ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 2 Φλεβάρη 2007
Σελ. /28
Καιρός
ΚΑΙΡΟΣ

Στη βορειοδυτική Ελλάδα λίγες νεφώσεις. Στη Μακεδονία, στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο το πρωί. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή χιονόνερο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Καταιγίδες θα σημειωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά. Ανεμοι στα δυτικά και βόρεια βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους θυελλώδεις και στο νότιο Αιγαίο τοπικά σε πολύ θυελλώδεις. Θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.


Ευχαριστήριο

Αστέρω Τριγάζη
Αστέρω Τριγάζη
Φωτ.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στο πένθος μας και στο μνημόσυνο της λατρευτής μας μητέρας

ΑΣΤΕΡΩΣ ΤΡΙΓΑΖΗ

Ευχαριστούμε και τον «Ριζοσπάστη» για τη δημοσίευση του μνημοσύνου και της φωτογραφίας της. Στη μνήμη της προσφέρουμε στο «Ρ» 100 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια της


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Λούλα Λογαρά
Λούλα Λογαρά
Φωτ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΣΠΥΡΟΥ Αλέξανδρου ΤΖΑΤΖΑΝΗ, τον οποίον θυμάμαι τη μέρα του θανάτου του Στάλιν να 'χει μείνει όλη μέρα άρρωστος στο κρεβάτι, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση, μέσω της Αχτίδας Α` Πειραιά, 1.000 ευρώ.

Κώστας Τζατζάνης

* * *

Φωτ.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ, στέλεχος του ΚΚΕ, ο οποίος γεννήθηκε στη Δόμβραινα Θηβών. Τα πρώτα του βήματα στους λαϊκούς αγώνες ήταν με τη συμμετοχή του ως Αετόπουλο και αργότερα στην ΕΠΟΝ στην Κατοχή Για την αντιστασιακή δάση του, του απονεμήθηκε σχετικό μετάλλιο.

Το 1951 έφυγε στην Ιταλία για να σπουδάσει Κτηνιατρική. Εκεί συμμετείχε στο ιταλικό φοιτητικό κίνημα ως στέλεχος του ΚΚΕ και αργότερα της ΕΔΑ, της οποίας υπήρξε γραμματέας Ιταλίας κατά τη διάρκεια της χούντας. Ανέπτυξε έντονη αντιδικτατορική δράση. Το 1975 έρχεται στην Ελλάδα και συμβάλλει αποφασιστικά στη διοργάνωση της Παγκόσμιας Συνέλευσης για τη Χιλή στην Αθήνα.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων στην περιοχή της Τοσκάνης. Εργάστηκε ως επαγγελματίας στην περιοχή Γκροτέσκο, όπου έζησε έως το θάνατό του.

Ο Γιώργος Αγγελίνας εργάστηκε στην Ιταλία πάντα ως στέλεχος του ΚΚΕ.

Τα τελευταία χρόνια παρέμενε επί 6 μήνες κάθε χρόνο στο Λουτράκι, όπου συμμετείχε ενεργά ως μέλος της ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας με πολύπλευρη δράση στην προώθηση της πολιτικής του ΚΚΕ.

Παναγιώτης Ράπτης
Παναγιώτης Ράπτης
Οι σύντροφοι και φίλοι του υπόσχονται να συνεχίσουν στα βήματα του Γιώργου και στη μνήμη του προσφέρουν 900 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Λουτρακίου - Περαχώρας.

* * *

φΩΤ.

Στις 25 Δεκέμβρη 2006 «έφυγε» από κοντά μας η ΝΟΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ, μέλος του ΚΚΕ, η οποία αγωνίστηκε για τα ιδανικά του κόμματός της από την Κατοχή, με ενεργό συμμετοχή σε διάφορες θέσεις.

Στη μνήμη της και για να συμβάλω στην οικονομική εξόρμηση, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου, 750 ευρώ.

Δημήτρης Ευθυμιάδης

* * *

Φωτ.

Ο σύντροφός μας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, στην Κατοχή ήταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - ΕΑΜ. Συμμετείχε επίσης στην Εθνική Αντίσταση όλη η οικογένειά του στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Λευκάδα. Δύο αδέλφια του δολοφονήθηκαν από συνεργάτες των κατακτητών. Ο Τριαντάφυλλος όμως συνέχισε ανυπότακτος τον αγώνα και για τη δράση του πιάστηκε, βασανίστηκε φρικτά και φυλακίστηκε.

Οταν αφέθηκε ελεύθερος, συνέχισε τη δράση του από τις γραμμές της ΕΔΑ και το συνδικαλιστικό κίνημα, ως μέλος του σωματείου οικοδόμων.

Η δικτατορία της 21ης Απρίλη τον συλλαμβάνει και τον εξορίζει για περισσότερα από τρία χρόνια στη Γυάρο και στη Λέρο. Ο Τριαντάφυλλος, όμως, αλύγιστος υπερασπίστηκε τις αρχές του ΚΚΕ.

Δημήτρης Ράπτης
Δημήτρης Ράπτης
Με την επιστροφή του από την εξορία, συνέχισε την αντιδικτατορική δράση από τις παράνομες οργανώσεις του ΚΚΕ. Υπήρξε υπόδειγμα σεμνότητας, σταθερότητας και εργατικότητας.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του, οι κόρες του, τα εγγόνια του και σύντροφοί του από την ΚΟΒ Αργυρούπολης προσφέρουν 400 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

** * *

Φωτ2

Στη μνήμη των γιων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΠΤΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των συγγενών μου ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΤΑΦΟΥΛΗ, μαχητών του ΔΣΕ, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση 100 ευρώ.

Γιάννης Ράπτης (Κοντοβράκης)

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο του αγαπημένου μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ, οπαδού του ΚΚΕ και καθημερινού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη».

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη» 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ ΕΑΒ.

Η γυναίκα του, τα παιδιά και τα εγγόνια του

* * *

Φωτ.

Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΙΟΒΡΕΚΗ. Τα ιδανικά όμως και οι αξίες που μας κληροδότησε, μας συντροφεύουν στις μικρές και μεγάλες στιγμές, στους αγώνες που συμμετέχουμε, σε αυτά που πιστεύουμε, σε αυτά που θέλουμε. Οι θυσίες του, οι διωγμοί που υπέστη, το ήθος και κυρίως η παρουσία του, αποτελούν για μας παρακαταθήκη. Ο γλυκός λόγος του είναι φυλαγμένος ως μονάκριβος θησαυρός στην καρδιά μας.

Νίκος Καφαντάρης
Νίκος Καφαντάρης
Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 150 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση.

Η σύζυγός του Πηνελόπη

Οι κόρες του Ραλλιώ και Μαρία

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του αγαπημένου φίλου μας ΝΙΚΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, 50 ευρώ.

Θα τον θυμούμαστε πάντα.

Δάνα και Ελια

* * *

Στη μνήμη του αγαπητού φίλου μας και αγωνιστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρουμε για την εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Υμηττού, 50 ευρώ.

Μπάμπης Αθανασόπουλος, Κική Κέφη

* * *

Φωτ.

Ακριβέ μας σύντροφε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ από τη Στεφάνη Πρέβεζας. Πολύ απρόσμενα «έφυγες» και όμως είσαι παρών με την αγάπη στη δουλιά, στην πίστη και τον αγώνα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους λαούς.

Παιδί και εσύ της φτωχολογιάς, τίμιος και άξιος μαχητής του δίκαιου, παράδειγμα για τους νέους, άνθρωπος του λαού. Θα σε θυμούμαστε πάντα, γιατί τα ιδανικά στα οποία πίστευες και για τα οποία αγωνιζόσουν στη ζωή κόντρα στο άδικο και στους εκμεταλλευτές του λαού, θα φωτίζουν και το δικό μας δρόμο για κοινωνική πρόοδο, ειρήνη και σοσιαλισμό.

Στη μνήμη του προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση σύντροφοι και φίλοι, μέσω ΚΟΒ Ωρωπού, 50 ευρώ και ο Γιάννης Βάσιος, μέσω ΚΟΒ Κρανιάς, 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μου ΘΑΝΑΣΗ και ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΕΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Ανω Αμπελόκηπων, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Κούλα Μαραγκουδάκη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΛΟΥΛΑΣ ΛΟΓΑΡΑ, προσφέρουμε για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Ριζούπολης, 50 ευρώ.

Δημ. και Αννα Μανούσου


Σπύρος Τζατζάνης
Σπύρος Τζατζάνης

Γιώργος Αγγελίνας
Γιώργος Αγγελίνας

Παντελής Κιοβρέκης
Παντελής Κιοβρέκης

Τριαντάφυλλος Κοντογιώργης
Τριαντάφυλλος Κοντογιώργης

Αποστόλης Κουμπούρας
Αποστόλης Κουμπούρας

Αλέξανδρος Τσουρουνάκης
Αλέξανδρος Τσουρουνάκης

Νότα Ευθυμιάδου
Νότα Ευθυμιάδου

Νοσοκομεία
ΑΘΗΝΑ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ (14.30 - 08.00)

ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, γαστρεντερολογική, ενδοκρινολογική, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ρευματολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική, ΓΝΑ «ΕΛΠΙΣ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, οδοντιατρική, ουρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική, ΓΝΝ ΙΩΝΙΑΣ «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ» παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική, μαιευτική, ΓΝΑ «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» έως 21.00.

ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ (08.00 - 08.00)

ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» γναθοχειρουργική, πλαστική χειρουργική, ΓΝΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» θωρακοχειρ/κή, πνευμονολογική, ΓΝΑ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» καρδιοχειρ/κή, ΓΝΑ «ΚΑΤ» και ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ορθοπαιδική, ΨΝΑ «ΔΑΦΝΙ» (για εισαγγελικές και εκούσιες) ψυχιατρική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» μαιευτική, ΓΝΑ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» γυναικολογική, μαιευτική, ΝΔΝΑ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΠΑ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» παιδιατρική, ΑΟΝΑ «ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» ογκολογική (έως 15.00) - ΓΟΝΚ «ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ παιδοψυχιατρική.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝΝ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», ΠΓΝΑ «ΑΤΤΙΚΟ» 14.30 εως 23.00, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» ΒΟΥΛΑΣ ουρολογική, οφθαλμολογική έως 14.30.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, νευροχ., ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., χειρ., ΑΧΕΠΑ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., παιδ., χειρ., ΩΡΛ, νευροχ., ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ Ωράριο 08.00-14.30: Παθ., καρδ., χειρ., ορθοπ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ωράριο 08.00-08.00: Θωρ/κή, καρδιοχ., ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Ωράριο 08.00-14.30: Παιδ., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., καρδ., νευρολ., πνευμ., παιδ., χειρ., ορθοπ., ΩΡΛ, νευροχ., Ωράριο 08.00-08.00: Νεογν., ουρ., οφθ., Μ/Γ, παιδοχ., παιδοορθ., αγγειοχ., ΠΑΝΑΓΙΑ Β΄ΙΚΑ (Σημείωση: η ΚΕ του νοσοκομείου τις εργάσιμες λήγει στις 22.30 μ.μ.) Ωράριο 08.00-14.30: Καρδ., Ωράριο 14.30-08.00: Παθ., νευρολ., χειρ., ορθοπ., ουρ., ΝΟΣ. ΔΕΡΜ. ΚΑΙ ΑΦΡΟΔ. ΝΟΣΩΝ Δερμ., ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ογκ., ΨΝΘ Ψυχ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Λοιμ., ΚΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ Οδοντ.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΑΘΗΝΑ: Τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ΙΘΑΚΗ 1145, Κέντρο Πολλαπλής Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, τηλ. 210-3647.700, Κέντρο Ενημέρωσης ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-3300.751, Κέντρο Ενημέρωσης ΔΙΑΒΑΣΗΣ, τηλ. 210-8626.761, Κέντρο Ενημέρωσης ΣΤΡΟΦΗΣ για έφηβους χρήστες, τηλ. 210-8820.277.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΝΟΣΤΟΣ, τηλ. 210-4220.708.

ΚΡΗΤΗ: Κέντρο Ενημέρωσης Ηρακλείου, τηλ. 2810-261.026.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κέντρο Ενημέρωσης ΙΘΑΚΗ, τηλ. 2310-270.110.

ΛΑΡΙΣΑ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 2410-254.597.

ΒΟΛΟΣ: Κέντρο Ενημέρωσης ΕΞΟΔΟΣ, τηλ. 24210-80.246.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΙΘΑΚΗ 2310.636.373 (Για συγγενείς και φίλους εξαρτημένων ατόμων).


Φαρμακεία
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Κηφισίας & Μουσών 1Α (Προέκταση Κατεχάκη, δίπλα στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ), ΑΧΑΡΝΩΝ Μιχ. Βόδα 77, ΒΥΡΩΝΑΣ Αγ. Σοφίας 37 (δίπλα στο υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας ΒΥΡΩΝΑ), ΓΑΛΑΤΣΙ Χριστιανουπόλεως 86 (τέρμα τρόλεϊ Λαμπρινής), ΔΑΦΝΗ Βουλιαγμένης 198 (Πλ. Καλογήρων), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Παπαδιαμαντοπούλου 54 (στάση ΑΛΕΞ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ξενοφώντος 90-92 (από Θησέως 301 στο ύψος της Πυροσβεστικής), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δημοσθένους 149, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Ηρακλείτου 4, ΚΥΨΕΛΗ Βελβενδού 43 (Διασταύρωση με τέρμα Κερκύρας), Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Λ. Αλεξάνδρας 119 (στάση ΙΚΑ), ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ Αμφιαράου 172 (τέρμα ΜΕΤΡΟ Σεπολίων), ΟΜΟΝΟΙΑ Σωκράτους 46 και Αγ. Κων/νου 6, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Υμηττού 138 - 140 (Προφ. Ηλίας), ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Πλατεία Παπαδιαμάντη 8 (τέρμα τρόλεϊ), ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Αχαρνών 367, ΠΑΤΗΣΙΩΝ Πατησίων 261 (Πλ. Κολιάτσου), ΠΑΤΗΣΙΩΝ Πιπίνου 21 (στ. Αγγελοπούλου), ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Ηούς 7 (όπισθεν Παυλίδη.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Σεβαστουπόλεως 127 & Βολανάκη 5 (Ερυθρ. Σταυρός), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΝΩ Τριφυλίας 53, ΓΟΥΔΙ Σπηλιωτοπούλου 19 (πλατεία Ελευθερίας - πλησίον Νοσ. Παίδων), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Εσπερίδων 46 (στο ύψος της Χαροκόπου), ΚΕΝΤΡΟ Σταδίου 17 (άγαλμα Κολοκοτρώνη), ΚΟΛΩΝΟΣ Ιωαννίνων 68 (Πλατεία), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου 126 & Εμπεδοκλέους, ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΝΩ Ηρακλείου 80 (Αγ. Αντώνιος), ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Γ' Σεπτεμβρίου 113 - Κοδριγκτώνος.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Μεσογείων 46, ΒΥΡΩΝΑΣ Γ. Γεννηματά 46 (πρώην Μυρακτής) Φορμίωνος 10η στάση έναντι ΒΡ, ΓΑΛΑΤΣΙ Λέσβου 3 (από Λ. Βεΐκου 8 - παλαιό τέρμα), ΙΛΙΣΙΑ Μιχαλακοπούλου 31-33 (όπισθεν Χίλτον), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Φιλαρέτου 109, ΚΥΨΕΛΗ Ευβοίας 20-22 και Κερκύρας, ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Μαυρομιχάλη 135, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Θ. Βρεσθένης 51-53 και Αμβρ. Φραντζή, ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Παπαναστασίου 135 - Στρ. Καλλάρη 21, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΑΝΩ Δρυόπων 5-7 (Ηλ. Σταθμός).

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Λ. Ηρακλείου 295, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Μαρίνου Αντύπα 4.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 12 μ.μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΣ Σικελιανού 15.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Β. Αλεξάνδρου 54.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Προύσσης 11 & Σμύρνης, ΧΑΪΔΑΡΙ Φαβιέρου 47 & Κέκροπος 4, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Περικλέους 61 & Ανθέων 1.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Προύσσης 11 & Σμύρνης, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Σαρανταπόρου 57.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Ελ. Βενιζέλου 39, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ικαρίας 20.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΝΙΚΑΙΑ 28ης Οκτωβρίου 74 από Πλ. Κρήνης, ΜΟΣΧΑΤΟ Μακρυγιάννη 102, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Χαρ. Τρικούπη 25 και Καραΐσκου, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ρ. Φεραίου 18 και Π. Μελά, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φίλωνος 52, ΝΙΚΑΙΑ Ατταλείας 317, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Αγ. Δημητρίου 149.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηπείρου 143, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Προικονήσου 52 και Γ. Αβέρωφ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρώων Πολυτεχνείου 28 - Δημ. Θέατρο, ΝΙΚΑΙΑ Μούγλων 27Α' πλησίον Εφορίας.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Σμυρναίου 9, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Υψηλάντου 33-35 και Πύλης, ΑΜΦΙΑΛΗ Π. Τσαλδάρη 17 από Φλέμιγκ 1, ΝΙΚΑΙΑ 25ης Μαρτίου 58 - Αγ. Ανάργυροι.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Γρ. Λαμπράκη 218-220 τέρμα Αν. Τούμπα, Μυστακίδου 33 - Πλαστήρα Χαριλάου, Ε. Βενιζέλου 95 Νεάπολη, Ικτίνου 18 - Τσιμισκή 81 - Πεζόδρομος, Αργοναυτών 15 - Τ. Οικονομίδη Καραμπουρνάκι, Χιλής 49 - Μαρμαρά 1 - Καλαμαριά, Μ. Μπότσαρη 106 - Παπαναστασίου, Κασσάνδρου 98 - Αισχύλου Αγ. Δημητρίου, Φλέμιγκ 37 - Γαμβέττα, Ωραιοκάστρου 56 - Σταυρούπολη.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Κωνσταντινουπόλεως 28 - Παρασκευοπούλου, Π. Λεβαντή 54 Κορδελιό - Ελευθέρια, Εγνατία 72 - Παναγ. Χαλκέων, Β. Ολγας 122 - Πέτρου Συνδίκα, Ελ. Βενιζέλου 24 Συκιές.


Δρομολόγια πλοίων

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ 07.25 Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, ΣΟΥΠΕΡ ΦΕΡΙ ΙΙ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 14.55 Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, ΕΞ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 16.00 Χίο, Μυτιλήνη, ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ 16.00 Κύθηρα, Αντικύθηρα, ΕΞ. ΠΗΓΑΣΟΣ 17.00 Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλ/σι, Βαθύ, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 17.30 Πάρο, Νάξο, Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ 18.50 Μήλο, Θήρα, Ηράκλειο, Σητεία, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη, Ρόδο, ΡΟΜΙΛΝΤΑ 19.00 Πάρο, Νάξο, Ιο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Θήρα, Ανάφη, Θήρα, ΜΥΤΙΛΗΝΗ 19.00 Χίο, Μυτιλήνη, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 2 19.00 Σύρο, Κω, Ρόδο, ΠΡΕΒΕΛΗΣ 20.00 Ρέθυμνο, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ 20.30 Ηράκλειο, ΛΙΣΣΟΣ 21.00 Χανιά, ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ 21.00 Ηράκλειο, ΝΤΑΛΙΑΝΑ 23.59 Κάλυμνο, Κω, Ρόδο.

  • Για την εκτέλεση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στα 210.4226.000, 210.4147.800 (ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ τηλ. 1440).

Χρήσιμα τηλέφωνα

Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166. Κέντρο Αμεσης Βοήθειας ΕΕΣ: 150. Αμεση Δράση: 100. Πυροσβεστική: 199. Εφημερεύοντα νοσοκομεία, Εφημερεύοντες Ιατροί, Φαρμακεία: 1434. Κέντρο δηλητηριάσεων: 210.7793.777. Κέντρο διοικητικών πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης: 177. Πληροφορίες ονομαστικού καταλόγου 11888. Τηλεφωνικές αιτήσεις για παροχή πιστοποιητικών. Παρεχόμενα πιστοποιητικά: γέννησης, ληξιαρχικές πράξεις, φορολογικής ενημερότητας, στρατολογικής κατάστασης και ποινικού μητρώου: 1502. Βλάβες τηλεφώνου: 121. Βλάβες ηλεκτρικού Αθήνας: 210.3245.311-4. Βλάβες ηλεκτρικού Πειραιά: 210.4812.561. Βλάβες δικτύου ΕΥΔΑΠ: 1022. Ειδήσεις: 115. ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, Τζόκερ, Λόττο, Προτο 1444. Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο, Ιππόδρομος 1445. Χρηματιστήριο 1424. Τροχαία Αθήνας: 210.5230.111. Τροχαία Πειραιά: 210.4113.832. Προαστίων: 210.5249.006.

Δρομολόγια: Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) 1110. Πληροφορίες ΚΤΕΛ, Δρομολόγια Πλοίων, Αεροπλάνων 1440, ΚΤΕΟ 1425, Μετεωρολογικό Δελτίο 1448, Θέατρα - Κινηματογράφοι 1422. Αγορανομία: 210.3217.056. Ράδιο - Ταξί Αθήνας - Πειραιά: 210.9217.942, 210.6459.000, 210.6711.200, 210.8014.114 - 210.8086.109, 210.9885.210, 210.9961.420-23, 210.6480.965, 210.4115.200 - 210.4115.666 - 210.4116.882, 210.9934.812, 210.5132.316 - 210.5132.319, 210.4200.042, 210.8088.000 - 210.8019.000 - 210.6127.700, 210.9642.900, 210.8018.820 - 210.8012.270, 210.5814.711, 210.4182.333-5 - 210.8260.890-3, 210.6432.240 - 210.6433.400 - 210.6437.198, 210.2221.623 - 210.2921.910 - 210.2919.016, 210.5020.357 - 210.5023.583 - 210.5023.783, 210.8946.858 - 210.8944.531, 210.3451.200.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ