Τρίτη 18 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Σύσκεψη για την οργάνωση αγωνιστικών πρωτοβουλιών

Κάλεσμα σε σύσκεψη εργαζομένων, σωματείων και μαζικών φορέων απευθύνουν συνδικάτα της Εύβοιας. Η σύσκεψη θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Χαλκίδα.

«Κόντρα στην κοροϊδία της κυβέρνησης, στην αντιλαϊκή επίθεση που εξαπολύει χέρι χέρι με τους επιχειρηματικούς ομίλους, εμείς να οργανώσουμε την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας», είναι το κάλεσμα που απευθύνουν τα Συνδικάτα Τροφίμων - Ποτών Εύβοιας και Βοιωτίας, Μετάλλου Εύβοιας, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας.

Στη Σάμο

Στο μεταξύ, σύσκεψη σωματείων και φορέων της Σάμου έγινε την περασμένη Τετάρτη, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου. Η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ από τις αρχές του 2019, ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στο νησί, τα προβλήματα της συγκοινωνίας, ακτοπλοϊκής και αεροπορικής, η υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση της Υγείας, είναι μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν στη σύσκεψη.

Σωματεία και φορείς αποφάσισαν να οργανώσουν το επόμενο διάστημα πρωτοβουλίες πλατιάς ενημέρωσης, μέσα από συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων σωματείων, φορέων και συλλόγων, Γενικές Συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες σε χώρους δουλειάς, σε πόλεις και χωριά, ενώ θα δώσουν συνέχεια στη δράση τους τον Οκτώβρη με νέα σύσκεψη και αποφάσεις για κινητοποιήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ