ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
Σελ. /48
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ «ΕΡΑΤΩ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Α.Ε.» ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, καλούνται οι μέτοχοι της «ΕΡΑΤΩ ΤΟΥΡ1ΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.» σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση την 30η Ιουνίου 2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στον Πλατανιά Χανίων, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης.

-- Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2007 μετά των εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.

-- Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για πεπραγμένα της χρήσης 2007.

-- Εκλογή δύο τακτικών και δύο αναπληρωματικών ελεγκτών για την τρέχουσα χρήση 2008 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

-- Διάφορες ανακοινώσεις και προτάσεις.

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα στην Ελλάδα και να παραδώσει την απόδειξη κατάθεσης στην εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Πλατανιάς 2 Ιουνίου 2008

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (Αρθρο 135 Κ.Πολ. Δικ.)

Επιδόθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, πιστό αντίγραφο της υπ' αριθμ. 84/2007 απόφασης του Πολ/λούς Πρωτ/κείου Δράμας, για την εναγόμενη Μαργαρίτα Βακουλά του Βλαδίμηρου κάτοικο πρώην Κ. Αγρού Δράμας και ήδη αγνώστου διαμονής μετά την από 5-6-2008 γραπτή παραγγελία της Δικηγόρου Ζωής Μιχαηλίδου κατοίκου Δράμας πληρεξούσιας του Βασιλείου Γαβριήλογλου του Γαβριήλ κατοίκου Κ. Αγρού Δράμας, σύμφωνα με την οποία απόφαση απαγγέλλει τη λύση του μεταξύ των διαδίκων πολιτικού γάμου που τελέστηκε στις 22-5-2001 στη Δράμα. Συντάχθηκε η με αριθ. 10711/5-6-2008 έκθεση επίδοσης της δικαστικής επιμελήτριας Δράμας Αθανασίας Αναστασιάδου.

Δράμα 5-6-2008

Η Δικαστική Επιμελήτρια

Αθανασία Αναστασιάδου



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ