Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
FOOTBALL LEAGUE
Κλήρωση χωρίς ημερομηνίες

Μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί καν η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Football League, εξαιτίας ζητημάτων που παραμένουν ανοιχτά, αλλά οι ομάδες της κατηγορίας έμαθαν χτες με ποιους θα αγωνιστούν ...όταν ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα. Χρειάστηκε μάλιστα να μπει το ζήτημα σε ψηφοφορία, στην οποία με ψήφους 8-6 αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση, έστω και χωρίς ημερομηνίες στις αγωνιστικές. Θυμίζουμε ότι η σέντρα της σεζόν στη δεύτερη κατηγορία είναι στον «αέρα», με κύρια αιτία το «θολό τοπίο» στο θέμα των τηλεοπτικών.

Κατά τ' άλλα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ισχύοντα, από το νέο πρωτάθλημα - που κι αυτό θα λειτουργήσει μεταβατικά ενόψει αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων - την άνοδο στη νέα Super League που θα δημιουργηθεί θα πάρει η πρώτη ομάδα, ενώ η δεύτερη θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας, όπως ήταν η πρόταση της ΕΠΟ. Θυμίζουμε ότι αυτό προέκυψε ύστερα από τη δικαίωση της ΕΠΟ στη διαφωνία της με τη Super League, η οποία ήθελε την άνοδο μίας μόνο ομάδας.

  • Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι: Σπάρτη - Κισσαμικός, Παναχαϊκή - Αιγινιακός, Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου, Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα, Τρίκαλα - Δόξα Δράμας, Ηρακλής - Ηρόδοτος, Βόλος - Καραϊσκάκης, Πλατανιάς - Αήττητος Σπάτων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ