Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΝΙΚΑΙΑ - ΙΛΙΟΝ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Λαϊκά φροντιστήρια αρχίζουν τη λειτουργία τους

Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη θα λειτουργήσει το Λαϊκό Φροντιστήριο, με δωρεάν μαθήματα για όλες τις τάξεις Γυμνασίου - Λυκείου. Με όπλο την αλληλεγγύη, τη μαζική και οργανωμένη δράση, σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να βοηθηθούν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες, να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια του ταξικού σχολείου, ενός σχολείου που απαιτεί την οικονομική άνεση της οικογένειας! Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί τα παιδιά των εργαζομένων να εγγραφούν και ενημερώνει ότι η πρώτη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών θα γίνει στις 29 Οκτώβρη, στις 18.00, στο χώρο του ΟΦΟΝ (Γέμελου 119, Νίκαια). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου laikofron.nik@gmail.com και στο τηλέφωνο 690 906 0190.

Αντίστοιχα, η Λαϊκή Επιτροπή Ιλίου θα λειτουργήσει φέτος για 7η χρονιά λαϊκό διδασκαλείο, που προσφέρει δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Καλεί τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους, καθώς και άνεργους και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς και τους φοιτητές καθηγητικών σχολών να συνεισφέρουν, κάνοντας το λαϊκό διδασκαλείο και δική τους υπόθεση. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου), ώρες 18.00 - 20.00, στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Μενελάου και Χρυσηίδος). Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Οκτώβρη.

Επίσης για 7η χρονιά, συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα αλληλεγγύης από τη Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου. Η Λαϊκή Επιτροπή καλεί «τους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να κρατήσουν το χέρι αγωνιστικής αλληλεγγύης που απλώνεται στην πόλη μας με τις δραστηριότητες των εργατικών ταξικών σωματείων. Μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση». Ενημερώνει ότι οι εγγραφές γίνονται καθημερινά, ώρες 18.00 - 20.00, στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής (Θεοφράστου 6 & 40 Εκκλησιών 20). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 5718 023.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ