζόμενους και τους δύο γονείς, τις μονογονεϊκές οικογένειες - χήρες, χήροι, άγαμες μητέρες και άλλοι - τους μετανάστες και τους ανέργους.
  • Διαφύλαξης του δωρεάν και δημόσιου χαρακτήρα των παιδικών σταθμών.
  • Αποτροπής της ιδιωτικοποίησης και ανταποδοτικότητας αυτών των υπηρεσιών και της με κάθε πλάγιο τρόπο εισαγωγής των ιδιωτών στη λειτουργία των παιδικών σταθμών.

Ολα τα παιδιά δικαιούνται εξυπηρέτησης από τους παιδικούς σταθμούς,υπογραμμίζει στο πρόγραμμά της η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" που αποβλέπει επίσης στην κάλυψη του ίδιου δικαιώματος των παιδιών και στις παιδικές κατασκηνώσεις.

Καθώς το πρόβλημα, κυρίως το οικονομικό, δε λύνεται σε μια μέρα, ο συνδυασμός του Λ. Αυδή απαιτεί και ταυτόχρονα δεσμεύεται μέχρι τότε "οι επιλογές να γίνονται με αυστηρά κοινωνικά και όχι ρουσφετολογικά κριτήρια".Η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" δηλώνει αντίθετη "στη συρρίκνωση των υπηρεσιών πρόνοιας, που εκτός των άλλων έχει ως συνέπεια τη μετακύληση του κοινωνικού κόστους στις γυναίκες, οι οποίες έτσι θα υστερήσουν στην πορεία εξίσωσης των φύλων".

  • Επειδή η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" δεν έχει και δε θέλει μεγαλόσχημους χρηματοδότες, θυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοίξει στην Εμπορική Τράπεζα για τη στήριξή της, είναι 45066827.Να ανταποκριθούμε!

ΑΥΡΙΟ: Νεολαία και παιδεία

ΛΕΩΝ. ΑΥΔΗΣ
Για χάρη του κέρδους καταστρέφονται δημόσιοι χώροι

Εκχωρούνται όλοι οι δημόσιοι χώροι της πόλης και τους στερείται ο πληθυσμός της Αθήνας,προειδοποίησε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής,καλώντας τους κατοίκους της πόλης να ανατρέψουν τις σε βάρος τους πολιτικές επιλογές, που καταγράφονται χαρακτηριστικά σε μια σειρά τερατώδη, όπως εξελίσσονται "μεγάλα έργα",όπως το Μετρό,η Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρος Υμηττού ή το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Ν. Γουλανδρή.

Ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα", υποψήφιος δήμαρχος, σε σχετική συνέντευξή του στον "902 Αριστερά στα FM", με αφορμή τις τελευταίες καταγγελίες του συνδυασμού του για τα τρία συγκεκριμένα έργα, υπογράμμισε πως, για την ώρα, η κυβέρνηση φαίνεται να είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στις επιλογές της για καταστροφή του δημόσιου χώρου και ειδικά του ελάχιστου και πολύτιμου για την πόλη πράσινου, που έχει απομείνει, καθώς ταυτίζεται με τα συμφέροντα των εργολάβων και των λογής ιδιωτών που εμπλέκονται με τα έργα και τα κριτήριά τους δεν είναι βέβαια, περιβαλλοντικά, αλλά οικονομικά.

Ετσι στην περίπτωση του μετρό, αυτό που ενδιαφέρει τους εργολάβους είναι το μικρότερο δυνατόν κόστος, με αποτέλεσμα να μην έχει γίνει η παραμικρή απαλλοτρίωση, αντίθετα, για να εξυπηρετηθεί το μετρό, να καταπίνει πλατείες, αλσύλλια, πεζοδρόμια και δρόμους. Στην Περιφερειακή ενδιαφέρει το μέγιστο δυνατό κέρδος για τους εργολάβους που θα διαχειριστούν τη λεωφόρο, όταν λειτουργήσει και γι' αυτό επιμένουν στην επιφανειακή χάραξη, η οποία σε αντίθεση με τη σήραγγα, τους παρέχει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης, με λογής επιχειρήσεις της γης εκατέρωθεν του δρόμου και τη λειτουργία κόμβων διοδίων.

Με τη συγκεκριμένη πολιτική, όμως, όπως σημείωσε ο Λ. Αυδής, χάνονται στην πρώτη περίπτωση σημαντικά τμήματα του δημόσιου χώρου της πόλης - αποτελεί μάλιστα αυτό μια πρόσθετη φορολογία σε είδος,αφού το μετρό το πληρώνει το ελληνικό κράτος από τον προϋπολογισμό του κατά μεγάλο μέρος και βέβαια με έσοδα που παίρνει από τη φορολογία, η οποία πλήττει τις ασθενέστερες τάξεις. Και μετά έρχεται το μετρό, χωρίς μια απαλλοτρίωση - ακόμη και στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων, μοναδική περίπτωση απαλλοτρίωσης, έχει καταλάβει χώρους και εκτός του εργοταξίου του - και παίρνει το δημόσιο χώρο, που στερεί από τους κατοίκους της πόλης.

Με την περιφερειακή χάνεται το καλύτερο κομμάτι του δάσους του Υμηττού, ενώ και το περιβόητο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης καταπίνει το άλσος και τα δέντρα της Ριζάρη με την επιμονή της... γηραιάς κυρίας - όπως είπε ο Λ. Αυδής - να γίνει σε αυτή την κορεσμένη περιοχή, αντί της υποβαθμισμένης, ξεχασμένης για τον πολιτισμό Δυτικής Αθήνας. Και δόθηκε μάλιστα πάλι ο χώρος του άλσους, ούτε καν η κοντινή "τρύπα", το γνωστό κενό, ανασκαμμένο οικόπεδο μεταξύ των οδών Ριζάρη και Β. Κωνσταντίνου.

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
Στα Ανω Πετράλωνα

Στα Ανω Πετράλωνα, στην πλατεία Σφαγείων, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" Λεων. Αυδής.Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα.

Στην κατάργηση των τροφείων και τη σταδιακή κάλυψη όλων των παιδιών της πόλης με παιδικούς σταθμούς και κατασκηνώσεις σκοπεύει η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα"

Η κάλπη πρέπει να στείλει το μήνυμα διαμαρτυρίας του λαού στην κυβέρνηση, τόνισαν τα στελέχη της ΝΑΣ στους εργαζόμενους στον ΟΤΕ

Αυτή η εικόνα, είναι η πλέον συνηθισμένη στο Θριάσιο Νοσοκομείο, καθώς η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καθιστά τη σωστή λειτουργία του αδύνατη

Το κλιμάκιο της ΝΑΣ συναντήθηκε χτες, τόσο με το σωματείο εργαζομένων όσο και με την Επιστημονική Επιτροπή, οι οποίοι τους εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Επειδή η "Αγωνιστική Αριστερή Οικολογική Συμπαράταξη για την Αθήνα" δεν έχει και δε θέλει μεγαλόσχημους χρηματοδότες, θυμίζουμε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο αριθμός λογαριασμού που έχει ανοίξει στην Εμπορική Τράπεζα για τη στήριξή της είναι 45066827.Να ανταποκριθούμε!



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ