Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 30 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων φίλων και συντρόφων που «έφυγαν» πρόωρα από τη ζωή, του συζύγου μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Δ. ΡΕΜΠΗ και του αξιαγάπητου φίλου ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, από τον Παντελεήμονα Πιερίας, προσφέρω στο ΚΚΕ, που με συνέπεια και ήθος υπηρέτησαν, 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Θεσπρωτικού Πρέβεζας.

Σοφία Αν. Ρεμπή

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το κόμμα που ο Δήμος τίμησε και αγωνίστηκε σ' όλη του τη ζωή, το ποσό των 240 ευρώ.

Η σύζυγος Ρέγκλη Ευαγγελία

Τα παιδιά Ελισάβετ και Αντιγόνη Μπαρτζώκα

***

ΦΩΤΟ

Ο αγωνιστής ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, που «έφυγε» από κοντά μας στις 4 Απρίλη 2002, γεννήθηκε το 1929 στη Βεργίνα Ημαθίας. Καταγόταν από φτωχή προσφυγική οικογένεια. Στην Κατοχή οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ του χωριού του. Ο αγώνας της οικογένειας για την απελευθέρωση της πατρίδας «πληρώθηκε» με διώξεις, τόσο του πατέρα του όσο και της μητέρας του.

Διάλεξε πάλι το δρόμο του αγώνα. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ. Στον Εμφύλιο έχασε την αδερφή του, που ήταν επίσης μαχήτρια του ΔΣΕ. Από το φθινόπωρο του 1949 έζησε ως πολιτικός πρόσφυγας, στην αρχή στην Πολωνία και αργότερα στην Ουγγαρία, στο χωριό «Μπελογιάννης», και δούλεψε ως εργάτης. Επέστρεψε στην πατρίδα με την οικογένειά του το 1982 και συνέχισε να αγωνίζεται ως μέλος του ΚΚΕ.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ολοι θα τον θυμούνται στην ΚΟΒ του Σιδηροδρομικού Σταθμού, της οποίας ήταν μέλος, για τις σταθερές και αταλάντευτες θέσεις του. Θα τον θυμούνται παρόντα, παρά την κακή κατάσταση της υγείας του, στις διαδηλώσεις, στις συνελεύσεις, στο μοίρασμα προκηρύξεων, στις Οικονομικές Εξορμήσεις. Παράλληλα, ήταν καθημερινός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη».

Η οικογένεια Χ. Χριστοδουλίδη και η σύζυγος Κίτσα προσφέρουν, στη μνήμη του, 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση.

***

ΦΩΤΟ

Πέθανε στις 16 Αυγούστου 2018 ο σύντροφος ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. Γεννήθηκε το 1927 στο χωριό Καλαφατιώνες της Κέρκυρας.

Την περίοδο της Κατοχής εντάχθηκε στην ΕΠΟΝ έχοντας το καθήκον του συνδέσμου, μεταφέροντας μηνύματα μεταξύ των ομάδων του Εφεδρικού ΕΛΑΣ και της ΕΠΟΝ στην Κέρκυρα. Στην περίοδο του Εμφυλίου συνέχισε τη δράση του ως σύνδεσμος του Κόμματος μεταφέροντας μηνύματα μεταξύ της τότε Αχτίδας Μέσης του Κόμματος και της καθοδήγησης.

Το 1976 με την πτώση της χούντας αναλαμβάνει υπεύθυνος στην ανασύσταση της Αχτίδας Μέσης του Κόμματος. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας της ΚΟΒ του χωριού του, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου και μέλος του ΔΣ του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Την περίοδο της κρίσης στο Κόμμα πρωτοστάτησε στην καταδίκη του οπορτουνισμού και στη διατήρηση της μαρξιστικής - λενινιστικής ιδεολογίας του Κόμματος. Τακτικός αναγνώστης του «Ριζοσπάστη». Μέχρι την τελευταία του πνοή παρέμεινε μέλος της ΚΟΒ Μέσης Κέρκυρας του ΚΚΕ.

ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
Τέτοιες ζωές δεν ξεχνιούνται. Πάντα θα ζει στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι, σύντροφε Αλέκο.

Στη μνήμη του η κόρη του Αρτεμισία προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ.

Οι σύντροφοι και φίλοι του Πιέρρης Γιάννης, Ραρής Βασίλης, Σγούρος Κώστας, Λευτεριώτη Μάντε, Σαβάτης Κώστας, Μακρής Αιμίλιος και Σκλαβούνος Μάκης προσφέρουν άλλα 60 ευρώ.

***

Στη μνήμη των μελών της ΚΟΒ Νίκος Μπελογιάννης Τορόντο Καναδά:

1. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, δικηγόρου, πρ. βουλευτή του Κόμματος, στους 10 εκλεγμένους του 1926, με το μέτωπο «Αγροτών και Προσφύγων» . Εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση Παπαναστασίου και κατέληξε στον Καναδά κυνηγημένος από το «ιδιώνυμο» του Βενιζέλου.

2. ΝΕΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, από Μηλιά τη Φλώρινας, συλληφθείς το 1938 για την κομματική του δράση. Παρέμεινε στις φυλακές μέχρι το 1941, απέδρασε από τη νήσο Φολέγανδρο και αμέσως εντάχθηκε με τις πρώτες αντάρτικες ομάδες του ΕΛΑΣ σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία. Υπήρξε επιμελητής στην περιοχή της Ρούμελης. Συνελήφθη το 1947 και παρέμεινε στις φυλακές μέχρι το 1964. Κατέφυγε στον Καναδά με πρόσκληση του γιου του.

3. ΣΤΑΜΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ από τα Αλωνα Φλώρινας.

4. ΣΙΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ από το Ανταρτικό Φλώρινας Πρεσπών, κομμουνιστή ΕΑΜίτη. Βουλευτή με την Κυβέρνηση του Βουνού του ΕΑΜ. Κατέφυγε στη Γιουγκοσλαβία και από εκεί στον Καναδά.

ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
5. ΔΗΜΑΚΑΡΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από τη Μέσα Μάνη, Αγιος Νικόλαος, Μεσανατολίτη, φυλακισμένου στα σύρματα στην Παλαιστίνη από τους Αγγλους ιμπεριαλιστές.

6. ΔΗΜΑΚΑΡΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, νεότερου αδελφού του πρώτου. Μέλους της ΚΟΒ Τορόντο.

7. ΑΓΓΕΛΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ από τα Πέτρινα Λακωνίας. ΕΑΜίτης, αντάρτης του ΕΛΑΣ και στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, κατέληξε στο Τορόντο Καναδά.

8. ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ ΚΩΣΤΑ από τα Χανιά Κρήτης. Διετέλεσε γραμματέας της ΚΟΒ Νίκος Μπελογιάννης του ΚΚ Καναδά.

9. ΚΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΗ, από τον Πειραιά, μέλους.

10. ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, δάσκαλου, μετανάστη στο Τορόντο Καναδά. Κομματικού μέλους από το 1965, «έφυγε» από τη ζωή 54 χρόνων. Από το Σαρακίνι Γορτυνίας Αρκαδίας.

11. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, από τη Σάμο. Εργάτη οικοδόμου, μέλους της ΚΟΒ.

12. ΠΟΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ από την Ικαρία. Μέλους της ΚΟΒ Νίκος Μπελογιάννης και γραμματέα της επιτροπής αντιστασιακών 1941-1945 στο Τορόντο Καναδά.

13. ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΣΑΒΒΑ, μέλους της ΚΟΒ Ν. Μπελογιάννη Τορόντο Καναδά, από την Ποντοκερασιά Κιλκίς. Απεβίωσε προ 2 ετών.

14. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ από Θεσσαλονίκη, μέλους της ΚΟΒ.

Φίλοι μου, σύντροφοι, εργάτες, γράφω αυτά τα λίγα για τους συντρόφους που γνώρισα και μαζί και κάτω από την καθοδήγηση του αείμνηστου ΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» 65 ετών, το 1961, στο Τορόντο Καναδά, κατορθώσαμε και οργανώσαμε την ΚΟΒ Τορόντο του ΚΚ Καναδά, όπου διετέλεσα πρώτος οργανωτικός γραμματέας της και ήμασταν σε ετοιμότητα το 1967 να οργανωθούν συλλαλητήρια ενάντια στο πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απρίλη 1967.

Στη μνήμη τους, ως μέλος της Λέσχης ΚΚΕ Τορόντο Καναδά, προσφέρω 200 ευρώ για τα 100 χρόνια του Κόμματός μας. Αν ξέχασα κάποιον συναγωνιστή ζητώ συγνώμη διότι βρίσκομαι εδώ στο χωριό μου Σαρακηνάδο Ζακύνθου και δεν κρατώ πρακτικά μόνο διά της μνήμης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΓΗΣ
Δημήτρης Ν. Καμπίτσης

Γραμματέας της Οργάνωσης Νίκος Μπελογιάννης Τορόντο Καναδά. Γεννηθείς το 1932 στο Σαρακηνάδο Ζακύνθου και κάτοικος Τορόντο Καναδά από το 1959.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μας ΒΑΣΙΛΗ και ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕΡΓΗ - που «έφυγε» πρόσφατα (15/9) από τη ζωή, από το Γλυφάδο Νάξου, σταθερών συνοδοιπόρων του Κόμματός μας μέχρι το τέλος της ζωής τους, προσφέρουμε 300 ευρώ για την ενίσχυση και τα 100χρονα του ΚΚΕ.

Ιουλία και Νίκος Σέργης, τα εγγόνια τους

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ, από τα Ιβηρα Σερρών, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, του φίλου και σ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΡΚΟΥ από τη Νιγρίτα Σερρών, παλαίμαχου κομμουνιστή, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ (με άλλα δύο αδέρφια στους ένοπλους αγώνες), του φίλου και σ. ΙΑΚΩΒΟΥ ΒΑΛΟΥΚΤΣΗ από το Ροδολίβος Σερρών, αταλάντευτου κομμουνιστή, με μεγάλη προσφορά στους αγώνες του ΚΚΕ, της σ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΓΚΟΓΚΟΓΛΟΥ από το Ροδολίβος Σερρών, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και αξιωματικού του ΔΣΕ, με πολλούς αγώνες και θυσίες για το ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, των φίλων και σ. ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω ΚΟ Κέντρου Καλαμαριάς.

Συντροφικά, Σίμος Κεΐσογλου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ προσφέρουμε 160 ευρώ στο ΚΚΕ και 80 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Οι σύντροφοι και η οικογένειά της

***

ΦΩΤΟ

Στις 8 του Σεπτέμβρη, ύστερα από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από κοντά μας ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ.

Με το δικό του τραγούδι, την επομένη τον αποχαιρετήσαμε στο νεκροταφείο του Λιτόχωρου η οικογένειά του, οι σύντροφοί του, οι φίλοι του, οι μαθητές του, οι συνάδελφοί του. «Της γερακίνας γιος» σιγοτραγουδιόταν από δεκάδες στόματα.

ΤΑΣΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΡΕΜΠΗΣ
Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Εκκάρα Φθιώτιδας το 1959 σ' ένα σπίτι που είχε καεί δύο φορές, μία από τους ναζί κατακτητές και μία από τους παρακρατικούς που μετά την Κατοχή, τους διαδέχτηκαν στην ύπαιθρο.

Η οικογένειά του ολόκληρη δοσμένη στην Αντίσταση με τα ανάλογα παράσημα. Ο παππούς, που είχε και το όνομά του, εκτελεσμένος από τους Γερμανούς ως στέλεχος του ΕΑΜ και της Λαϊκής Δικαιοσύνης, ο πατέρας του και η μάνα του παίρνουν δραστήρια μέρος στην Αντίσταση, ενώ η οικογένειά του έχει κι άλλα θύματα στον αγώνα. Ολόκληρη η οικογένεια υπομένει τα πάνδεινα από το αστικό κράτος, άλλοι φυλακίζονται και άλλοι προλαβαίνουν και βγαίνουν στο βουνό.

Ο Χρήστος από μικρό παιδί έχει επιλέξει το δρόμο του. Η αγάπη στον άνθρωπο, στο δίκιο, στη γνώση, στο ωραίο, στην προσφορά, τον γαλουχεί και τον καθοδηγεί σε όλη του τη ζωή. Από μικρή ηλικία οργανώνεται στην ΚΝΕ και αργότερα στο ΚΚΕ.

Φοιτητής στην Πάτρα παίρνει δραστήρια μέρος στο φοιτητικό κίνημα και στην προσπάθεια για την εξάπλωση των Οργανώσεων της ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο, αλλά και στη συνέχεια στην ύπαιθρο της Αχαΐας, όπου δουλεύει οργανωτικά τα τελευταία του φοιτητικά χρόνια. Σ' αυτούς τους δρόμους και τα μονοπάτια γνωρίζεται και βαδίζουν μαζί, μέχρι το τέλος, με τη συντρόφισσα της ζωής του, τη Νίκη.

Με την επιστημοσύνη του, με το παράδειγμά του, με την αγάπη του, εμπνέει και βοηθάει τους μαθητές του να κατακτήσουν την ομορφιά των Μαθηματικών. Αναγνωρίζονται και εκτιμούνται, ευρύτερα, η ανιδιοτέλειά του, η ακεραιότητά του, η ανθρωπιά του.

Αγαπημένος φίλος και παράδειγμα για τους μαθητές του, άκρως απαραίτητος να τον έχουν δίπλα τους οι φίλοι και οι σύντροφοι, στους αγώνες και στις παρέες τους, στις χαρές τους και τις λύπες τους.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τον είχε κερδίσει ο ορθολογισμός των Μαθηματικών. Ταυτόχρονα ήταν και άνθρωπος της Τέχνης. Ανθρωπος με υψηλή αισθητική του ωραίου και της ομορφιάς της ζωής, θα μπορούσε να γίνει ένας καλός ζωγράφος, αν δεν τον είχαν απορροφήσει τόσο τα Μαθηματικά και ο αγώνας.

Το 1989 - 1991 δεν τα δίπλωσε μπροστά στη νίκη της αντεπανάστασης, δεν ταλαντεύτηκε στην κρίση του Κόμματος, τάχθηκε αποφασιστικά στη γραμμή της υπεράσπισης των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματος, αντιπαλεύοντας τον οπορτουνισμό. Παίρνει μέρος στο 14ο Συνέδριο του Κόμματος, της ανασυγκρότησης και της επιβεβαίωσης των επαναστατικών χαρακτηριστικών του Κόμματός του, του ΚΚΕ. Τα τελευταία χρόνια, παρά τα προβλήματα υγείας, βρίσκεται σταθερά δίπλα στην ΚΟΒ Λιτόχωρου του Κόμματος.

Πονέσαμε από τον πρόωρο χαμό του, τον «κλείσαμε» για πάντα στο νου και στην καρδιά μας όσοι τον γνωρίσαμε. Αλλοι από τα παιδικά του χρόνια στο χωριό, άλλοι από τα φοιτητικά του χρόνια, άλλοι από όπου και αν δούλεψε ως καθηγητής, οι κάτοικοι από τη μακρινή Δονούσα, το μικρό νησί των Κυκλάδων, οι συμφοιτητές του από την Πάτρα, συνάδελφοί του από όποιο σχολείο και αν πέρασε, οι μαθητές του, οι φίλοι του, οι συγγενείς του, η οικογένειά του.

Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία της οικογένειάς του, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι προσφέρουμε στη μνήμη του, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Λιτόχωρου του ΚΚΕ, στο Κόμμα του, το ποσόν των 1.300 ευρώ.

Σου αφιερώνουμε δε, σαν τελευταίο «αντίο», τους παρακάτω στίχους του Ακη Πάνου, που τόσο αγαπούσες...

«Είναι τόσο σκληρός ο αγώνας μα τόσο γλυκός, είναι τόσο μεγάλη η ζωή όταν ζεις διαρκώς, κι έτσι φτάνεις στο τέρμα χωρίς να 'χεις νιώσει μικρός και παλεύεις, πεθαίνεις, περνάς, μα δεν είσαι νεκρός».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΛΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Σχεδόν πεντέμισι χρόνια από την απώλεια της συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα, ΖΩΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, αδελφής του Νίκου Νικηφορίδη, ηρωικού στελέχους του ΚΚΕ, της ΕΠΟΝ και της ΕΕΔΥΕ, συνεχίζω να συμβάλλω και εγώ από την πλευρά μου όπως έκανε και η ίδια.

Ετσι και σήμερα ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Κόμματός μας για τις οικονομικές του ανάγκες, προσφέρω το ποσό των 200 ευρώ ως ένδειξη αφοσίωσης στα ιδανικά της τάξης μας και στην άσβεστη μνήμη της για ό,τι πάλεψε και η ίδια.

Ο σύντροφός της, Σπύρος Κυριακού

***

ΦΩΤΟ

Στις 30 Οκτώβρη συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατο του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ. Η ζωή του ως κομμουνιστής (μέλος του ΚΚΕ από το 1942) άφησε διακριτικά χνάρια σε μεγάλο μέρος της 100χρονης ηρωικής διαδρομής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του λαϊκού κινήματος. Είτε ως αγωνιστής της Αντιφασιστικής Στρατιωτικής Οργάνωσης στη Μέση Ανατολή, είτε ως μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ικαρίας έως το 1955, είτε ως στέλεχος του Κόμματος στα χρόνια της πολιτικής προσφυγιάς, και της παράνομης και κατοπινά νόμιμης δράσης για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ στην Ελλάδα, έμεινε πάντα πιστός υπερασπιστής του εργαζόμενου λαού και του μαρξισμού - λενινισμού, χωρίς να υπολογίζει κόπους και θυσίες.

Σε κρίσιμες «στροφές» της πορείας του ΚΚΕ (1968 και 1992) δεν ταλαντεύτηκε καθόλου και υπερασπίστηκε σθεναρά τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του κόμματος της εργατιάς. Αφησε έντονο «αποτύπωμα» στη θύμηση όσων τον γνώρισαν. Οσοι δεν είχαν αυτήν την τύχη μπόρεσαν να γνωρίσουν πλευρές του διαβάζοντας αργότερα την «Ικαρία στη θύελλα», το διήγημά του όπου περιέγραψε τους αγώνες του ικαριώτικου λαού, όπως τους έζησε ο ίδιος.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Χαλκηδόνας/Κέντρου Κοκκινιάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕΡΓΗ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΒΑΡΗ, η γυναίκα του Μαρία Κούβαρη προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αμαρουσίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΣΑΒΒΑ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ που αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατό του, μέλη και φίλοι του Κόμματος προσφέρουμε 190 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟ Πιερίας.


ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΝΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΒΑΣΙΛΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ